Új privát üzeneted érkezett!

köszi évica, de hogy hívják?

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


LUISA,
ÉN BENNE VAGYOK A TALIBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TÖBBIEK????????????????????????????????
Vendég
 



KépKép
evica76
 
 

 
 

Luisa:
Nekem az a gondom,hogy a tali előtt legalább egy héttel tudnom kéne az időpontot.. Mert a párom folyton dolgozik,és csak egy kocsink van.... :roll: És hát anyut is be kéne szerveznem gyerekvigyázásra....

Nikky:
Bezony,egy napon szültünk! :D
Én nem mérem,mennyit eszik,nincs mérlegem.. Tudod,méricskére aztán már végleg nem lenne se időm,se energiám. Anno az elsővel persze én is mértem. Bár a nagylányom már a kórházban is volt,hogy megette a 150-et.. :roll: Mivel a Bogi nagyon szépen gyarapszik (az első héten 270g-ot hízott..),hát nem méregetek..

Luisa,Vitte:
Nagyon csinik vagytok!! És a babák is gyönyörűek! :D :D :D

Betti:
Jól láttam,most volt 30 éves a párod?Akkor ő is 77-es,ugye? Boldog szülinapot neki!! És tök aranyos,hogy így számolja,mennyi ideje vagytok együtt! Nagyon szerethet téged! :D :D
A babakocsitok NAGYON bejön nekem ezzel a drapp színnel!
Na és persze a kis(???)lányod.. Ezek a szemek!!!! Kis vidám,kiegyensúlyozott baba,tündéri! :D

Kismama:
Nehogy elfelejtsem.. :roll: ,a fiadnak nem lesz problémája a csajokkal.. Ragadni fognak rá!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Luisa Vitte
nagyon helyesek vagytok ketten a babákkal.

Luisa
az a baj, hogy nekem is egy héttel előtte tudnom kellene, mert vidékről kell feljönnöm meg a párom is dolgozgat.

Barbamami
ő is és én is 77-es vagyok csak én októberi, én még 20-as vagyok :lol: .
Nekem eszembe sem jutott volna ennyire pontosan kiszámolni, és tényleg bírjuk egymást :lol:
azért választottunk ilyen semlege színt, mert ha a második fiú lesz, neki is jó legyen.
amúgy tényleg vidám baba, remélem kiegyensúlyozott is lesz, én ha elnyögi magát már ugrom és veszem fel, szerintem már ezt kitanulta a kis bestia :lol: folyton akarok róla vigyorgós képet csinálni, mert ő azt is tud, a vakut azonban nem szereti, ha nincs rajta, akkor meg nem olyan jók a képek. ha meglátja a gépet a kezemben abbahagyja a vigyorgást és azt nézi. nem egyszerű állítólag mint az anyja. :P

Kép
Kép
bbeti
 
 


Sziasztok!!!

Bocsika, hogy bepofátlankodom, de van egy jó hírem:
Ancsa írt üzit tegnap, 19.45-kor megszületett Nonó 3400 gramm és 52 cm, hosszú fekete göndör hajjal. Az edát mindenkinek ajánlom, a 12 órából 1 óra volt a fájós.

Ennyi róluk, várjuk ebbe a topikba is, hatalmas gratula neki és Nonónak is, sok tejcit és erőt, egészséget, boldogságot az egész családnak.
Vendég
 


Sziasztok Csajok,

Kérdeznék v.mit:
Ti el szoktatok járni otthonról családostól (babával együtt)? Én nagyon hiányolom ezeket, v. legalább azt, hogy néha sétálni elmenjünk együtt.
Apa továbbra is eljár a barátokkal kollégákkal, sőt még többször is, mint azelőtt. Nekem ez elég rosszul esik, hogy ránk nincs ideje...
Szerintetek ez normális? Nálatok hogy van?

Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Ancsa Gratula nektek!

Luisa, tök jó, hogy így kézbevetted a találkozó dolgát, legalábbis, hogy javasoltál időpontot. Most akkor a hétfő marad? Milyen időt mondanak? Nagyon helyesek vagytok Vittével.

Betti, gratula nektek a 100 hónaphoz, meg Niki 2. fogához.... :D Nagyon érdeklődöen nézelődik.... :D

Barbamami, Te a gyerekek között dolgoztál? (hülyén fogalmaztam, de biztosan érteni fogod mire gondolok)

Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Szisztok lanyok,

Edesek a babak! Luisa, Vitte szuper hogy tudtatok alalkozni, nagyon szepek vagytok a babakkal!

Mostanaban nincs idom nagyon gyakran jonni. :( Dolgozgatok itthonrol, van egy kis ingatlanbizniszem, tavaly kezdtem, egyre jobban kezd beindulni :D emellett haztartas, baba, s most meg ket kutyat is ram hagytak, hogy vigyazzak meg setaltassam :evil: (plussz macskat es egy madarat, de veluk nincs gond) Szoval zajlik az elet.

