Sziasztok!
Pandácska
További jó pihenést és kellemes várakozást!!!
Vikimimi
Jó ez a 9 hetes kép is.
Lexa
Megkaptad már az utolsó szurit vagy van még? Neked hány laparod volt? CSak azért kérdem mert már én is megint parázok, hogy visszajött az endóm.
Rólam:
Hát sajna megint nem sok jó volt Debrecenben.
A Duphaston ellenére, ami arra volt hivatott most, hogy ne érjen meg tüszőm...lehet kettő is megért.
Legalábbis most 20. napon volt egy 16 mm-es tüszőm, és egy 18 mm-es bevérzett cisztikus képlet...ami lehet, hogy egy sárgatest. A nyh 10mm. De a dokimnak nem tetszett az ügy (a múltkor is beparázott a 21. napon egy ilyentől, azt akarta leszívni, aztán a 27. napra eltűnt). Most viszont szó sem volt leszívásról...csak, hogy nem indulhat így a lombik.
Jelentkeznem kellene a 2-4 cn-en uh-ra, hogy megnézze mizu és adjon fogamzásgátlót, ami leállítaná a hormonjaimat egy hónapra...és ha elmúlik ez a képlet..akkor mehet a lombik ha nem akkor meg visszautal a nőgyógyihoz laparra.
Na ezzel megint beparáztatott....ő mindig endora gyanakszik sztem. Most nem volt szó a a múltkori 13 mm-es csokicisztáról vagy mi van azzal, ami a petefészkemen csücsült...azok eltűntek???
Az egyik petefészkem tökéletes...csak a másikban van ez a két dolog.
Elméletileg most a duphaston abbahagyása után 2-3 nappal meg kellene jönnie...de ha mégis volt pé...és úgy tűnik volt, akkor valószínűleg csak később jön meg.
Ezért mostmár ma felhívtam az endos dokim és abban maradtunk, hogy megnéz holnap...mert én már falramászok....ha visszajött az endom, minél hamarabb műtét kell, ha meg nem, akkor ne riogasson ez a doki.
Szóval holnap megyünk megint DEbrecenbe.