Új privát üzeneted érkezett!

csajok kölesgolyót habzsolnak:
Kép

Ennyi, mert most a másik vacak nem működik amivel felpakolom a képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Majd holnap, hátha addigra minden klappol!!!!!!!!!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Hála a pipéknek, hogy megy ez az izé babanet... :evil: :evil: :evil: :evil:

Igaza van Mártinak, pl. rólam is tud egyet s mást, és majd el is mesélem, de sajnos az nem ma lesz, mert már hulla vagyok. csak láttam, hoyg elindult a Babanet és gondoltam, bekukkantok.
Mindenesetre, most már úgy néz ki, minden rendben. Holnap reggel remélem, tudok jönni, és akkor mindent elmesélek.

Nagyon édi a két csaj a képen! Kr, hoyg most csak ennyit tudtál feltenni! :(

Jó éjt!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Én is itt.Kicsit jobb a lelkem,de nem akarok panaszkodni ez itt babás topic és nem lélekmelengető.
Gergőnél du.észre vettem,hogy áttört a 16!!!! fog.Lassan több foga lesz neki mint nekem. :lol: .Geri már kb 1 hete nem alszik nappal csak 1x,de az 2-2 1/2 óra.Persze össze-vissza,hol ebéd elött,hol ebéd helyett és csak nagy ritkán ebéd után.Ugyhogy rendszeresen 1/2 2-1/2 3 körül ebédel. :oops: :cry: pár falatot,mert neki máris dolga van-futni kell 2-3 kört.Hiszti ismerős,ma a CBA-ba olyan sikongatásokat levert a Geri,hogy azt hittem a végén kivezetnek minket.
Edith-köszi az emailt-jót derültem rajta-kicsit segített a "depis" handulatomon.
Csajok,és a fiúkák nagyon édesek,látom Szoninak nagyon tetszett a babakocsi. :lol: .

Jó éjt mindenkinek,megyek én is ,hátha sikerül aludnom.
bibolya
 
 

 
 

Látom azért órát sikerült elb....niuk! :oops: Pont 2 órát siet !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bibolya
 
 


Na sziasztok!

Tegnap reggel óta próbálok jönni, de semmi :(

Jól vagyunk, Kata meggyógyult, 3 nap láz után tegnap bepöttyösödött :)

Túl vagyunk ezen is, szerencsére. Most taknyos még, ill szterintem már, mert felül jön a két szemfoga, hátul dudorodik két rágó, és alul jön a negyedik. A szemfogaiból és az alsóból már kint van a hegye. Nem tudom mit csodálkozom, hogy nyűgös a gyerek??? :) De legalább lassan túllépjük a hétfogú holtpontot :)

Bence még mindig bepisil, nem tudom ki kérdezte. Most mérnem kell 1 napot, hogy mennyit iszik, és mennyit pisil.

Viszont a szomszédunk, Zitababa (júniusban lesz 2) bent van a Heim Pálban, ők nem úszták meg könnyen. A múlt hét előtti héten együtt voltak betegek Katával, Zita kapott AB-t, Kata nem. Zita is lázas volt múlt hét végén, AB ellenére, szerdán bevitték dokihoz, kiderült hoy tüdőgyulladás, AB mellett! Kapott erősebb AB-t, de vasárnap már megint 40 fokos láza volt. Bevitték ügyeletre, ott a doki azt mondta, a tüdőgyulladás ezzel jár. Hétfőn reggel már nem tudott felkelni, nem beszélt, nem ivott, verejtékezett. Levitte a szomszédasszony orvoshoz, onnan mentővel vitték be. Hétfő óta kapja bent az újabb AB-t, ennek ellenére a vérsüllyedése 75-ről 104-re nőtt. Most kapja a 4.-et :( Remélem azért mostmár jobba nlesz, kérlek drukkoljatok neki, mert itthon is nagyon hiányzik :)

Mennem kell, nagyon álmos vagyok már.

Puszi mindenkinek!!!

Ui: KÉPEK NAGYON SZUPIK!!!!