Sirni hagyas: en is abszolut egyetertek Bacilivivel, nem hagyom sirni, mert ugy vettem eszre ha rogton valaszolok neki akkor sokkal kiegyensulyozottabb. Egyebkent nagyon keveset sir, teljesen elmultak az esti hisztis idoszakok (szoval mindazon kismamaknak ahol meg tart, kitartas, elmulik!!!! szerintem csak noniuk kell, hogy a poco es az idegrendszer fejlettebb legyen). Athina most mar csak akkor sir ha valami baja van, de ha megoldom (es most mar eleg jo vagyok kodfejtesben :D ) akkor rogton leall. Engem itt mindenki hulyenek nezett, hogy miert kapom fel rogton, de tekintve, hogy senki nem ismeri ugy a babamat ahogy en, sz..rok rajuk. Szerintem minden anyukanak maganak kell kitapasztalnia mi mukodik neki es a babajanak az okoskodo tanacsokat meg ful mellett elengedni...

Pelenka: nekunk eddig a Libero tok jo volt, de par hete mar abbol is kifolyik minden. :evil: Pedig most valtottam nagyobbra (5-8kg es Athina most 6 kg korul lehet) Mar minden markat kiprobaltam es meg a Libero a legjobb, de igy is ketnaponta egyszer ha van egy nagyobb termes akkor minden olyan lesz :shock: Annyit, de annyit mosok.... ketnaponta megy az a szegeny mosogep :shock:

Na akkor az igert kepek:
Kép

Kép Igy szeretek kirandulni ha meguntam a kengurut :)

Kép

Kép Zurozom

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Betti: tenyleg edes a parod :) Hihetetlen, hogy mar ket fogacska kijott! MIlyen a fogzas idoszaka, nagyon nyugos Niki baba? Hogyan csillapitod a fajdalmat? Bevallom en nagyon felek ettol az idoszaktol.

Ancsa: gratula a kis Nonohoz! Sok boldogsagot kivanok!

Lilo: nalunk is ez a helyzet, bar az en parom nem jar el baratokkal, csak reggeltol-estig dolgozik meg hetvegen is. Miert nem kered meg a parodat, hogy ha elmegy baratokkal vigyen el teged meg a babat is valahova a kozelbe, hogy ha baba elfarad haza tudjon ugrani veletek o meg visszamehet meg. Igy legalabb te is kicsit kimozdulnal es ot sem tiltanad le semmirol (mar csak a csaladi beke megorzese miatt). Szerintem egy oracskat a baba is kibir tarsasagban (sot elvezni fogja :D )

KépKép
KépKép
pannica
 
 


ja es Lilo egyebkent teljesen megertelek, en is mar nemegyszer kiborultam a bezartsagon, a szuleim most itt voltak es batoritottak, hogy mozduljak ki tobbet a babaval mert siman kibirjak! (sot..) Szoval most az van, hogy sokszor setalunk egyedul (marmint kettesben a babaval) vagy atmegyunk baratokhoz orakra, sajna nem varhatunk arra, hogy majd a parunk elvisz. Azert koveteld ki a heti egy kozos setat, az neki is jot tesz, de a legfontosabb hogy te magad jojj tisztaban azzal, hogy a babatol igenis ugyanugy ki tudsz mozdulni. Nagy batyuval ugyan, valtas ruha, pelenkazocsomag, miegymas. Lehet etteremben is szoptatni egy sarokban, pelenkazni ket osszetolt szeken es ha sir hidd el az csak neked nehez, mas embert nem zavar! Na ezeket csak batoritaskent irtam, nekem nagyon nehez volt kimozdulnom az anyukam nagyon sokat segitett most azzal, hogy megmutatta hogyan kell egy kicsit rugalmasabbnak lenni es igenis kimenni a babaval!

Bocs ha osszevissza irtam meg kicsit el is tertem a tematol :roll:

KépKép
KépKép
pannica
 
 


na most mar eldugulok bocsi sokat irtam...

KépKép
KépKép
pannica
 
 


lilo:

szerencsémre az én párom nemnagyon jár el nélkülem.max a boltba meg hát persze dolizni.ő mindig velünk van mindig megyünk vele mindenhova.én csak akkor sétálok más anyukákkal ha ő dolizik.amúgy mindig vele megyek.de én ki se birnám ha azt csinálná amit a te párod.mondjuk rengeteget dolgozik van hogy hétfőtöl vasárnapig csak éjjel van ithon ezért mikor ithon van mindenhova eggyüt megyünk.meg olyankor csak ő van a Patrikkal.ő eteti fürdeti pelenkázza öltözteti.szóval mindent ő csinál olyankor.és ez nagyon jó.szerintem mond meg párodnak kerek perec hogy tessék veletek is elmenni "csavarogni".ne csak a haverok legyenek neki.van egy szép gyereke és nem mellesleg ott vagy te a gyerek anyukája és az ő párja.nem magadnak szülted a gyerkőcöt.persze ezt csak finoman,és ne úgy hogy veszekedés legyen belőle.de azért érezze hogy határozott vagy!

