Új privát üzeneted érkezett!

Dimet!
Én most kedden megyek UH-ra. Az első 5 hetesen volt. :D

Kép
lara26
 
 


Bettica, sajnálom, nagyon rossz a migrén. Nekem ekkor semmi sem használ, csak a sötét csendes szoba. Ilyenkor minden hangra ugrok, olyan mintha bömbölne minden, pedig csak normáls hangerővel szól...........
Nincs olyan gyógyi sajna, ami segít. Kivéve egyet, amit betiltott az EU-szabvány :twisted: már nem lehet kapni (Ridol)
most csak akkor jó, ha háromszor hányok, a hramdik után tudom, hogy elmúlik, ha nem hányok akkor tudom, hogy többnapos lesz....

Én a szagokat mág annyira nem érzem.Egy érdekes van: nem tudok enni ,hamar telivagyok.... :?: alig eszek valami, elég is. Na ennyit a szokásos terhességi tünetekről....

Ma töltött csirkecombi lesz nálunk salival.

itt is f....s az idő, meleg van, párás és esik.
Vendég
 


Tyche!
Ne szomorkodj!! Hőd hogy áll?

Lafi!
Nekem ebédre töltött káposztát kell főznöm (szagokból kiindulva a párom részére). Még jó, h hagytam mára magamnak rángatott husit. :D

Dimet!
Még mennyire, h felfogta az UH után!! Tegnap meg kellett néznem egy babakocsit, h jó lesz e nekünk. :lol: Aztán megbeszéltük, h kb. a 30, hét körül ráérünk beszerezni. :D Védőnőtől kaptam könyveket és valamelyikben olvastam, valami pici babaholmit lehet venni, h könnyebben hozzászokjunk a baba érkezéséhez. Én egy kis zoknira gondoltam, nem egy babakocsira (habár az is jól néz ki -kék-).

Kép
lara26
 
 

 
 

na megyek a konyhába..sziasztok.

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Andika!
Mielőbbi felépülést kívánok neked. A láz anno nekem is volt, hisz ez mégiscsak orvasi beavatkozás. Pihizz amennyit tudsz :) Ezek szerint polip kivéve, petefészkek helyrerakva :) Nemsoká jöhet is a babuci :wink:

Dera!
Ezt a tesztet én sem nevezném +nak, inkább csak rongálódott, DE a következő remélhetőleg 2 csíkos lesz!

Rólam: Hőm megugrott, LH teszt tegnap is nega volt. Szóval valószínűleg következik a menzi előtti fázis, DE nem volt PÉ :( Mutatom:
Kép

Volna egy kérésem hozzátok! Mivel nagyon gyakran fagy a babanet, az a félelmem hogy "elveszítelek" benneteket. De ha priviben megkaphatnám az email címeteket, babanet nélkül is megtalálnánk egymást :) Szóval mail címeket kérnék :)

Egyébként kellemes 7végét mindenkinek!
Vendég
 


lara: mindig hőemelkedésem van egész nap... dobok egy görbét, bár kicsit ugrálós mert volt, hogy korábban kellett kelnem a szokásosnál....Léccci mondjatok vlami okosat, mert én már nem tudom mi van :shock: talán majd holnapi teszt, esetleg várjak vele a jövőhét közepéig?
Kép Íme

Szép hétvégét !

tyche
 
 
 


Gina, ha ennyire fent marad több napon át, nem lehet, hogy teganp volt pé???Nyák alapján legalábbis efelé gondolom, meg most megugrott!!!!!
Lh teszttel ne foglalkozz, nekem sem volt + ez a hónap :wink:

Tyche, passssssssssz, nem tom, mi van a hőddel...nem értem.
Vendég
 


Gina, ha ennyire fent marad több napon át, nem lehet, hogy teganp volt pé???Nyák alapján legalábbis efelé gondolom, meg most megugrott!!!!!
Lh teszttel ne foglalkozz, nekem sem volt + ez a hónap :wink:

Tyche, passssssssssz, nem tom, mi van a hőddel...nem értem.
Vendég
 


Na most fejeztem be a takarítást (kád, WC, sütő stb...egy kisebb tavaszi nagytakarítás) most megyek tanulni.
további szép napot mindenkinek!!!!
Kisütött a nap!!!!
Vendég
 


Tyche!
Nem tudom milyen tesztet használtál.
Ezt találtam neked..

Az inszeminációtól, vagy megtermékenyítéstől számított 11-14. napon érdemes legelőször tesztelni. A beágyazodást követően a női test HCG (human chorionic gonadotropin) hormont kezd el termelni. A HCG hormon áltagosan másfél naponta duplázódik a szervezetben, és folyamatosan emelkedik.

