Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül felesleges kismamarucija, nadrág, felső stb...? Vagy egy jó tippje, ahol olcsóbben lehet ezekhez hozzájutni?
Köszi előre is.

Andi
Kép
cicabogár

Most csak két mondat :D

Dóra, sajna, nem jött privit :( Petit elfelejtettem megdícsérni a múltkor. Olyan igazi kisfiús már, nem baba. Mutattam Apának is a képét, hogy nyár végére már ilyen nagyfiúnk lesz :wink:

Tünde, nem eszik egész nap, bár lehet enne, ha tehetné... Hááát, bizom benne, hogy igaza lesz dokinéninek és csak a fogzás, esetleg enyhe vírus okozza ezt a fosit, na, de ennyire, meg ennyi ideig... :?

Anita
Kép
Kép
_anita_

anita! privi ment megint. petinek is volt ilyen hete a múltkor, de m agától elmúlt a fosi is, meg az extra étvágytalanság. ő amúgy sem egy evőbajnok. :? :oops:

Kép
dora1980

Sziasztok!!

találtam a kisfiamról egy képet 6 hónapos felrakom eszt muszály látnotok. Kép

meg egy pár szép kép tavaly itt voltunk nyaralni kváncsi vagyok ki találjátok e hol van.ez a hely. Kép
Kép
[img
Kép

ezzel kívánok jó éjt.

Tündi

Kép
Kép
kispaszuly

:?: :?: BUKÓGÁT!!!! :!: :D
jó kis idő lett! szegény ballagók :( mondjuk nagyon kellett ez az eső!

engem meg esz a sárga irigység! :oops: tegnap este voltunk egy barátunknál, a csaj csoporttársam volt a fősulin, a srác a férjem barátja volt. mi hoztuk őket össze :D , tavaly volt az esküvőjük, és most nov. 8-ra van kiírva szülni a csaj. teljesen rámtört a nosztalgia az este óta! ui. én a terhesség minden napját élveztem! de tényleg mindet!!! ezért is húzott rá peti 10 napot odabenn :D

Kép
dora1980

Sziasztok!

Dóra.
voltatok már a bukón ezek szerint igen. nekem a kedvenc helyem.
hajrá második baba!!!! még egy kis kedvcsináló.Kép
Az idő az tényleg pocsék egész nap ez lesz??? Kép

na megyek mert áll a bál.

tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Tündi!
Nagyon jó képeket tettél fel! :)

Tünde!
Manó állítólag 14 kg, de már a 18 hós oltáson volt 14.6kg. A csajos sietett, ráadásul nem állt rendesen a mérlegen. Mindegy, itthon 15 kg fellett van .:) Többi paramétert sem tudom, mert gyorsan a papírra firkantotta és már jöttünk ki. ( nem a mi védőnénink volt. ) Kiskönyv mivel nem volt nálunk, így vissza sem tudtam nézni.
De meg van végre, na és kinél volt? Apánál a kesztyűtartóba. :shock: Tudtam én, hogy kit kellett leba...ni:), ha még tudat alatt is. :)
Hétfőn végül nem voltunk sehol sem, nem volt kedvem, csak a környéken csavarogtunk, vásárolgatunk, főztem, sütöttem a fiúknak.

Dóra!
húúú... allergiára nem tudok mit mondani. nokedli tojás nélkül... fújjj.
Szerintem a neten találsz hasonló cipőben járó anyukákat, akik már jól bevált módszerük van a kaják válogatásában. Hátha eltudsz lesni pár fortélyt. :wink:

Tegnap voltam tanácsadáson. Megdöbbentem mennyien vannak ott. tele volt fősulissal, gyakorlatuk volt. :? Hogy adjak én pisi mintát? Amikor mindenütt voltak. 3kg +-nál járok. :( a +20 mellett. :D Többi eredmény negatív. Vérnyomás tökéletes 120/80, ez sem hiszem, nagyon ramatyul voltam akkor, a fejem majd szétdurrant. Bezzeg mikor jól vagyok, akkor ott mindig magas.

Megyek, mert itt vagyunk Mutiék, és nem komálják, ha állandóan gép előtt ülök.

Kellemes hétvégét!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

BOLDOG ANYÁKNAPJÁT MINDENKINEK!

Kép

Nem tudja valaki hol csinálnak gyerekülésre új huzatot?

Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok csajok! Régiek és újak (bár ők még / már nem ismernek)!

A szokásossal kezdem: nem volt időm mindent visszaolvasni, csak belelapoztam, de nagyon köszönöm a névnapi jókívánságokat, és Anita nektek meg a Flórára vonatkozó dícséretet! Hihetetlen, mennyire nincs idő a gép elé ülni, pedig mindig lenne, mit írni.
Mindenkinek mennyit nőtt és változott a babája. Már Botit is alig ismertem meg a Vadasparkban! Egyedül Bencét látom gyakrabban, mivel sokat vagyunk kint az építkezésen.
Majd folytatom, de megjött a Csaj.

Kép
nycsilla

Jolka!
Hogy vagytok? Eredmények látom rendben, de a közérzeted, a hangulatod? Ugye más ez a 2. terhesség, mint az első volt? És mennyi időd van pocaklakóra?
Ki az orvosod?
Érdeklődsz a bölcsik iránt, akkor Márkó bölcsis lesz mégis?
Házcsere már nem aktuális? Családiba nem jönnétek (mert van egy kb. 35%-os készültségű velünk szemben)?
És tudsz vmit pesti Áginkról?

Tündi!
Munkával mi újság? Döntöttél már?

Dóri!
Te visszamégy?