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Szép jó reggelt!!!
Akkor a képek:

csipet csapat:
Kép

még lufit is kaptam :lol:
Kép

Na ki kicsoda??????????????? 8)
Kép

Livi végre rám néz :lol:
Kép

vigyori kendős szépszemű a középpontban
Kép

még az mi manóinkról van pár:

a szeme sem áll jól:
Kép

Szonó vegyül:
Kép

tűzoltóautóban:
Kép

Zsombi babzsákot dobál:
Kép

meg itthoniak:
huncutka:
Kép

vigyori céklás 6fogúnk:
Kép

Zsombi tesókája mellé heveredett:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


A legfontosabb kép lemardat:
anyáknapi ajándékaim :lol:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Tegnap este írtam, de kidobott a gép és utána meg úúúgy belassult. Nem volt hozzá türelmem.

Képek nagyon jók. Majd teszek fel én is egyet, a Barbi már írt róla. Bemutatom, hogyan kell nagy mamlaszként egy pici manó mögé bújni, úgy, hogy szinte semmi ne látszódjon ki belőletek. :lol:

Zsu, szorítok a szomszédnak! Majd azért írj róluk ha tudsz valamit.

Ibolya, nyugodtan leírhatod a depidet. Nem erőszakos akarok lenni, csak azt akarom, hogy tudd mi is ide irogatjuk/irogattuk a bajainkat, sokszor elég kemény gondunk volt néhányunknak. Tehát ha jólesik írj nyugodtan. A lényeg!, hogy ne tartsd magadban, mert felőről.

Csajok megkapták a 15 hós oltást. Mivel ezek gyengített vírusok, előfordulhat mellékhatásként: láz, pöttyök, takony. Éljen! Remélem semmi nem lesz. Dorkának meg kibújt az első szemfoga. Nemhiába szenvedett már egy ideje.

KépKép
kgiulia
 
 


Persze a képet lehagytam...

Kép

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, mi van, mert az én manóm ma tiszta zizi. Az éjjel jól aludt, 3/4 8-kor kelt jókedvűen, utána sem volt semmi baja, most egy órája viszont elkezdett nyafogni és alig hagyja abba néhány pillanatra. :roll: :roll: :roll: A szemét dörzsöli, de persze, nem tud elaludni.

Márti, Kriszta is ugyanígy tett az elmúlt napokban. 3 napon át egyszer aludt, délben, tegnap meg csak másfél órát sikerült, így du. még aludt 1-et. De utána ugyanezt csinálta, amit ma. Egészen estig. Számomra érthetetlen. Lehet, hyog fogacska? Vagy valami betegség bújkál benne? Nem hiányzik, az biztos. :evil:
Nagyon édimanók a gyerekek az összes fotón. Zsombi anyira nagyfiús. és jól látom, hoyg ügyesen ki van telve? A pofija olyan édes kis pufi! Vagy a haja van levágva és ezért tűnik úgy? :lol: :lol: :lol:

Julcsi, ügyesen elbújtál Zsombi mögött! :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: Szándékos volt? Vagy csak így sikerült? Szerintem nem is látszasz ki mögüle! :P :P :P
Remélem, hoyg a lányok nem gyengülnek le az oltás miatt! Drukkolok! :)

Ibolya, örülök, hoyg jobban van a lelked, szedd össze magad, és gyere ide közénk! És mondd el nyugodtan a bánatod, mert amint Julcsi is írta, csak felőröl, ha magadban tartod. Legalábbis engem biztos. Tudod, ez a topik valóban már sokszor betöltötte a lelkisegély-szervezet szerepét! :D :D :D

ZSu, örülök, hoyg Kata jobban van, és reméljük, a szomszéd kislány is hamar felépül. Biztos megijedhetett az anyuka! :(

