Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Azért írok pár pozitív dolgot, hogy ne adjátok fel a reményt! Persze van a történetnek rossz oldala is!

Férjem eredményét már írtam fentebb, szóval elég lehangoló. Van egy 11 éves fiam aki mindenféle megeröltetés, probálkozás után jött össze! Aztán születése után terhes lettem, de a 8. héten elvesztettem őt! Majd 9 évig nem történt semmi! Igaz nem is nagyon gyúrtunk rá, viszont nagyon szerettünk volna egy kistestvért! Tavalyelött végre sikerült egy pozitívat tesztelnem! Képzelhetitek milyen boldogok voltunk! Sajnos örömünk nem tartott sokáig, mert a 18. héten megrepedt a burok és elfolyt a magzatvíz! Nagyon megviselt minket a picur elvesztése és kétségbeestünk, hogy most megint 9 évet kell várnunk, hogy megint sikerüljön! Elkezdtünk orvostól, orvosig járni, hogy hol lehet a bibi, hogy ilyen sokái nem sikerült! Nekem volt hormonvizsgálat és uh! Minden rendben volt! Orvovsom nem vizsgálodott tovább míg férjemet nem vizsgálják ki! Ekkor jött ő és kiderült, hogy alacsony spermaszám mellett csupa nem mozgó van! Nagyon megijedtünk, de probáltunk optimisták lenni, mert valószínű, hogy nem lehetett jobb az elmúlt évek során sem! A lényeg az, hogy tavaly ismét sikerült teherbeesnem, félévvel a vetétés után! Sajnos ezt a babát is elvesztettem 19. héten! Nem részletezem, hogy mit éltünk át!

Szóval itt tartunk most és küzdünk, nem adjuk fel, mert ha ennyiszer sikerült, sikerülnie kell legalább mégegyszer!

Mindenkinek csak sok-sok erőt és kitartást kivánok!
Vendég
 


Sziasztok!

Néha bekukkantok ide...

Grönland!

Nem igaz, hogy nem javulhat az eredmény. Az én páromat is műtötték és 3 hónap után rögtön visszamentünk kontrollra nagyon sokat javullt a műtét óta. (sajnos a spontánhoz nem eleget, de a javulás a lényeg.)

Egyébként én azt gondolom minden sperma eredmény csak egy pillanatnyi érték. nem szabad sem elbízni magunkat sem elkeseredni. Összefügghet azzal, hogy mennyire stresszes és nagyon sok mindennel. Tehát ha most rossz is az eredmény, az is lehet hogy 1 hónap mulva meg tökéletes lesz. Szóval egy eredmény nem eredmény.
Vendég
 


Junko!

Mi tudtuk, inkább sejtettük, hogy gond van férjemnél, mert 13 évesen mumpsza volt! Szóval nemcsak a herevisszér a ludas! Az pedig nálatok nem igaz, hogy( bármilyen is az eredmény, ha van benne mozgó) nem sikerülhet spontán! Gondolhatod, nálunk úgy volt, hogy a doki megnézte és behivta férjemet és közölte, hogy nincs benne mozgó! Kérte, hogy ő is kukkancson bele és párom mutatta meg a dokinak a két mozgót! Ennyi volt! És egy hónnappal késöbb terhes voltam! Tehát azzal a 2 mozgóval sikerült! Persze tudom, hogy az összeredmény ennél jobb, mert nem vizsgálták mind a 2 milliót! Azért bízom benne, hogy jobb lesz az eredménye, de felvagyunk készülve rá, hogy nem javul! Én ezzel az eredménnyel is elégedett vagyok! Komolyan! Rosszabb ne legyen soha, mert amig egy mozog, addig van esély! Max sokat gyertyázok! :lol:

Mesélj nekem a műtétről, hogy hol vágnak, mekkorát, helyiérzéstelenités vagy altatás a jobb, illetve mennyi idő a lábadozás és, hogy másnaphaza tud-e jönni egyedül kocsival vagy jobb ha megyek érte!

Köszönöm a segítséget!
Vendég
 

 
 

Szia Grönland!

Sajnos nekünk már 3 éve nem sikerül, se jó se rossz eredménnyel. Már nagyon nincs mire várni.

A műtét nem volt vészes. Gerincbe kapott érzéstelenítést. Hamar megvolt, de másnap még ha jól emlékszem nem jöhetettt haza. Csak a rá következő napon. Neki fájt, sztem nem tudott volna hazavezetni, ráadásul az gerinces érzéstelenítés miatt nem is lehet még ilyenkor. Napokig szédülhet, fájhat a feje. Semmiképpen ne engedd haza egyedül. Otthon még kb. szűk 1 hetet volt (hétvégével) és sztem kell is ennyi, mert nagyon menni, ülni nem tudott. nehéz lett volna így dolgozni.
A seb, szexi 3-4 centis volt szép nagy varratokkal. A varrataszedés a műtét után talán 10 nappal volt, nemfájt neki. Azért 2-3 hónapig még időnként érzett nyilallást, de mára szerencsére már elmúlt minden.