Nagyon fontos, hogy mielőtt tesztelsz a megfelelő tesztet vedd meg, fontos a teszt érzékenysége. A legérzékenyebb tesztek ma Magyarországon képesek a vizetleből már 10 u/ml egység HCG-t is kimutatni! Ha viszont olyan tesz kerül a kezedbe, amelyik csak 50-100 egységtől mutatja ki a terhességet, akkor nagy valószínűséggel tévesen negatív eredményt kaphatsz a terhesség korai szakaszában. Ebben a korai szakaszban a tesztek általában nem azonnal jelzik a második csíkot, általános tapasztalat a teherbe esett kismamáktól, hogy a tesztelés után fél órával, vagy akár 1 órával látnak csak egy halvány csíkot!

Ha negatív az eredmény, még ne add fel a küzdelmet, hanem ismételd meg a tesztelést pár nap múlva. Lehet, hogy később ágyazódott be a baba a pocakodba, és később mutatja ki a teszt az eredményt.


Amennyiben a teszt otthon (akár halványan is) de pozitív, akkor nagy valószínűséggel terhes vagy. Sajnos azonban vannak olyan esetek, amikor a terhesség mégis abbamarad, és a teszt még mindig + eredményt mutat, de ez a napok múlásával sajnos gyengül.


A legbiztosabb eredményt azonban orvosodtól tudhatod meg. A vérből vett HCG vizsgálatok a legmegbízhatóbbak, és egyből megtudhatod az eredményt.
A HCG értékek változóan alakulhatnak ebben az időszakban, van aki kevesebbel indul, van aki többel. A HCG értékből általában orvosod azt is meg tudja állapítani, hogy hány baba van a pocakodban.

Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
Clear blue: 50
Medi-lab: 20

Kép
lara26
 
 


lafi, ugye gumikesztyűben takarítasz??????????????
dimet
 
 


Dimet, nem..... :shock: Mert abban nem tudok, nem érzem hol koszos pl. a kád.
De csak domestost meg cillitet használok, szok nem annyira gázosak.... :?: Meg nem voltam bent sokáig, hogy ne lélegezzek be sokat a szagukból.
Vendég
 


Kép -ilyen jól érzem magam......SZIASZTOK!

Kedvesek vagytok,köszönöm mindegyikötök aggodását....nagyon jólesnek!
Ma 37-nél nem volt több a hőm,annyira nem fájnak a bordáim és kulcs csontjaim!Szóval happy vagyok nagyon!Főztem,teregettem....stb.

***Ginuska!***A Családineten lehetne csinálni egy topikot.....van PCO-s,de mondjuk kéne egy "babanetes pco-sok topik"-sok topik itt,azt csinálja,ha nem működik a babanet,átmegy oda,hogy ne veszítsen fonalat!
***Lafika***Szerintem msn-ezhetünk kicsit! :wink:
***Ginuska***Még vár rám egy hsg!-aztán kiderül ....
***Rambóka!***Ki akar műtétre menni,húztam Én is ,ameddig lehet....de nem bántam meg,ezt 100%-ra mondom!Férjem piszkálása elmarad....majd a hsg után esetleg!
***Tyche!Ez eléggé jó görbe,vagyis a vége....felezzük le...és akkor még 2nap és tesztelj egy nagy pozitívat!
***Lara!Az Én férjem mikor kiderült,hogy 3-as ikreim lesznek...elrohant Velem a Brendonba.....babakocsit nézni,erre az árak láttán fejét fogta,már akkor 150.000.- körül volt....pedig akkor még csak 5-6 hetes voltam!Hiába az Apukák,mindig a legnagyobb dologra gondolnak....amit majd meg kell venni!

Mindjárt folytatom....csak vissza olvasok kicsit! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Niki-Zsizsik-Tükörvíz-Mamint-Kincsecske-ANYOOOKA-Csipi-Battica és a többiek .... Kép Kép
Dera!Tedd jó helyre a 2.csikot! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Szia Kandikám!

De jó hallani..izé olvasni téged!!!! és tök jó, hogy jól vagy, jó kedvű vagy....és ahogy olvaslak csak azt érzem, hogy fülig ér a szád!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az a lényeg, hogy nem bántad meg, és minden tuti :lol: :lol:
-azért vigyázz magadra :wink: okes :?: :wink:

pusza
csipi
csipi78
 
 


Sziasztok !