Magamról: kedden délelőtt arra lettem figyelmes, hoyg valami folyik belőlem (bocs' :oops: ) és egy elég csúnya barna folyás volt. NAgyon megijedtem, hyog mi lehet, de nem ismétlődött. Egy kis időre azonban elkezdett nagyon fájni a hasam és a derekam. Sokszor még végignyújtózva is nyilallt az alhasam. Persze, IStván 2 napig éppen kiszálláson volt, a húgom meg aznap utazott haza. Krisztára vigyázott volna a szomszédnő, ha be kellett volna mennem a kórházba, de aztán nem került rá sor. A háziorvossal és egy szülésznővel - Mártin keresztül, Timivel - konzultáltam, és mindketten a sok pihenést javasolták. Ebből megvalósult a pihenés, de nem a sok. :roll: :oops: Éjjel viszont aztán jól aludtunk, Kriszta is csak egyszer kelt, és én valóban kipihentem magam. Tegnap már nem fájt semmim, ma is jól vagyok. Lehet, hoyg csak az kavart be, hogy normál esetben pontosan tegnapelőtt jött volna meg a mensim, és emiatt volt görcs, fájdalom, folyás, minden. Hétfőn a dokinak mindenesetre megemlítem, és mobilszámot kérek tőle, hoyg két vizsgálat közötti időben is felhívhassam, ha valami - bármi - van.

Szóval, kb. ennyi. Most megyek, mert Kriszta mintha elcsendesedett.
Puszilok mindenkit! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:örülök, hogy jól vagy!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zsombinak levágtam a haját, de tényleg jól van tartva, mindent megeszik, bár szerintem azt le is mozogja!!!!!Múltkor is lent uzsizott anyósnál a kezébe adta a kaját, a drágám még így is csak ment körbe-körbe :shock: 8) .
Kíváncsi vagyok a méreteire, majd ha megyünk a 15 hós oltásra úgyis leméri a végőnő!!!De a Livi pihe könnyű a Zsombihoz képest!!!! :wink:

Zsuzsi:megy a fogyókúra, néha én is bűnözöm, bár nem nasival, hanem kajával, de ennyi kell a lelkemnek!!!! :oops: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Végre van babanet!Olyan rossz volt nélkületek!Szegény Mártit fárasztottam a telefonjaimmal,tegnap a lelkem megint oda volt,és neki öntöttem ki.

Képzeljétek-remélem Márti nem haragszik meg rám ezért-de olyan kellemes meglepetés ért!Mártiék meghívtak magukhoz a hétvégére!Annyira jól esett ez a gesztus,hogy vannak még ilyen emberek akiket 3 gyerek nem riaszt el.Így tudunk apáva is találkozni hétfőn!Nagyon örülök neki!Rám is fér egy kis kikapcsolódás,meg egy jó dumcsizás! :lol: :wink: Nagyon izgulok,hogy simán menjen minden és ne okozzunk csalódást nekik!
Vasárnap megyünk vonattal,és maradhatunk keddig!Olyan szupi!!!!

Kérdeztétek az albérletet!Anyukámmal nem tudtam erről beszélni,de ma puhatolóztam a nev.apámnál az anyagiakról.Hát most biztos nem számíthatok rájuk ez ügyben,mert jún.12-én indulnak Németországba 2 hétre a barátaikhoz.Ákit is viszik,tehát most nem fognak nekem pénzt adni!
A párom nagynénje,akinél most lakik,ő besegít egy havi kaukcióval.
Most éppen azt próbálom megbeszélni a tulajjal,hogy ha 26-án tudunk menni,akkor 10-ig csak 1/3 bérleti díjat kérjen meg az egy havi kaukciót.És 10-én lenne a teljes tárgyhavi bérleti díj meg a 2.kaukció.Remélem belemegy,mert csak akkor tudunk menni.Mondjuk még a kocsi sincs letisztázva.Remélem a nagypapámnak sikerül elkérnie a haverjától a teherautót arra a szombatra.Csak most szanatóriumban van a papám,de addigra hazajön.Olyan jó lenne ha ez összejönne már!A Bandi rengeteget dolgozik,tényleg meg tesz mindent hogy egy kicsit jobb legyen,de így még az utazással is elmegy egy csomó idő és keveset tud pihenni.Ha ott leszünk már akkor oda hamar hazaér,egy hosszabb nap után is!Na meg végre mi is ott leszünk vele.A gyerekeknek nagyon hiányzik.Akárhányszor telefonál mindegyik rohan a telefonhoz,hogy had beszéljenek apával!