Azért én is bízom a spontánba nálunk, de csak lombik után. Ha végre egy sikerül...

Sok sikert kívánok itt mindenkinek!!!!
Vendég
 


Sziasztok
kedden voltunk a kaáliba, október lett a lombik időpontja. Apjuknak itt is csinálnak kiskatonavizsgálatot, és kell hormon is. HA hormon a bibi, akkor gyogyi nyáron, és augusztusban kontroll. Ha javult eleget, akkor inszem. De mi a lombik miatt jöttünk ide, az inszem itt fizetős :? de mellesleg szerintem nem javul annyit, inszemhez 8 milla jó kiskatona kell, mikor kedvesnek 22milla volt, abból is csak másfél milla volt felfecskendezhető :? messze van a 8-tól

Egyetértek, hogy változékonyak az eredmények, de nekünk már 3 eredmény nem volt jó, és ott is volt ak azért különbségek

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok!
Igértem pár képet a kisfiamról.
Talán most sikerül felraknom.A két sárga takarós a kórházban készült,a másik már itthon,egy hónaposan.
Puszi mindenkinek!!!
Kép Kép Kép
dorcacs
 
 


Gratula a kisfiadhoz.Nagyon szép baba. :D

Kép
breni
 
 


Dorcacs
szép kiskölök :D olyan add ide össze vissza puszilgatom :P :wink:

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok Csajok!

Végre megint megy a babanet! :lol: Először is Dorcacs, a kisfiad valami eszméletlenül cuki :lol: :lol: Tényleg olyan harapnivaló! :wink:

Gaby,
én is töröm a fejem a Kaális bejelentkezésen...én főleg az inszem lehetőségén. Én azt hallottam korábban, hogy 12 milla kell hozzá, de ennek a 8-nak most nagyon megörültem :lol: Kinél voltatok? Sok jót hallottam az ottani dokkerekről :D

T
tapedli
 
 


Tapedli
8milla jó minőségű kell, nálatok van olyan jó az arány? Krizsa dokinál voltunk mi, de minden doki jó ám :)

Kép
gaby25
 
 


Gaby,

egy éve mérték utoljára és akkor 9 milla volt összesen, de abból több mint 80% jól mozgó volt. Azóta Vibe Maca, sok vitamin megy. Remélem javult annyit, hogy elérje az inszemes mennyiséget. Azért örültem meg ennek az értéknek, mert a 7-körüli használhatót 12-re feltornászni nehezebb mint 8-ra :D Egyébként a 12-t egy Kaális topicban írta nekem egy lány, és Ő is Krizsa doki betege :shock: De majd ha eljutunk hozzá, megmondja a tutit :lol:
tapedli
 
 


Junkó!

Nagyon köszönöm a választ! Most apjuk össze-vissza csinálta magát! Azt mondja, jobb lett volna ha meg sem kérdem, ha nagy tudatlanságban vonul a mészárszékre! :lol:

Mielöbbi babásodásat kívánok nektek! :lol:

Dorcacs!

Nagyon édi a kisfiad! Hol lehet ilyent kapni? :lol:
Vendég
 


Sziasztok lányok!
Tudnátok segíteni nekem? Hol találom meg hogy a kiskatonáknál mi a jó eredmény?Vagy ha leírom apa eredményét tudjátok véleményezni?Két doki,két vélemény,most így állunk.

Köszönjük előre is!
Vendég
 


Kriszta!

Asszem az oviklub honlapján láttam! De azért írd be, hátha valaki tud segíteni!
Vendég
 


Bmkriszta
véleményezem :D

Kép
gaby25
 
 



Kép
gaby25
 
 


Köszönöm,Gaby!
Azért leírom neked,mert tudom,te ebben már szakértő vagy!
Mindjárt jövök,egy perc!
Vendég
 


Szóval:

Ondó: 6ml
Spermium: 46 millió
Jól mozgó:80%
Alakilag épek.

Amit abszólút nem értek: célirányos mozgás

Ez mit jelent,hogy vizsgálták?

Az egyik orvos azt mondta,ez bőven jó a spontánra is,a másik szerint meg(idézem) van még mit javítani rajta.

Köszönöm előre is,Gaby!
Vendég
 


Kriszta
szerintem nagyon jó minta :D minden kritériumnak megfelel :D

Célirányos mozgás (ha jól emlékszem progresszív, azt írják rá a leletre :roll: ): hát nem úgy mozog, mint bolygó hollandi :lol: azaz célirányosan előre a petéhez :wink:
A nem célirányosan mozgó nem számít bele a jól mozgó kategóriába. Apjuknak 40% ilyen bolygóhollandi volt :?