HAJRÁ és remélem azért megváltozik idővel a párod.
kismama18
 
 


Tegnap kimentünk sétálni..úgy befáradt tőle édes volt!!!Sztem szereti a babakocsikázást...

Lilo:
Én úgy gondolom hogy hagyni kell neki is szabadságot természetesen-pl az én férjem eddig is eljárt focizni 2szer a héten esténként,és eszem ágában sincs azt mondani neki h ne menjen csak azért m én sem tudok a csajokkal elmenni vhova-DE úgy gondolom h együtt akartuk a picit,szóval igenis ki kell vennie a részét a családi dolgokban is!!Meg lehet találni az egyensúlyt sztem,de az hogy a párod semmiben sem segít,az márcsak neked sem jó,hisz nem azért vállaltaTOK EGYÜTT!!!! gyereket h tönkremenj teljesen takaríts,moss főzz és neveld a gyereketeket egész nap.Ő meg él mint hal a vízben..!!
mondjuk hálisten nálunk nincs ilyen probléma m a férjem pelenkáz meg büfiztet magától is,nem kell neki szólnom,meg megyünk sétálni..de van hogy kedvem van pl szoliba menni,v fodrászhoz és akkor megkérem és itthon marad vele!!Kell neked is a szabadság,szóval minél előbb beszéljetek erről!!!MÉG MOST,mert a férfiak...megszokják a jót aztán nézhetünk... :lol: szóval HAJRÁ,fojtsd ela dolgot még csírájában!!!
vagy nemtudom van-e nagyszülő aki eltudná vállalni 2-3órára a babát??Akkor nyugodtabban megtudnátok beszélni talán a dolgokat...
na befejezem nem okoskodom tovább :lol: :oops: ..
sok sikert!!!!!

Ancsa
Gratulálunk neked várunk ide!!!!Sok tejcit és egészséget,és KITAARTÁÁÁST!!!!! :lol:

Pannica
Szépek vagytok nagyon :wink:

További Szép napot mindenkinek..
nikky
 
 


Tegnap kimentünk sétálni..úgy befáradt tőle édes volt!!!Sztem szereti a babakocsikázást...

Lilo:
Én úgy gondolom hogy hagyni kell neki is szabadságot természetesen-pl az én férjem eddig is eljárt focizni 2szer a héten esténként,és eszem ágában sincs azt mondani neki h ne menjen csak azért m én sem tudok a csajokkal elmenni vhova-DE úgy gondolom h együtt akartuk a picit,szóval igenis ki kell vennie a részét a családi dolgokban is!!Meg lehet találni az egyensúlyt sztem,de az hogy a párod semmiben sem segít,az márcsak neked sem jó,hisz nem azért vállaltaTOK EGYÜTT!!!! gyereket h tönkremenj teljesen takaríts,moss főzz és neveld a gyereketeket egész nap.Ő meg él mint hal a vízben..!!
mondjuk hálisten nálunk nincs ilyen probléma m a férjem pelenkáz meg büfiztet magától is,nem kell neki szólnom,meg megyünk sétálni..de van hogy kedvem van pl szoliba menni,v fodrászhoz és akkor megkérem és itthon marad vele!!Kell neked is a szabadság,szóval minél előbb beszéljetek erről!!!MÉG MOST,mert a férfiak...megszokják a jót aztán nézhetünk... :lol: szóval HAJRÁ,fojtsd ela dolgot még csírájában!!!
vagy nemtudom van-e nagyszülő aki eltudná vállalni 2-3órára a babát??Akkor nyugodtabban megtudnátok beszélni talán a dolgokat...
na befejezem nem okoskodom tovább :lol: :oops: ..
sok sikert!!!!!

Ancsa
Gratulálunk neked várunk ide!!!!Sok tejcit és egészséget,és KITAARTÁÁÁST!!!!! :lol:

Pannica
Szépek vagytok nagyon :wink:

További Szép napot mindenkinek..
nikky
 
 


A talit mi is kihagyjuk sajnos! :( Nem tudom senkire se hagyni a babát,párom meg szinte minden nap 6-19ig dolgozik.
Nélkülem nem jár el ő se,együtt megyünk sétálgatni.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Lilo: mi szoktunk apával ha otthon van sétálni elég sokat ha jó az idö egyébként mi is ritkán járunk már el :):):):

Ancsa : Gartula nonohoz gyere mihamarabb és sok képet kérünk :):):)

Pannica: nagyon szépek vagytok :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Úgy mennék a talura, de a 100 km, mégiscsak 100 km. Majd csináljatok képeket, meg írjátok meg milyen volt!!!

Szépek a babák nagyon!

Én is teszek fel pár friss képet:

Kép Füles nemcsak anya kedvence

Kép Anya vállán aludni de jó!!!