Hanna jól van.Igaz az étvágya csapni való,remélem lassan az is rendeződik!A varratokat ma kiszedték,már nem kell rá kötés sem.Különben is viszketett mar neki.Most legalább levegőzik.Mondjuk nem szabad még odanyúlnia :shock: mert két öltés még benn van,ahol a drain volt.


Edith,
örülök,hogy jól vagytok,és annak is,hogy segíthettem egy picit.

Zsu,
szorítok a kislányért!Örülök,hogy Kata is rendbejött!

Ibolya,
én mesélhetnék,hogy milyen jó,hogy van ez a topik a lelkemnek is.Olyan jó érzés,hogy kiönthetem a szívem a csajoknak!Te is tedd nyugodtan,ha ezzel könnyíteni tudsz magadon!Senki nem fog "bántani" érte!Nekem is sokat segítettek,erőt adtak!


A képek szenzációsak!!!!!!Az összes gyerek tünemény!Na de a maszkos se kutya! :lol: :roll: :wink:

Puszi

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Mártikám!
Már nagyon várom a vasárnapot!!!!!!!!!!! :lol:
Én is számolom a napokat,mint a gyerekek! :roll: ( de még "csak"csütörtök van :( )

A többiekkel is szívesen találkoznék,de ez a Márti reszortja,hisz mi vendégek leszünk! :wink:
timiban
 
 


Nyugodtan eljöhet bárki bármikor, ha a Timiékkel szeretne találkozni, vasárnap is jó nekünk, a hétfőt nem tudom, mert akkor a Timiék mennek az albérletet megnézni, de utána biztosan visszajönnek!!!!! :wink: Apa is nagyon örül, ő azt a konklúziót vonta le ebből, hogy tök jó, mert akkor biztosan nem szégyenlem őt :shock: :shock: :shock: :shock: , ha ide merem hívni a Timiéket!!!!!Micsoda logika!!!!!! :shock: 8) Erre is csak egy pasi képes!!!!Én is örülök nektek!!!!! :wink:
De jó hogy Hannával minen oké!!!!

Ma negyed 8kor keltünk :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: , még nem aludt a kislrapek, de már délben éhen akartak halni!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Most fél 1 van nem fél 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Csajok!

Van két doboz bontatlan Sinlacom. Nem tudom, hogy közületek, ill. az aprónép közül eszi-e még valaki, de ha igen, akkor szívesen elküldöm, mert mi már nem esszük, kidobni meg sajnálnám. A szavatossága 2007. 10. hóig szól.

És van még Pampers vonalkódom. Én már kétszer kértem játékot, meg is kaptuk őket, de csak decemberig lehetett beküldenem, így már nem tudom őket felhasználni. Azóta is gyűjtögettem még egy ideig, hátha jó lesz, de mivel csak itt porosodik, azt is odaadom, ha valaki még játékban van. Összesen 9 vonalkódom van, már nem emlékszem, hogy hány pontot értek, szerintem a zöme 3 pontos.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi!!!!Kiárusítás van nálatok???????????? :shock: :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hurrááááááááááá!!!!!!!!!!! Akkor a ház úra is örül nekünk!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szimpi család!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
timiban
 
 


Márti!
Ja-ja! Ha gondolod, szívesen keresek még egyéb dolgokat is, amit nem használunk. :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Reggel mire végre a babanet is működött volna, kaptam egy cuki vírust a gépemre. Mostanáig ezzel szarakodtam, de egyenlőre én győztem a vírussal szemben.

