Junko!
Mi tudtuk, inkább sejtettük, hogy gond van férjemnél, mert 13 évesen mumpsza volt! Szóval nemcsak a herevisszér a ludas! Az pedig nálatok nem igaz, hogy( bármilyen is az eredmény, ha van benne mozgó) nem sikerülhet spontán! Gondolhatod, nálunk úgy volt, hogy a doki megnézte és behivta férjemet és közölte, hogy nincs benne mozgó! Kérte, hogy ő is kukkancson bele és párom mutatta meg a dokinak a két mozgót! Ennyi volt! És egy hónnappal késöbb terhes voltam! Tehát azzal a 2 mozgóval sikerült! Persze tudom, hogy az összeredmény ennél jobb, mert nem vizsgálták mind a 2 milliót! Azért bízom benne, hogy jobb lesz az eredménye, de felvagyunk készülve rá, hogy nem javul! Én ezzel az eredménnyel is elégedett vagyok! Komolyan! Rosszabb ne legyen soha, mert amig egy mozog, addig van esély! Max sokat gyertyázok!
Mesélj nekem a műtétről, hogy hol vágnak, mekkorát, helyiérzéstelenités vagy altatás a jobb, illetve mennyi idő a lábadozás és, hogy másnaphaza tud-e jönni egyedül kocsival vagy jobb ha megyek érte!
Köszönöm a segítséget!