kavicska majd hívlak, valami kerthelység kellene, nem? Tranzit hogy tetszett annak idején?
Norka!
olyan kár, hogy nem jött össze acamponában összefutni!!
Én voltam a hülye, miért nem előző nap szóltam!!
Ahogy olvastalak, egy pillanatra megállt bennem az ütő, mert mikor olvastam hogy megállt a fogyásom, azt hittem panaszként írod, már gondoltam is magamban, hova akarsz még fogyni, max elfogyni...de aztán láttam más a pálya...
Akkor ha jól értelmezem, nálatok már ezerrel megy (menne) a bébiproject II. ? Szóval még nem Uh meg closty, de nem védekeznétek? Ez jó hír.
A bőrődért is irigyellek, enyém cipőtalp vastagságú.
Azért nem olyan vészes a helyzet, legalábbis nem reménytelen, mert lehet még gyereked, max. kicsit több energia mint másnak, de LEHET és hát kinek adna a sors ilyen feladatot, ha nem neked, hiszen te képes vagy ezt megszervezni, levezényelni és újra megoldani. Az lenne aszívás, ha nem lennél képes erre.
Csak most kicsit fáradt vagy, én nem is bírom ésszel felfogni, hogy vagy képes kisbaba mellett ennyi mindent csinálni, én a felét sem tudnám, és ezt most nem bóknak írtam! (én is tudok vigasztalni, mi?
)
Szóval úgy gondolom első körben pihi kell neked ezerrel, pihi, pihi, aztán nézz rá Bogira és legyél nagyon büszke és boldog, aztán a soron következő gyakorlatui lépéseket te jobban tudod mint én...
Töbieknek mindenkinek pusza, zsizsik várom nagyon a nyári talidat, nem tudok írni, mert ki vagyok mint a ló. valamit csinálni kéne velem lányok.
A helyzet az, hogy megjött másodjára szülés után, 31 vagy 32 napra, (lánykoromban évekig 31 napos cikluiom volt 17. napi pével, míg fogigátló be nem kavart), és minden mensikor ágyabn fekvő beteggé válok.
A mensi első napján olyan migrénem lesz, hogy kedd este 11-kor lehánytam a lábam, a pizsamám, a WC ülőkét, remegtem, és egyedül voltam a gyerekekkel éjszaka, Zsolti külföldön...azt hittem meghalok. ha johanna felébredt volna, nem bírom felvenni. Szernecsére nem ébredt, tudtam aludni pár órát, nagyon érzik ezek a tücskök mit bír anyu...
aztán a második és harmadik napon leszakad a hasam alja, a hüvelyem, ülve jobb csak a helyzet, vagy fekve, képtelen vagyok állni. Állandóan aludnom kell, és le vagyok lassulva, pl. semmi házimunkát meg egyáltalán semmit nem bírok csinálni.
Anyut felhívtam ezután a szar éjszaka után, most vett ki szabit és itt van segít, hogy ne legyek egyedül a két gyerekkel.
De ez így nem áálapot, hogy mensi alatt nem bírom ellátni még a gyereket sem...arra sincs erőm, hogy egyek.
Mit csináljak? van erre valami gyógyszer? Jó lenne erre a premens? Csakegy valami tea vagy cucc nincs erre?
Domi születése előtt még versenysportoltam mensikor, Domi születése után kezdődőtt ez, Most Johanna születése után még rosszabb lett a helyzet. nem tudom kihez menjek ezzel, mit csináljak. összefügghet a PCO-val?