Edith, hű, nem hangzik jól amit írtál. De biztosan csak attól volt, hogy akkor kellett volna megjönnie. Most már igazán hétfő lehetne (talán megjegyeztem a dátumot?), hogy a doki lásson. Biztosan minden rendben, de azért várom már a hétfőt.

Timi, de jó, hogy elintéződik az albérlet. Szuper. Nem is írtad, Hanna a hányás óta teljesen rendbejött?
Borzasztóan örülök, hogy a füle rendben van.
És akkor most nézhetsz majd Pesten óvodát is? Pakolni segít valaki?

Andi, ti hogy álltok a házeladással kapcsolatban? És nem válaszoltál, miért akarjátok eladni?

Ibolya, szent isten, már ennyi foga van a Gergőnek? Én is csak azt tudom mondani mint a többiek, ha úgy érzed, nyugodtan meséld el mi a baj. Ha okos tanácsot nem is tudunk adni, de legalább meghallgatunk.

Na, folyt. köv, megpróbálom lenyomni a garázda billegetőt.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám,
írtam,hogy kezd rendbe jönni a drága,de étvágya még nincs.Bár ma már kezdett elfogatható mennyiséget enni.Köszi az aggódást,és hogy gondolsz ránk! :)

Hát igen keresek Budakeszin ovit,kérdés,hogy hol fogunk lakni,és hova fogunk ezáltal tartozni.Suli csak egy van Budakeszin,így abból nem kell válogatnom. :roll:
Itthon nem segít senki pakolni,de majd jövő héten neki állok! :roll:

Pusz

Timi
timiban
 
 


Sziasztok!

Edith, tényleg próbálj sokat pihizni - nekem is volt ilyen tünetem kb másfél hónapos terhesen, mert én "okos" megmásztam a Triglavot (=Szlovénia legmagasabb hegycsúcsa). Ilyen hegymászós dolgot gyakran szoktunk csinálni, csak ugye nem kora terhesen kellett volna. Szerencsére nem lett gond, de aztán két napig csak lustálkodtam...

Timi, örülök, hogy alakul az albérleted. És az tök jó, hogy Mártiékhoz jöttök egy kicsit "lazulni" és apázni.

A fotók nagyon jók!!! A gyerköcök iszonyúan édesek, és az anyukák is csinik. Barbi, te hol vagy a képekről?

Most Samu rámugrott, majd még jövök...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Hahó!

Nem is dicsekedtem...Kedden volt a 8.házassági évfordulónk! :wink:
(ahhoz képest,hogy a második házasságunk elég szép idő ez már!)

Pusz
timiban
 
 


Jajj Timi, pedig előtte isten bizony olvastam, hogy alig eszik még a tündérke. Tiszta gáz vagyok agyilag, (mondjuk ezt a Márti megerősítheti), ne haragudj.
De a lényeg, hogy ma már azért jobban evett.

Évi, én fotóztam. :wink:

Délután persze az Ádám győzött, nem aludt. Most addig nyugton van, amíg kopaszra nem tépi a yukkámat.

Gyorsan leírom, hogy tegnap megint itt volt az a drága védőnő. Hát... eddig is tudtam, hogy rossza anya vagyok de hogy ennyire!

Beszélgettünk a hisztiről. Erre azt mondta, hogy ha mondjuk akkor hisztizik, mikor sétálunk, akkor mielőtt elindulunk beszéljem meg vele, hogy most hova megyünk és viselkedjen rendesen. De a lényeg: beszéljem meg vele előtte, hogy kell viselkedni. Én persze elkezdtem röhögni, hogy mit ért meg ebből? Erre ő, többet mint gondolnám. Azt tudom, hogy sok mindent megért, csak éppen leszarja a fejemet. De hogy azt megértse, hogy a babakocsiban ezért vagy azért ne hisztizzen, azt kétlem.
Persze kipróbáltam, ebéd közben a lelkére beszéltem, hogy nemsokára megyünk sétálni, jó volna, ha rendesen viselkedne, és nem hisztizne. Baromira meghatotta, ugyan úgy nyavajgott, csak a kukival tudtam leszerelni.
Erre, hogy sokkal több mindent megért mint gondolnám megkérdezte, hogy utasításokat végrehajt már, nem? Én meg, persze, ha kérem kiviszi a szemetet.

