Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nincs sok időm, mindjárt megyünk ki akertbe, ott hagyom a lányokat karcsival (aki elkészült a homokozóval, most tölti bele a homokot :) ), én meg megyek boltba, aztán jönnek hozzánk.

Rókica: képek nagyon édesek!

A fogmosás játék is lehet: sikálhatod mókásan, én például néha mondogatom közben ütemesen, hogy sika-mika, sika-mika (jó, nem túl vicces, de Julcsinak nagyon tetszik). De nálunk enélkül is megy.

Szánom-bánom, de Julcsi már önállóan odaül a computer elé és nézegeti a képeket, ha épp ott vannak. Rájött, melyik gombbal lapozhat. Ha nem bánod, hogy Zsuzsa birizgálja a gépet, megtanithatnád rá. Én nem örültem neki, de képtelen vagyok leszoktatni arról, hogy a számitógép elé üljön. Nem csoda, ha mi is ott ülünk egy csomót.

Evés: én elveszem előle és elmondom, hogy csak akkor kap, ha rendesen eszik, kanállal, villával, stb. Előbb-utóbb engedelmesedik, lehet, hogy többször veszem el előle.

Ja, és Róki: egyre jobban érdeklik ám egymást az idő múlásával. Én pár napja látom, hogy sokszor figyelik egymást. Julcsi odamegy Anna ágyához, odanyújtja az ujját, Anna megfogja és vigyorog bőszen, Julcsi meg figyel kiváncsian. Nagyon jó érzés. De csak mostanában kezdődött, biztos idő kell, hogy megszokják egymást.

A körömvágás is egyszerű, mióta Annának is vágom. Fogom az ollót, és Julcsi azonnal jön, hogy neki is vágjam le.


Ancsi, részvétem! Meli milyen aranyos, érzékeny kislány! Gratula Mollihoz!

Hajni, ezt el sem hiszem! Remélem, már nem lüktet.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Sziasztok!

Majola!

Az érdeklődéssel nálunk sincs gond! Vivi nagyon szereti nézni Zsuzsát (mást ugye ő még nem tud) és Zsuzsa is meglepően sokszor mondja, hogy Bibi, Bibi, és akkor meg kell mutatni neki hogy Szilvi éppen hol van. És akkor megfogdossa a kezét, megsimogatja a hasát, mutatja hol a haja, stb. Szóval aranyos. Hálistennek még nem kötötte össze, hogy "Bibi" az oka annak, hogy kevesebbet tudok vele foglalkozni, egyelőre ő "csak" azért hisztizik, ha úgy érzi nem kap elég figyelmet.

Múltkor jöttünk haza a játszóról Zsuzsával, David itthon maradt Vivivel. Mondtam Zsuzsának, hogy megyünk haza. Erre ő egész úton hajtogatta, hogy "Dede. Bibi. Om." (Daddy, Vivi, home.) Tehát már benne van az ő értelmében, hogy az otthonhoz tartozik Apu és Vivi is már.

Én már alig várom, hogy jobban le tudják kötni egymást... meg talán hogy össze tudnám igazítani a napirendjüket valahogy... bár most csak Zsuzsa nyűgössége miatt tűnik nehezebbnek mint eddig, mert Szilvi kifejezetten jó baba mostanában. És Zsuzsának is vannak jobb meg rosszabb periódusai. És naná érzi azt ha én ideges vagyok, akkor aztán tényleg nagyon hisztis lesz. :? Úgyhogy magamat kéne első körben megregulázni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!!

Na, mi is elkaptuk ezt a fránya fosós-hányós vírust, egyelőre Fanni és én küzdünk vele, apa még jól van...
úgy izgulok, mert tegnap annyi emberrel találkoztunk, hogy csak na, remélem nem adtuk át nekik... :oops: :oops: :oops:

Totka
:evil: :evil: :evil: Szegény TE!!! Jobbulást minden testrészednek!!!

Megann
Hurrá, hogy Léna jól van!!! Hány napig is tartott??? Sajnos most érdekelt vagyok...
nekünk azt mondta a dokinéni, hogy adjak neki Sodioral-t, ez ilyen ásványianyag pótló, meg hogy ne adjak enni neki, csak ha valamit nagyon kér, és sok tea.
Ti is így csináltátok?

Anyáknapjás képek nagyon aranyosak!!!

Ancsi
Részvétem!!! :(

Köszönjük a képdicséreteket, de az érdem a művészé!!!
Mi csak szépek vagyunk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 

 
 

Kaja:

Engem nem zavar, ha kézzel eszik, mindig ott van neki az evőeszköz, és azt is szereti használni, szabadon váltogat a kettő között. ENgem az zavar, mikor hisztizve söpri le a földre a kaját, csapkod, stb.

De mivel most lett 11 kg, ezért már nem aggódom a súlya miatt, meg hogy eszik-e vagy sem, ezért most már lazább vagyok. Csak az bosszant, hogy tudom hogy nyűgösebb ha nem eszik, és nehezebb lesz vele, ha éhes.