Kandika, olyan boldogságos olvasni téged, örülök, hogy jól vagy és happy :D

Csipi, nagyon jó az avatarod :wink: Milyen volt az estéd, éjszakád ? :lol:

Tyche, a görbéd alapján nem hiszem el, hogy nincs baba. Ez a magas hő :shock: Úgy szeretném, ha csak korai lett volna a teszt :!:

Ginuska, mindjárt küldök pü-t :wink:

Dera :?

A talit illetően azt is figyelembe kéne venni, ha bejön amit jósolnak - eső, lehűlés - akkor ne fagyjunk meg :wink:

Velem semmi különös, reggel volt egy 50 percig tartó köhögő rohamom, ami párszor hányásba torkollt. Utána mint akit agyon ütöttek aludtam még 3 órát.
A hőmet automatikus megmértem (a szokás nagy úr) és persze 37 felett van. Hasam tompán görcsölget, de még nyák sincs, nem hogy barnás nyák :wink:

Antibiotikum kérdés : 4. napja szedem a Cefzilt, létezik, hogy ma jött volna elő a hányingeres mellékhatás ? Még 1 napig kellene szednem, aztán hétfőn egy újabbat fognak írni, az tuti, mert hangom sincs, meg a hörghurut. Jajjjjjjjj de utálom :(

Már megint panaszáradat :oops:

mniki
 
 


Sziasztok Csajok!

Gyors bekukk!
Legszívesebben nem is kellene írnom, mert nem tudok mindenkire reagálni, aztán csak az a vége, hogy figyelmetlen vagyok és bunkó!

Besűrűsödtek a teendőim. Kevés az időm.
De ha egy oldalt is végigolvasok, simogatja a lelkemet, hogy van egy ILYEN! fantasztikus csapat! :)

Kandika!
Gyere te is találkozóra!!!!! Lécccciiiiiiii.

Gyertek minél többen! :)

Szerintem ugyis addig maradunk, amig ki nem dobnak Kép

Ugyhogy csak azt tudom mondani, hogy kezdjük el 5-től a találkát, aztán mindenki úgy szotyog ahogy tud :)

Nekem teljesen mindegy hol leszünk. Valaki döntse el, hogy hol legyen. Kétségtelen nem ártana fedett hely, és babakocsival is lehessen megközelíteni (remélem Norkán kívül más babós is szeretne jönni) :)

Mniki! Gyógypuszi........ :)

Rambóka!
*** szálloda, csodaszép és rendezett egyetem fizette, utazási költséget 90%ban téritik, kaját magunk álltuk.
Mindenkinek sikerült a vizsgája. :) Nekemes!

Lecso!
Tetszett az a mondás! Valahogy úgy..... én is el szoktam magam szégyelni!
Milyen betegség után kutatnak???? :shock:

(ez most hülye kérdés volt, mert honnan tudhatnád, ha nincs diagnózis?, mint a viccben: "Ma egész nap pisztrángra horgásztam és egyetlen egyet sem fogtam" "akkor honnan tudod, hogy pisztráng volt?" Kép )

Lányok, asszem vígan megyünk tönkre! :lol: :lol:

Nem tudom ti hogy vagytok vele Kép , de nekem nagyon kellene egy baba! :?

cupppp. Szóval a szerda 5 órai talira mindenkit szeretettel várunk (fejedelmi többes - van rá magyarázat: halak a csillagjegyem és ikrek az aszcendensem, tehát négyen vagyok :? , csodálkozom, hogy időnként kész tudathasadásos a jellemem :?: :? :lol: :lol: )
Vendég
 


Nohát, kisütött a nap és mindenki happy. Tök jó, mert én is. Voltunk epret szedni. Nem volt túl sok, merthát még csak szezon eleje van, de 2 hét múlva degeszre fogjuk magunkat enni :)

mniki: nem jó ez így. Nem lehet, hogy rezisztens az a baci arra a gyógyszerre? Sírj ki magadnak egy tenyésztést, 3-4 nap alatt van meg, de legalább kiderül, hogy amit hétfőn kapsz gyógyszert az jó-e. Én is jártam úgy, hogy a szokásos januári mandulagyulladásom 3 különböző antibiotikum kezeléssel sem múlt el, akkor aztán besokalltam, mert kész volt a gyomrom tőlük és kértem, hogy tenyésszünk. Kiderült, hogy szerencsére a 4. már jó volt. Kellene tenni valamit, nehogy ráhúzodjon a füledre vagy a mellhártyádra (páromnak az utóbbit sikerült).