Ja, meg azt is mondta ez a banya, hogy hagyjam neki, hogy tolja a babakocsit. Akkor nem fog hisztizni. Mondom, hogy az Ádám még nem jár. Max. 2 lépésig tolná a kocsiját, aztán leül vagy mászik. Ez nem séta. Ráadásul eső után az utcán!
Ja, még nem jár? Nem baj, hagyjam, hogy tolja a babakocsit. Ááááááááááá!!!
Ekkor már nem is próbáltam meg beszélni vele, inkább kikísértem mondván, az Ádám ebédelni fog.

Szóval lányok, a lényeg annyi, hogy nem hisztiznének a manók, hogy ha többet beszélgetnétek velük és elmondanátok nekik, hogyan kell viselkedni.

Mártikám, te is a hajtépés helyett inkább ülj le és beszéld meg a Zsombival vagy a Szonjával, mi a helyes viselkedés.

De ez a többiekre is vonatkozik! :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Semmi baj Barbikám,elnézem neked! :wink: Valamelyik nap átugorhatnál Mártiékhoz,és akkor veletek is tudnánk találkozni!

Pusz
timiban
 
 


Csajok!

Ismét a segítségeteket szeretném kérni!Talán akad közületek valaki akinek van teherautóval rendelkező barátja,ismerőse!
Sajnos a nagyapám haverja nem tudja odaadni az autót.És nekem nincs ilyen ismerősöm.Sajnos egy költöztető céget nem tudok megfizetni,de ha akadna egy segítő szándékú emberke,aki segítene egy nagycsaládon,nagyon örülnénk neki!Természetesen az üzemanyag költséget rendezném.

Köszi előre is mindenkinek!

Puszi

Timi
timiban
 
 


Sziasztok!
Csak gyors bekukk, mert sík ideg vagyok.
Ma balesetünk volt. Az Europark zárt parkolójában egy autós nem adta meg a jobb kéz szabályt. Mi jobbról jöttünk és nekünk lett volna elsőbbségünk. Ő kb. 40-50 el jött és ba...tt megadni bármiféle jobbkezet. Mi 10-el ha gurultunk... parkolóhelyet kerestünk. Szóval hirtelen elénkjött Árpi fékezett, de elvitte a kocsi orrát. Gyorsan kivágódtunk az autóból az ölemben lévő táskát jó messzire hajítottam, hogy a mögöttem lévő gyereket kikapjam. Persze akkor már sírtak. Livit az apja kapta ki, én meg az ő kezéből. Nálam hamar megnyugodtak az ijedségen kívűl nem lett bajuk. A kocsink eleje tropa, habár motorikusan nincs baja. A lökhárító letört, a lámpák is. Annyira gyorsan jöttek, hogy a lámpánk sok méterrel arrébb szállt. Szerencsénkre ott volt pont mellettünk a biztonsági őr meg egy csomó tanú. Mindenki szerint ők voltak a hibásak. Persze elkezdtek védekezeni, hogy: MI gyorsan jöttünk, meg nem voltunk kivilágítva és nem látott minket (pont egy lámpa alatt álltunk) és a szürke kocsit nem tudta kivenni (értitek lámpa alatt voltunk és ő a sofőr, de nem lát). Szóval először nem akarták elismerni. De aztán a tanúk is beszóltak és a sofőr rájött, hogy ő hibázott. Viszont a felesége... Egy hepciás picsa volt. Basszus Ő ugatott, hogy gyorsan jöttünk és mi hibáztunk. Mondtam nekik, hoyg kurva szerencséjük van, hogy a gyerekeknek nem lett bajuk. Erre a pi...a, hogy mért akkor mi lett volna fogjam be a szám ölelgessem a gyerekeimet és nyugodjak meg, mert attól a csajok is idegesek lesznek és ne csináljam a fesztivált. Na itt úgy elkezdtem üvölteni, hogy azt hittem nekimegyek. Mondtam neki, hogy ÉN a gyerekeimet nézem és minden mást leszarok. Ő ahelyett, hogy MEGGYŐZŐDÖTT volna, hogy a két kicsi jól van-e még bepofázik. Erre a férje mondta, hogy szerintem ketten csináljuk a fesztivált. Én meg üvöltöttem, hogy amennyiben a "kedves" felesége is bekussol úgy én is befogom, mert szerintem sem nekünk kéne ugatni. Na erre elkussolt, de a férjét tuningolta, hogy miért nem ők voltak a hibásak. De azt már csak halkan duruzsolta a pasinak, nekünk nem szólt semmit. Mivel jobbkéz meg nem adása volt, állítólag nem lesz gond, kifizeti a biztosító. Mindez mikor? Május 24-én mennénk Pécsre 3 napra, erre gyűjtöttünk a beköltözés óta, olyan pihiképpen. De kocsi nélkül... Nem tudjuk, hogy addig megcsinálják-e, mert ugye a bürökrácia... Na meg ugye, ha nem lesz gond és valóban kifizeti a biztosító.
Ja és azt mondta, hogy az Europarkot kéne beperelni, mert nem volt kitáblázva a jobbkézszabály. Igaz Ott nem volt kitáblázva viszont: fel volt festve a betonra, a bejáratnál bazi nagy tábla, hogy a parkolóban a kresz szabályai érvényesek, és ahol a baleset történt pont mellettünk volt egy ZEBRA. A parkoló meg teli emberekkel és gyerekekkel. Szerintetek ha ilyen sebesség mellet egy gyalogost talál el?
Olyan ideges vagyok, mert nagyobb baj is lehetett volna. És megint egy MÁSIK ember hibájából!!! Megyek és be is veszek egy homeós nyugit, mert még mindig remegek. Bocsi az OFF-ért de el kellett mondanom nektek.