Tali:

Szóval mindenki küldjön emailt. Mi most megyünk le a Balatonra három napra, úgyhogy majd csak hétfőn fogom átküldeni az instrukciókat.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!
Testrészeim köszönik az együttérzést, főleg az újjaim! :? :cry: Már én is azt mondom, mint Annamami:sírva röhögök!!
Barbi:Neked külön köszi a történetet, tegnap azt gondoltam, hogy ilyen senkivel nem történhet meg!!!

Aludni két Panadol Ultrával jól aludtam.
Mára annyival könnyebb, hogy nem lüktet.Mostam, főztem, leszaladtam(mondjuk úgy lebicegtem) a boltba, és jobb neki, ha nem állok rá.Pannikám meg puszilgatná, és szedné le a kötést.Marha érdekes neki.
Az a jó, hogy férj egyre itthon van!!!

Szia elveszett Anikóóó!!!!


Majd du.tán ha nyugi lesz, jövök még, addig is mindenkinek Csóközön!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Csibb!

6 napig tartott :evil: :evil:

Hááááát nekem nem egészen ezt mondta az orvos...
A házidokinéni azt hogy diéta...rizs, krumpli, Pombaar maci :shock: , keksz, ropi, rágcsák...
Nos az első napokban tök mindegy mert úgyis mindent kihányt..

Inni meg leginkább a viz..normaflorral, én tettem bele Smecta port is...(megjegyzem hogy sz@rt sem ér :evil: )
De persze magában a viz nem olyan fincsi mintha megizesitem egy kicsike almalével :roll: :roll: (mert akkor persze még inni is többet iszik..)

Aztán az 5. napon a kistarcsai kórházban azt mondta a doki, hogy azt adjak amit kiván a gyerek...ha túró rudit túró rudit, ha kakaót kakaót...ugyis keresztül megy rajta...
És el is jutottam oda hogy adok én már bármit ,csak egyen vagy igyon valamit és ne hányja ki..

Szerintem egy orvossága van ennek a rohadványos betegségnek...az IDŐŐŐŐŐŐ... :cry: :evil:

Jobbulást Fannibabának...

Lányok!

Léna már tök jól van..voltunk is a gyerekes műsoron a Műv.házban, elsőre Lénának nem annyira jött be, hogy "program" van :lol: :lol: , de hát ezt is szokni kell...
Mire jön a bölcsi, már rutinos csapatember lesz :wink:
Persze az már jobban bejött, amikor a vezetőnőci kinyitotta hangszeres bőrönjét és kedvére kutathatott a hangszerek között :D :D
Aztán még kerteztünk is egy kicsit, olyan fincsi meleg volt..
Léna már szundit...a délutáni progi még ????? mert valami jégesőt igértek :shock: :shock: :? :? :? Hihetetlen...

Én meg végre eljutottam reggel 8 kor kozmihoz mindengyantára, mert már elég gáz volt :oops: :oops: :oops: :oops:

Még egy körkérdésem lenne:

A kisgyerekkor problémáiról, azok kezeléséről gondoltam veszek könyvet ha már úgyis rendelek....ismeri valaki suttogó II.-t és a Mindent megold kötetet???
Ajánlanátok???vannak hasznos kivitelezhető megoldások egyes problémákra benne????
Na nem azrét mert Léna problémás....csak hát hogy tudjak a dolgokról....

Róki!

Jó Balatonozást...

Most kicsit irigykedem...úgy volt hogy megyünk mi is a nyaralóba, igaz melózni, kert stb..de mégse megyünk..és azért lett volna kedvem...kis környezetváltozás....

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann
:shock: :shock: :shock:
hogy én honnan vettem akkor, hogy ez csak 1-2 nap????
a fenébe...
akkor a vasárnapi keresztelős partinak is lőttek... (ismerősé)
:evil: :evil:
szegény Fanni nagyon bágyadt, idáig szinte aludt 9-11-ig és 12-13-ig.
most meglendítettem a szekrényajtót, amiben a keksz van, és elkezdte mutogatni, hogy kér, úgyhogy adtam neki. remélem, nem jön ki belőle, bár nincsenek illúzióim... viszont ha ez így megy tovább, akkor elfogy a tiszta és száraz ruhája..

és Te szedtél valamit, vagy csak tűrted?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Régen nem írtam már megint, bár próbáltam olvasgatni, de mindenhez biztosan nem tudok hozzászólni.

Hajni!
Nagyon sajnálom, hogy így Rád jár a rúd mostanság, de igaza lesz Barbinak, most már vége, ez volt az utolsó!!! A lábujjkörmöm nekem kétszer esett már le, először rázuhant egy bazi fiók, aztán mikor kinőtt pár év múlva kosarazás közben az edzőcipőbe beakadt, és felrántódott, bevérzett alatta, hát az valami iszonyatosan fájt, le is esett hamar. Én jeges vízbe dugtam, de az is csak addig használt amig benne volt.
A szemednek meg nagyon drukkolok, hogy tényleg megoldja ez a műtét a problémádat.