Kandi, rohamosan javulsz, ez tök jó, de azért még vigyázz magadra ;)

Lara: hol találtad ezt a leírást? fél vagy 1 órát várni, ez nekem fura, mert akárhány tesztet használtam (jó nem volt sok, kb. eddig 5db ), mindbe bele volt írva, hogy 10 perc elteltével hamis pozitív eredményt mutathat a teszt. Persze jó tudni, hogy van olyan, ami nem így működik...

Aranykavics: hogy te most milyen jó kedvűnek tűnsz... Hogy szokták mondani? Most még nevetünk, aztán jön a sírás. Nagyon remélem, hogy most erre rácáfolunk :D

Tyche: tényleg érdekes az a görbe. Babónak kell ott lennie. Pár nap és kiderül. Ha hétfőig fent marad, tuti pozitívat tesztelsz (hacsak nem vagy beteg, de gondolom azt írtad volna). Szóval megy a drukk neked is :)



Mindenkinek puszi, majd még jövök sztem...

Kép

Kép
bettica
 
 


Hmm, jut eszembe. A tali engem is érdekelne, ha befogadtok persze, de én 6-ig dolgozom. Ha a város másik végén lesz a randi, akkor tuti 7-nél előbb nem érnék oda...

Kép

Kép
bettica
 
 


Kavicskám, nekem tök mind1, hol lesz a tali, ott leszek és majd minket dobnak ki utoljára..... :wink:
Gratula a vizsgához!!!

Drága Kandikám, annyira örülök, hogy happy vagy!!!!!!!!!!!!!Olyan jó és most már minden szépen fog alakulni.
Bocs, hogy nem voltam fent, de tanultam, 21-én szakvizsga, tanultam, hm. ez túlzás, olvastam....meg vágtam ki a puskáimat.....nincs kedvem rá tanulni. meg hát már tudom, hogy ők magolást kérnek, így aztán tök mind1 megtanulom-e, hajtok a kettesre....!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


múltkor beszéltük a rádayt,ott vannak jó helyek. hm?? az könnyen megközelíthető.

lafi, használj kesztyűt. én nem vagyok pagép, meg csupa aggodalom, de használtam gumikesztyűt az terhesség elején.
tudod mit, szerdán viszek neked műtőskesztyűt:D abban érzed a kád tapintását :)

kandi, végre jókedv és vidámság!!!! :lol:

szegény niki, tömöd magad bogyókkal :( férjed?? neki találtak már ki vmi okosat??

na, csőőőőőőő
dimet
 
 


Dimet, oké, köszi a műtőskesztyűt :wink:
Ráday tökéletes, ott annyi hely van, lesz közte olyan, ami cigimentes és babásoknak is megfelelő!!!!!
Vendég
 


Dimet most haragudni fogsz rám, de Rejoka írta ezt a Tranzit kávézót a Kosztolányin... tudom, hogy bevált talihely és tágas, van fedett része is, nem füstös stb. stb. Én abszolút arra voksolnék... aztán beszéljétek meg. 8) 8) 8)
Vendég
 


Sziasztok csajócák!

Rádayval nekem is az a bajom, hogy babával nem jó hely, azért az fiataloknak bulizós helyek, belül tuti szűkek, babakocsi nem fér, és füstös, kint meg hideg lesz még este...

Tranzitnak bent is tágas a tere, elfér babakocsi, kint meg végképp tágas, nyugis...Többiek Kosztolányi milyen messze van nektek?
Bettica mi neked a város másik vége?
Dimet a kosztolányi a Kálvin tértől villamossal 5-10 perc.

kacérkodom én is, hogy hozom Johannát, hogy Bogi ne legyen egyedül. :D

kandi örülök hogy jól vagy!!

kavicska de jó hogy írtál!!! veled beszédem van! :roll: Ez komoly! :lol:

Kismamik szerdán a talira hozok nektek cuccot, egy levél elevit, tena betét csomagban, bontatlan laktoherb tea, bontatlan garmastan kenőcs, bontatlan hálós bugyi csomag stb. kidobni nincs szívem, szét lesz osztva köztetek, nekem nincs helyem már tartogatni... :lol:

ja, és eladó kétszer használt szopispárna előkéjével, vadiúj állapotban (nekünk nem jött be), árban megegyezünk. ha itt senkinek nem kell kiteszem valahova netre.

lafi, Bettica migrénesek nálam bevált gyógyi migrénre az analgetycum forte, meg a Spazmolitikum, még hányás előtt bevéve is kiveszi a fejfájást 20 perc alatt, csak utána hamar elalszol, nem tudsz utána vezetni meg ilyenek, munkahelyen nem jó használni, mert ráborulsz az asztalra (mondjuk migrén esetén enélkül is), és nagy előnye, hogy kúp, nem lehet kihányni... :lol:

Persze szopi és terhesség alatt nem lehet szedni, de én kedd este felnyomtam volna magamnak, már ott tartottam semmi nem érdekel, még szopi sem, max. 24 órát nem szoptatok utána, de persze lejárt már a szavatossága...