Kép Azt hiszem ez az enyém

Kép Ha fáj a pocakom

Kép Ha nagyon jó kedvem van

Kép

Kép

Kép
Kép
nikole
 
 


Persze talira mennék, nem talura :oops:

Nekem is fogy estére a tejem rendesen, de én is azt csinálom, hogy az utolsó etetéskor, olyan fél 10 körül, mindkét civciből kap. Van mikor még így is sírdogál, akkor kezdem előről. Álatlában jobb-bal-jobb, vagy fordítva, és megnyugszik, majd elalszik. Éhes tuti nem marad, mert 3-4 körül ébred újra enni! Egyébként a homeos bogyók jók, és én is iszom az alkoholmentes sört esténként :lol:

Képzeljétek, tegnap kipróbáltam a babkocsiban hasra fektetni Marcit, és kétszer felsírt ugyan, de nem kellett kivenni, gyorsan megnyugodott!!! :lol: :lol: :lol:
Szóval ma is megpróbálkozok vele így, hátha nem sírja végig a sétát. Próbáltam már fentebb ültetni, de sajnos még nem értékeli, és a csörgőket se, de szerintem már csak pár hét, mert már egyre jobban figyel mindent!

Tesót mi is szeretnénk, de azért mi 2 év korkülönbséggel minimum, így még várunk vele! Én imádtam a terhességet, még ha nem is volt néha egyszerű, merthát néha nagyon megijesztett a dokim, a szülésem viszont nem kívánom senkinek, így egy kicsit elbizonytalanodtam második baba ügyében, de ahogy távolodik az "élmény", annál inkább hajlok rá!

Ha az én párom folyton eljárkálna, hát.... Így is alig van itthon, rengeteget dolgozik, én meg majd megzakkantam itthon, de mostmár talán több ideje lesz ránk, és én is könnybbeben ki tudok mozdulni Marcival. Szerencsére mikor itthon van, nálunk is ő pesztrálja, a szoptatáson kívül mindent ő csinál, ki sem tudom venni a kezéből, sőt általában már úgy szólok rá, hogy nem kell állandóan fogni azt a gyereket, tegye le nyugodtan, merthát aztán én nem tudom ezt csinálni vele mikor egyedül maradunk! Nem könnyen, de csak leteszi!

Kép
Kép
nikole
 
 


Akíra: Írtad, hogy Kyra is csak hason hajlandó megmaradni, akárcsak Marci. Ti hogy babakocsiztok, vagy ott nem zavarja ha háton fekszik??? Mert nálunk talán tegnap bejött a hasra fektetés, de jobban örülnék neki, ha háton feküdne legalább a babakocsiban. Tudom, nem én döntöm el, de akkor is :cry:

Ti már el mertetek menni nagy bevásárlóközpontba a bébivel, és ha igen mikor először. Mi nem nagyon merünk Marcival még menni, mert félünk, hogy végigordítja, és hát azt olyan nehezen viselnénk, de hogy állandóan jöjjön a mama, vagy vigyük a mamához, amíg bevásárolunk..., szerintem nem megoldás, de a párom inkább így dönt mindig, hogy ne legyen idegbaj a vásárlásból. :roll:

Kép
Kép
nikole
 
 


ANCSA,BACSBERN:GRATULÁLOK!!!!!!!!!! :D :D
Sok-sok tejcsit kívánok,és gyertek a szüléssztorival ide!!!!!

Nikole:
Nem tudom,szerintem semmi gond nincs abból,ha egy baba nem szeret háton feküdni. Nekem egyik gyerekem se szeretett..,úgyhogy nem is vagyok meglepődve,hogy a Bogi is az első perctől utál háton feküdni. A babakocsiban is hason fektetem,háton csak a hordozóban,és a pihenőszékben marad meg..
Ja,és a szülés.. Ne riasszon el a tesótól az,ha a szülésed pocsék volt!! Nekem az első szülésem egy rémálom volt,senkinek se kívánom.. De aztán mégis lettek tesók.. És egyre könyebben ment..
Úgyhogy most 5 évig "szünetelünk",aztán meglátjuk..lehet,hogy lesz egy negyedik baba!!! :D :D :D :D

Lilo:
A nagylányom után dolgoztam.Sajnos már másfél éves korától kellett.. De nem az addigi munkahelyemre mentem vissza (a suliba). Igazából több helyen is voltam,mire a Könyvklubnál kikötöttem.. Na,hát azt meg felszámolják..

Pannica:
Mekkora már a lányod!! Te jó ég!! Nagyon sokat nőtt,és kerekedett!! :D :D

Hát lányok,két napja nálunk is elkezdődött az esti sírás. Jaj,de elkeserítő,hogy az ember BÁRMIT csinál,nem tud segíteni!!!!!!!!!
Ráadásul a lányom beteg,a fiamnak is elkezdett folyni az orra,úgyhogy sok alvás nem lesz éjszaka..
NAGYON élvezzétek ki,míg csak EGY gyereketek van :roll:

Nikky:
Hullik még a hajad??(Legalábbis ha jól emlékszem,te írtad..)