Kép
gaby25
 
 


Akkor megnyugodtam!Csak ugye mutatta nekünk ott a mikroszkóp alatt őket és hát el nem tudtam képzelni,hogy ott mire mozognak a kis drágák célirányosan.Persze amúgy a petécske felé,de ott?Ezért voltam ilyen tudatlan.Akkor azért van neki is van 20 % össze-vissza bóklászó tétlen serege.De nem baj.

Juj,de jó kedvem lett!Köszönöm!Köszönöm!Köszönöm!
Vendég
 


enyim pasinak 50% teljesen tétlen volt :( azaz még nem célirányosan sem mozgott

Kép
gaby25
 
 


bmkriszta,

hiszen Te egy "tenyészbikát" választottál férjedül :lol: :lol: :lol:
Ez bazi jó eredmény! Manapság már a 20 milliótól mondják, hogy spontánra alkalmas. Szóval a 46 milló és ebből 80% jól mozgó? Az én párom nagyon örülne ha ilyet produkálna a legközelebbi "népszámláláskor" :lol:
tapedli
 
 


népszámlálás :lol: ez jó duma :lol:

Kép
gaby25
 
 


Hát az nem jó,ha a sereg lusta!De olvastam,hogy okt-ben lombikoztok.Ez jó hír végülis!Még olcsóbb mint az inszem és biztosabb is.
Mi most stimuzunk 2 hónapig,várjuk a spontán babót,aztán aug-ban inszem valszeg.(mert sztem kelleni fog.)
Vendég
 


Hát biztosabb, de nem olcsóbb :shock: persze a kaáliba olcsóbb, mert ott az inszem nem tb alapon van, de ha tb alapon csinálják máshol, a gyógyszerezése olcsóbb ám

Kép
gaby25
 
 


Igen,azért írtam,mert nemrég írta nekem Pandus,hogy mi mennyi,ebből gondoltam.De így mindjárt lesz két babátok is!
Mi meg akkor ráhajtunk a spontánra.Mondjuk előbb kellene pé,ami nekem idén eddig egyszer volt csak,márciusban...
Vendég
 


csajok,
az előbb csináltam LH tesztet, mert mára elkezdtem valamit érezni a pocakomban. Jó erős csíkom lett :lol: Tegnap még egyáltalán nem volt csík, este viszont volt akció :wink: Azért persze ha a drágám hazaér, még elcsábítom ma is :oops:
tapedli
 
 


Kriszta
és stimud nincs?

Kép
gaby25
 
 


Tapdli
hajrá-hajrá :D :wink: mindent bele :wink:

Kép
gaby25
 
 


Most szednem kell majd a Clostit a 3. naptól,aztán folyamatos uh-figyeléssel majd Choragon-szurit kapok.De már ezt végigjátszottuk néhányszor és nem volt eredmény.De az is igaz,hogy más probléma is volt akkor meg a párom is rosszabb eredményt mutatott fel.
Vendég
 


Tapedli!Akkor hajráááááááááááááááá!Ma mindenképp akciózzatok.

Az én uram is örülne 46 millának.De jó is lenne.Bár ne legyünk telhetetlenek nekem 20 milla is elég lenne. :shock:

Kép
breni
 
 


tapedli!Most olvastam,amit nekem írtál! Tenyészbika,népszámlálás.Kész vagyok! :D :D

Kép
Vendég
 


Kriszta
menyivel rosszabb eredményt?? Mitől javult?? Kiváncsi vagyok :)

Kép
gaby25
 
 


Évekkel ezelőtt 1,az EGY millióról indultunk!Akkor ha hiszitek,ha nem,Clostit kapott ő is.Meg közben tömtem bele a szelént,e-vitamint,c-vitamint,stb.Aztán lett kétszer 5 milliós eredmény,majd nemrég egy 20 milliós,most meg ugye ez.És közte már semmi gyogyi nem volt,csak ezek a vitaminok.Pedig mint a gyárkémény úgy füstöl még mindig.

Leszokott a forró vizben való ücsörgésről,a szűk alsónaciról,mert ezek is számítanak.
Vendég
 


Megyek a kispasimért a suliba,majd még este jövök.Tényleg köszönöm Gaby a szakértést,segítséget!
Vendég
 


kriszta! ez nem semmi javulás! :wink: Gaby lehet, hogy kár a bagó miatt idegeskedni? :roll:
T
tapedli
 
 


Tapedli
a bagó miatt anyagiak miatt is idegeskedek, mikor kajára is alig van pénz, első a cigi :twisted:

Kriszta
azta micsoda javulás :shock: példakép

Kép
gaby25
 
 


Ő is büszke a seregre ám! Tudjátok,ő mindig szívesen ment erre a vizsgálatra,mert iszonyúan vágyik a babóra,így mindent megtesz.
Annak idején,mikor rossz volt az eredmény,azért őt is leszidták,hogy sokat cigizik.De mivel mindig javult az eredménye,így egy idő után mondta a doki,hogy nála nem ezen múlt.De persze másnál lehet ez is ok!