Benianyu!
Anyáknapi képek nagyon helyesek, és milyen cuki az a kiskori kép Beniről. Meg persze Daniról is, a kis bongyori hajával. :)

Csikken!
Gratula a kis 6 centishez! :)

Kuha!
Minden elismerésem, hogy belevágtál ebbe az akupunktúrás fogyiba, és drukkolok, hogy olyan eredményes legyen, ahogy azt szeretnéd! Meddig tart a kúra? Sztem ha már hozzászoksz az adott kalóriamennyiséghez, biztosan könnyebb lesz utána is betartani.

Ancsi!
Részvétem anyósod miatt.
Meli annyira kiscsajszi a képeken, és tényleg iszonyú barna a kis pofija az utolsón. Jó lett a haja!

Fogmosás és körömvágás téma. Érdekes amúgy Bendegúz elég akaratos, és szereti ha úgy vannak a dolgok ahogy ő elképzeli, de ezeket tiszteletben tartja, és hagyja hogy úgy csináljuk ahogy én gondolom. A fogmosásnál addig tátja a száját, amíg mondom neki, és esténként miután az apja megmossa neki, próbáljuk hogy egyedül is csinálja, persze az csak csócsálás, de gyakorlásnak jó.
Majola ötlete tényleg jó, ha a gyerek nagyon nem szereti lehet közben nevettetni valami kis vicces mondókával.

Evés: Bendegúznál mostanában jelentkeznek az önállósodási törekvések, néha nem hagyja hogy etessem, és akkor minimális mennyiséget eszik, mert ugye még ügyetlen, és hamar megunja. Viszont mivel nem egy éhenkórász típus, nem zavarja ha éhen marad. Csak engem. :roll: :) De egy nap egyszer vagy néha kétszer azért próbálok neki főtt kaját adni.

Minden kis betegnek jobbulást kívánunk! Múljon már el ez a hányós-fosós kórság a fejünk fölül.

És most jön a jóhír:
Úgy néz ki mi is csatlakoztunk And mögé, sikeresen összehoztuk a karácsonyi ajándékunkat, egy Kistesót Bendegúznak! :D :D :D
Még elég korai, de az ilyen hírt az ember nem nagyon tudja sokáig magában tartani. Elég paramami vagyok, remélem minden rendben lesz. (Úgyhogy én is halk drukkokat kérek csak Andhoz hasonlóan.) :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Márti!

akkor nagyon halkan: gratulálok!!!!

Csibb!

Jobbulást Nektek is!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!
Köszi! :) Drukkolok Nektek is!
És gratula Peti szókincséhez! Én is úgy örülök mindig amikor megtanul valami újat, és azt jól használja is. Bendegúz elég nagydumás, egy ideig felírtam miket mond, de már nem tudom követni. Imádom amikor magyaráz! :D

Csibb!
Nektek is jobbulást! Itasd Fannit amennyit csak bírod, de mindig csak keveseket adj neki, hogy ne hányja ki. De ezt biztos tudod. Sztem a ropi, keksz biztos nem árt, ha jól esik neki, pláne. Legalább valami kis kalória.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Először is! Márti,
Mennek a halk drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És nagyon halk gratula!!!!!!!!!! :) :) :)

Csibb,
Gyógyuljatok meg hamar!!! De undorító ez a vírus!!!! :twisted: :twisted:

Totka,
Neked is jobbulást! Lábadnak is és a szemednek is! És drukk, hogy tényleg vége legyen a rossz sorozatnak!!!! :wink:

folyt. köv.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Viki, Márti, Benianyu
Köszi Nektek!!! Igen pont most mondtam neki, hogy ne egyen több kekszet kicsit, nehogy kihányja... pedig még evett volna..
hál istennek iszik rendesen!
viszont arra jöttem rá, hogy én meg nem...
úgyhogy most én is teázom.

Márti
Én is nagyon halkan gratulálok, és hangosan drukkolok!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Köszi mindenkinek a bókokat a fiúkról! :) Nagyon kedvesek vagytok!
Az anyák napján kicsit elérzékenyültem, főleg, mikor nem azzal voltam elfoglalva, hogy milyen szögből fényképezzek, hanem csak néztem Benit, hogy milyen szép! :)
Most ez csak rövid műsor volt, mához egy hétre lesz az évzáró és akkor egy hosszabb műsort is előadnak. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Márti, gratulálok és drukkolok! A legjobb dolog az életben, ha az embernek gyerekek születik. Ezt már csak az fokozhatja, ha még egy jön! Külön-külön is öröm, és annyira jó látni őket együtt, ahogy egymásra is reagálnak! Én nagyon nagyon élvezem!

Csibb, jobbulást Fanninak is. Sajnos nálunk is 6 napig tartott, remélem, ti szerencsésebbek lesztek!

