Új privát üzeneted érkezett!

Gabomamo:
Mégis csak alvós lesza Bambino.
Vanda még mindig nem tágit a2,5-3 óránkénti evéstõl.
Mi már tényleg igy maradunk.
Nina74
nina74

Gabomamo, Edelweiss! Mivel Edelweiss jó barátnöm igy remélem nekem azonnal küld SMS-t hogy ha megszületett a baba. Igérem gyorsan elmesélem nektek majd!

Karmen
karmen

Sziasztok!

Most csak röviden!

Ildianyu!
Nyugodtan hívhatjátok Annának a következõ kislányt én igazán nem haragudnék érte Kép Legfeljebb kapnának a nevük mellé egy-egy számot Kép Lili március 20-án lesz 2 éves! Egyébként amikor bennt vagy a kórházba, hidd el nekem (legalább is én így voltam) nem lesz idõd a család többi tagjára gondolni! Annyi minden más foglalkoztat, hogy az már nem fér bele az idõdbe!

Gabómamó!
Én nem szoktatgattam hozzá így ablak mellett, hanem tegnap fogtam és kivittem 30 percre sétálni! Ez baj? Kép Olyan gyönyörû idõ volt délután, meg aztán jól fel is öltöztettem és kész! Kicsit elnyomta a levegõ, de mihelyt hazaértünk követelte magának a cicit Kép

Gabi3!
Hát nem is egy olcsó dolog ez a lámpa és nekem is ez lenne az utolsó, amit megvennék, ha már nem tudnám másra költeni a felesleges pénzemet Kép Teljesen megértelek!

Na megyek!
Legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok!

Lányok de jó nektek, hogy taliztok!!Kép

Ma már tök jól érzem magam, de azért egy kicsit pihizek még. Nem akarok visszaesni. Már nem fáj a fejem.

Ágci: Nem is tudtam, hogy a nagyobbaknak is ekkor van. Ez tök jó mert akkor a többiek is jöhetnek.

Kriszti: Pénteken lesz, márc 7-én. 10-tõl 12-ig. 3-400 a belépõ.

Nina: Te is gyere!

Banita: Te is!!

Ildi: De jó két kislányotok lesz.KépNekem mindig 2100 volt.

Gabó: Azért remélem nem fogod éheztetni azt a csöppséget.KépHát te nem semmi vagy, még ráérsz kötögetni is. Tök jó.

Évi: Egyszer biztos szánok rá, de ez baromi drága.

GAbi3
inecsg

Sziasztok!

Ildianyu:
Nekem konkrétan nem mondja,hogy mennyi a méhszájam.
Erre én kérdezzek rá?De a legutóbbi hüvelyi vizsgálatnál
2000.-et írt be a kiskönyvbe.Igazából még mindig nem
tudom mi is ez valójában!Mi ennek a jelentõsége?
Remélem semmi rosszat nem jelent.

Világosítsatok fel légyszi!

Puszi Mindenkinek!

Erika
Erika

Erika,

a normal cervix 3000
a 2000 azt jelenti, hogy a mehnyak 1 kicsit meg van rovidulve.
g.
gabomamo

Sziasztok!!!

Elõször is bocsika, hogy nem voltam, voltunk a talin, de sajna Anna szerda este elkezdett nagyon köhögni, és nem kapott levegõt, ezért tegnap beutalták a korházbaKép
Természetesen tegnap is, és ma is bent voltunk nála egész nap anyuval.
Ráadásul az internet sem mûködött, így szólni sem tudtam.

Amúgy totál ki vagyok akadva a gyerekkórházra!!!
Amit azok elõadtak!
1. Nem adtak semmi köptetõt Annának, hagyták gyógyszer nélkül fulladozni.
2. Este 10-kor elzavartak bennünket, csak másnap hatra mentünk vissza. Segítenem kellett anyunak szoptatni, mert ülve nem tud fejni is meg szoptatni is, ezért vele mentem.
Azzal kezdték, hogy ki akartak zavarni, merthogy nincs látogatási idõ. 5x kellett elmondani miért vagyok ott.
Szoptatás után elmentem, anyu ott maradt. De õt is állandóan ki akarták zavarni, merthogy csak 11-tõl van látogatás. Még a házirendet is alá akarták íratni vele, hogy aztán kizavarják. A házirendben benne volt, hogy a szoptató anyák gyermekük mellett maradhatnak, de az állítólag nem azt jelentiKép ezért anyu nem írta alá.
3. Kiderült, hogy éjszaka 5!!!!x pelenkázták át a gyereket, azt a gyereket, aki amúgy este 10-tõl reggel hatig alszik!!!
Szóltunk este, hogy másnap reggel jövünk etetni, ne etessék meg. Hát nem megetették? Pedig aludt.
Ezenkívül még meg is szélcsövezték, amire soha nem volt szüksége.
Mindezek mellett reggel ötkor megetették, és lefektették hanyatt azt az Annát, aki hasonfekvõ, aki fullad, aki sokat bukik.
Ja azt nem is mondom, hogy a vizeletgyûjtõt úgy ragasztották rá, hogy össze- vissza ragasztották a babó punciát. Fél óráig kapargattuk róla a ragasztót.
Ennyit a magyar egészségügyrõl.
Ma anya hazahozta a gyereket a saját felelõsségére.