Amelyik doki ma megdicsérte,az is mondta,hogy ritka gyors és eredményes javulás.De ezek után sem engedem a kádban forró fürdőt venni,szűk alsónaci tabu!
Vendég
 


Kriszta
enyém pasi melegfűrdőt vesz, múlkor felcsapta tojglikat, és összeszorította a lábát, és kimeelte a hímestojást :lol: kikiáltott nekem, és mondta látod, nem teszem be a meleg vízbe :lol: Kép
normál alsógatyót hord, rá kéne szoknia a boxerre? :roll:

Kép
gaby25
 
 


Igen,ne nevessetek,de az alsónadrág igenis sokat számít!A szűk naciban a tojglik melegben vannak,az nem jó.
A sztorin halálra nevetem mindjárt magam!Itt néznek a pasijaim,hogy mi bajom van. :D :D :D
Vendég
 


Csak egy baj van.Nekünk a doki a műtét után nem is enged lenge gatyát hordani.Előírás a szűk gatya.Mert állítólag azért is alakulhat ki visszér mert a sima bő boxerbe csak úgy lóg a szűk meg felfogja.
Szóval nálunk kötelező a szűk naci.

Kép
breni
 
 


Na, én ezt meg sem mondom apjuknak a boxerröl, mert akkor ez is miattam van! Banyek, mennyit könyörögtem neki, hogy boxert hordjon! Apjuknak olyan boxerei vannak amik tartják a tojglikat! Az sem jó? Különben ez tök érdekes, mindenhol azt olvasom, hogy külső jelei is vannak a visszérnek, de én hosszas tanulmányozás után sem fedeztem fel semmit apjuk ciccosán! :oops: Igaz nem is vagyok urulógus! :lol: Az tenné fel az i-re a ponton, ha műtét után kiderülne, hogy nem is volt bibi! :?
Vendég
 


Nem minden doki gondolja így lehet,de nekünk ezt külön elmondta.Most nem azért mondom,de a mi dokink országosan elismert.Itt megnézheted www.ferfigyogyaszat.hu honlapon.
És sem találtam semmit,ahogy haza jöttünk amkior meg tudtuk hogy visszere van én egyből elkezdtem nézni.Semmit nem láttam.
A doki pedig ahogy lehúzta a gatyáját a férjem egyből mondta.Hát ez a tudomány.Mi ehez kevesek vagyunk.
A te férjednek fáj?

Kép
breni
 
 


bakker pár napja teljesen ki van pattogva a mellkasom :shock: :? randa :( most néztem a tükörben, hogy már a homlokomon is és a nyakamon is kezd :shock: Kép tavasz van rügyezek, pedig nem vagyok már tini :?

Kép
gaby25
 
 


Gaby!Nem vagy egyedül.Nekem az arcom olyan néha mint a tiniknek,bár nekem mindig is ilyen volt.:(
Mit jelent a vonalzódon az anniversary szó?

Kép
breni
 
 


Breni
anniversary = évforduló
ebben az esetben házassági évforduló :wink:

Kép
gaby25
 
 


...bár mi nem vagyunk házasok, nekünk meg tegnap volt 14 éve, hogy nagy boldogságban lépegetünk egymás mellett :D Pé-vel ünnepeltük :lol: :lol:
tapedli
 
 


Doracs! Gratulálok, tényleg csodaszép kisbabátok van!

Junko! Nálunk is pont ilyen volt a mütét.

Gaby! jol mondod, tb. alapon sokkal olcsóbb az inszem mint egy Kaális lombik.

Kriszta! Örülök hogy nektek javult az eredmény, mi probáltunk már mütétet, Macát, E vitamint, homeos szert, meleg vizben ülés sosem volt ez van.

Tapedli! Gratulálok, szép kis idö! Nekünk még csak 8 év lesz az idén

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Reni!

Nem fáj neki, ezért is lepődtünk meg! De így, hogy van diagnózis, van remény a javulásra is!

Hehe Gaby, dolgoznak a hormonok! :wink: :lol:

Nekem meg reggelre elkezdett vedleni a tenyerem! Bundát váltok, itt a tavasz! :lol:
Vendég
 


Irom ezt a sok mindent,amit szed,de benneteket olvasva,már biztos vagyok benne,hogy nem csak emiatt javult.
Az alsónacit még anno a SOTE andrológusa javasolta,hogy ne szűk legyen.
Biztos mindenkinél nemsokára megjön a várva várt javulás és vele együtt a baba is!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?