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Ja,mamik,csináljatok hétfőn képet légyszíííííííííííí!!
Azért remélem,lesz még tali.. Csak előbb kéne tudnom :( :( :(
Én is mennék..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Még egy utolsó.. :oops: :oops:
Mamik,nem úgy 4-5 hónapos kor felé kéne átfordulnia a babának?????????????? Mert Bogi már átfordul a hasáról a hátára!! Jelenleg egyfolytában ezzel szórakozik,úgyhogy nem valami véletlen dologról van szó.. Kicsit korán kezdte azt hiszem..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


ANCSA
Hatalmas Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilo,
én mindig kiharcolom a kis szabimat. de eteljesen megértelek. nekem az volt a fura, hogy baba elött mindent együtt csináltunk együtt mentünk stb... Mostmeg már ez nem ilyen egszerű...ezért nekem is úgy tűnt "nélkülem járkál el.." De mi megyünk most már sokat ideoda hármasban, barátokhoz, stb Ma pl veszprémben voltunk. Ja és én is cipelem magammal mindenhova Dalmit...BEkattanék az állandó bezártságtól... :roll: :roll: Keress helybéli anyucikat, járjatok össze és apát is minél több babás progira vedd rá. És kitartást...!!!!!!!!!! Ja és az szerintem sem vezet semmire, ha nemhagyod a kilengéseit ha erre van szüksége. SCak menjen többet veled is.

Betti,
aztaa...ez a 100 hónap óriási ötlet!!!! NAgyon ari a párod!!!!!!!

Egész nap Veszprémben voltunk, hulla vagyok... de azért jóó volt!!! Dalmi si elég jól viselte.
Jóéjt mindenkinek.

Pannica,
NAgyon szépek vagytok a lányoddal!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

pannica
nagyon helyesek vagytok, a képhez képest nagyon megnőtt a hajad. Növeszted?

nikole
mi kb. 2 hónaposan voltunk nagy bev.központban előtte azért nem akartunk, nehogy elkapjon valami nyavaját a sok embertől. az az első alkalom nagyon jó volt. bementünk kb. 5 perc után hisztizett, hogy éhes, kimentem vele a kocsiba, ott evett de azt szokta meg, hogy az ágyon kényelmemsen elfekhet itt meg a kezemben tartottam. így persze nem volt jó, nyűglődött. utánna kakilt, ott a kocsiban tettem tisztába, mivel már induló félben voltunk hazafelé, hát az sem volt egyszerű.
aztán szépen felfedezte a polcokat imád vásárolni csak úgy kapkodja a fejét a színes dolgoknál. vásárlás előtt pedig beszoktam kajáltatni, viszünk cumit és a kedvenc rágókáját.
már gyakran be is alszik a sok látnivalótól, pedig erőlködik, hogy ébren maradjon és minél többet lásson.
nagyon helyes a kéznézegetős kép

barbamami
Niki lehet, hogy késön de most kezdte el a forgást pörgést, pelenkázni is kész művészet.

lilo
szerintem is kell apának szabadságot hagyni, hogy tudjon kikapcsolódni, ugyanakkor azt is fel kell fognia , hogy nem szakadhat minden a te nyakadba, mert akkor egy fáradt, nyűgös felelége lesz. és igaz az is ha ketten akartátok, akkor tegyen ő is meg dolgokat, először csak annyit, hogy játszik vele.
lehet, hogy nem fedezte még fel, hogy mekkora élmény egy gyerek, vagy nem nőtt fel hozzá? nem akarom megbántani a párod vagy elítélni csak érdeklődöm.


ancsa gratulálok jó egészséget és sok tejet kívánok

Kép
Kép
bbeti
 
 


Sziasztok,
Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Persze még vár ránk egy nagy beszélgetés, mert eddig is szóbahoztam már többször, de mindig akkor mikor már teljesen kiborultam, így lehet, hogy csak hisztinek tűnt neki.

Igaziból én is nagyjából ezeket gondolom, amiket írtatok, csak vártam egy kis megerősítést.

Szerintem is jár neki a kikapcsolódás, de nekem is, és babával tényleg nem egyszerű. Meghát arra is vágyom, hogy velünk legyen... szerinte túl kicsi még Blanka, hogy bárhová vigyük.

Pannica, meg is mutatom majd neki a kirándulós képet, hogy lássa, igenis lehet babával is...

Annyira jó, hogy tudtok tanácsokat adni, szóval mégegyszer köszi mindenkinek.....

később még jövök majd vasalás után...

Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Sziasztok!

Sok gyerek téma: az unokatesómék 6-an vannak és abszolút irigylésre méltóak. A szülők is, a gyerekek is, szóval számomra ők a példa:) Ha nem is 6-ot, de minél többet szeretnék. (A párom egyelőre csak 2-ig lát :x ) A pontos korkülönbségeket nem tudom, de van ott minden, a legnagyobb 26 a legkisebb 11 éves. Mind imádnivalóak, tehetségesek, stb. És a nagyok mindig sokat segítettek a kicsik körül, igaz a 3 legnagyobb lány.

Találka: mi is olyan szívesen mennénk! De a Liget kocsi nélkül BKV-val nekünk messze van, szóval ha esetleg mégis a korábban felmerült Millenáris lenne a befutó, oda 1000 örömmel!!!