Gabómanó:
Nekem ez az elsõ kisbabám, akirõl szoktam mesélni, az a legkisebb hugom, Anna.
Igen, öten vagyunk testvérek, sorrendben: én, Orsi, Fruzsi, Tamás és Anna.
Édesanyám is szokott ide írogatni, a nickneve: Meso

Ildianyu:
Az álmom röviden:
Otthon szültem császárral, majd mellre tettem Bencét, s akkor látom, hogy milyen kicsi.
Bevittem a kórházba, ahol megtudtam, hogy a 28. hétre született.KépKépKép
Most izgulhatok, hogy ne váljon valóra.
A másik: Egy haverom, a hugom, Anna és én nyaraltunk a balatonon, és mi elmentünk sétálni, Annát otthagytuk a sátorban.
Mire visszaértünk, a sátrat elmosta a víz.
Ahogy ott sétálok a romok között, egyszer a víz alól Anna néz rám nagy szemekkel.
El tudjátok képzelni?
Felvettem a vízbõl, és abban a pillanatban elkezdett levegõ után kapkodni. Túlélte, mégser emlékszem jó szívvel erre az álomraKép

Lara!
A felvételi elbeszélgetésen az általános mûveltségedre kíváncsiak, meg arra, hogy mennyire vagy jártas a napi gazdaságban.
Anyu két helyre adta be a jelentkezési lapot: A közgére, meg a Jugyu-ra Fizika- Orosz szakra.

Bocs az írásért, siettem.
Ja és a hosszért is!

Zsófi(22+3)
ZsuZsófi

Sziasztok!

Gabó:
Teljesen járatlan vagyok ebben a témában,
Az,hogy meg van rövidülve a méhnyak az rosszat jelent,
vagy miben érinti ez a kisbabámat?
Juj,most megint hülyére idegesíthetem magam,a dokinál
most voltam,azt mondta minden rendben...

Pussz!

Erika
Erika

Zsuzsi!
Szegény kis Anna!
Õrület ez az egészségügy,s némely ott dolgozó egyén!!!
Sok puszi a kicsinek!
Írok mailt.
Szió!

Erika
Erika

Sziasztok!
Ildianyu:
Nekem programozói diplomám már van. Igaz, nem állami, de azért mégegy mégsem kell.
Lara:
Tök jó, remélem fel is vesznek minket. Bár én például nappalira szivesebben mentem volna.
Erika:
Én örülök, hogy megismerkedtünk, bár ott nem tudtunk valami sokat beszélgetni.

Nagyon sajnálom, hogy nem jutottunk el a talira! Kép

Meso
Meso

SZiasztok,
Meso, Zsófi,
remélem hamar rendbe jön a kicsi! Gyógypuszik mennek:KépKépKépKépKépKép
Õrület, hogy mi megy!

Erika,
nyugi, semmi vész, ne aggódj. 3000 a normál, ha el kezd kinyílni a méhszáj, és rövidülni a méhnyak, akkor változnak az értékek. A doki úgyis idõben szól, ha vmi felgyorsulna. Akkor sokat kell pihenni, esetleg gyógyszert is ad. Szedsz Magnéziumot? Az nem ártana. Ha 0999, az értéke, akkor jön a baba ezerrel.Kép Persze az még arrébb lesz. Jó lett volna ma beszélgetni, de talán legközelebb.

Jó volt a tali. A nõ biztos jól megbánta, hgoy otthon hagyta a kulcsot, szerintem nem volt ma annyi a bevétel, mint a kiesés volt abban a + 1 órában.Kép
Na, mindegy, csak az volt a rossz, hogy így a kisbabások kinn rekedtek.
Akkor jövõ pénteken, majd mindenki ott lesz, és mindenki le tudja tenni a babáját, és akkor lehet dumcsizni.
A nagyobbak , milyen tündériek voltak, hogy el tettek-vettek. Nagyon aranyosak.

Nina,
küldök egy képet, ez nálunk annak idején nagoyn bejött, mikor így el kezdett bümbizni Cumika.
E-mailben megy.
Ágci

Kép
Ágci

Ágci:
Köszi szépen. Ezta sirást pár hete csinálja, ritkán és nem tudom, hogy miért. De amilyen hirtelen jön,Úgy el is megy. CSak nagyon keservesen csinálja és ez félelmetes. Pityeregni nem szokott. Vagy ordit vagy nem. Egyébként tegnap nagyon meg volt illetódve. Soha nem volt még ennyi ideig ilyen csöndben. Állandóan mondja a magáét.

Nagyon aranyosak a törpicsekek, meg persze Ti is.
Megyek is pelust cserélni.