Mi jól vagyunk, bár vagy 3 hete náthától szenvedek: folyik az orrom, köhögök.
És most már Flórának is folyik az orra. A négy utolsó fogból még továbbra sincs egy sem, de már legalább nem lázas. Nagy újság: szobatiszta . Szuper ügyes!! A déli alvásnál sincs már pelus, csak éjjelre, de ha kapok valahol gumilepedőt vagy valami hasonlót, akkor azt is el fogjuk hagyni. Akkor alakult így, amikor sokat voltunk itthon: szünet + betegség. Utána pedig már szóltam a bölcsiben is, hogy felesleges pelusozni. Nem is pisil be azóta egyszer sem. Sokkal jobb így neki is, nekünk is, az anyagiakról nem is beszélve!!
Rengeteget beszél, leginkább ha ismerős helyen van. És mond olyan dolgokat, hogy dőlünk a nevetéstől és persze olyanokat is, amit itthon sosem hallott. Csúnyán (egyenlőre) nem beszél. Mennek a komolyabb mondókák és dalok is, pl. Móricz Zs. Iciri piciri-je vagy az Egy boszorka van.... :D
Munka oké, most ballagott el 3 végzős osztályom. Azért sajnálom őket, jó volt velük. Illetve két osztály nőtt nagyon a szívemhez, a harmadik az nem igazán. Jövőre a sajátom is végez és ők már a második osztályom. Igaz az elsőt nem vittem végig, mert jött Flóra, a mostanit meg nem elejétől viszem. Rohan az idő... Most már csak az érettségin legyünk túl, sikeresen!
Építkezés halad, remélhetőleg a héten meg lesz a kölcsön is, mert saját pénzünk elfogyott. Hétfőn rákerül a tető és akkor kívülről már csak vakolni kell. :)
Rakok fel képet erről a nagycsajról. Ezt már úgy megjegyezte, hogy folyton hajtja: anya, Flóra nagycsaj!!! :D

Remélem, nyáron újra tudunk majd találkozni, majd engedélyezek Flórának néhány itthon töltött napot és akkor kapcsolódunk hozzátok. Nyaralás nem lesz, mert most nem lezs rá pénz. (Bár a tesómékhoz nagyon szeretnék kijutni Londonba. De ezt még embernek nem adtam elő.)

Mindekinek puszi, babát váróknak különösképpen!

Flóra és Csilla

Kép
nycsilla

Kép elfáradtam

Kép
nycsilla

Kép húsvétkor dédinél

Kép
nycsilla

Kép húsvétkor dédinél

Kép
nycsilla

Sziasztok!!

Átadom bokrétát, kis szívemet mellé,
Örömmel szaladok Édesanyám elé.
Anyák napján kérlek, fogadd köszöntésem!
Kívánom, hogy isten sokáig éltessen.

Fogjad még a kezem sok hosszú éveken,
Ha melletem érezlek, könnyebb énnekem.
Akkor is szeretlek, hogyha majd nagy leszek,
Kívánok még sok szép anyák napját neked.

A topik minden anyukájának BOLDOG ANYÁKNAPJÁT.

Kép

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Minden édesanyát, nagymamát és kismamát a Jóisten életssen nagyon sokáig!!
Ez a kedvenc anyáknapi mondatom:
"Tudnod kell, hogy úgy gondolom, örülök hogy élek, és ha újra születhetnék, Neked születnék meg!"

Képzeljétek! ma délelőtt peti, mire hazaértem a templomból(őt nem vittem, mert esett az eső) egy csokor nefelejccsel a kezében várt! majd megettem, olyan édes volt! (na, jó azért anyukám kicsit besegített az ügyben! :wink: ) de akkor is jólesett, hisz ő még egyedül ilyenre nem lenne képes!
de hogy mennyivel másabb így az anyák napja, mint amíg P. nem volt!! (mondjuk ezen már tavaly is túlestem!)

Kép
dora1980

Bocs :oops: :oops: éltessen-t akartam írni :oops:

Kép
dora1980

Bocs, h. megint képekkel foglalom itt a helyet, de ezt meg kell mutatnom!Ez volt anyák napján az én Kisfiam!!
Kép Ezt mamának adom!

Kép Ez pedig az anyáé!

a második képen kicsit morcos, mert el akarta venni a gépeet, és nem adtam. de én akkor is cukinak látom!!!!!!!!!!

Kép
dora1980

MI van itt?? sehol senki? :shock: pedig mégcsak jóidő sincs! :twisted: mondju délelőtt nekem nem jött be a babanet. Ma de. kisebb nagytakarítást csináltam idefenn az emeleten
:twisted: szeritnem denki másnál nincs ilyen lom mint nálunk! :cry:
de a földszintre most nincs türelmem.majd holnap. most megyek befejezem a fürdőt, meg a lépcsőt míg peti alszik. délelőtt húzós volt vele, aztán hazajött az apja szerencsére! :D

Kép
dora1980

Dóra, nagyon szép a munkád. Peti pedig nagyon édes, foglald csak a helyet! :)

Csilla, jó, hogy írtál! Nem győzöm elégszer mondani, hogy gyönyörű nagylány, illetve nagycsaj Flóra! NEm semmi, hogy ilyen jól áll már a házatok, nem is gondoltam volna.

Jolka, durva lehetett a sok fősulissal. Nem olyan nagy az a helyiség. A 3 kg nem rossz, ügyes vagy. Nekem is állandóan magasabb volt ott a vérnyomásom :shock:

Tündi, nagyszemű, hat hónapod Dávid nagyon édes. Szép képeket tettél fel!

Ildi, kérdezted régebben a pesti bababörzére a kismamás kupont. Na, a mostaniban van. Én szívesen odaadom. 450 Ft a jegy a kupon ellenében!

Tünde, Timi, Ági mizújs???

Hááát, tényleg tré egy idő van...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Micsoda idő! :evil: Dorkát teljesen kikészíti! De az is lehet hogy nem az idő, nem akar aludni és folyton csak rajtam lógna...

Csilla! Mi még nem ismerjük egymást - illetve én igyekeztem a topicot az elejéről visszaolvasgatni (csak még nem sikerült a végére érni) így ismerős vagy :oops: nagyon gyönyörű
a kisnagylányod! Biztos igazán büszke vagy rá!

Dóra! Petike is nagyon édes! Biztos meghatódtál a virágos fogadtatáson! Dorkának Apa segített be, de ő még inkább megette volna a virágot :) Nagyon szépeka hímzések! Irigyellek, hogy van energiád erre is! Az én üvegfestékeim egyelőre a fiók mélyén várják jobb sorsukat.