Kérdés: ti hogy adjátok be a D vitamint? (akik szoptattok) Mindig fejtek hozzá egy kis tejcsit?

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla
 
 


Sziasztok Lányok!

Ancsa: Gratulálunk és jó egészséget és tejcsit. :lol: :lol:

Pannica: Tündériek vagytok Athina ennivaló kislány.

Nálunk is ez a baj, hogy apának sokkal több dolga lett most, hogy én kiestem a munkából ezért én is úgy érzékelem, hogy kevesebbet van velünk, de majd csak eljön az idő amikor már el lehet vinni a babát akárhová.

Nicole: Nagyon irigyellek, hogy ilyen bátor vagy és egyedül ki mersz mozdulni Marcival én még nem mertem elindulni egyedül Dáviddal, sőt Te már ügyeket is intézel a babával.
Egyébként tündéri Marci főleg a csacsis alvós kép, és milyen aranyos a takarója. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


Kislilla: Én kis kanálra cseppentek és fejek hozzá egy kis tejet így elég könnyen beveszi. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


Luisa:Réka is pár napja a 10 órás etetésnél ugyanezt csinálja, sír, ha cici közelébe teszem, aztán egy darabig hisztizik, majd vagy eszik vagy elalszik...

Kép
gyanixi
 
 


sziasztok!

végre átköltöztünk, már 3 napja itt vagyunk az új lakáson. Nagyon tetszik a lakópark, és az itteni nyugalom, friss a levegő, és ezerrel csicseregnek a madarak.
nem volt egyszerű a költözés. MÁrk aznap kapta meg a 3. havi oltást, és nagyon nehezen viselte, felment a láza, és nem tudott elaludni, csak sirt, és sirt.... Gondolom az is fura volt neki, ohgy új helyen van. szóval, ez igy együttesen nagyon kikészitette szegénykét. Én meg bőgtem a fáradságtól, mert egész nap takaritottam, meg pakoltam. Anyósom meg nem jött el segiteni, gyerekre vigyázni, pedig azt hittem számithatok rá :evil: :evil: :evil: :evil: teljesen kivoltam... basszus, tudja, hogy milyen nehéz gyerekkel költözni... már komolyan elgondolkodtam arról, hogy kéne szerezni egy megbizható babysitert, mert ha ilyen van, akkor senkire nem számithatok, csak magamra... :oops: októbertől folytatnom kell a főiskolát, hát eddig azt hittem, hogy akár anyósom is tud vigyázni Márkra, ha vizsgázni megyek, de ezek után erről ennyit....
Na de már túl vagyunk a nehezén. Nagyjából kipakoltunk mindent, bár még mindig lenne mit csinálni...

na megyek, mert éhes a gyerkőc!

szép napot nektekkk!

Dia

Kép
dijcsi
 
 


Nikol: Marci nagyon édes :):):):) mi már mentünk Gege kb egy hónapos korában a tescoba és nem volt vele semmi gond. Igaz ö a kocsiban mindig bealszik séta során és mire lesétálunka tescoba az kb 20 perc azalatt böven bealszik és az üzletben már csendben van :):):

Barbamami az nem semmi hogy már átfordul de ha sokat van hason elöfordulhat Gege nekem utál hason lenni de két és fél hónapos korában már megfordult a hasáról a hátára most meg már három hete nem tudom ugy letenni a szönyegre hogy ne fordulna a hátáról a hasára és utána meg sír a hasán :D:D :lol: ilyenkor visszaforditom de fél perc és megint hason van a drága. és igen kb 4-5 hónapos korban kéne elkezdeni forgolodniuk de hát van aki nem hallgat a szabályokra :D:D:D

kislilla : én a cicimre csöppentem és onnan leszopizza :)

dijcsi : hurrá sok boldogságot az új lakásban:

nika70
Salgótarján
 
 


Valahogy úgy tűnik, hogy rajtam kívül senki nem tud jönni a TALIRA, nem? :? :cry: Akkor így sztorno??

dijcsi,
húúú, hát kemény lehetett...oltás,költözés... :? :?
Az a fura, hogy sokszor én is úgy érzem, hogy pont akkor nem tudnak szülők,anyósok segíteni a babvigyázásban, maikor kéne... Amikor épp kedvük van kikunyizzák a gyereket, de ha tényleg kéne...áááhhh NA mindegy ÉLJEN AZ ÚJ LAKÁS ÉS A ZÖLDÖVEZET :lol: :lol: :lol:

Nah már megyek is mert nyügike van...
Vendég
 


Csajok: 3 hónaposan lehet-e adni az anyatejcin kívül mást a babának?gondolok én itt teára v vmi löttyre, főleg majd melegben???

Kép
gyanixi
 
 


Koszonjuk a bokokat :oops:
Ma lemertem magam es Athinat es kiderult, hogy en fogytam egy kilot o meg hizott :D Most 6 kg! Az en sulyomat nem mondom meg, de kell meg fogynom.. :oops:

Dijcsi: te kis hos!!! Orulok, hogy uj helyen vagytok es tetszik! Biztos Mark is hamar megszereti.