Lafi neked terhesség alatt nem múlt el a migrén? nekem akkor nem volt.

Dimet vadas zsemlegombóccal és spárgaleves! :D

Bettica jobbulást a migrénhez!

Kép

Kép
rejo
 
 



Kép
lara26
 
 


nekem mindegy hol, miért haragudnék norka???? :lol:
csak várjatok meg. deákról bárhova könnyen eljutok. majd sürgetem a dokit. megmondom,hogy a mérlegre állást ki is hagyhatnánk :lol:
csak írjátok le pontosan,hogy hol van.

rejo, milyen fajta szopi párna?
fúj, spárga :)
olyan fini zöldsalit csináltam vacsira.
vmi hót gagyi filmet nézek.
dimet
 
 


Dimet spárga miért fúj? Annyi ásványi anyag és vitamin van benn, hogy csuda. Tejszínnel nem is keserű és csipős, domi kedvence. majd viszek neked kostólót szerdánm, isteniii!!

Deákról 49-es villamos kosztolányinál leszállni. Ott ahol sok buszt látsz arra elindulni, buszok mögött van a tranzit, a régi távolsági puszpályaudvart alakították át.

Hát én egyfajta szopipárnát ismerek, tudod az a kifli alakú. olyan félkör, derekadra lehet kötni, és nem kell tartani a baba súlyát szopi közben, meg rambóka pl. azt tekerte gyerek köré védőkuckónak, nekem kényelmesebb volt a kanapé karfájára könyökölni és odaterhelni a súlyt, de valakinek nagyon bejön.

Dimet ennyiféle salátarecept nincs is!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Hát végülis nekem tökre mind1 hol lesz, újpestről megyek....szóval metro mindenféleképpen.
Rejo, édes vagy! Azt még nem tom, lesz-e migrén, mert 2 hete volt de az csak egynapos volt. Azóta nem. Szóval hátha elmúlik, legalábbis amíg nem szülök.
REmélem, nem kiabálom el! :shock:

Most néztem a Sejtjeink c. filmet. annyira bőgtem....
Vendég
 


Lara: Köszi, az ember mindig tanul vmi újat ;)

Én a 15. kerületben dolgozom, onnan kellene mennem :( Piros 7 lenne az én buszom (kocsival tuti nem jutok át 7-ig sem), de az is minimum 1 óra, a múltkor is annyi volt.
Gondolkodtam, ha esetleg szerdán meglesz a progi eredményem, akkor simán el kell úgy is jönnöm korábban, hogy a dokival összefuthassak végre. Akkor hamarabb is odaérek. De ha nem, akkor ez van. Akik picivel mennek, gondolom 7-kor már nem lesznek ott, hiszen fürdetés, etetés stb. Persze remélem legalább a többiekkel sikerülne összetalizni, annak is örülnék.

No, megyek alszom egy sort. Ja, és köszönöm a tippet a gyógyszerre, majd beszerzek belőle. Feltételezem recept köteles mind2. Majd utánanézek holnap a házipatikán :)

Jó éjszakát!

Kép

Kép
bettica
 
 


Jó reggelt!

Talisoknak nagyon nagyon jó talizást kívánok!!!!!

Kandika örülök,hogy minden okés és ilyen jól viseled!!!

Olvasni foglak benneteket de írni lehet nem sokat fogok, egy év után nem ártana egy kis szünet...
(az olvasást nem hanyagolhatom mert nagyon hiányoznátok :cry: )

Óriáspuszi mindenkinek!! Legyetek jók!! Zebrásodjatok,növekedjetek!
Vendég
 


Sziasztok!

Andi!
Öröm olvasni a soraidat :) családinetes topic...jó ötletnek tűnik :)

Tyche!
Hődről: érdekes, de elég magas egy babához. Én a helyedben tervezném a tesztelést :wink:

Talizókat ismételten NAGYON IRIGYLEM!

Érdekesség rólam. Ma kiváncsiságból a fertin kívül 2 helyre is bepötyögtem a hőm és a fertiliticircle meglepett:
Kép

és kiváncsi voltam arra amit Lafi mondott, hogy mi van ha magasan (36,8..ez nem oly magaska) marad a hő még holnap is. Mutatom:
Kép
és:
Kép

Tudom...most hőmérés őrültenek tűnök, de kiváncsi lettem és tényleg pikk pakk be lehet írni :)

Pusszancs!
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Az ucsó oldalt olvastam csak el, de majd pótlom a többit.