Anita! Most szombaton is volt az uszáson fotós. Az egyik képen amit csinált, Dorka kidugott nyelvvel úszik a víz alatt :) Ha meglesz felteszem mindenképp! Nagyon élvezte a szombati úszást, de az utolsó merülésnél eltört a mécses, és a meleg vízbe is alig akart maradni. Botiról van úszós kép?

Jolka! A 3 kiló tényleg nem rossz, a többi meg majd lemegy ha két gyerek után futkosol! Mondom én akin szintén van "némi" felesleg.... A pislést én úgy oldottam meg, hogy vittem magammal itthonról kisüvegben...
Tényleg írj egy kicsit a pocaklakótól is! Had irigykedjünk egy kicsit! Nekem legalábbis máris nosztalgiám van, én nagyon szerettem pocakosnak lenni! Na majd egy év múlva, ha a Jóisten is úgy akarja!

Jaj még azt akartam leírni, hogy megvolt az első főzelék evésünk! Az almát már pénteken kipróbáltuk, nem igazán jött be, de még próbálkozunk. Na de a krumplipüré! Megevett a kismanóm szopi után (!) egy fél krumplit és még ha adtam volna evett volna tovább! Olyan drága volt, ügyesen tátotta a száját!

Most megyek vasalni amíg még alszik! Szép napot!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok,

Csilla, Jó, h. benéztél. Flóra csodaszép. Szobatisztasághoz pedig gratulálok, számomra ez még olyan, mintha fényévnyire lennénk. Szurkolok, h. az épitkezés jó ütemben haladjon és az albérletet minél előbb otthagyhassátok. Jövöre, ha az osztályod leértségizik jöhet ketteske? Dolgozni nagyon úgy fest, h. megyek. Csak ne közeledne ugy az idő. Már csak négy hónap. :(

ANita3, Akkor megvártad a főzelékkel a fél évet, ahogy a nagy könyvben meg van irva. Gratulálok az első féléves szülinaphoz. Soha ne add fel, ha Dorka valamit is visszautasit, mert lehet másnaptól falni fogja. Nálunk volt rá példa.

Anita1, Mizujs mikor mentek a dokihoz? Hig még a kaka?

Dóra, Nagyon ügyes vagy és Petike is nagyon aranyos. A csokrok gyönyörűek. A gyöngyvirágról meg épp a múlt héten hallottam, h. mennyire mérgező, ugyhogy vigyázni kell vele. Gondolom te tudod, de Zalán a múlt héten a piacon egy nénitől (sosem láttuk, de nagyon aranyos volt), kapott pár szálat. Azt se tudtam hogy trükközzem el tőle, de egy kis kekszért cserébe enyém lett. :D

Tündi, Honnan veszed ezeket a képeket? Nagyon tetszenek. Tényleg te mikor tervezel visszamenni dolgozni, vagy terveztek hármaskát is?

Jolka, A mérleg tuti nem jó. Szerintem Manó már 16 is van, annyira hatalmas. Hányas cipöt hordotok? Én szandiból még nyárra 22-eseket vettem, de a cipöi már 23-asok. Te nehogy a végére még lefogyj. Azért ebben is meglátszik, h. 2. terhesség. Már nem feltett lábbal pocolunk és tömük a fejünket, mikozben tv-zünk, v. olvasunk (nyugi én nem vagyok még terhes, csak királyi többes). Hjjjjaaaa azok a régi szép idők. Zalán ma tök sárosan jött haza, pedig annyira nincs nagy sár a belvárosban, de neki sikerült azt a keveset is megtalálni. Nem jöttök a belváros felé a héten? Többiekre is vonatkozik. Talit szándékosan nem irok, mert baromi bizonytalan, bármelyik nap eshet. Ja, voltál Mihálynapiban? Én most nem, de vasárnap lesz Debiben a bababörze, oda lehet benézek, ugyis ott megyünk el előtte. Manó hisztije még megvan? Zalán ujabban már hozza a cipőit, áll az ajtóban, a kulcsot babrálja ... na ha én nem veszem a lapot és nem kezdünk el készülödni sétálni képes felmérgelni magát. Néha tök aranyos, mert csak sorban hozza az összes cipőjét, mintha azon múlna a séta, h. jó cipőt hozott-e, de mondom nem mindig veszi könnyen tudomásul, h. nem rongyolhatunk le, ahogy kivettem a kiságyból.

SZép napot mindekinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
:D :D :D Manó is Dettó. Hozza a cipőit. Sőt az enyémet is, ha túl lassan készülök, még a tv-t is kikapcsolja előlem(ezt az apjától tanulta), ezzel is ösztönözz, hogy siessek. :D
Hiszti, akaratosság, csapkodás, karmolás...minden, ami kell, van nálunk. Na és sokszor, mindig ennivalóan aranyos, hízelgő, állandóan kapom a puszikat. De sokszor kifordul magából, dobál, csúnyán néz az öregnénike, kiabál... Nehéz vele, nem hallgat mindig rám, sőt már anyunak is fejfájást okoz, pedig ő aztán tudja kezelni a gyerekeket, nagyon határozott a fegyelmezésben, de hétvégén Manó kifogott rajta.
Vasárnap legalább 4-5 x öltöztettem át Manót anyuék. Indulás előtt a boltba tuti elesik, öltöztetés, eső után ugrált a pocsolyákban, hagytam neki félórát, hogy élvezze ki átöltöztetés, na majd pap vigyázott rá, akkor meg a kutyák ugrálták össze. Cipő is kettő ázott át. 1-2 folt miatt nem öltöztettem át, csak ha már vizes is.
Manó is sika (vonat) mániás lett. Nálunk lehet is hallani őket, sőt a konyha ablakból, még látjuk is őket, de már az állomást mi sem ússzuk meg. :) Pénteken sikával mentünk Anyuék.
Vásárba nem voltunk, dédihez mentünk inkább, apu sem vállalta volna még be a tömeget, vele érdemes csak kimenni. :wink:
Hétvégén vettem egy 24-es Asso szandit (5400Ft volt) Manónak, de lehet, nyár közepén újat kell venni, mert a nagylábujja éppen nem ér ki. A többihez képest nagyon hosszú, vásárlásnál nem figyeltem erre, pedig így könnyebben belerúg valamibe.
Ma voltunk fent, vásároltunk
Te jársz még a főzelékeshez. Ma nagyon jól laktunk ott. (elhoztuk)
Csak a hellyel nem vagyok kibékülve, ha meleg lesz, nagyon büdös lesz a környék a kukáktól, na meg az ott lakó csövesektől, mindenki kihasználja azt a kis sötét zugot. :evil:

Dóra!
Peti nagyon helyes a képeken!

