Sziasztok Lányok!
Tegnap Kormorán koncerten voltunk, szerencsére helyben, egy nagyon hangulatos, de kisebb szórakozóhelyen, ami már-már klubjellegü, és emiatt (is) nagyon családiasra sikeredett az előadás. Én korábban sajnos nem figyeltem fel kellőképpen rájuk, pedig sokszor láttam már tv-ben őket. Hát nagyon-nagyon jó koncertet adtak, majdnem vetekszik a NOX-szal. Vettünk is 2 cd-t, mivel ugye az egyiken volt Dezsőnek legjobban tetsző számuk, ami nekem bejött, az persze egy másikon. De mindkettőt megérte megvenni, rendesen hangszerelve, studió körülmények között még jobban szólnak a dalaik. Nem is értem, eddig hogy nem vettem észre, mennyire jók, időszerüek és elgondolkodtatók a szövegek. Meg a zene is, természetesen. Nagyon jól éreztük magunkat, Mátétól kimenőt kaptunk (felhivva figyelmünket, hogy ráérünk hazajönni, mivel a barátnőjével vigyázott Emesére). Emiatt elmentünk vacsorázni, kettesben, amire másfél éve nem volt példa, és hát a vendéglők nálunk is ugy zajlanak, mint Péterrel Melindáéknál
. Olyan jó volt. Persze egyfolytában a gyerekekről beszélgettünk, ugyanis tegnaphoz 1 hónapra van kitüzve a császár, ugyhogy kicsit átbeszélgettük a félelmeimet. Nem is félelem, csak még nem tudom hogy is lesz, és emiatt izgulok 1 kicsit, de bizom benne, hogy Pöri remekül veszi az akadályt és jó kis csapat leszünk. Majdnem éjjel 1 órakor értünk haza, csend és béke honolt, mindenki ágyban
Ma megtudtam, hogy semmi baj nem volt, se nyüszi, se későbbi felriadás, Pöri igazán diszkrét volt
Persze napközben már megbeszéltük, hogy fog telni az este, és nem is volt semmi baj.
Bea!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Gyönyörüek a képek, Marcell micsoda nagy lett! És a kis balerinád
Tartok tőle, hogy nálunk ilyen képek nem fognak készülni, talán nem is Emese alkata, mint inkább a habitusa miatt, mi ugyanis nem tudunk ugy kilépni még az ajtón se, hogy ne legyen abban a pillanatban koszos
. A térde a rövidnadrágos szezonból eltelt 3 nap óta tele plazurral, az esti fürdés után pedig ne tudjátok meg, milyen koszos a vize
Remélem valóban közelebb kap munkát a párod. Olyan rossz egyedül...
Hát a boltunk nekünk se ugy megy mint pl. 1 éve, de az uram reménykedik. Uj terméket vezettünk be, Tempur matracokat, amik ugyan nagyon drágák, de mintha lenne rá kereslet (egyelőre). Még 1 hónapja se áruljuk, de már jónéhányat eladtak belőle a fiuk, pedig tényleg drágák. A férjem abban bizik, hogy a 7 éves nyitvatartásunk óta lassan az igényesebb, tehetősebb emberek megint elkezdik lecserélni a matracokat, és ha már velünk elégedettek, miért ne jönnének vissza hozzánk. Sok törzsvásárlónk van valóban, szerencsére. De valóban, érezhetően kevesebben jönnek be akár csak nézelődni is, mint korábban
Nem tudom meddig tart ez a tendencia, félek hogy nem lesz ideiglenes... És még nem is volt komoly a tél, hogy jöttek volna a vaskosabb számlák...
Ti mostmár mindennap jártok a bölcsibe? Egész nap ott van a kislegény?
Remélem el tudtok jönni a talira,ugy szeretnék látni 1 neméhez méltó kislányt, na meg legalább meglátnád, hogy Marcell huncutsága nem is olyan egyedi ( de ő legalább fiu)
Icuskám!
Köszi az utleirást, de majd azért előveszem a régi jó "térkép" c. nyomtatott kiadványt is, nekem még valahogy mindig az a legjobb. Hiába őskövület vagyok én már.
Alig várom, hogy majd megosszam Veletek az élményeimet a 2 picivel. És remélem, hogy talán Te leszel az, aki jó hasznát veszed majd az irásaimnak
Az a gólya nem akar Felétek röpködni, amit régebben küldtem? Majd körülnézek már, hátha van valami gyorsabb röptü példány
Fanny!
A pulcsi gyönyörü, és bármilyen nemü lesz, mindkettőnek jó! Akkor előszedem az ujságot, engem mostanában nem fenyeget olyan veszély, hogy bármilyen kézimunkának neki tudjak állni. A gobelinjeim is ott fakulnak üresen a szekrényben.
Na és a turós batyu! Ha nem tudnád, a cukorterhelésem nem a legjobb lett, ugyhogy légyszives ne csigázz
Ellenben ne fogd vissza Magad, ha véletlenül van még ingerenciád a tali előtt sütni, mert cukor ide vagy oda, én biztos megkóstolnám
Az a tarkóredő tényleg jó lett, és érdeklődve várom a többi fejleményt is. Elkezdték a fiatalok a lakásátalakitást? Mondd és lagzi nem lesz? Mert különben apasági nyilatkozatot kérnek
Móni!
Sajnálom hogy nem tudsz jönni a talira, de a lagzi az valóban csak 1x van 1 pár életében (ha minden jül megy). Azért a táncikát kihagyod ezuttal, ugye? Viszont a finomságokat Te most pirulás nélkül végigkóstolhatod, elvégre néha 2 helyett kell enni is!
Azt a csetepatét érdemes visszaolvasni, ugy felpörgött a topic, hogy 1 nap alatt be is telt 1 oldal, ha jól emlékszem
Ahhoz képest milyen hamar visszaétrtünk a régi kerékvágásba...
Egyébként ha már itt tartunk, azt azért el kell ismernem, hogy azt hiszem, alaptalanul érte vád a Vadvirág terhességének tényét, mert egyszer nagyon sok időm volt, és "kukkoltam", és láttam kb 16 hetes terhesen a többi gyerekeivel, hát már akkor elég nagy pocakja volt.
Ám a többi dologért azt hiszem nincs okom tőle elnézést kérni.
Kifejezetten nagyképü és kioktató hozzászólásai voltak szerintem.
Ugyan Nyanyuskát én nagyon szerettem, de a jelek szerint személyes sértésnek vette Vadvirág kiüzetését, mert azóta nem jelentkezett
Vajon olvas minket néha?
Akkor a tali 11-kor lesz ezek szerint? Már kialkudtam a kocsit, illetve közöltem, hogy aznap nekem kell. Biztosan jó idő lesz és az örökmozgók jól érzik majd magukat. Kéne nekik valami villanypásztor hogy az anyukák is bezsélgethessenek