Kedves Babanet! Oly jó lenne ha te a is a régi maradnál!!!! Plllllííízz!!!!

Kandika nagyon örülök a jó hangulatodnak! Oly jó látni! :lol:

Lafi! Tessék óvakodni az ilyen vegyyszerektől. Amit felsoroltál elég ütősek..... :? S igen, én is műtőskesztyűt használok az ilyen műveletekhez. :lol:

Dimet hát én most nem vagyok képben, de 4 hét múlva azaz (ma vagyok 18+0) kell mennem a dokihoz vissza. Ekkor lesz megint uh. Persze nem a kiskönyv által meghatározott időpontba vannak a vizsgálatok. :?:

Mniki beteg vagy. Khm, de azért ugye apa meg te .... Mert ez a betegség jó jel, azt ugye tudod? :lol:

Lányok azt mondta a dokim, hogy aki sok progit szed, annak 1-2 kilót a proginak tudható be. Nem tudom érthető voltam?

Tali.... :cry:

No megyek pótolni!

Ja,ja! Elfelejtem még a végén. Szóval csütörizén voltam dokinál, s kértem, hogy jöjjön be az uram is: babó tündéri volt - izgett, mozgott, viszont marhára szégyelőske, mert a kezeivel hadonászott, a lábát viszont szigorúan keresztbe zárta. :lol: Az uram (annyira kislányt szeretne, nekem oly mindegy a neme) tippelésre buzdította a dokit: Doktor Úr mondja már hogy kislány! :lol: :lol:
Doki vigyorogva: xy apuka ez nem a lottozó! :lol:
Szóval annyi biztos: csak gyerek lesz ebből.
Megnyugtatott a doki pocak növés ügyben is. Annyit mondott, hogy ez genetika, s az átlagnak befele nő, az enyém meg kifele. Látja ő is hogy nagy pocak, de minden ideális tökéletes. Megfelel a korának, a magzatvíz sem több. Hát ennyi rólunk. :lol:

Go read!

Kellemes hétvégét nektek!

Bee
beebeey
 
 


Sziasztok!

Beebeey, ez nagyon ari volt :lol: Nem fél a férjed, h nőuralom lesz a családban?

Kincsecske, :( azért ne tűnj el teljesen. Megértelek! Egy ídő után az ember lánya már nagyon bele tud fáradni. Szorítok!

Rambóka, írtam privit!

Mindenkinek nagyon szép vasárnapot! Én kivonulok az urammal a Margit szigetre napozni.

Kép
apple
 
 


Rambóka, Aranykavics, írtam pü-t!
krumplis pogácsa
 
 


:D :D Na visszaolvastam MINDENT! Aztán el is felejtettem a felét annak amire reagálni akartam, úgyhogy csak üdv az újaknak, és gratula a babásoknak!

bíbíí! te is csütörizének hívod a csütörizét? Azt hittem csak én :D :D A nagyim tanította nekem, mert azt mondta, hogy vannak szavak, amiket egy úrihölgynek semmilyen körülmények között sem szabad kimondania, ilyen például a kandúr, vagy a tök. :-) Meg azt is mondta, hogy egy úrihölgy sohasem mondja hogy "megizzadtam", mert egy hölgy sohasem izzad, hanem legfeljebb "felhevül" :D

Rejoka neked Domi születése óta mindig-mindig ilyen fejfájós tortúra a menses? :shock:

Jó újra olvasni téged Kavicskám :-)

Mi megérkeztünk az utazásról (párizsban voltunk egy orvoskonferencián), ahonnan hoztam magammal egy csomó édes csecsebecsét, és egy egy undorító kis görényt, ami jobban tette volna, ha nem ugrik rám, hanem ott marad ahol van. Nem hittem, hogy valaha is kimondom ezt a számon, de most örülök, hogy mégsem maradt meg a baba. :oops: elkaptam ugyanis vmi fertőzést, ami tuti ártana a babának, és még antibigyót sem tudnék szedni rá. :evil:
krumplis pogácsa
 
 


Sziasztok!

Gratula az új babásoknak.

Képzeljétek spontán megjött a mensim. A 160. napon!! Már kezd elmúlni. Szerdán kell mnnem HSG-re. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:

Szerintetek a merckformint hagyjam addig abba, amíg meg nem csinálják ezt a vizsgálatot? Azt olvastam, hogy a műtétek előtt nem szabad szedni. Tudom, hogy ez nem az, de erre nem vonatkozik?