Meso:
Remnélem Anna baba minél hamarabb meggyógyul. Nem mondták esetleg mi lehet a baja?

Nina74
nina74

Kriszti:
Képzeld kapok kölcsön egy babazsákot.Gyors voltam?
Nina74
nina74

Sziasztok!

Akkor jövõ héten pénteken mindenki jön a Mikkamakkába. Tök jó!!
Kép
Magamról csak annyit, hogy már jól vagyok.

Meso, Zsófi:Ez nagyon durva amit leírtatok a kórházról. Ezeket a dolgokat a nõvérkék csinálták vagy orvos is volt a dologban? A Tekulics Peti bácsi nagyon aranyos, meg van másik is aki szintén. Hol feküdtetek Annával, a koraszülött intenzíven vagy másik osztályon? Gyógyuljon meg hamar a pici Anna.KépKépKép

Nekünk is voltak érdekes élményeink. Már az utolsó hetet töltöttük a kórházban. Szoptatásra mentem be, mire látom, hogy a Flóra hason fekszik lecsúszva az ágyon és az arcára volt ragadva a nejlon, amit a pelenka alá tesznek, hogy ne folyon ki a pisi vagy ilyesmi. Hát akkor nagyon bepipultam. Mert ráadásul olyan kiságyban feküdt, ami döntve volt, pedig már nem is bukott. A nõvérke meg nem mondott rá semmit. Pont az volt az a nõvér, amelyik a baksi kisfiút simogatta a tévében. Tudjátok hányszor simizik õket...Egyébként vannak nagyon aranyos, türelmes nõvérkék is. Akik nem húzgálják a szájukat, ha megkéred valamire õket.

De jó nektek, hogy voltatok talin!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Fenn van a kép Annáról!

Legyetek jók!
Éva
vevike

Éva:Nagyon édi pofa!

GAbi3
inecsg

Sziasztok!

Gabómamó!
De jó, hogy írtál! Meg hogy jöttetek talira! Csak kár, hogy nem maradtatok tovább.
Azért ez már túlzás, hogy még kötögetsz is! Kép

Éva!
Azért még nem biztos az Anna. De tényleg rövid nevet szeretnék, ahogy Gabómamó írta.

Erika!
A 2000 a méhszájad. Az elején mindig 3000. Ha 2000 az azt jelenti, hogy 1 cm-vel megrövidült a méhnyak. Ha jól emlékszem. Ha gond van, akkor azt mondja. De szerintem szedjél Te is magnéziumot. Mostanában már én sem szedtem, de most megint beizzítom magam.
Na, látom Gabómamó és Ágci is leírta már a lényeget. Nem baj.

Zsófi!
Ez a gyerekkórházban volt? És végül mi a baja Annának?
Nem csodálom, hogy most nem vagy túl jól az álom után. De ne aggódj, nem jelent semmit. Én álmomban 16 hetesen szültem meg a babót, és már 23 hetes vagyok. Kép

Ildianyu
ildianyu

Éva!
Nagyon aranyos Anna! Kép
Ildianyu
ildianyu

Sziasztok,

hat az ejszakaink eleg zurosek. Ma is 3-1/2 5-ig fent voltam, majd fel 6-kor mar megint. Nagyon-nagyon faraszto. Az a baj, hogy Simon ugy alszik el, hogy rajtam van, amikor erakom azonnal felebred es sir, akkor ujra visszaveszem. Ismeros ez csajszik? Ez mindig igy lesz? Persze nappal elviselheto, de ejszaka nem annyira.

Ildianyu,

a kotesrol annyit, hogy persze inkabb aludnom kellene. Nem is tudom jazminnal hogy birtam? ugy emlexem, akkor nappal aludtam, ami most csak max fel ora.

Abbahagyom, mert Jazo itt kavar a kezemben.

g.
gabomamo

Gabomamo:
De jó, hogy végre Én mondhatom: Nem tart örökké!
Emlékezz vissza engem Te is vigasztaltálKép
Nálunk talán hat hét volt. Azota nyugisabb a dolog.
Nina74
nina74

Sziasztok!

Remélem lányok erõteljesen gyógyulgattok! Kép

Éva
Nagyon édes a kis Anna baba. Kép

Gabomamo,
ne aggódj, biztos gyorsan megtudjátok ha megjön Pöttömke. Karmennek amúgy is küldenék egy sms-t, mert már õ is nagyon várja és biztos meg fogja írni. KépKép

Csütörtökön voltunk CTG-n a babával. Megbeszéltem vele, hogy most különösen sokat kell mocorogni ha nem karja, hogy felébresszék, erre nem bevágta a szundit? Kép Mit mondjak... Elég drasztikus az a babaébresztõ ketyere, amivel stimulálják õket amikor nem mozognak. Olyan rossz volt érezni, ahogy összerándult tõle a pici. Viszont utána nem gyõzte mérni a gép a babamozgásokat. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Gabó: Én biztos szunyálnék a helyedben, de tudom magamról, hogy én is inkább bekapcsolom a gépet, minthogy vasalnék, pedig van mit. Eghyszer csak vége lesz a végetnemérõ szopiknak és aludni is fogsz néha.