Julcsi hatékony közreműködésével elkészült a homokozó. Apja lapátolta a homokot befelé, ő kifelé:


Kép
Kép

Aztán itt volt bróker pénzügyi tanácsokat adni. Én egy másodperc alatt szoktam elhajtani, aki hasonlóval megkörnyékez, de ez most nagyon érdekes és hasznos volt.
Julcsi végig viháncolt, az egyik lány cipőjén nevetett és ismételgette, hogy hal, halacska (mert hegyesorrú cipője volt). Aztán rajzoltak neki cicát, és arra is azt mondta, hogy hal :D
Meg dumált velük, megmutatta a dolgait. Anna pedig kis tündér volt, fűnek, fának mosolyog.

Tegnap jó fárasztóak voltak mindketten, úgy látszik, cserébe ma két kis tündért kaptam.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Sziasztok!

Márti!!! :P

Jobbulást szegény betegeknek!

Csibb
Mail ment.

Benianyu, Ayse
Nagyon aranyosak a képek. Én tuti sírni fogok az ünnepségeken :P
Még a Halász Judit koncserten is elérzékenyülök :oops:

Ayse
Kedvencem amikor Lili helyredobja a kissrácot! :lol:

Ancsi
Nagyon sajnálom a történteket!
Meli még mindig nagyon csini.

Rokica
Fogmosás.
Nagyon utálta, még fel is vetettem itt, hogy kinél hogy megy a dolog.
Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy a hónom alá vettem, lefogtam a kezét, ordított(ez külön "jó" volt, mert kinyitotta a száját) és megsikáltam a fogát. Mostanra nagyjából elfogadta a dolgot és nyitja a száját. Próbáltam én is minden játékos furmulát bevetni, de nem használt.

Nagyon nehéz lehet Neked amikor sír mindkettő. Szerintem is Zsuzsa egyértelműen a több foglalkozás után "kiabál".
Az jutott eszembe, hogy esetleg nem tudnátok ketten foglalkozni Szilvivel?Úgy értem, hogy bábozni Neki Zsuzsával együtt? Vagy Szilvin elmutogatni Neki a mondókákat? Tudod ez csak egy kis idejét töltené ki a napnak, de hátha enyhítené Zsuzsa problémáját.

Megyek tanulni :?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Ayse,
Lili nagyon jó fej, ahogy a helyére tette a kisfiút! :) Jól elkaptad a képet! :)
Nagyon csini volt és tényleg jóval érettebbnek néz ki a többieknél! Gondolom, sokan maradnak még az oviban a csoportból. Ő vegyes csoportba jár, ugye jól emlékszem?

Anikó,
Üdv újra itt! :) Te mindig olyan jól meg tudod fogalmazni a lényeget! Meg mi hasonló cipőben is járunk. :) Jó sok dologban nagyon egyetértek! :) Sokszor olyan nehéz rendet tenni. Dani odacsap Beninek, aki csak visszaadja, de mégsem egy súlycsoport, jóval nagyobbat tud ütni, Dani meg elkezd sírni. De ő kezdte..... Akkor most kit toljak le? Az, hogy "nem szabad verekedni, fiúk!!!" nem igazán segít. :? :?

Rokica,
Nagyon szépek vagytok hármasban! :) Én is csak annyit tudok még hozzátenni, hogy türelem és az idő segít majd a helyzeten.
Mostanában annyit gondolok rá, hogy ilyen kicsi korkülönbség talán még is jobb, max az eleje nehéz, de egy fél év múlva már olyan jól el lesznek egymással a lányok, hogy csak na!!!
Az biztosan igaz, hogy ha az anyuka idegesebb, a gyerekek érzik és akkor ők is nyűgösebbek, hisztisebbek! Tapasztalat! :oops: :? :wink:

Csibb,
Szerintem is simán adhatsz ropit, kekszet, kölesgolyót Fanninak. Ha már valami megmarad benne, az is jó! :wink: És igyál te is!!! És hess vírus gyorsan! Kisnyusziékkal is találkoztatok tegnap? :oops:

Megann,
Még a tegnapi könyves kérdésedre akartam írni, hogy nagyon jókat választottál. Nálunk is ezek a menők. Kippkopp, Boribon, Vakond és a Vackor is. Meg még sok más is. :) Teszvesz is jó, tele van képekkel! :)
Ja, és persze éljen, hogy már jobban vagytok!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Majola
Julcsit megzabálom!!! :lol:

Rokica
Tényleg nagyon vicces a második kép. Az első meg nagyon szép.
Fogmosáshoz még annyit, hogy úgy enyhítem a helyzetet ha megint nagyon óckodik a dologtól, hogy együtt nyomjuk rá a fogkevére a fogkrémet és a kezébe adom a fogkefét és a kezével együtt sikálom a fogait. Ha kell továbbra is lefogom a kezét. De olyan cuki, már odafészkeli magát az ölembe(ülve szoktam csinálni, mert már nagyon nehéz) és úgy nyitja a száját. :lol:

Marci-duma
Nézegettünk egy könyvet amiben volt egy kép egy kisfiúról és egy kisbabáról. Mondtam Marcinak, hogy a kistesója a baba a kisfiúnak. Kérdeztem Tőle, hogy szeretnél itthonra egy kisbabát? Erre a válasz.- Nem-nem! és elszaladt :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Benianyu
Kisnyuszival nem, de az anyukájával igen!!! :?
meg még du. pár gyerekkel, de velük csak a szabadban. remélem nem lesz baj...
és este meg barátnőzés...
remélem, kevés beteg szárad a lelkemen... :oops: :oops: :? :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Csibb!

