Hű de sokat írtatok, alig tudom követni.
Először is, gyönyörűek a babák!
Pilla, épp mondani akartam, hogy régen mutattad meg Laurát, erre tettél fel képet
Nagyot nőtt, az a fintor
Murphyke, Tüccs, Csakegy, gyönyörűek a lányok!!!!
Szantre, Márk olyan, mint egy kis angyal, ahogy alszik.
Linda, Nati is gyönyörű, lányok, annyit gyönyörködtem ezekben a babákban!!
Nircee, úgy örülök, hogy meggondoltátok magatokat kistestvér ügyben. Mi is szeretnénk mindenképpen kistesót(kistesókat
) Sárának. Szívem szerint már most is jöhetne, csak be kell fejeznem a sulit, amit csak nappalin lehet, jövőre fogok visszamenni, és még 1,5 év a diplomáig. Szóval Sárikának leghamarabb 3 évesen lesz kistestvére. Pedig én nem szerettem volna nagy korkülömbséget közöttük. De majd a 2. és 3. között kevesebb lesz
Linda, Sára is rengeteget bukott mikor kisebb volt. Én hason altattam az óta, hogy hazajöttünk a kórházból. (Mai napig hason alszik) Háton mindig felébredt, összerezzent, így jobban szeret hason aludni. Na de nem is ez volt a kérdés, hanem azt akartam írni, hogy volt olyan este, hogy 3-4 pelust kellett a feje alatt cserélnem, mert mindig büfizett. Már nagyon untam az állandó "résen levést", de kinőtte. Ez is idő kérdése.
Sára a saját ágyikójában alszik éjszaka. Cicin alszik el minden este, leteszem, és alszik az ágyában. Így kényelmesebb neki is, és nekem is. Persze nappal délután jólesik összebújnunk a szopik alkalmával, és nekem is olyan jó 20-30 perceket pihenni mellette, míg ő eszik-alszik. Mondjuk ő nem kel fel éjszaka, csak mostanában a foga miatt, de ha sokszor felkelne, én is biztos az együttalvást választanám, mint a kiszállogatást az ágyból.
Jaj, gratulálok Lolonak, és Laurának a fogacskákhoz!!
Bébikomp: hát nem tudom, hallottam róla én is sok rosszat, jót is, nekünk nincs, megvagyunk nélküle, szerintem nem is lesz.
Anita, Viki annyira tündéri volt a kórházban! Minden kismamát elbűvölt szerintem a mosolyával
Tiop, szerintem Anita (Wikyanya) lesz a következő hamarosan babázó kismama, neki már csak pár hét van
Vagy van még valaki előtte?
Tegnap mértem Sárikát, 8900g, bár az utolsó hónapban csak 200g-ot hízott. De megnyugtatott a doktornéni, hogy ez ilyenkor már normális, mert én kicsit megijedtem, hogy kevés. Bár az összsúlyával nincs gond
Azért is nem olyan fürge még, mint Levi, meg Zsani.
szép délutánt nektek!!