Meso: Remélem Anna baba jól van.

Ildi:Hogy javul Lili szája?

Edelweiss: ÁHallottam már, hogy milyen durva az az ébresztési mód. Ha nem találod jónak, nem kell hagynod. Amikor én voltam CTG-n, Fló is aludt õt kézzel ébresztették. Az nem olyan veszedelmes.

Tök jó az idõ odakint. Akkorát sétáltunk...lehet hogy már holnap elõveszem az új kocsit.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Ágci,Gabó,Ildianyu:
Köszi az infokat,próbálok nyugodt maradni.Már január óta
nem szedek semmit.Pezsgõtablettás magnézium jó,vagy tablettásat vegyek?
Egyébként most néztem a kiskönyvemben,már a 16. héten is
2000 volt beírva.most meg a 23.-ban vagyok...
Krisztivel beszéltem is róla pár szót,de aztán úgy nem
foglalkoztatott.Bezzeg most csak ez foglalkoztat!

Meso: én is örülök,hogy megismertelek benneteket!
Remélem Anna jól van!

Éva: Nagyon szép a kislányod.

Puszi Mindenkinek!

Erika
Erika

Sziasztok,
Évi,
nagyon édi a babóka!

Gabómamó,
Simirõl van kép?
Mi lenne, ha nem raknád vissza az ágyba? Nagy gáz?
Majd írok mélt.

Erika,
szerintem inkább tablettában. A pezsgõs borzatszót ízû tud lenni, én csak a c-vitamint, meg a multit tudom meginni.

Edelweiss,
én is voltam iylen ketyerés ctg-n és volt oylan, hgoy kétx is megpróbálták felébrszteni a gyerkõcöt, de csak durmolt. Állítólag van, akinek segít, ha narancs vagy baracklevet iszik a ctg elõtt. Nálunk az sem jött be.Kép

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Meso, és az én nevemben is köszönöm, hogy ennyire aggódtok az Annáért.
Ma már jobban volt(kop-kop-kop), nem köhögött annyit. De azért állandóan figyel rá vki. Most pl én vagyok a soros, éjféltõl négyig. (Mennyivel egyszerûbb lenne, ha lenne légzésfigyelõnkKép)

Erika!
Most néztem meg, hogy a Sikó nekem is csak 2000-et írt be, pedig azt mondta, hogy teljesen zárt a méhszájam.
Kép
Szerintem ne aggódj, én sem teszem, mert most ezt totál nem értem, de azért biztos ami biztos, én is elkezdem szedni a magneB6-otKép

Ildianyu!
Annának Bronchitise van(remélem jól írtam)
és ami történt, az a gyerekkórházban történt Újszegeden.

Gabi!
Az A osztalyon feküdt Anna, és az éjszakás nõvérek voltak a "gonoszok"
A délelõtti csapat sem volt éppen szívmelengetõ, de ott legalább oda tudtunk figyelni rájuk.
A délutánosok elõtt azonban le a kalappal!!!!

Zsófi(22+6)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Zsófi:Én csak a C osztályt ismerem. Szerencsére.

Szép napot mindenkinek!

Ma megyünk tápszeret íratni Flócinak. Mert már csak egy adagnyi anyatej van a fagyiban.

Gabi3

Fló most húzta ki a lemezt a gépbõl.
inecsg

Gabi3,
mikor mentek, mi meg megyünk a 15 hónapos oltásra, negyed kettõre.

Zsófi,
nekünk van eladó légzésfigyelõnk.

mindenkinek szép napot.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Ma van elsõ napunk egyedül. Csak 3-an vagyunk: Anna, Lili és én. A délelõtt még egyészen jól elment, mert Anna alundt így ki tudtam mosni, vasalni, Lilivel is játszottunk, de amikor el kellett menni aludni!!!!! Amióta hazajöttem Lilit egyszerûen nem lehet elaltatni délután csak úgy ha álomba sírja magát Kép Pedig nagyon álmos, mert már 11-kor ásítozik, de azért sem. Nekem meg pillanatok alatt felmegy a pumpám, mert természetesen Annának pont ekkorra esik az éber idõszaka Kép Már teljesen lelkiismeretfurdalásom van Lili miatt, de muszáj neki aludnia Kép Mondjátok meg mit tegyek!!!!! Egyszerre nem tudok mindkettõvel foglalkozni! Próbáltam, hogy majd 3-an lefekszünk és majd alszunk egy jót, de így meg egyik sem alszik. Lili azért mert féltékeny, Anna meg azért mert nem álmos Kép Mi lesz még a hét többi napján?!

Na megyek mert most meg Anna üvölt a magánytól!

Éva
vevike

Szijasztok!Kép

Meso! Remélem igazad lesz! A nappali tényleg bulisabb, de én azt nem mertem volna vállalni. Anna ugye jobban van már!