1. Nem szedtem semmit és nekem 1 nap volt, féjrnek is, mamának is.

2. Úgy látszik hogy túl fiatal és túl idős szerevezetnél tovább tart...mert dédipapának is már. 3. napja ment a műsor tegnap előtt..

3. Izzitsd be a mosógépet, éjjel nappal járt, mert bár Lénának van vagy 10 gatyája(itthoni játszós) félóránként fosta össze magát tetőtől talpig :cry:

4.Keresztelőbuli :cry: :cry: :cry: :cry: Nem ajánlom, mert ha a mi fajta virusunk van nektek is..a fertőzés aránya 100% :( :( legalábbis a mi családunkban

Na most ennyi mert megyünk játszótérre.....

Márti!

Csak halkan: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Ja Csibb!

Férjem Dedalont szedett és valami Lopedium nevű bogyót fosásra...
Neki nem is volt olyan rossz lefolyású mint nekem..ő csak annyira erőtlen volt, hogy nem birt felkelni..

Jobbulást továbbra is...szerintem lassan te is túlvagy a nehezén...kitartás...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann
Még egy kérdés: és te 6 napig nem adtál tápit Lénának???
mert nekem azt mondta a doki, hogy ne adjak neki tejeset, rákérdeztem, hogy tápit sem, és erre mondta, hogy azt sem...
viszont én nem tudom mekkora balhé lesz itt este, ha nem kap Fanni tápit... :? :?
Mit csináljak, ha nagyon kéri????

most már látom rajta, hogy kezd éhes lenni nagyon, a keksz benne maradt, szőlőlét nem nagyon issza, viszont elég messze vagyunk az 1 liter folyadéktól is, amit a doki mondott...
tápi nélkül főleg...
kb. 4 dl teát ivott meg eddig, és azt a Sodioralt-sem itta meg...
jajjj...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Csibb!

Hát épp ezt mondom....adtam én neki mindent, tápit is...igaz hogy nem nagyon kellett...viszont a kakóból mindig ivott valamennyit...igaz keresztül is ment rajta, de legalább ivott valamit...

1 liter!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát Lénának csak nagyon nagyon kivételes alkalmakkor van meg az 1 liter......

Szóval te döntöd el hogy adsz vagy nem adsz...

Nekem mégegyszer mondom azt mondta a doki, hogy a szigorú diétának nem hive ő,.....ha kakaót kiván akkor kakaót kell adni...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Szép jó estét!
Márti!!!!!
Csak csendben, csak halkan:óriási gratula KISTESÓHOZ!!!!!!
Csibb
Cuki Fanninak jobbulást!Szegény, ha tényleg éhes, szerintem is adjál neki, amit kíván!Főtt krumplin, répán, rizsnyákon, ropin, szőlőén tényleg nem sokáig lesz teli a poci!!!
Sziaaa Juci!!! :D
Jó tanulást Neked!Marci és a Tesó :lol: :lol:
Majola
nagyon csinos kalapos csajszid van!!!!
Rokica
Szép napokat Nektek a Balcsin!!!!Nagyonsokat gpndolkozok, hogy milyen anyuka lennék, ha volna Pannának egy kistesója.tömören:nem irígyellek, és nem is igazán tudok mit mondani a két csajszira.Talán tényleg most nehéz, de később tuti jó lesz!
Én mindíg úgy képzeltem el a családom, hogy két gyerek, és legalább!!!7 év korkülönbség.persze, lehet annak is lennének érdekes pillanatai.de férj csak egy gyerőcöt akar.pedig Panna mintagyerek.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Anikó
nem is tudom, talán Benianyu írta hogy milyen klasszul fogalmazol.de tényleg.Úgy lélekből.és ez olyan jó, a mai nemnormális világban.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Ma kaptunk nagynénéméktől kapros kecskesajtot!!!!!! :D (most kezdték a készítést!!!)Nagyon finommmmmmmmmmmmmmm!!!!!Pannának is ízlik, úgy látom!!!!!! :wink:
Pünkösdkor lesz nálunk Falunap, Pünkösdi vigasságok címén.jó kis progik lesznek kicsiknek, nagyoknak egyaránt.lesz gyereszínház is kicsiknek, kíváncsi vagyok, Panninak hogy fog tetszeni.Eddig két percnél nem ült többet a popsiján!
Egyébként mégis van előnye az új polg.mesterünknek:nagyon klassz progikat állítottak össze!!!!
Ha valaki erre jár, szívesen látjuk ám családostul!!!!!!De tényleg!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


megyek is, még sok lesz belőlem! :lol: Kicsit sajognak az újjaim!

