Sziasztok!
Jolka! Tényleg jó régen voltam, és tényleg készülök a vizsgára.
18-án (jövő péntek
) lesz, már egy kicsit parázok.
Most különórára is sűrűbben járok, úgyhogy alig van valami szabadidőm.
Köszönöm, hogy felajánlottad a segítséged, ha valamit nem tudok, lehet igénybe is veszem.
Apukád jól van?
Zsuzsi! Tomi evésével mi újság? Maradtatok a kizárólagos szopinál, vagy mostmár eszik mást is? Mi 7 hósan kezdtük a gyümiket, de szinte egy éves koráig a tejcsi volt a fő táplálék.
Anyukám mondogatta is elég gyakran, hogy ideje lenne már "normális" ételt adnom neki. A védőnődet pedig sosem fogom megérteni. Fél év alatti babának tejpép?? Esetleg tápszer, ha mindenáron kell vmi, de neked meg van is tejcsid, szóval
Anita! Hol van a kép a tricikliről?
Kimerészkedtetek már vele?
Találtál már gasztroenterológust? Mi volt a vizsgálaton?
Akkor elküldenéd priviben a szemész elérhetőségét? Csak elviszem Ádámot, bár nem úgy tűnik, mintha baja lenne, de jó lenne ezt az orvostól hallani.
Tündi! Örülök, hogy renbe jött a kutyusotok! Végül is nem jött tegnap a kutyakozmetikus, mert közbejött neki vmi, úgyh jövő hétre halasztottuk. Nem tudom megmondani, hogy most mennyiért dolgozik, mert utoljára a spánielemet nyírta, ő pedig már 1,5 éve nincs köztünk.
A pulinak még most lesz az első alkalom. Most az a legnagyobb bajom vele, hogy hiába kentem rá már két ampulla kullancs elleni szérumot, így is belemegy. Van valami ötleted?
Amúgy mit szeretnél tanulni?
Ági! Mi a helyzet Dóra babával? Tényleg a foga miatt volt nyügi?
Dóra! Peti nagyon cuki, úgy látom, neki is bejönnek a szerszámok, mint itt a "topik fiainak" általában.
Ádám legújabb kedvencei a "papács" (kalapács) és a "fucó" (fúró)
Persze ehhez az kellett, hogy Apa nekiálljon barkácsolni.
Petinek jobbulást!!
Anita3! Szerintem olyan etetőszéketek lehet, mint nekünk. Én szeretem, szerintem kényelmes is és biztonságos is. Én amúgy is bírom a Chicco cuccokat. Dorka hogy áll alvásügyileg? És az evéssel?
Tünde! Nem írtad, vagy csak nem láttam, hogy kipróbáltátok már a bicikliülést? Bár gondolom ebben a szélviharban nem nagyon kerekeztek...
Tényleg úgy felment a mosakodó ára?? Pedig én is nemrég váltottam ki, de nem tűnt fel, uis az eddig 2ezer ft-os gyógyszerért, amit a páromnak kell szedni, 8ezret fizettem!
Elég gáz helyzet volt, nem is volt nálam annyi kp, úgyhogy mehettem vissza még 1x...
Csilla! Örülök, hogy ilyen jól halad a házatok! Flóra egyre szebb, kis tündérke! Gratulálok a szobatisztasághoz!
Emese! Édes a kisfiad!
Szegény Janka! Borzasztó ez az allergia, a tesóm is küszködik vele, igaz, ő "csak" nyáron.
Ádám egyre több közérthető szót mond, ha egyszer elkezd majd beszélni, szerintem sose fogja abbahagyni
És a vacsiját már csak akkor hajlandó megenni, ha azt egyedül teheti. Úgyhogy utána egyből fürcsi. Nálunk az alvással szerencsére semmi gond.
Egy jó hírrel lepett meg valamelyik nap a párom, úgy néz ki, nyáron megyünk a Balcsira pár napra. Hülyén hangzik, de még sosem nyaraltam ott. Úgyhogy várom. Csak a vizsgákon legyek túl...
És egy pár kép:
"Hogy kellene megszerezni azt a kalapácsot?"
Homokozzunk!
Na lépek, jó éjt mindenkinek!