Sziasztok!!!
Elõször is bocsika, hogy nem voltam, voltunk a talin, de sajna Anna szerda este elkezdett nagyon köhögni, és nem kapott levegõt, ezért tegnap beutalták a korházba
Természetesen tegnap is, és ma is bent voltunk nála egész nap anyuval.
Ráadásul az internet sem mûködött, így szólni sem tudtam.
Amúgy totál ki vagyok akadva a gyerekkórházra!!!
Amit azok elõadtak!
1. Nem adtak semmi köptetõt Annának, hagyták gyógyszer nélkül fulladozni.
2. Este 10-kor elzavartak bennünket, csak másnap hatra mentünk vissza. Segítenem kellett anyunak szoptatni, mert ülve nem tud fejni is meg szoptatni is, ezért vele mentem.
Azzal kezdték, hogy ki akartak zavarni, merthogy nincs látogatási idõ. 5x kellett elmondani miért vagyok ott.
Szoptatás után elmentem, anyu ott maradt. De õt is állandóan ki akarták zavarni, merthogy csak 11-tõl van látogatás. Még a házirendet is alá akarták íratni vele, hogy aztán kizavarják. A házirendben benne volt, hogy a szoptató anyák gyermekük mellett maradhatnak, de az állítólag nem azt jelenti
ezért anyu nem írta alá.
3. Kiderült, hogy éjszaka 5!!!!x pelenkázták át a gyereket, azt a gyereket, aki amúgy este 10-tõl reggel hatig alszik!!!
Szóltunk este, hogy másnap reggel jövünk etetni, ne etessék meg. Hát nem megetették? Pedig aludt.
Ezenkívül még meg is szélcsövezték, amire soha nem volt szüksége.
Mindezek mellett reggel ötkor megetették, és lefektették hanyatt azt az Annát, aki hasonfekvõ, aki fullad, aki sokat bukik.
Ja azt nem is mondom, hogy a vizeletgyûjtõt úgy ragasztották rá, hogy össze- vissza ragasztották a babó punciát. Fél óráig kapargattuk róla a ragasztót.
Ennyit a magyar egészségügyrõl.
Ma anya hazahozta a gyereket a saját felelõsségére.
Gabómanó:
Nekem ez az elsõ kisbabám, akirõl szoktam mesélni, az a legkisebb hugom, Anna.
Igen, öten vagyunk testvérek, sorrendben: én, Orsi, Fruzsi, Tamás és Anna.
Édesanyám is szokott ide írogatni, a nickneve: Meso
Ildianyu:
Az álmom röviden:
Otthon szültem császárral, majd mellre tettem Bencét, s akkor látom, hogy milyen kicsi.
Bevittem a kórházba, ahol megtudtam, hogy a 28. hétre született.
Most izgulhatok, hogy ne váljon valóra.
A másik: Egy haverom, a hugom, Anna és én nyaraltunk a balatonon, és mi elmentünk sétálni, Annát otthagytuk a sátorban.
Mire visszaértünk, a sátrat elmosta a víz.
Ahogy ott sétálok a romok között, egyszer a víz alól Anna néz rám nagy szemekkel.
El tudjátok képzelni?
Felvettem a vízbõl, és abban a pillanatban elkezdett levegõ után kapkodni. Túlélte, mégser emlékszem jó szívvel erre az álomra
Lara!
A felvételi elbeszélgetésen az általános mûveltségedre kíváncsiak, meg arra, hogy mennyire vagy jártas a napi gazdaságban.
Anyu két helyre adta be a jelentkezési lapot: A közgére, meg a Jugyu-ra Fizika- Orosz szakra.
Bocs az írásért, siettem.
Ja és a hosszért is!
Zsófi(22+3)