Ja, ma roppant érdekesen fürödtem!!!!!! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :oops:

szép álmokat!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Nem balhézott, hogy nem kap tápit, úgyhogy ezt úgy értékeltem, hogy nem esne jól a szervezetének.

Megann
az én dokim arra mondta, hogy ne adjak neki enni, amíg hányás van, de mivel a reggeli két hányás óta nem hányt, most már holnap szerintem ehetünk rendes kaját, jól átsült husit, rizst, krumplit, ilyeneket. csak a tejesre mondta, hogy azt ne.
de ha balhézik érte, akkor lehet, hogy megkockáztatom. majd meglátjuk egyáltalán milyen lesz az éjszaka...

most izgulok a hasmenés miatt :?

jaj, de rossz, ha beteg az ember gyereke!!!

köszi csajok a jókívánságokat, olyan jó, hogy lehet itt kérdezősködni!!! :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Hajni!
Ez iszonyú! Te szegény!!!! :cry: :cry: :cry:
Mint ahogy Barbi írta, a hullámvölgyből mát csak felefelé vezethet az út!!!!

Csibb!
Jobbulást kívánunk Fanninak! Olyan f.s ez a betegség, szó szerint.... :evil: :evil: :evil:

Mindenkinek köszönöm a tejfehérjés hozzászólásokat, akkor nem tartoom magam annyira hanyag anyának, hogy nem kínzom ész nélkül a gyerekem. Egyébként Andris SOHASEM hányt még, nem emlékszem, hogy hasmenése lett volna és egy kezemen össze tudnám számolni, hogy hányszor bulott....

Rokica!
Hát ezek nehéz szituációk. A gyerekein most kezdik a dackorszakot (Andris ma ezerrel nyomta) és mellé még egy pici baba is...
1. Fogmosás: ebben elég radikális vagyok, nem engedek.
Andris utálja és ma teljesen elháratott minden legalább egy kicsikét a fogmosásra emlékeztető hadműveletet. Több felvezető kör után erőszakkal megmostam a fogát - leültettem a kiskádba, megfogtam a kis pofácskáját és megsikáltam a fogát. Ettől persze zokogott, de nekem annál könnyebb volt mosni. Közben elmondtam, hogy inkább most zokogjon, mint később, amikor csúny, büdös a szája és fáj a foga, azt kérdezze, hogy mért nem mostam meg mégis. Persze a nagy jelenet után megnyugtattam és erre igénye is volt, a szopi alatt még csikizett engem és én is őt, hogy kacaghassunk. Ha úgy tetszik, megtörtem az akaratát, de vannak dolgok, amikor egyszerűen el kell fogadnia, hogy az történik, amit a szülő mond.

2. Hiszti itt és ott: Szilvit átvinném a számítógép elé és miközben Zsuzsával nézegetem a képeket, őt is ringatnám. Ha zsuzsa lenyugodott, mondanám neki, hogy egy kicsit nézegesd egyedül, mindjárt jövök, csak lefektetem Szilvit, hogy utánna veled játszhassak. Ha Szilvi nem alszik el, akkor kitalálnék vlami olyasmit, amiben mindketten jól érzik magukat. Azt értem, hogy akkor tudod egyszerűbben kezelni őket, ha külön vannak, de sztem épp ez a probléma lényege: bele kell mindenkinek szoknia, hogy 4-en vagytok egy család, ők pedig ketten gyerekek. Ha Zsuzsa ezt el tudja fogadni, mert megéli, hogy anyukám akkor is tud rám figyelni, akkor is szeret és én akkor is jól tudom magam érezni, ha Szilvi itt van, akkor azok a hisztik, amik arra irányulnak, hogy eltávolítson Szilvitől, alábbhagynak.

3. Evés
Nem lehet, hogy Zsuzsa azt szeretné, hogy etesd? Most ő is olyan figyelemre vágyik, mint amit Szilvi kap. Ha Szilvinek a szopi, az evés alatt a teljes figyelmed jár, akkor neki is.
Egy játékállat etetése? Azt mondanád, hogy oké, Te nem akarod megenni, de a maci biztosan kéri és akkor odaadsz egy kanállal a macinak. Annak meg persze nagyon ízlik. Egy idő után megkérdezi Zsuzsától, hogy ő is kér-e. Ha ez már megy, megkérdezi, hogy tud-e már egyedül kanalazni. Ha lankad a figyelem, esetleg több állat is ehetne. A bábozásra sztem mindenképpen abbahagyja a hisztit. Ha ezután se eszik, akkor ne egyen. Majd eszik később.


