Sziasztok!
Csak most olvasom, hogy Timi helyett Gabi lett helyzetgyanús!!!
Izgatottan várom a fejleményeket!
Dóri, tegnap sokat gondoltam Rád, mert éni s szülőire mentem este, és előtte jósolgattam napközben, ráadásul kb. annyi idős vagyok, mint Te szülted Marcit. Magyarán szülői közben gondolkodtam, nem kell-e kórházba mennem...
Nagyon édesek a gyekők, olyan hihetetlen, hogy nekem is nemsokára itt lesz a kezemben. Azt hittem, hogy másodjára már könnyebb lesz elképzelni, de nem...
Móni, ez a Tgyás dolog egy agyrém. Mondjuk én eleve nem tudom azt megcsinálni, hogy a munkahelyemen bemutatom a kiskönyvet, mert Fehérvári székhelyű cégnél dolgozom, én meg Pesti vagyok, tehát én csak az orvosi igazolással kérhettem a TGYÁS-t, ehhez meg ki kellett várnom a -28-at. Még lehet, hogy megeresztek egy telefont ezügyben, de lassan beletörődöm, hogy torlódni fog a pénz, talán más rossz nem történik. Csak fárasztó, hogy mindenhol másképp van.
Nálunk gyerekorvos ügy egy nap alatt megoldódott, ma beszéltem a körzeti Sztk-s gyerekorvosnővel, aki ugyan nem homeos, de nagyon tapasztalt dokinő. Igaz, a macerálós fajtából, ha nem az átlaggörbének megfelelően fejlődik a gyerek, akkor nem hagy békén, de elhatároztam, hogy nem fogom rajta idegesíteni magam, majd szóljatok rám pár hét múlva, ha mégis így tennék, jó?
És a hab a tortán, hogy délután meg egy homeos előadásra mentem a Születés Hete keretében, és egy szomszéd kerületbeli homeos gyerekorvos tartotta, gondoltam, kérek elérhetőséget. Elkezdtünk beszélgetni, és kiderült, hogy 2 hétig ő helyettesíti a mi dokinkat, utána valami hagyományos férfi gyerekorvos. De a lényeg, hogy felajánlotta, hogy ha gondolom, 3 hónapig ránéz a picire, amíg a mi dokink vissza nem jön.
Magyarán 2 dokit szereztem egy nap alatt, de ugye megkérdezési sorrendben kell őket ezek után igénybe vennem, de hívhatom őt kérdéses esetben, mondjuk ha könnycsatorna elzáródással pár hetesen már átmosásra akarnak küldeni.
Timi, gratula a vizsgához, és jó ablakpucolást!!
Dikó, Magnesia Phosphorica-t próbáltad már a görcsökre?
Nelli, nem lehet, hogy nem beletenyerelt a gyomrodba, hanem már belerúgott? Magyarán megfordult???
NAgyon élveztem ma a jó időt, nyári pántos ruha volt rajtam, és olyan jó érzés volt, imádom a nyarat!!!