Meddig tart egy ilyen vizsgálat és hogy történik?

Másik kérdés: Aki már csináltatott ilyet, annak mennyire volt sz.r? Utána meddig lehet érezni valamit?


Köszi előre is a válaszokat
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


rejo, dehogynem. legalább 50 féle salátát tudok :D
ma is csináltam ebédre. juhtúróval volt megszórva. nyami.

spárgával,ha meggyőzöl istennő vagy :lol: én mindent megeszek,ami ződség, kivéve a sárgaborsó és a spárga.

pogi, újra itt. éljen!! fogyid hogy áll?? sikerült vmit hasznosítani abból,amiket küldtem? mondjuk, utazáskor nehéz betartani.
ma férjem elkísért az árkádba, örömbevásárlásra, de ki volt akadva rajtam :lol: alig vettem vmit, és el is fáradtam. azt mondta nem vagyok önmagam. még vásárolni sem tudok. de vettem egy pólót. meg az yves rocherba sok cuccot. az ottani tiaré olajat használom a pocakomra. isteni. az illata is!!!

tényleg. zsizsik. mikor lesz csajos-kerti parti???

meleg van kint nagyon. az én hőérzékelésem meg +10 fokra van most bekalibrálva. mi lesz nyáron????
holnap hétfő :? nemtok napi 8 órát végig ülni bent :? mindegy, holnap ráhúzok, a többi napot meg ellógom majd. így könnyebb.

vicky, én nemtom. de majd a csajok elmondják milyen.

mindenkinek szép napot!!!!!! DD (Dagi Dimet) :lol:
sőőőőt, DrDD :lol:
dimet
 
 


Sziasztok !

Dimet :lol: Ugyanmár, még hogy dagi, csinos kismama vagy ! Majd szerdán azért alaposan szemügyre veszem a pocakodat, tényleg nagyot nőtt-e :wink: Ha nem nagy kérés, a 24- első évadját el tudnád hozni (a 3. évadot megkaptam valakitől :wink: ) Puszi

Bettica, köszönöm, kérni fogom a tenyésztést, egyébként is akartam, mert most muszáj, hogy valami jó bogyót kapjak.
A talira természtesen téged is várunk !!
Az eper miatt irigy vagyok, imádom... :)

Apple, milyen volt a napozás ?

Vicky, éljen a spontán mensi ! HSG előtt nem tudom abba kell-e hagyni a gyógyszert, szerintem nem.

Bee, a férjed édes lehetett (az enyém is nagyon szeretne egy kislányt :)), kár, hogy nem sikerült látnotok milye van, de ami késik nem múlik, legkésőbb a születésekor kiderül :lol:
Apával volt akció, azon nem fog múlni.
Tuti, hogy volt pé-m, mert tiszta száraz lettem :oops: semmi nyákom nincs, de ennek most csak örülök..

Gina, fantörpikusak a görbéid, drukkkkkkkkk !!!

Rejo, nekem tökéletes a Tranzit, már alig várom, hogy láthassalak benneteket !

Puszmák Lányok, legyen mindenkinek szép estéje !

mniki
 
 


Vicky, grat a spontán mensihez, jó hosszú volt a ciklusod ...

Hsg előtt egy nappal állítólag nem kéne szedni és aznap sem, meg ha nem vagy jól, másnap sem. Én nem tartottam be, nekem nem volt gond, így szedtem végig. Inkább műtéteknél szokták mondani, hogy abba kell előtte és utána hagyni.
Nem vészes, nyugi. Még aznap hazamehetsz, utána közvetlenül mensis görcseid lesznek, nekemaz nagyon is volt, fájdalomcsillapítót kellett kérnem, majd elaludtam tőle és mire felébredtem, már nem volt gond vele.
kb negyedóra az egész eljárás, kicsit fáj, amikor a katértert felarkják, de nem vészes, észre sem fogod venni, csak utána lesz ez a görcs.
Vendég
 


Sziasztok!!!

Szerintetek ha tegnap reggeltől ma hajnalig kb.2 tisztasági betéten 2 nagyobbacska pötty volt,ma reggeltől rendesen megvan,akkor tegnaptól vagy mától számoljam a ciklust?