KépKép
kgiulia
 
 


Ismét itt...

Julcsi, ilyet valóban szörnyű átélni, óriási szerencse, hogy az ijedtségen kívül nem lett baja a csajoknak. És annyira tipikus: az emberek egy jó része felháborító módon nem tud felelősséget vállalni. Sajnos előfordul, hogy hibázunk (valószínűleg a pasi nem figyelt eléggé, vagy nem ismerte fel a jobbkézszabály helyzetet) - de hogy ezt nem tudja belátni, sőt hárítja rátok a felelősséget, az nagyon-nagyon gáz!
Az autótokat sajnálom, tényleg nagyon közel van az a május 24. Tudtok esetleg kölcsönkérni egy másik autót? Sajnos a biztosítós ügyintézés ilyen tiszta esetekben is gyakran tovább tart 2 hétnél. A fő kérdés az, hogy kinél van a kötelező biztosítása a vétkes félnek. Vannak gyorsan cselekvő biztosítók is szerencsére.
Europark beperelés a jobbkézszabály kitáblázásáról - ne haragudj, de ez megmosolyogtatott: ez a "zseniális" ötlet arról szól, hogy "jól" ismeri az illető a kreszt. Én még nem láttam jobbkézszabályt kitáblázva. Ha jól rémlik, ez a szabály épp arról szól, hogy ha nincs semmilyen útmutatás, ami feloldja, akkor automatikusan ez lép életbe. Ez a javaslat kb olyan, mintha azt kérnénk számon, hogy miért nincs kitáblázva minden autóúton, hogy az úttest jobb oldalán kell haladni a kocsival...

Timi, nekem sajnos nincs teherautóval rendelkező ismerősöm. És remélem, hogy hamarosan találsz majd valakit, akit tud segíteni.

Barbi, védőnői tippek :shock: :D Mintha nem lenne teljesen tisztában a gyerköc korával... Biztos jó házszámra ment?
Nekem óriási mázlim van a védőnővel, de a leginkább azt bírom benne, hogy nem mászkál hozzánk :) Mondjuk a védőnői tanácsadó kb 100 m-re van tőlünk.