Csilla!
Neked majd írok levelet, talán azt gyakrabban meg tudod nézni. :)
Flóra továbbra is csodálatos, Zolkónak is nagyon tetszett róla a kép, pont itt ált mellettem és látta. :)

Dorkamama!
Tesóról nem sok mindent tudok még írni, egyszerűen minta baba. :wink: Nem okoz kellemetlenséget, nem panaszkodik, mozgolódik... Még picurka. Később biztos írok majd a kellemetlenségekről, a nagy melegről, az állandó poci rugdalózásról. De az is jó lesz, Manóval is imádtam a pocakomat, szülés után nagyon hiányzott. :)
Nagyon ügyes Dorka, na és az anyukája is, hogy ilyen könnyen megy az etetés.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok Csajok!
Minden anyukának így utólag is NAGYON BOLDOG ANYÁK NAPJÁT kívánok!
Lányok! Nagyon szépek a gyerkőceitek! Gratulálok! Remélem én is tudok nektek nemsokára ilyen szép képeket küldeni. De az még odébb van. (7 hónap)

Andi
Kép
cicabogár

Helló Csajok!

Kicsit küszködéssel telnek napjaim. Janka javában fullad a pollenektől, holnap reggel 8,40-re kaptunk időpontot a gondozóba, bőrpróbás allergiatesztet csinálnak. Múlt héten szerda késő este 22.30 körül a nappali klinikán kötöttünk ki, már nem használt sem aldecin, sem ventolin stb... A sz....ág pedig az, hogy nem kaphat semmi mást, mivel le van állítva a zyrtec a vizsgálat miatt.
Na szóval hazajövök Janussal (hajnali 3/4 1-kor, erre a kicsi ugatósan elkezdett köhögni. :( Teljesen kivoltam, mondanom sem kell. Reggel vele szaladtam a dokihoz, diagnózis: tüdőgyuszi gyanús...Mindennap hallózásra hordtam, ma voltunk vissza, hála a Mindenhatónak már nagyon sokat javult. De még mindig orra folyik, picikét pedig köhécsel, de már sokkal jobb.

Hát szóval dióhéjban ennyi...

Jolka! Ki az orvosod? Ha nem vagyok túlságosan tolakodó, persze csak akkor, ha publikus.

Segítsetek már bölcsi ügyben... Szeretném beadni Bazsit, kb. október körülre tervezem. Most gyűjtögetem az infokat...

Jó éjszakát Mindenkinek!

Emese

Kép

Kép
jurem

Kép

Ezt a képet elküldtem már? Nem emlékszem, talán az iwiwen volt rajta..

Kép

Kép
jurem

valamit elfelejtettem:

Ma megtörtént az első baleset... :( Egy kis kék folt a homlokon.
Szóval úgy történt, hogy a babycomban ült, lomolt természetesen, és hiába ott áltam mellette, megingott és a szekrény sarokrészébe megütötte a buksiját,.. volt sírás ajajajajjjjj. Na gondoltam, még jó, hogy itt voltam mellette és nem borult fel, de tényleg csak egy perc alatt történt mindez.

Hát mostmár annyira beindult, hogy nagyon zizi, állandóan foglalkozni kell vele, imádja, ha fogom a kezét és lépeget.

Mostmár tényleg lépek.

Sziasztok

Kép

Kép
jurem

Szia Andi!

Hogy érzed magad?
Sikerült orvos találnod? Hova fogsz járni? Hol fogsz szülni. Kisvárdához tartozol?
Kismamarucik, attól függ mi neked az olcsó. Az első terhességemmel, alig volt. 2 gatya az egyikhez volt egy tunikám is, egy blúz, amit utáltam, mert tehénnek éreztem magam benne. Ezeket kombináltam topokkal, pulcsikkal. Ja az egyik gatyát nem is hordtam, nem szeretem, tehát az vacsi új. Végig jó volt rám a saját ruháim, szerencse, hogy a csípőnadrág divatban van. :) Na és akkor tél volt, kabátban nem sok minden látszott.
Most Nyíregyházán a Metropolban a pincében vásároltam be. Mammystic ruhákat. 1 szoknya, 2 blúz volt 16eft. Van vele szembe is egy kismamibolt, de nem volt nyitva. Ja és fent a földszinten is van, az egyik bababoltban.
Lehet kapni az Epreskert utcában is, a Gézengúz bababoltban. Itt 2in1 és ASti kismamiruhák vannak.
Korházzal szembe is láttam már egy boltot, de ott még nem voltam, C&A-ban is van külön kismama részleg. Zsuzsi írta anno, hogy a tescoba is van, az egyik külső boltban, akkor ott van még a Brendon is. http://www.burdamode.com/index,1270778- ... Taghandler Ez a burda oldala, itt van egy pár szabásminta is. Hirtelen ennyi jutott eszembe. De szerintem most nagyon kedvez a divat. Mindenki a mell alatti megkötős blúzokat hordja, nem tudom milyen alkatú vagy, de, ha karcsú, akkor a kínaiba nagyon jó árban lehet kapni ezeket a rucikat.
Írja magadról, és gyere sűrűben.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Mesi!

Jobbulást a gyerekeknek!
Balesetek nálunk is mindennaposak, sajnos nem lehet megszokni. :(
Bölcsi, Mi a Vécsei közbe az Őzikébe írattuk Manót.
Dokim nevét küldöm privibe.