Tegnap és ma az ovis ballagási tablót készítettem. Majd le is fotózom, mert az erről készült képet kapják majd a gyerekek a ballagó tarisznyába. Tegnap egyébként is kreatív napom volt, Lilivel elkészítettük az sk. szülinapi parti meghívókat, ma pedig kézbesítettük. :D

Andrissal pedig mi vagyunk nagykovácsi zsíroshegy műszaki felügyelői, mert végigjárjuk az építkezéseket, ahol potenciálisan markolók tartózkodnak, illetve mostmár a betonkeverő gépek is az érdeklődésünk középpontjába kerültek. Az tuti, hogy itt egy alapot sem sumákolhatnak el, a szemünket rajta tartjuk!!!! :lol:

ayse
 
 


Csibb,
Épp tegnap dumáltam egy anyukával a fodrásznál, (míg száradt a fejünkön a festék :) ) neki 5 hónapos a kislánya és annyi kérdése lenne a védőnő felé, de nem mindenre kap választ. Rögtön ajánlottam neki, hogy keresse meg a babaneten a kislány korához illő fórumot és ott sokkal profibb tanácsokat kap majd. :) :) Informatikus, nem áll tőle messze a netezés sem. :)
Remélem, Fanni állapota nem lesz rosszabb, az már egész jó, hogy nem hányt reggel óta!

Juci,
Marciduma nagyon ütős! :)
Gondolom ma sem volt autótok? Reméltem, hogy tudtok jönni játszózni.

Zsuzsa,
Ma "sika-mika" felkiáltásokkal mostam Dani fogát és annyira röhögött, hogy simán meg tudtam sikálni. Talán sosem ment még ennyire jól! :) Köszi! :)
Julcsi tüneményes a képeken! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Halihó

Márti, gratula és köszi! Te legalább észrevetted :)

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Hajni
Hogy van a lábikód? Te szegény :cry:
Hány km Budapesttől a falutok? A program miatt kérdezem. Én imádom az ilyesmit és nagyon szeretünk csavarogni. Ha van épp időnk :?

Benianyu
Képzeld, hogy vért vettek tőlem. És Marci is velem volt, mert nem tudtam máshogy megoldani. De jól jött a segítsége, mert nem az ájuldozással voltam elfoglalva, hanem azzal, hogy Őt nyugtatgassam. Ugyanis minden ilyesmi helytől legörbül a szája. De aztán fél 12 fele beugrottunk egy bő 30-40 percre a játszira, mert ahogy elmentünk a játszó mellett elkezdett sírni, hogy Jáá-jáá.És nagyon ügyes kisfiú volt ma így úgy gondoltam, hogy bár késő volt, de azért beugrunk kicsit. Persze már álmos és éhes is volt, így nem sokáig maradtunk. Én is úgy reméltem,hogy még ott lesztek, de gondoltam hogy nem valószínű.
Árpi egy időben a sika-sika felkiáltással mosta Marci fogát. Egy darabig tetszett Neki, aztán megunta :?

Megann
Tápi
Mi már nem tápizunk egy ideje, mert az is keményítette Marci székletét. Már tejcsit kap, kicsit vizezve.
Ti reggelire adjátok a tápit? Marci olyan hajnali 4 körül már követeli. Kicsit korainak tartom az időpontot :shock:

Húúú ez a vírus nagyon durva lehet ahogy írjátok...
Remélem minket elkerül.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Egy kép a fogmosás témához. Andris már tudja mosni az enyémet :lol: . De ez nem hatja meg, azt hiszi, én az övét nem moshatom :?

Kép

ayse
 
 


Juci,
Miért kellett vért venni? :(
10-től 1/4 12-ig voltunk ott, aztán Dani megunta és elmentünk biciklizni még egy órát, mert ma ebéd után kellett menni Beniért. Jól elkerültük egymást. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Ayse,
De jó kép! :) Markolófigyelő Andris is egy jó nagy csibész! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Benianyu!
Köszi :), az hát!

A sikamika nálunk egy teljesen más szakterület kifejezése, bár ez egészség témakörbe beletartozik :wink: :lol:

ayse
 
 


Egy pár Beniszáj, mielőtt elfelejtem. Itt legalább megmarad írásban. :)
Pár napja állandóan barchobázunk, főleg fürdés alatt. Majdnem mindig állatot kell kitalálni, abban nagyon jó. Én meg kivételesen személyre gondoltam.
Beni: -állat?
Én: -nem
B: -tárgy?
É: -nem
B: -ember?
É: -igen
B: ÉS KI AZ? :) :) :) - de amilyen fejet vágott hozzá!!!

Megyünk tovább, kérdezget a személlyel kapcsolatban, bácsi vagy néni, stb. erre Dani rákérdez: Berci baba (az a játékbabája) . Olyan jól jött ki! :) Ügy röhögtünk. :)

Még egy utolsó.
Beni: ha nagy leszek a tévében fogok szerepelni és állatokról fogok beszélni, mint a Steve (Animal Planet). Anya, hogy lehet BEMENNNI a tévébe?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Benianyu
Lejárt a jogsim és szükséges hozzá laborvizsgálat. De a 9 hónap alatt egész megedződtem. Azért így is ideges voltam miatta :oops: Tényleg nagyon elkerültük egymást. Bárcsak felhívtalak volna!
Na most már mind1.