Zsófi! Hát nagyon durva amit leirtál a Kórházról..

Gabomano! Egyáltalán nem úgy néztél ki, mint aki pár hete szült és ki van merülve. Én meg is lepödtem! Nem is maradt rajtad semmi felesleg! Nagyon jó baba lehet Simi, mert úgy néztél ki, mint aki ki van pihenve és fel van töltödve.Kép

Évi! Nagyon szép babának tünik Anna. Olyan kis pici és aranyos. És te is jól nézel ki!
Lili milyen ágyban alszik? Egy szobájuk van a lányoknak?

Edelweiss! Nálunk is volt olyan a CTG-n, hogy aludt a baba, de nem csináltak semmit...biztos attól is függ ez, hogy melyik CTG-s csajszi van benn.

Ágci! Csütörtökön lesz akkor torna a Mikkában???

Szijasztok, Lara
lara

Gabomano!

Mikor teszel már fel Simiröl képet???

Lara
lara

Sziasztok!

Voltunk a gasztroenterológián kontrollon, kiderült, hogy a tej és a szója negatív, a tojás meg kétes. Szóval max. a tojásra allergiás Lili, de az sem biztos. De a bõrére még mindig azt mondták, hogy nagyon csúnya. Szóval jövõ héten bõrgyógyász. Ja, és azért még fél évig diétáztatni kell.

Zsófi, Erika!
Biztosak vagytok benne, hogy 2000? Csak mert nekem a 12. héttõl az van beírva, legalábbis én úgy láttam, meg a dokim asszisztense is, aztán 3 hete rákérdeztem, és azt mondta, hogy az 3, csak 2-nek látszik. Kép

Éva!
Biztos hamar túljuttok ezen a kezdeti idõszakon. Nagyon nehéz lehet, de kitartás. Kép Kép Na, 4 hónap múlva meg majd Ti írjátok ezt nekem. Kép

Ildianyu
ildianyu

Ildianyu,

bar 4 honap mulva lenne !!!!
g.
gabomamo

Sziasztok!

Ágci:Mi 11-re mentünk, mert nem voltunk bejelentkezve. Csak 180 g-ot hízott a Fló egy hónap alatt. Azt mondta a dokinéni, hogy estére is adjak neki fõzeléket. Meg jó kis rántást tegyek rá. Igazából érdekes lenne, ha egy álmos gyerkõcöt meg lehetne kanállal etetni. De kitaláltam azt, hogy 7 körül fõzelék, fél 8 fürcsi utána egy kis lötyi pép, ha kér, aztán jöhet a cici. Remélem bejön ez a verzió. Meg azt is mondta, hogy ne adjak neki minden evés elõtt cicit, hanem csak reggel, esetleg du. majd este. De én úgy gondoltam, hogy adok neki minden evéskor, de nem elõtte, hanem utána. Szerinted ez így jó? Persze a többiek véleményére is kíváncsi vagyok! Cumika jól bírta a szurit?

Éva:Hát nem lehet könnyû neked most. Nálunk is gondok vannak az elalvással napközben, igaz nálunk csak egy van. De kitartás hátha valakinek van valami jó ötlete. Szertnél néha ketté szakadni, hogy mind a két gyerkõccel tudj foglalkozni. Kép

Ildi: Szegény Lili, egyszer csak ehet egy jóízût. Tényleg mit szoktál neki adni?

Ma gyümölcsöt reggeliztem, a Fló meg odajött mint egy éhe kiskutya és muszály volt adni neki a banánból, meg az almából. Nagyon kis aranyos tud lenni.

Lara: Te írtad, hogy találtál olyan bújócskás könyvet? Mi is találtunk a Corában, tök jók. Meg vettünk olyat is, amibõl kilóg egy barika és azzal végig lehet menni a könyvön. Meg vettünk kisautót a Flócinak. Ma még nem próbáltuk, mert nem volt már idõ játszani, de holnap...

Másnak is hagyok helyet...

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
Gabi3,
most mikor eszik Fló? Mármint úgy értem, hogy szopi mellett, mit és mikor?

A súlygyarapodásról:
az elsõ 3 hónapban egy egészséges kisbaba: hetente átlag: 115-220 gr-t hízik.
A 4. hónaptól a 6. ig: 85-140 gr-t és a második fél évben 45-85 gr-t. Gondolom nálatok egy picit ódosul, de azért a végtelenségig nem híztam a baba.

de, ha megírod, mit mikor okosabbak leszünk. BNem az anyatejtõl nem hízott szerintem.Kép

Lara,
szerintem a jövõ héten csütörtökön lesz az elsõ. Péntekn most meg talizunk a Mikkamakkába védõnénikkel.

Láttam Simit, bi-bi-bi.Kép
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Ágci: De jó neked, hogy láttad Simit.Kép
Hajnalban cici56 között. De nem rendszeres. Reggel szopi, majd 100-120 ml HA-péppel felturbósított anyatej (sima tápi, holnaptól). 7-8 óra között. 12-13óra körül ebéd, szopi és fõzelék husival 150-200g, utána gyümilé ha kér. Du. 4-5 között szopi és gyümi turbósítva péppel 100-120g. Este fürcsi utána gyümilé felturvózva péppel, hogy lehessen még inni, cici. Ennyi.

