Zita,
Ha jót tudom akkor a nyelvtanulásban nem támogatják a kismamákat, de a területi munkaügyi központ szervezhet nyelvtanfolyamot és az biztosan ingyenes. Itt a kerületben egy csomó tanfolyamot indítanak amire lehetne is menni, de ha jól emlékszem a babának el kell érnie egy kort, csak utána lehet beiratkozni. Gondoltam is rá, hogy majd 1-2-re be is iratkozok, kihasználom, hogy ingyen lehet járni.
Drukkolok, hogy nyerj
!
Gombóc,
Nyugi!!! Adj még idõt magatoknak, hogy megszokjátok a szoptatást. Hidd el rendezõdni fog minden. Viszont ha az megnyugtat, akkor fejjél az etetések után és akkor biztosan fent tudsz tartani egy nagyobb mennyiséget, így biztos lehetsz benne, hogy elég mindig a tej. Abból pedig annyit szopizik ki úgyis ami neki kell
.
Sasha,
Mi baja lehet Gabcsinak, hogy ilyen nyûgös?
Viki,
Jó hallani rólatok, örülök, hogy mindkét babó ilyen szépen fejlõdik. Nálunk is a távirányító a favorit, viszont ha megcsörren a mobilom, na akkor Lili elkezd kacagni és abba sem hagyja, míg le nem teszem a telefont. Biztos gondolja, hogy anya meghibbant, mert egy kis dobozba beszél
.
Szép nagy babája született a barátnõdnek, és tök jó, hogy nem kellett gátmetszés.
Mona,
Gratula az elsõ foghoz!
Zulu,
Köszi. Annyira édesek lehetnek a tesók ilyenkor.
Zenélõ forgó:
Azt hiszem írtam korábban, hogy Lili már eléri a rajta lévõ macikat, hát mostanában párszor úgy meggyepálta õket, hogy eltört az egész szerkezet. Így le kell teljesen építeni az ágyról, pedig olyan édesek voltak. Kezdõdik a romboló korszak.
Forti,
Köszi. Hát kicsit néha félni szoktam tõle, de eddig még nem harapott rám, kíméli az anyját
.
Mán hogyne vennék
. Egyébként magunknak is gondoltam már rá, hogy kipróbálom, mert múltkor két kocka is tele volt héjdarabokkal és kicsit bedühödtem. Így legalább én keverhetem ki tejszínhabbal meg a többi finomsággal, nyami, nyami...
Tök jó ötlet ez a mû távirányító, hol lehet ilyet kapni, mert én is beszereznék egyet. Lili is csak ezt rágná, még véletlenül sem a rágókát
.
Csics,
Köszi.
Panda,
Az almás krumplit Lili is szereti, de kitapasztaltam, hogy csak akkor ha jó sûrû, ha nem, öklendezik tõle.
Tüni,
Gratula!
Manó,
Tényleg ráérsz még, csak magadra hallgass!
Bringa, Beszti,
Örülök, hogy felmerült ez a téma, mert már én is gondolkoztam múltkor rajta, hogy jó-e ez így. Ez alatt azt értem, hogy maximálisan Lilihez igazodok. Igaz õ szerencsére éjszaka nem ébred, de napközben vannak kisebb nagyobb csúszások. Van amikor 3-kor tudunk leülni fõzizni, van amikor már 1-kor látom rajta, hogy idõ van. Nem tudom, hogy ez baj-e. Talán ha majd napjában többször eszik majd szilárdat, akkor változni fog, meg aztán a mi életünkben is egyre több lesz a fix idõpont (suli..) és ahhoz alkalmazkodni kell.
Kataa,
Köszi. Régebben nagyon jól elvolt Lili a babakocsiban, az az végig aludta az utat mindig. Múltkor már kicsit fel is ültettem, hogy kilásson, de ugyanúgy sírt. Már tényleg nem tudom mit tegyek vele, mert babakocsiban tuti üvöltés a séta.
Pont én is úgy tervezem mint te, mármint, hogy egy viszonylag rövid munkaidõre szeretnék majd csak visszamenni dolgozni. Az utóbbi pár évben szinte minden szabad percemet a munkahelyemen töltöttem, így ebbõl egy jó idõre elegem lett. Emlékszem elég sûrûn megesett, hogy potyogtak a könnyeim a monitortól már úgy késõ éjszaka felé, de hát a munkával végezni kellett ugye
.
Gomb,
Már készül a lista, a hétvégén küldöm
.
Dió,
Hát mi nem nagyon tudjuk senkire sem rábízni Lilit, így egyszerû a helyzet, de azért mostanában én is észrevettem, hogy ragaszkodóbb. Akkor játszik csak szívesen, ha fél szemmel lát. Ez egy természetes idõszak ilyenkor állítólag. De Beszti biztosan többet tud nekünk mondani errõl
.
Puszi,
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett a levelem, pedig még vissza is fogtam magam
.
Ilke