Ayse
Így könnyű. Minek az elektromos fogkefe, ha van az embernek Andrisa?! :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Csikken,
Visszaolvastam közben és innen is gratula a 6 centis pocaklakóhoz! :)
Olyan jó, hogy megint ilyen sok pocakosunk van a fórumban! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Benianyu
Ez nagyon édes :lol: :lol:
Milyen természetes kérdés ez számára és milyen igaza van!
Ki az??? :lol:
Mondtad Beninek, hogy -kérlek a tévébe ismerősökön keresztül lehet bemenni? :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Hajni!
Ezzel a kecskesajttal jól "felbuzeráltál", kénytelen voltam lemeózni a fűszeres kecskesajttal töltött paprikát, amit ma vettem. Hű de jó volt :)

Képzeljétek, hogy jártam, vettem a bótban egy kész görög salátát. Akciós volt, gondoltam ma legalább nem kell még a salátámmal is megküzdeni (az a vacsorám), és ahogy elnéztem a fetamennyiséget, az ára tényleg jutányosnak tünt. Itthon derült ki, evés közben, hogy 3 fetakocka van, a többi ugyanakkorára vágott retekkocka :shock: . A megtévesztésig ugyanolyanok voltak, úgyhogy még csak nem is tehetek szerehányást magamnak, hogy mit divatozok, venném fel inkább a szemüveget. :twisted: :twisted:

ayse
 
 


Csikken
Én is gratulálok! Én ugyan nem olvastam vissza a hatalmas lemaradásomat, de Benianyu súgott! :wink:

Benianyu
Dani pedig nagyon komoly, hogy csatlakozott a játékba! Édes, hogy a kis agyában az a gondolat született meg, hogy Berci baba :lol:

Nálatok is tudnak "tájékozódni" a babók?
Marci Káposztáson belül teljesen vágja,hogy mihez/kihez vagyunk közel. Hogy a Papáékhoz a játszóhoz vagy a másik Mamához!
Néha elképedek. Ma is ahogy elhagytuk a játszóra való lefordulási elhetőséget egyből reklamált! :shock:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Benianyu, örülök, hogy hasznát vetted az ötlednek :) Ezek szerint nem csak Julcsinak vicces.

Lányok, tudtok olyan webhelyet-felületet vagy micsodát, ahol ingyen honlapot lehet késziteni? És jó minőségűt!

Elkezdtem blogot irni a lányokról, mindenkinek ajánlom. Annyiszor gondoltam mostanában arra, hogy amit ide irok, az számukra nem lesz elérhető, visszakereshető. Igy pedig van egy internetes napló, képekkel, amit majd nézegethetnek.A blogra találtam egy jó szolgáltatást: blogspot.com, ha valakit érdekel.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Juci,
Kár, hogy nem hívtál, de most már mindegy. Majd hétfőn :)
Ez nem jutott eszembe, elmagyaráztam neki az egyenes utat. :oops: :oops: Meg volt vele elégedve. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Ayse
Ne haragudj, de jót nevettem a salátádon! :lol:
Akkor ez inkább reteksaláta volt. Én úgy tudom, hogy a görög salátába ne szoktak retket tenni :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Benianyu!
Beniszáj :)
De jó, hogy Beni így szereti az állatokat!

ayse
 
 


Benianyu: Berci baba :D Nagyon édes!

Juci, Julcsi sok mindent vág, de szerintem tájékozódni nem tud. Úgy látszik, ez tényleg férfitulajdonság :wink:

KépKép

KépKép
majola
 
 


Majola
Én így hirtelen csak annyit tudok, hogy van olyan program aminek a segtítségével lehet készíteni.Ha érdekel megnézem, talán nekünk is van.
Én arra gondoltam már, hogy lementem a hsz-aimat. Elég melós lenne gondolom, de tényleg jó lenne.
A külön blogra attól tartok nem lenne kapacitásom. :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Ayse,
Micsoda csalók! :( Jaj, de imádom a Feta sajtot, meg a kecske sajtot, meg tulajdonképpen mnden sajtot. Tiszta Gombóc Artúr effektus. :) Bár a retek nagyon egészséges, mióta kerül a görög salátába?

Juci,
Dani is tudja, hogy hol a pék!!!, az ovi és a játszó. Ha kocsival elmegyünk a játszó mellett, rögtön szól, hogy "kiszáll". :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


EGyre gondoltunk megint Benianyu :lol:

Majola
Tényleg férfitulajdonság. Amit nagyon irigylek. (Bár Benianyu is tud tájékozódni és Ő elég nőies :lol: ). Szerintem Marci fog engem navigálni pár év múlva amilyen kis béna vagyok :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Dani is laza. Csak úgy szól, hogy Ő itt kiszáll :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?