Vigyázatok magatokra!!!
Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok

cicabogár!
hidd el nagyon hamar eltellik majd az a 7 hónap, igaz h én a terheségem végén voltam türelmetlenebb mert már alig vártam h lássam a kis pocaklakót. :lol:

Dóra!!
Peti nagyon ari és igazi nagyfiú, én sem bánom ha raksz fel képeket és a munkáid is szépek csak azt nem tudom, hogy van hozzá türelmed :?:

Tünde!!
épp ma gondoltam rád ,h már régen irtál.Harmadik gyerek jaj nem, az az igazság, h mennék már dolgozni vagy tanulni mert majdnem 5 éve vagyok ithol és már bele fáradtam most ez lehet hülyén hangzik de így van. :?
örülök, hogy tetszik a kép amit felrakok nemrég akadtam rájuk a neten ezekre a gif-ekre.Tudom h a kisfiad oda van a vonatokért ezt neki küldöm. Kép

Dorkamama!!
Szerintem se csinálj belőle nagy ügyet ha valami nem izlik neki majd később lehet,h az lesz a kedvence. :lol:

CSilla.
Aranyos a nagylányod és gratulálok a szobatisztasághoz, csak így tovább :lol:

Anita!
Hogy van Botond a fiam kis barátja??

Jolka!!
örülök, h minden oké veletek, de ahogy olvaslak zajlik az élet, Manó körül.

Dóra anyukája hol vagy??? mi újság veletek készültök a szülinapra.

azt kívánom ilyen békésen aludjon mindeki babája!
Kép

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Tünde, köszi a kérdést! Kaki még nem 100-as, de már nem vészes. Inkább már csak, hogy gyakrabban van. Holnap reggel táplálékallergia-vizsgálat :( Már előre bele vagyok betegedve. Dokinő szerint is gyanús, de az is lehet, hogy csak ilyen a bőre (bár úgy lenne), de jobb kiszűrni.....
Képzeld, végig gondoltam, és rájöttem, hogy Botond is a közlekedési eszközöket favorizálja. Séta közben messziről kiabálja a huhut (kisvasútat mindig megnézzük a Sóstón, ha kint vagyunk), a villamost a Hősök terénél, a darut a piros háznál(bár az nem közlekedési eszköz), a buszt, az autónak , motornak pedig hangsoan búúúgat :D

Dóra, nem tudok elég hálás lenni, hogy végül is ilyen hamar eljutottunk ide.

Jolka, Manó mellett tényleg nem unatkozol :lol: Sajnálattal olvasom, hogy azért még hosszú ideig nehéz lesz Boti akaratát kordában tartani... :roll: na, de majd csak túl leszünk ezen is :D

Andi, tényleg nagyon el fog repülni az idő., bár most még tényleg messzinek érzed. Élvezd ki minden percét! :D Hááát, nekem eladó ruhám nincs, mert azért még szeretnék bébit. De a mostani divat tényleg kedvez. Jolka, mindent szuperül összegyűjtött, de ő most igazán benne van.

Mesi, sajnálom a gyerkőket! Jobbulást, gyógyulást nekik! Nálunk is állandósulni látszanak a balesetek.

Zsuzsi, Te is írj!

Druszám :lol:, Botiról okt-i, vagy novemberi úszós képek vannak. A mostaniak még nincsenek. Csütin végül nem voltunk a f@si miatt.
Mindenképp tedd majd fel Dorkáról a képet!

Holnap reggel drukkoljatok, hogy hamar meg tudjam vigaszatalni Botondot! Na, és persze, hogy kiderüljön, nincs nagy gáz, csak a bőre...majd kinövi...

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

szokás szerint van pár hiba, de szokás szerint nem javítgatok :? :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!!!

huráá, újra van babanet!!!! MÁr pont panaszkodtam Zsuzsinak, hogy 2. napja nincs.
Már nagyon hiányzott, hiányoztattok!

Anita!
először is neked írok. Mi volt a vizsgálaton? Boti, hogy bírta? Ma már arra gondoltam ,hogy felhívlak, mert már nagyon kiváncsi voltam, de elfelejtettem, később már késő lett volna.

Tündi!
Látom nekedi is nagyon hiányzott a babanet.:) Láttalak a babafalván. :) "áruló", jó csak vicceltem. :)
Tényleg, hol találtad ezeket a jó gif-ket? Meg adod a címét?

Tünde!
Voltunk mi is ma kisvasutazni, Manó is élvezte. CSak ne fújt volna ennyire a vonat. Manó azt hitte mamáék megyünk, már várta, hogy leszálunk és utána játszhat a kutyájával. :)

Képzeljétek, végre eljutottam a fodrászhoz, most már, néz ki valahogy, míg el nem fekszem. :)

Annamari!
Rég voltál. Gondolom a vizsgádra készülsz. Mikor lesz? Ügyes legyél! Egy Kárpátmedencével. Ja, ha estleg segítség kell szólj, ugyan Te nagyon ügyi vagy, nem lesz gond.

Voltattok már a csokirályba? Tök tuti hely, ajándék vásárlához ideális hely. :wink:

Hallotáttok, hogy a sóstói kórházat megszüntettik, még nem hivatalos, de már pakolnak át.

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!! Kép

így örülök h ujra van babanet. már azt hittem begolyózok.

Jolka!
én is láttalak a babafalván,volt egy kis időm míg aludt a kicsi és gondoltam benézek.
A gifeket itt találod. www.animaltgif.lap.hu remélem jól irtam le.

ja mi is voltunk beiratkozni a bölcsibe az örökösföldibe juliusba lesz kiirva, hogy felvették e.

na megyek aludni fáradt vagyok jó éjt. Kép

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Na végre, hogy újra működik az oldal!!!!!!!
Sajna mi tegnapra betegek lettünk, mármint peti. Nagyon csúnyán hörgött éjjel, de nem levegővételkor :shock: nagyon furi volt, de aludt. reggel doki. hangszálgyulladás, de a dr szerint nagyon ügyelni kell, nehogy visszatérő legyen, tehát jól ki kell kezelni.kapott kúpot, gyógyszert, fenistil cseppet, köptetőt..
Pénteken v. hétfőn kell visszamennünk. Most du-ra érződött egy kevés javulás, remélem ez csak folytatódni fog...