Képzeljétek, Flóci éjszaka belázasodot de annyira, hogy 39,1 fokot mértem végbélben. 4-5-ig sikerült egy egész kúppal és borogatással levinni a lázát. Reggelre kutyabaja. Nem köhög , néha tüsszent, de az normális szerintem. Nincs hasmenése sem. Mi lehet vele? Megint a foga? Kép Telcsizek a dokinéninek, hogy elvigyem-e. Nem szeretném, ha összeszedne valamit.

Gabi3
inecsg

SZiasztok!

Milyewn tali lesz Pénteken???

Ágci!
És mennyiért adnád el?
Mail-ben megbeszélhetnénk!!!

Annával voltunk dokinéninél, aki fél, hogy ebbõl asztma leszKépKép
Azok után, hogy anyu, és én is azok vagyunk, nem lenne meglepõ, de ilyen kicsi korban olyan szörnyûKépKépKép
Kapott egy csomó gyógyszert, alig akarja õket megenni.
Keveset eszik, nem szopja üresre anya melleit, nem is hízott semmit.
Aggódom érte.

Ildianyu!
Ha mégis kislányom lesz, amit nagyon szeretnék, akkor nekem is Annának fogják hívni. Egész pontosan Anna Zsuzsa lesz.Kép

Pusszancs mindenkinek:

Zsófi(23)

Ui: most nincs kedvem a gifekhez

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Ildianyu:
az enyém teljesen kivehetö 2000. 10.-én azért rákérdezek.
14.-én megyünk a 4D,.re.Nagyon várom!

Normális,hogy most a 24.héten megint elöjött a hányingerem?
Csak úgy reggel-este.Ráadásul én is olyan hülyeséget
álmodtam.Megszületett a kicsim,de nem tudtam vele bánni.
Csak forgolódott a kezemben,de tartani sem bírtam.Be volt
nyakig öltöztetve,s egész nap nem tudtam vele foglalkozni.
ö meg csak nézett rám... Juj,de rossz álom volt!

Ágci:
A magneB6 jó lesz?Nem lesz semmi baj,hogy hirtelen elkezdem
szedni?A babónak nem lesz baj?Csak elevitet szedtem de azt is csak 2 hónapig.
Attól most nyugodtan elkezdhetem a magne.-t?

Kriszti:
Mi van veletek?Már kezdek aggódni!

Zsuzsi:
Ígérem este írok!

Puszi Mindenkinek!

Erika
Erika

Erika,
igen nagyon jó, a B6 jó lesz a hányingerre is. De elgközelebb, ha mész Sikóhoz, mond neki, h
ogy szeded. Csak hogy tudjon róla.
Zsófi, írok majd mélt, most garázdálkodik a 15 hónapos.Kép
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Zsófi: A Mikkamakkában szokott lenni baba-mama klub, amit a Vasasban lévõ védõnénik szerveznek. Babával lehet jönni, de szerintem nem fognak kidobni, ha nem hozol.Hi-hi Remélem Anna baba jobban van és nem lesz asztmás, az nagyon rossz lehet. Én sem enném meg a gyógyszereket, ha ekkora kisbaba lennék, de jobban tenné, ha rendesen szopizna. Ezt mondd meg neki. Sok-sok gyógy pussz.

Erika: Nekem csak a szülés után voltak hülye álmaim. Flóra kistestvérétõl, aki még meg sem fogant.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Ma csoda történt! Lili 10 perc alatt elaludt, minden szó (na jó ez így teljesen nem igaz, de csak nyafi volt) nélkül Kép Igaz, hogy Anna is alszik mint a bunda Kép Úgy látszik jót tett nekik a délelõtti séta! Lili tolta a babakocsit és nagyon büszke volt magára, mindenkinek elmesélte (mama, apa), amikor meg elfáradt beleültettem a babakocsiba. Még jó, hogy Anna ilyen kicsi, mert így még ketten is elférnek Kép

Gabómamó!
Voltatok már sétálni? Ti hogy tudtok hétközben lemenni sétálni? Csak azért kérdezem, mert nálatok sincs lift és gondolom Jázmin sem jön még le magától a lépcsõn. Azért nekem már annyiban könnyebb, hogy Lili egyedül közlekedik a lépcsõn fel és le!

Na megyek kihasználom ezt a röpke nyugalmat és én is pihizek egyet

Legyetek jók!
Éva
vevike

Szijasztok!Kép

/b{Gabi3!} Igen, nekünk is van bújócskás könyv. Elbújtam a szobában asszem ez a cime. Már kezd szakadozni, de azért még birja.