[/b]aranykavics:Valamilyen gyulladás van a testemben,a laborértéken az ASO érték igen csak megemelkedett.Fájnak az izületeim.A jobb csuklómban egy csontciszta van.+hullik a hajam,kiütéses vagyok szinte mindig,viszketek,száraz a bőröm,vér vagy inzulin vagy kitudja milyen ingadozásaim szoktak lenni(ilyen kor 1-2 kiskanál cukor segít,igaz nem a legjobb megoldás),a progeszteron szintem alacsony,peteérés van vagy nincs :arrow: vérzészavar,vérszegénység.=depressziós hangulat!
DE A KISFIAM ÉS A PÁROM TARTJÁK BENNEM A REMÉNYT!
MERT UGYE A REMÉNY UTÓLJÁRA HAL MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Legyetek jók ha tudtok!!!
lecso
 
 


Lecso, mától számold a ciklust!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Köszi lányok az infókat. Majd beszámolok. Remélem jók lesznek az eredményeim. Ha minden OK, akkor closty. Nagyon kíváncsi leszek rá.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


lafead!

Köszi a választ!Akkor csak kedden megyek a laborba.


Jó éjt mindenkinek!
lecso
 
 


Sziasztok !

Kb. 10 perce pici barnát találtam a bugyimon.... :(:(:(:(:(

tyche
 
 
 


Pogi Domi születése óta ilyenek a mensik nálam... :cry: pedig előtte még versenysportoltam is mensikor. Akkor terhesség vagy szülés alatt elállítódott bennem valami, és azóta nem jött helyre...
Figyu mikor jöttök haza legközelebb? Szeretnéle megkérni majd valamire... :oops:

Lányok, Norka vagy aki tud segítsen plíííz!!!!! nem találom a mensmentis (olyan ez a név, az jut eszembe mensimentés) rendelő címét telefonszámát még a pcos oldalon sem!!! Szeretnék időpontot kérni, de nem találom!! Aki tudja dobjon meg a telószámmal címmmel légyszi!!

lecso nekem kb. egy éve van, hogy állandóan kiütéses vagyok, viszketek, és fájnak az izületeim. Literszám vedelem rá a calcium ampullát. A végén még ez is a PCO-val függ össze?? :shock: :shock: Inzulin vagy ilyen ingadozás?? :shock: :shock: Én valami ételallergiára tippelek, már csak azért is, met ugye kalciumra javul, és az allergia ellen van. Nálam kajálással függ össze a piros foltok intenzitása, de nem tudjuk mire vagyok allergiás.

és nagyon sok ilyen esetről hallok mostanság.

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Szép jó reggelt ,és eredményekben gazdag hetet kívánok mindenkinek!!!

Rejo:A mensmentis cím:1114 Bp Bartók Béla u. 53 fszt.4.
tel:06-20-333-5500(naponta 10-20 h között)


Legyetek jók ha tudtok!!!
lecso
 
 


Sziasztok!

Lafim, hogy állsz a tanulással? (puskakészítéssel? :wink: )

Niki, hogy vagy?

Ginuska, mai hőd? Azért érdekes hogy a különböző programok máskorra teszik a pét ugyanazon értékeknél... Most akkor melyiknek kéne hinni?! :shock:

Kaptam a fertitől 5 vip napot és egymásra másoltam az eddigi 5 görbémet! Decemberben még nem szedtem a metet, január 9-én kezdtem...

Kép

Iszonyatosan meleg lesz ma. És hétfő is van... De azért szép napot mindenkinek! :wink:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


érzem az iszonyat meleget...direkt hamarabb bejöttem,hogy ne a forróságban cammogjam :)
niki, lehet nemtom elvinni. sajna dvx formátumban csak az első 12 rész van meg. dvd-t meg elhagytuk :lol: nemtom hogy csináltuk, 4 hete keressük. :) de még rápróbálok egy keresésre.....
dimet
 
 


Rambóka, Kavicska, köszönöm a gyors választ, most elrohanok isibe, aztán írok dél körül. :)

Rejoka, hajszálpontosan egy év múlva májusban megyünk haza legközelebb, mert akkor lesz a legjobb barátnőm esküvője, és én leszek a tanú. Eben az évben a Dani nem akar, de ha esetleg teherbe esnék nyár vége felé, akkor lehet hogy karácsonyra mégis hazamegyünk, mert utána már nem utazhatok nagypocakkal vagy újszülöttel.
Ha arról van szó, hogy valamit vigyek neked, és nem túlságosan nagy, akkor postán is el tudom küldeni, ha gondolod. :D
krumplis pogácsa
 
 


ja, és képzeljétek el, 27 napra megjött a mensim! :shock: Ilyen utoljára 16 éves korom körül volt :D átjavítom majd a tickeremet az isi után, de Lafi, átjavíthatsz a táblicskuban 3. ciklusnapra.
krumplis pogácsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?