Kép
dora1980

Sziasztok,

már nálam is kezdtek jelentkezni az elvonási tünetek :D

Jolka, nagyon kedves vagy, hogy gondoltál ránk! Tegnap egyből akartam írni,mikor megjöttünk, mert még férj is itthon volt, így tudtam volna írni.
Háááát, túl vagyunk rajta! Le kellett fektetni a vizsgálóasztalra Botit, hárman fogták le és a dokinő vette le a vért a kézfejéből. Az ajtóban álltam, hogy ne lásson. Jajjj, nagyon sajnáltam, mindig fel akart ülni. Nagyon sírt, én meg vele az ajtóban :cry: Igazság szerint, csak azzal lehetett baja, hogy lefogták, meg miért nem ülhet fel. Féltem, hogy talán mérges lesz rám utána, de annyira édesen megölelt, hozzámbújt, mikor odamehettem. Az ölemben hamar megnyugodott, de azért még az autóban is hüppögött, meg nézegette a leragasztott kezét.
Picikét mára bekékült a szúrás körül a kézfeje, de az én hibám, mert ahogy ölbe vettem, nem tudtam hirtelen a kezére is szorítani a gézt...
Péntekre lesz eredmény!

Ma egyébként nekem is lett volna időm gépezni, itt unatkoztam. Legközelebb tudom már, hol keresselek benneteket :wink:

Egyébként még mindig váltakozik a szilárd és nagyon híg kaksi... több forrásból mondják már, hogy 1000% a fogzás... nekem még mindig hihetetlen, bár még mindig diétáztatom (alma, burgonya túlnyomóan a menü... semmi tej, semmi tojás, paradicsom). És én még így is látok új foltokat. Most vagy még az, hogy nem ürült ki a szervezete, de bizakodom, hogy egyszerűen ilyen a bőre...

Petinek jobbulást!

Jó éjt!

És, mivel holnap nem tudom mikor tudok jönni.... :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Drága DÓRA baba!!!

Nagyon boldog első születésnapot kívánunk Neked, Isten éltessen sokáig!!!

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Holnap várunk ám képeket az Ünnepeltről! :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Jolka! Tényleg jó régen voltam, és tényleg készülök a vizsgára. :) 18-án (jövő péntek :shock: ) lesz, már egy kicsit parázok.
Most különórára is sűrűbben járok, úgyhogy alig van valami szabadidőm.
Köszönöm, hogy felajánlottad a segítséged, ha valamit nem tudok, lehet igénybe is veszem. :)
Apukád jól van?

Zsuzsi! Tomi evésével mi újság? Maradtatok a kizárólagos szopinál, vagy mostmár eszik mást is? Mi 7 hósan kezdtük a gyümiket, de szinte egy éves koráig a tejcsi volt a fő táplálék. :) Anyukám mondogatta is elég gyakran, hogy ideje lenne már "normális" ételt adnom neki. A védőnődet pedig sosem fogom megérteni. Fél év alatti babának tejpép?? Esetleg tápszer, ha mindenáron kell vmi, de neked meg van is tejcsid, szóval :roll: :?: :?: :?:

Anita! Hol van a kép a tricikliről? :wink: :D Kimerészkedtetek már vele?
Találtál már gasztroenterológust? Mi volt a vizsgálaton?
Akkor elküldenéd priviben a szemész elérhetőségét? Csak elviszem Ádámot, bár nem úgy tűnik, mintha baja lenne, de jó lenne ezt az orvostól hallani.

Tündi! Örülök, hogy renbe jött a kutyusotok! Végül is nem jött tegnap a kutyakozmetikus, mert közbejött neki vmi, úgyh jövő hétre halasztottuk. Nem tudom megmondani, hogy most mennyiért dolgozik, mert utoljára a spánielemet nyírta, ő pedig már 1,5 éve nincs köztünk. :( A pulinak még most lesz az első alkalom. Most az a legnagyobb bajom vele, hogy hiába kentem rá már két ampulla kullancs elleni szérumot, így is belemegy. Van valami ötleted?
Amúgy mit szeretnél tanulni?

Ági! Mi a helyzet Dóra babával? Tényleg a foga miatt volt nyügi?

Dóra! Peti nagyon cuki, úgy látom, neki is bejönnek a szerszámok, mint itt a "topik fiainak" általában. :lol: Ádám legújabb kedvencei a "papács" (kalapács) és a "fucó" (fúró) :D Persze ehhez az kellett, hogy Apa nekiálljon barkácsolni. :)
Petinek jobbulást!!

Anita3! Szerintem olyan etetőszéketek lehet, mint nekünk. Én szeretem, szerintem kényelmes is és biztonságos is. Én amúgy is bírom a Chicco cuccokat. Dorka hogy áll alvásügyileg? És az evéssel?

Tünde! Nem írtad, vagy csak nem láttam, hogy kipróbáltátok már a bicikliülést? Bár gondolom ebben a szélviharban nem nagyon kerekeztek...
Tényleg úgy felment a mosakodó ára?? Pedig én is nemrég váltottam ki, de nem tűnt fel, uis az eddig 2ezer ft-os gyógyszerért, amit a páromnak kell szedni, 8ezret fizettem! :? :x Elég gáz helyzet volt, nem is volt nálam annyi kp, úgyhogy mehettem vissza még 1x...

Csilla! Örülök, hogy ilyen jól halad a házatok! Flóra egyre szebb, kis tündérke! Gratulálok a szobatisztasághoz!

Emese! Édes a kisfiad! :) Szegény Janka! Borzasztó ez az allergia, a tesóm is küszködik vele, igaz, ő "csak" nyáron.