Gyanixi: en kamillateat mar viszonylag koran adtam Athinanak, de nem szereti. Ma kiprobaltam a harsfaviragteat, mert itt is baromi meleg van es valamit kell adni neki pl seta kozben, latom, hogy szomjas, melege van. A nemet baratnom ajanlotta allitolag nemetorszagban ezt adjak a babaknak. Na ezt imadja :D Remelem nem art :? valakinek van tapasztalata harsfavirag teaval???

Barbamami: ilyet meg nem is hallottam, hogy egy baba ilyen koran megfordult volna. Nagy puszi Boginak! :D Athina meg nem fordul, egyszeruen nem jon ra a kis szivem, hogyan kell. :( Gondolom az sem segit, hogy kb 5 percig marad meg a hasan aztan uvolt, hogy forditsam meg. Ha a hasan van akkor sem az oldalara fordulgat hanem a nagy pocakjan balansziroz es a fejet emelgeti meg csak. Hogyan segithetnek megtanitani neki? Vagy rajon majd magatol egyszer???

Lilo: orulok hogy ha segitettem :) bizti rendbe jon ez a dolog!

Bbetti: a hajam novesztem, itt nagyon "trendi" a hosszu haj :D Mondjuk fodraszhoz sem egyszeru most eljutni, mar a vegere raferne egy igazitas...

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Pannica
fogzás: nekünk annyi volt az egész, hogy estére mindig nagyon nyűgös lett nehezen aludt el, és gyakran felébredt sírva. ha cipeltem a fenekét, akkor egy hangja sem volt. így nem is tudtuk, hogy mi baja lehet, csak akkor jöttünk rá, mikor már láttuk a fogakat.

dijcsi
gratula a költözéshez, a nagyszülők már csak ilyenek.

kislilla
kiskanálba csöppentem és arra tejet fejek

bacilivi
nálunk is kikunyizós helyzet van, uttána visszakapom mert dolga van, de van nekem is :?

gyanixi
szerintem lehet, ha úgy érzed, mert a hasfájásra is adtak nekem is kiskoromban teát elég sokat, gondolom akkor melegben is lehet. anyósom így is mindig azzal fáraszt, hogy teáztassam ,mert régen így csinálták, adták a gyereknek ha kellett, ha nem. mi meg úgy gondoljuk, a tej elég neki 6 hónapos koráig.

Kép
Kép
bbeti
 
 


ma teljesen elkeseredtem, válogattam a nyári felsőimet, és egy csomót félre kellett raknom, mert KICSI. egyrészt a melleim miatt, másrészt pedig a hasam kinyomja UNDORÍTÓ VAGYOK. megfogadtam mostantól semmi csoki meg hasonló, pedig így is könnyebb vagyok már 2 kg-val a hazajöveteli súlyomhoz képest, de ez még NULLA. KÉSZ VAGYOK.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Bbetti: ne legy tul szigoru magadhoz. Nem vagy undorito. Szepen fokozatosan fogyozzal ne vidd tulzasba. Mondjuk az jo ha az edesseget meg a zsirosat kerulod, de egyel valtozatosan nehogy a tejci rovasara menjen. Sztem ha havonta leadsz 1 kg-ot az mar nagyon jo. Sok sikert!

KépKép
KépKép
pannica
 
 


gyanixi: a múltkor mikor nagyon meleg volt akkor séta közben én felforralt vizet adtam az nem árt neki tuti vagy babavíz de azt drágállom inkább forralok az olcsóbb :D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Mindenki babója nagyon aranyos!

Kedden voltunk védőnéninél és egyben súly mérés is volt és már több mint 4.5 kg!
Teszek fel képeket Bencéről ha nem bánjátok!

Kép Nagyon álmos vagyok!

Kép Anyán is jó ejtőzni!

Puszim mindenkinek!
Vendég
 


Betti:
Na,én megelőztem ezt a helyzetet:nem is veszem elő a nyári felsőimet..Legalábbis azokat,amik biztos kicsik lennének..
Ne lásd így magad!!! Nekem minden babával az első évben ugyanez volt.. De kell az egy év,hidd el.. Jövőre semmi nem marad rajtad. Sajna nem lehet drasztikusan fogyni,az neked se jó!!
És különben is,az a legfontosabb,hogy van egy GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ kislányod. Fogyni még van vagy 50 éved.... :D :D

Kislilla:
Én egyszerűen a szopi előtt,amikor nyitogatja a száját,belecsöppentem a szájába.. :D

Pannica:
Na,emiatt ne aggódjál,meg fog fordulni!! Addig örülj,amíg nyugton marad! :D Bogi eszméletlenül korán műveli ezt a forgásos dolgot..,kicsit várhatna vele.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Barbamami,
asszem megint lógok egy emillel... :oops: :oops: :oops:
Hogy vagytok???????