Akkor pénteken a Mikkában együtt lesznek a pár hónapos csecsemök és a rohangáló másfélévesek? És 10-12-ig ugye? Én még sosem voltam ott. Ki lesz irva ha bemegyek a föbejáraton, hogy hol van a baba-mama klub?

Ágci! Dejó neked, hogy láttad Simit! Gabomano, tegyél már fel képet!

Zsófi! Remélem Anna már jobban van és szopizik. Szegényt nagyon megviselhette.

Erika! Kecskemétre mentek 4D-re? Majd ird le, hogy milyen volt!!

Évi! Huuu, de ügyi Lili! Csak belejöttök elöbb utóbb, csak a kezdet nehéz.

Ma tejfölös csirkepörit föztem, Hanga megevett 2 combot egy rakás tésztával. Öörület. Amikor kiette a tányérjából a kaját, elkezdett sirni, hogy kér még. Kis falánk, bezzeg a tegnapi ebéd nem teccett neki, biztos azért evett ma dupla adagot.Kép

SZijasztok, Lara
lara

Sziasztok,

Eva,

rajtad felbuzdulva hetvegen setaltunk es egybol 1 orat. Bar nagyon szep ido volt. Hetkoznap ugy setalunk, hogy itt van anyukam szinte mindennap es o segit. Van teso kocsink. De igy sem egyszeru. Levisszuk a 2 gyereket, Jazmin bele a regi kocsiba, anyukam fogja Simit, es szetnyitom a teso kocsit, mert ossze kell csukni, mert nincs hely. Bele Simi, utana Jazmin es seta. Visszafele ugyanigy csak ossze kell csukni. Es persze mibdezt a 3 emeletrol. Ja Simi epphogy elfer fektetve a kocsiban. Ha ul mar akkor jobb lesz.

Gabi3,

van vmi virus ami csak lazzal jar. Mi ki is hagyjuk emiatt a Mikkat, mert Jazmit ovnom kell a laztol. Persze az is szempont, hogy Simi ne kapja el. En nem szerettem Tekulics doki bacsit. Neked szimpi volt?

Zsofi,

a gyermekkorhazrol nekem sincsenek jo tapasztalataim. Nem szeretem. Milyen idos ill. fiatal Anna?

Erika,

en mindket terhessegemben vegig vagyis 36. hetig szedtem a magneziumot, de en nem a magne B6-ot, hanem a magnezium citricumot, amit a doki irt fel, ugyanugy 500 mg-ot tartalmaz, csak 10 szem 10 forint, egyhavi adag 3x1 gyel 90 forint.Azert nem mindegy.

Lara, Fanita,

milyen az a konyv amirol meseltek? Mi a cime es mitol olyan erdekes? Irjatok mar meg erdekel a dolog.

Nina,

sokkal fiatalabbnak nezel ki, mint amennyi vagy!
Lattalak benneteket a hetvegen a Kossuth L. sgt-n, a ferjed ismeros, de lehet, hogy te isKép Nem jartatok a Jate klubba regebben?

lara,

igazan kedves vagy, hogy jol nezek ki. Pedig most annyi a sulyom, mint amikor Jazminnal szulni mentem. Csomo cucc nem jon ram. Okos ember volt, aki a sztreccs nadragot kitatalalta. Kép

A ctg-n nekem mindig aludt Simi, volt hogy 3x is ebresztettek. O esti baba volt mindig a terhesseg alatt. Sajnos most is az. Nappal szundi, este ordi.

Kulonben Jazmin kulonosen hisztis. Ha vmit nem adok oda neki, vagy vmi nem sikerul neki, hisztizik.
Ma aranyos volt: mondom neki add oda a cuidat Simonak. Kivette a szajabol, odarakta Simon szajahoz es cuppogott hozza. Nagyon aranyos volt. Anyukamnak mondtam szopi kozben szagolja mar meg Simi feneket , mert kaki szagot erzek. Utana Jazmin is megszagolta Simi popojat. Kép

Agci,

azokat a hasizomgyakorlatokat mar lehet csinalni, amit Ildianyu is csinalt? Tiszta haj a hasam, szerencsere nadragban nem laccik, de nagyon pocsok.
nu csok mindenkinek,

Eniko,

megvan meg az uj szerelmed?

Ildianyu,

te pontosan mikorra vagy kiirva?
Neha irjad ? hetes vagy.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Lara,

tegnap mar keszult kep, de meg nincs lekicsinyitve, ma talan lesz.
g.
gabomamo

Sziasztok!

Lara: Ha bejössz a Mikkába hátra kell jönnöd, majd lefelé egy lépcsõn és ott van a játszóház. Ha jól emlékszem 300-ra sikerült lealkudni a klub belépõt.
A Corában állatosok vannak. Tökre teccik Flónak az autó, csak fiús lány lesz belõle.

Olyan kis édi pofa ez a Flóci, pislog aztán én is utána õ is és így csináljuk vagy tízszer. Remélem nem lesz lázas, mert már szeretnélek benneteket élõben is látni.

A dokinénink azt mondta, hogy pisit kell gyûjteni, vetten 2 zacsit. Hátha sikerül.