Ádám egyre több közérthető szót mond, ha egyszer elkezd majd beszélni, szerintem sose fogja abbahagyni :lol: És a vacsiját már csak akkor hajlandó megenni, ha azt egyedül teheti. Úgyhogy utána egyből fürcsi. Nálunk az alvással szerencsére semmi gond.
Egy jó hírrel lepett meg valamelyik nap a párom, úgy néz ki, nyáron megyünk a Balcsira pár napra. Hülyén hangzik, de még sosem nyaraltam ott. Úgyhogy várom. Csak a vizsgákon legyek túl...

És egy pár kép:
"Hogy kellene megszerezni azt a kalapácsot?" :)
Kép

Kép

Homokozzunk!
Kép

Na lépek, jó éjt mindenkinek!

Ádimama

Anita! Szuper a kép, Ági és Dóra bizti díjazzák majd! :D
Remélem negatív lesz az allergia teszt!

Ádimama

Sziasztok!

Timinek Boldog névnapot, Dorkának és TOminak boldog 1/2. szülinapot és Dórának boldog 1. szülinapot kívánok! Remélem, nem hagytam ki senkit! [/color]

Végre itt vagyok, és még a babanet is jó.
Képzeljétek, egy volt kollégám kislánya is a Malom utcai bölcsibe jár, és ő is áradozott róla, hogy milyen jól foglalkoznak a gyerekekkel, rengeteg mondókát tud - 2,5 évesen mondjuk nem megdöbbentő sztem. További részleteket nem nagyon volt időnk beszélni, de a lényeg, hogy szerinte is nagyon jó.

Anita! Biztosan csak jót akartak apósodék a triciklivel, de tényleg megkérdezhettek volna, tényleg elég vadak amikkel itt a városban cikáznak a gyerkőcök. Amúgy nekünk is mindig olyasmit vesznek (ha véletlenül vesznek valamit), amire semmi szükség, mintha direkt bosszantani akarnának.
Szegény Boti, nagy trauma lehetett a vérvétel, de legalább már kiderül, hogy mi a baj.

Andi! Üdv itt, mi újság a pocaklakóddal? VOltál azóta dokinál? Persze, hogy lakhat benne valaki, várjuk a fejleményeket, és írj magadról még!

Tünde! VAn :D Hú nagyon szuper lenne!!!

Dóra! NAgyon aranyos Peti a képeken, látom, ő is szeret a szerszámokkal játszani. Nálunk is nagy kedvenc, és persze az összes felnőtt dolog. Amúgy csurival is jól nézne ki :wink:
Ez a tojásfehérje allergia elég rosszul hangzik, hogy boldogulsz a feladattal?

Emese! Jobbulást kívánok Jankának! Én a Krúdy Gy. utcai bölcsibe irattam Bencét praktikus okok miatt, útba esik. Malom utcait jónak mondják, de októberre már nem fogják felvenni állítólag nagy a túljelentkezés :o

Jolka! A baleseteket én sem bírom megszokni, mostanában nálunk is nagyon sok van. Én nem szoktam kenegetni, persze még nem volt olyan durva hál istennek egy sem.
Mi az a csokirály és hol van?

Annamari! Ádi nagyon édes a képeken. Mi van a szemével, valamiről lemaradtam? Jó tanulást!

Nálunk szokás szerint zajlik az élet, Krisztián Siófokon volt 2 napig az új munkája miatt, ezért itt aludtunk Anyáéknál, nem volt kedvem otthon egyedül. MOndjuk úgy gondoltam, hogy nem fogok félni, de azért mégis bejöttünk. Jó is, mert az öcsém holnap megy Angliába, így legalább egy kicsit többet lehettünk együtt. Valószínűleg augusztusban megy utána a barátnője, miután leállamvizsgázott, és csak karácsonykor jönnek haza legközelebb. Nagyon fognak hiányozni nekem és főleg Bencének, nagyon szereti őket, mindig kiabál fel, ha megérkezünk anyáékhoz, hogy Gáborka, Dórika :cry:
Anyáék meg ittmaradnak ebben a nagy házban ketten, mostmár muszály lesz eladni, mert még egy telet fűteni kb. 200 nm-t két embernek egy kicsit túlzás, na és persze rendben tartani sem kis munka.
Bencénél még mindig előjönnek néha az elvonási tünetek, ma pl. közel egy órát hisztizett a cici után, pedig már hetek óta nem nagyon foglalkozott vele. Végül Dóri furulyázott neki, meg táncoltunk, ezzel eltereltük a figyelmét.
Én osztálytalálkozót szervezek, júni 2án lesz a Tüskevárban, 9-én meg az általános iskolai a Rolling Rockban, azt szerencsére nem én szervezem. Tök jó lesz.

Na mostmár megyek, mert nagyon késő van.
Puszi: Petra

[/b]

Kép
ppetra

Egy anyáknapi kép Bencéről a legújabb sebével

Kép

Kép
ppetra

Sziasztok!!!

ÁGI!!

DÓRIKÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

TÜNDI.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Délután jövök bővebben. :wink:

Dóra babának, sok boldog szülinapot kívánunk!!!!

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Dóri bébinek sok boldogságot kívánok 1. születésnapja alkalmából!!!

Dorkának és Tominak boldog feledik szülinapot utólag is!!

Kép

Ádimama

Petra! Nincs semmi különös Ádám szemével, csak meg akarom nézetni. Ez csak az én parám, mert gyerekkoromban nekem voltak gondjaim, elég sűrűn hordtak a szemészetre.
Na megyek, mert Ádám most harapta ki a száját... :? :(

Ádimama

Ági!

DÓRÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Később még jövök.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

A ma szülinaposokat Isten éltesse sokáig!
ANITA! én is kíváncsi vagyok az eredményre!!Te akkor benn voltál a vérvételen? engem kiküldte, sőt még az ajtót is bezárták előttem. De jó volt ez így... pillanatok alatt kész lettek, és petit hamar meg lehetett vígasztalni. Dettó úgy volt mint Botinál. Úgy szorított magához, amikor ölbe vettem, hogy csak na. aztán az autóban hősként nézegette a kezét, na meg mutogatta az apjának.. :D
Nekünk is bekékült, de v. 3napig egyre csak kékült, majd csak aztán kezdett halványodni :?
A tojásfehérje diéta eddig nekünk egész jól megy... (ui.alig eszik valamit egész nap amióta beteg..) de vettem neki durumtésztát husihoz+ levesbevalót. így egész jól ki lehet bírni. mondjuk azóta mi sem ettünk konkrétan tojást, bundáskenyeret...
de sütöttem rántott husit, petinek csak tojás sárgájába paníroztam.

Szerencsére peti mára kezd javulni, bár mostmár ömlik belőle a takony(bocs, de mi másnak nevezzem? :oops: )-de ez jó, legalább ürül. na meg most már köhög is,de hallom hogy szakad fel a torkáról is a cucc. csak így az éjjel kkicsit nehezebb volt, többször volt fenn,de sírás nélkül...

Petra! én is csoporttalálkozót szervezek épp. fősulist! mi is a rollingra gondoltunk, és épp jún. 9-re vagy az azt követő hétvégére. de ha ti9-re lefoglaltátok akkor nekünk az már ugrott. :( vagy ti nem a kisterembe mentek?
húúúúúúúúú most jut eszembe, h. az előbb szívtam peetinek az orrát , és az orrszívó itt figyel tele cuccal.. :oops: elfelejtettem kimosni. megyek is..
ja, átváltottunk porszívós szívóra, mert az adapteres bedöglött.persze pont most, amikor nagyon kell. nem voltam hajlandó 10ezerért venni másik pesztonkát, ezért vettem egy porszívósat. hááááát látványnak elég durva, de nagyon jól szív! mondjuk én esküdtem a másikra de most ezzel nagyon elégedett avgyok, csak olyan nagy böhöm, és nem áll a kezemre. a másikat szoktam meg, ezzel most elég nehezen bánok. bár még csecsemőnek én mindig inkább a másikat használnám...

Kép
dora1980

Dóra, dokinéni már hétfőn mondta, hogy ő azt szereti, ha kinn vannak a szülők, és kedden is tartotta magát ehhez. Ahogy átvették tőlem Botit, férjjel úgy láttuk, tényleg jobb lesz így, ha nem lát minket. Az ajtót előbb bezárták, majd a nagy jövés-menésben nyitva hagyták, én meg beálltam az ajtóba, de nem szóltak. Mikor végeztek, utána mondta a dokinő, hogy "nem kell sírni Anyuka, nem öltük meg, csak nem akart feküdni" ...
Szóval ezért láttam, hogy zajlott, de konkrétan a vérvételt nem láttam.

Én nem tudtam használni a pesztronkát :twisted: , ezért kezdtük használni a porszívóst, mikor beteg lett Boti. Mondjuk én előtte magamon teszteltem :oops:, hogy milyen érzés :D Csak nekünk vhogy nem gazdaságos, mert már a 3-4.-ket vettük, pedig szerencsére még nem sokat volt beteg a fiam. Olyan koszossá válik a cső egy idő után.

Diétához drukk, és további gyógyulást a nagyfiúnak!

Annamari, nagy-nagy drukk Neked! Ádi nagyon édes még mindig, és írtó ügyesen beszél! Hogy vagy lelkileg?

JOlka, tényleg, Apukád?

Anita3, képzeld, ma megint csináltunk képeket úszáson, mert ma is jött a nőci. Úgy tudom szombaton is megy. Írtó jók lettek, majd én is teszek fel. Boldog fél éves szülinapot utólag is Dorkának!

Zsuzsi, Tominak is boldog felediket :D Hogy vagytok? Fogacskák? Kristóf?

Hűűű, Petra, ez ám a pótlás :D Jó sokat írtál, hurrá! :D Bence nagyon édes. Sebet sajnálom! Egyébként meg lehet szokni , hogy egyedül vagytok idekinn éjszaka. Azt beszéljük sokszor, hogy szerintünk még biztonságosabb, mint a városban, mert ki az a marha, aki idejön ki betörni... (Kopp-kopp-kopp)
Szüleidnek tényleg nagyon nagy lesz így a ház... :(
Nem semmi, hogy még mindig eszébe jut Bencének a cici. Nálunk is, ha kimarad 1-2 nap (ez már nagyon max), nem értem, miért nem tudom leszerelni Botit utána. Pedig,ha egy teljes napot (sőt, van, hogy kettőt) kibír nélküle, akkor több miért nem megy???? Állandóan keresi, nyúlkál, nyávog. Tegnapelőtt felhúzta a pólómat, azt hittem, csak fújkálni akarja a hasam, ahogy szokta. Melltartót félrehúzta, és már be is kapta a cicit, meg sem tudtam mozdulni :shock: :D

Ildi, olvasol még? Kéred a börzés kupont???

Vége lehetne már az állandó szélnek ... :?

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Annamari, küldtem a pü-t!

Anita
Kép
Kép
_anita_

AnitA!
Sírtál amikor vért vettek Botitól? Nálunk peti sírt csak, én csak kinn bíztattam magam, h. túléli! :wink: modnjuk pont találkoztam ismerőssel, és az kicsit elterelte a figyelmemet.
A pesztonka is írtóra be tud koszosodni, de nem a csöve, hanem a feje. Mondjuk többször trehány voltam és bennemaradt a cucc egy-két órára :oops: lehet h. ezért.??hiába főztem ki, meg vettem direkt sterilizáló folyadékot, de nemhasznált. lehet h. azért krepált be, mert peti önállóan kezelte, és néha nem csak az orrát szívta vele, hanem a nyálát is. és élvzte h. alul jön kifelé a nyál.10-20percet is elvolt vele. :roll:
Ja, ma mi is szívtuk az apja orrát is, h. lássa peti.. na meg az apja is beteg :evil: így 2 gyereket ápolhatok!
de jó nektek, h. jártok úszni!! biztosan élvezi boti. én is terveztem amikor pár hónapos volt, de aztán elmaradt. :(

Kép
dora1980

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?