Mindjárt reagálok is, de ezt le kell írnom...
Hát Csajok, én asszem nem tudok jót tenni... a tablón kiakadt az egyik ovónő, hogy mért azt a képet ragasztottam be, amit én készítettem, mikor ő megmondta, hogy majd hoz egyet. Hát lehet, hogy egyszer mondta, én nem emlékszem, mivel a szoptatós agy majdnem olyan, mint a terhes agy, ugyebár. Az viszont biztos, hogy én odaadtam cd-n az összes fotót, azkat is, amiken ők voltak, és kértem, hogy válasszák ki, amiket előhívassak. Nem tették, heteken át ültek rajta, aztán mondtam, hogy én viszont már megcsinálnám, mert mindjárt ballagnak és akkor mondták, hogy válasszam ki én. Az tuti, hogy akkor nem volt szó róla, hogy róluk, ne. És akkor se, amikor a múlt héten többször elmondtam, hogy ezen a hétvégén összeragasztom. Úgyhogy most mondtam, hogy én már nem tudok ezzel foglalkozni, mert adóbevallást kell készítenem, meg a Lili szülinapja van, sajnálom de nincs több időm. Oldják meg.
Most mondjátok meg, hogy lehet valaki ennyire mísz p.csa?????
És hozzá a mai uszodai élmények:
1. Az egyik kislány a buszban rosszul lett, de csak azért nem úszatták, mert mondtam, hogy szerintem nem kéne kipróbálni, hogy a többi gyerek is elkapja-e vajon a vírust (nem hányt még, de majdnem, tuti, hogy az lesz).
2. Az ovónők kiültek a sátoron kívülre napozni, az óra végére se jöttek be. Nekem kellett az összes gyereket összeszedni (nagyon sokan voltak az uszodában) és egy forgóajtón átzsilipelni, miközben a 4-5-6 éves gyerekek lelkére kötöttem, hogy a túloldalon mindenképpen várjanak meg. Az ajtót marha nehéz forgatni és veszélyes is, mindenképpen felnőttnek kell segíteni. Egyébként nem bonyolult eltalálni, mikor van vége az órának: 11-kor.
3. Hazafelé tökig lehúzták az ablakokat a buszon - szóltam, hogy sok lesz, de mondták, hogy nem. A gyerekek félig szárított hajjal ültek... (az elején még próbálkoztam, hogy jobban szárítsuk meg, de lehurrogtak). Persze Lilijét megszárítottam rendesen és egy kendőt is adtam rá....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tököm tele van