Gabó: Én is szarul néztem ki szülés után, de a szoptatással leadtam tíz kilót, úgy hogy nem vetettem meg az édességet. Persze van még mit leadni és izmosodni,de nem látom olyan szörnyûnek. Az új klinikai baba-mama torna tök jó. Már két alkalom után érezteti hatását. Meg különben is úgy is fogunk Ágcihoz tornázni járni.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gabó, Anna 13-án lesz 3 hónapos.

Gabi, azt nem is meséltem, mi hogy jártunk a vizeletgyûjtõ zacsival.
Ha nem volt rajta pelenka, rövid idõn belül lerúgta, de pelenkástul is minimális mennyiség volt a zacsiban.
A kórházban is ragasztottak rá zacsit, de úgy, hogy amikor megláttam mit csináltak Pankával, nagyon gondolkodtam, hogy kiosztok egy-két pofont a nõvéreknek. De aztán rájöttem, hogy miért bántsam a délelõttösöket, ha az éjszakások csinálták.
Kérlek, úgy volt felragasztva rá a zacsi, hogy minden oldarlól meg volt erõsítve 12(!!!) cm hosszú ragasztószalaggal, ami olyan erõs volt, hogy alig bírtuk leszedni, és amikor sikerült, a ragasztóréteg ott maradt a punciján, benzinnel sem jött le, még este is összeragadt a combja.
KépKépKép

Zsófi(23)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hahó!

Zsófi: Ez igen, barbárok egy nõvérek...

Felhelyeztem a zacsit, kíváncsi vagyok az eredményre. Van egy kis hõemelkedése a Flócinak (37).Remélem nem lesz láza és a dokinéni sem mond semmilyen rosszat.

Gabi3
inecsg

Gabi3,
nem lehet, hgoy 3 napos láz. Emlékszem nekünk teljesen iylen volt. Volt már Flócinak?
Ágci

Kép
Ágci

Ágci: Nem volt még. De az nem olyan, hogy egy folytában lázas, és nem lehet levinni? Azon gondolkoztam, hogy nem fogom megcserélni a szopit az evéssel. Mert ma csak hajnalban, reggel és este szopott a gyerkõc. Szerintem 180 g egy hónapban egy ilyen korú bébinél nem kevés. Fél kilót mág biztos nem fog hízni. Különben is ilyen mozgásigény mellett...

Rossz lenne ha megint ki kellene hagyni a talit.

GAbi3
inecsg

Zsófi!

Örülök neki hogy Anna már jobban van. Nem semmi amit a gyerekkórházról írtál!

Anyukádnak küldtem egy e-mailt a múlt héten az anyatejjel kapcsolatban, de nem válaszolt rá.
Hazaengedték az anyukát (tudod, aki nagyon beteg volt) a kórházból -telefonon beszéltem vele-, és nagyon kéne neki a tejcsi!
Ha van még fölösleges anyatejetek, de ha már nincs akkor is, mindenféleképp küldjetek légyszi' nekem egy SMS-t, vagy hívjatok föl! (70/208-2620) Azért maradjunk a telefonnál, mert nem tudom holnap mikor leszek gép közelben. Holnap dél körül jön az anyuka, és elviszi az én tejemet ami nem sok (össz-vissz 2,5 litert fejtem).

Gabómamó!
Tényleg jól nézel ki, ezt én is megállapítottam pénteken! Kár hogy nem jöttök most pénteken, de érthetõ, hogy félted Jázmint, és Simit a baciktól, vírusoktól.

Ágci!
Milyen légzésfigyelõtök van, és mennyiért áruljátok? Mondjuk most már nekünk nem aktuális, csak kíváncsi vagyok.
Szerinted (vagy bármelyikõtök szerint) Benit vihetem pénteken a Mikkamakkába a babákhoz? Gyerekenként kell fizetni a 300 Ft-ot?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Közben írtam egy hosszút, megtréfált a gép és kikapcsolt.

Gabi3,
nekem gyanús, hogy ez az lesz. Tegnap kezdõdött, ma, holnap, csütörtökön ne lepõdj meg, ha kiütéses lesz a kicsi. Náklunk si nagyon magas volt a láz, de a 3. napon már csak szinte hõemelkedés.
A kajáról holnap írok.

Lara,
írtam mélt, OLVASD EL. Csak azért nagybetûvel, mert nem szoktad.

BAnita,
szerintem nyugodtan hozhatod Benit, jól fogja magát érezni, és lesz ott elég hely.

Gabómamó,
te még nem hasizmozzál. Várd meg a 6 hetes kontrollt. De azért majd írok gyakorlatok, csak utolérném má' magam. De vmikor aludnom is kellene. Azért ma szépen rendbe raktam a dokumentumjaimat.
Látod, én mondtam, hogy terhesen, feküdj le elõbb aludni. Akkor kinevettél, pedig tuti van összefüggés.

Jó éjt mindnekinek:
Ágci

Kép
Ágci

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?