Képzeljétem ma megkaptuk az új ház kulcsait!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Költözés még kb 2 hét...addig felújítunk... De délután csak fogtam Dalmit, emlentünk és kiültünk a kertbe....Fantasztikus érzés volt.... :!: :!:
Vendég
 


Sziasztok,
Még nem beszéltünk Apával mert egész hétvégén dolgozott. Hátha holnap kicsit nyugisabb lesz.

Nagyon édik a babák, imádom nézegetni őket.

Barbamami, gratula Boginak a forgáshoz. Nagyon kis ügyes!

Dijcsi, de jó, kívánom, hogy igazi otthonotok legyen az új ház!

Livi, én úgy emlékeztem, hogy már elköltöztetek, mintha írtad volna, hogy Dalmi egy hét alatt megszokta az új helyet.... biztosan rosszul emlékszem.... vagy valamit keverek...:)

Tali, hát nagyon nehezen jön össze. Holnap Apának dolga van a városban, lehet el tudna vinni minket és hazahozni, persze ehhez valami konkrétumot kellene tudni... egyedül nem merek még Blanival nekivágni (vidékiek vagyunk, ha nem is messze a várostól)

Betti, én is azt mondom, hogy ne foglalkozz a súlyoddal, de 'bagoly mondja verébnek'.... engem is zavar a túlsúly és nemhogy le nem megy, de folyamatosan hízok, pedig nem is eszem sokat. Na meg olyan Bridgitte Johnesosan hajlamos vagyok minden problémát arra visszavezetni, hogy csak azért lehet, mert dagi vagyok...

Nika, nálunk ingyen jár babavíz, a védőnőszolgálat intézi a jogosultságot... érdemes utánajárni, hátha nálatok is....

Őziről tudtok valamit? Elvileg már itt vannak.....

Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Köszi lányok az ötleteket a vitaminbeadáshoz!
A cicire csöppentős nagyon tuti, kipróbálom! A szájba csöppentésre gondoltam már de nem mertem kipróbálni, hátha utálná...de majd ezt is kipróbálom. Kézzel fejni meg nem tudok (legalábbis nem próbáltam még), ezért az 1 kanálért meg géppel fejni iszonyat macera!

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla
 
 


Jó estét!

Balcsin vagyunk, ma nagyon meleg volt, Nikit először kentem be napolajjal. Én nagyon élveztem, mert színes a napolaj és sárgabarackillatú. Nem viszem napra a Picurit, de hát van, hogy ki kell venni a babakocsiból és akkor sem szertném, ha leégne.

Gyanixi:
Én két napja adtam Nikinek 3-4 kanál almalevet (saját bioalmából), szerintem megette, bár ezt nem lehet tudni, mert olyan keveset adtam neki. A védőnő 5 hónaposan javasolta a kiegészítő kaját, a doki meg 6 hónaposan, de ezt nem várjuk meg. Én már most fogok adni Nikinek 1-2 dolgot, először hetene 1-2-szer, aztán mindig gyakrabban.

Barbamami:
Niki is elég korán fordult meg, talán 1 hónaposan, igazából véletlenül, a feje megbillent oldalra és mindjárt ment a teste is.

Bbeti:
Rám se jó a ruhatáram 90 %-a, pedig már csak 5 kiló van rajtam. De a fenekem óriási meg a mellem se kicsi (most 85C - előtte 75B).

Pannica:
Athina pont olyan, mint Te, nagyon cuki.

Lilo:
Ha nem akarod, hogy eltűnjön mindig az írásod, akkor mensd le. Én is van, hogy először Word-be megírom, aztán bemásolom a szöveget ide.

Nikky:
Remélem most már minden oké Dórival, mikor lehet jönni látogatni?

Luisa:
Én most már álltalában Balcsin vagyok, Kenesén, ezért nekem mostanában nem jó a Pesti találka. De ha valaki erre jár, küldjön előtte privit, szívesen találkoznék vele.

Kép

Kép
rekanna
 
 


Lilo: jó nálatok itt még azt is nekem kellett kiharcolnom hoyg a kismamacsomagot megkapjuk meg a babacsomagot. Tuti nem adnak babavizet de azért majd rákérdezek.

Rekanna: tök jó Balcsiiiiiii ezer éve nem jártam arrafelé. Van nektek ott valami nyaraló? vagy hogy hogy sokat lesztek balcsin? Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Lnyok akkor legyen tali? Bacilivi?

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


sajnálom, hogy keveseknek jó, de aki ráér, ma mi szívesen talizunk!!! Ű:)

nika, dicamama, nikole, pannica csudaédesek a babók!!!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


laurát tegnap keresztelték :)

pannica,
még mi sem forgolódunk, de egyre többet emeli laura a lábacskáját, csak elön lassan a fordulás, ne aggódj!!!

rekanna:
irigykedem a balcsi miatt, ilyen időben csudajó lehet! én is megpróbálok lassan laurának gyümit adni, de először elmegyünk a 3. havi oltásra, izgulok miatta, látom nálatok ldijcsi is gond volt, sok helyről hallottam..


liolo jönnétek ti is?

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


bocsi, hogy ilyen összeszedetlenek voltak a gondolataim, de laura rajtam ugrált, de írni akartam nektek:)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?