Sziasztok csajócák!
Rádayval nekem is az a bajom, hogy babával nem jó hely, azért az fiataloknak bulizós helyek, belül tuti szűkek, babakocsi nem fér, és füstös, kint meg hideg lesz még este...
Tranzitnak bent is tágas a tere, elfér babakocsi, kint meg végképp tágas, nyugis...Többiek Kosztolányi milyen messze van nektek?
Bettica mi neked a város másik vége?
Dimet a kosztolányi a Kálvin tértől villamossal 5-10 perc.
kacérkodom én is, hogy hozom Johannát, hogy Bogi ne legyen egyedül.
kandi örülök hogy jól vagy!!
kavicska de jó hogy írtál!!! veled beszédem van!
Ez komoly!
Kismamik szerdán a talira hozok nektek cuccot, egy levél elevit, tena betét csomagban, bontatlan laktoherb tea, bontatlan garmastan kenőcs, bontatlan hálós bugyi csomag stb. kidobni nincs szívem, szét lesz osztva köztetek, nekem nincs helyem már tartogatni...
ja, és eladó kétszer használt szopispárna előkéjével, vadiúj állapotban (nekünk nem jött be), árban megegyezünk. ha itt senkinek nem kell kiteszem valahova netre.
lafi, Bettica migrénesek nálam bevált gyógyi migrénre az analgetycum forte, meg a Spazmolitikum, még hányás előtt bevéve is kiveszi a fejfájást 20 perc alatt, csak utána hamar elalszol, nem tudsz utána vezetni meg ilyenek, munkahelyen nem jó használni, mert ráborulsz az asztalra (mondjuk migrén esetén enélkül is), és nagy előnye, hogy kúp, nem lehet kihányni...
Persze szopi és terhesség alatt nem lehet szedni, de én kedd este felnyomtam volna magamnak, már ott tartottam semmi nem érdekel, még szopi sem, max. 24 órát nem szoptatok utána, de persze lejárt már a szavatossága...
Lafi neked terhesség alatt nem múlt el a migrén? nekem akkor nem volt.
Dimet vadas zsemlegombóccal és spárgaleves!
Bettica jobbulást a migrénhez!