Halihóóóóóóóóó
Ebéd letudva, gyerek bezabálta a sült almás,krumplis hagymás husit!!!
Napi cuppogás is megvolt!
Most alszik a drága!
Syracruz
Akor ezt most nem értem! Miért jön át a dokid?
Hogy megy ez manapság?Légyszi világosíts minket!
Tényleg! Lassan azt is összeszedhetnénk,hogy milyen új változások vannak! Ebben főleg az új mamaák és pocakosok segíthetnek nekünk véneknek!
Az hogy mennyit adsz (mert ugye már fizettél TB-t)az egyéni.
Állítólag a magánrendelés 10 szerese,ami brutáli!
De szerintem kezdhetne a jó nép leszoki,erről a plussz pénzről.Végül is rengeteg mindent fizetsz Tb-ként. Meg ott a magánrendelés, ami szintén 7-8 hónapon keresztül iszonyú pénz.
Végülis ha összeadja az ember,majdnem a telkis ár jön ki.
De minimum aSchöp-Méreis,ahogy hallom mostanság.
Persze nem kötelező, meg jár a szám,de én is adtam, meg hát ha újra megyek és megint a műtőben kötünk ki,persze hogy hálás leszek. Persze csak akkor, ha nem az a rendszer lép életbe,mint Timiéknél.
Kispupu
Szülőszobák: fel vannak újítva, apartman jellegek, van zuhanyzó,szétszedhető ágy, fotel(ez főleg apukának),zene, sétáló folyosó, labda.
Lehet egyéni szülésterved,de ha gond van,akkor az van amit ők akarnak!
Szülésznőt választhatsz is, ha adokidnak van párja,akkor célszerű őt megkeresni, de egyébként minenki aranyos.
Császár esetén apuka a szülőszobában várja csemetét, odadják neki, végignézi,ahogy megvizsgálják,aztán babó megy a"hízlaldába", apuka meg várja,hogy amam is kijöjjön a műtőből. Gyerk,ha nincs baj,akkor 25 perc alatt ott van!
Anyukát nem tudom,ezt nem kérdeztem a páromtől!
Patológia és gyermekágy korszerűsége átlag kórházi!
Kaja és tisztaság szintén!
Csecsemősök kevesen vannak, sok emberre, ha nem kérdezel és nem mész a dolgok után (legközelbb még rámenősebb leszek),akkor nem mennek utánad,hogy kell e neked valami.
Baba veled lehet mindig, de ha pihenni akarsz, akkor beviheted hozzájuk. (Mondjuk az 5 nap alatt kitapasztalod,hogy mely nővérek ügyelete alatt kevés agyerek benn, na akko hozd ki a tied is.)
Van egyágyas is, csak az fizetős és egy emelettel feljebb,liftezhet fürdéshez, meg ha valami kell, mer toda nem jutnak fel a nővérek, a fent említett okok miatt!(Ja,de ha híress vagy,akkor igen!Bár még Palikék is lifteztek anno.Én láttam!
)
Gyeremkágy:elvileg kapsz nagy betét, de azért jó,ha van, öt ágyasak a szobák, ha jó a társaság röpül az a néhány nap,ha nem, akkor is kibírod. Meg saját felelősségre hazamehetsz!
Segítenek a nővérek,ha szólsz!
Fürdő van minden szobában, de a tisztaságra nagyon kell vigyázni,mert a takarító néni, sitty-sutty elintéz. Me gha reggel pont akkor fürdik valki,maikor ő jö,és nem tud bemenni,nem biztos,hogy visszatér!
Ja, és ő adja az ebédet,amivel szintén igyekezni kell,mert megy abusza 14 órakkor!
Adnak hashajtót, ami használ is!!!!!Gátsebet,aranyeret kezelik!
Összességben én megint oda megyek majd! Ja és a lényeg,de ne legyen rá szükség:PIC első osztályú, és adokik is! Legalábbis,akiket mi ismerünk!
Lilla
Nekünk okés a jövő heti tali!
Én halaim: ponty szelet,illetve afrikai harcsa.
Kipróbálom ezt a sült krumplis dolgot és a tojást is.
Mi az,hogy hiperaktívak vagytok???
Timi
Hogy vagytok??
Fül és virus helyzet???
Fentebb írtam egy füles kérdést, valójában neked szántam! megnézed???