Ibolya, remélem, hogy nincs komoly gond veled, veletek, és újra bekapcsolódsz a topik életébe.

Zsu, Zitababa jobban lett? Örülök, hogy Kata meggyógyult.

Nálunk nincs most semmi különösebb történés. Samu OK, elkezdett válogatós lenni, de egyelőre nem veszélyes mértékben. Én elég sokat dolgozom továbbra is, és sajnos sok mindenre nem jut időm... Ma voltam nődokinál (szűrés), lelejmolt egy fotót Samuról (tök véletlenül volt nálam egy darab Samufotó, ugyanis tegnap a volt főnökömnek akartam megmutatni - ez végül nem jött össze). Doki is megállapította, hogy a gyerek kiköpött apja...

Jó éjt mindenkinek, RÉ

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Jajjj, Julcsi, bizti szörnyű volt. Na az ilyen embereket tudnám én azonnal megfojtani :twisted: :twisted: :twisted:

Sejtem mit élhettél át, nekünk is volt hasonló, amikor a zöldnél kanyarodni akartunk, de a gyalogosoknak elsőbbségük volt, apa megállt nekik, erre hátulról belénkrohant egy marha, mert ő ott és akkor akart egyenes menni. Nekünk mindkét gyerek aludt, és az volt a rémisztő, pár pillanatig, hogy nem sírtak fel. De szerencsére csak jó volt az alvókájuk :)

Évi, sajna ma ne mtalálkoztam az apukájával, Csilla pedig ne mvette fel, így ne mtudom mi van velük. De vért csak hétfőn vesznek tőle, ezt tudom. Én szombaton tudok bemenni hozzájuk, akkor lesz itthon Tamás hogy vigyázzon a gyerekekre.

Kissé elkiabáltam hogy Kata meggyógyult, megint taknyos, és elég csúnyán köhögött ma. Lassan megőrülök :( Jah, nem tuom írtam-e fentebb, jön alul a negyedik foga, kint van a hegye, felül a két szemfoga, szintén fehérlik már, és hátul fent, dudorodik a kér rágója. És még csak nem is nyűgös, alszik. Szerencsém van vele (is)

Láttam írtatok az alvásról. Kata menthetetlenül hétalvó (amikor eszembe juta a bölcsi, kicsit aggódom is ezért....) Reggel 8-nál előbb nem szokott kelni, 11-kor már tuti álmos, alszik fél 3- 3-ig, majd 5-6 körül le kell tennem, akkor is alszik 1, néha 2 órát is, és 9-kor már a párnájával, ujjával a száőjában közlekedik. Ha leteszem az ágyába, már a levegőben a szájában van az ujja, és legtöbbször röhög :) Egyenesen örül hogy leteszem. egyedül a 2. alvásnál szokott néha sírni, de ez sem több 5 percnél.

Barbi, bocs, de enyhén tulok a védőnőd.
Szívesen a kezébe nyomnám a gyereket (akár mág a Bencét is) hoy magyarázza el hoyan kell viselkednie. Kata mindent megért, amit mondok neki, amit kérek tőle, de roppant akaratos. A tévé és a szgép nála a sláger, egymás után kb 20x kell elvennem onnan és elmondanom hogy "nem szabad", és nem zavarja. :) Inkább az elterelés válik be, a fegyelmezés reménytelen még ilyenkor.

Jah a cipőpakolás is a mániája, meg a cipővétel... Láttatok már 1 éves gyereket, aki felveszi a cipőt???? :shock: :shock: :shock:

Neki tökmindegy hogy az az övé, az apjáé, vagy Bencéé... felveszi, és még csak nem is kacsaláb. Persze az apja 2 kilós bakancsát nem bírja el, jó nagyot szokott esni benne.

Majd dobok fel róla képet, ha lesz időm kicsinyíteni.

Timi, mi sem tudtunk ismerőst szerezni, végülis béreltünk kocsit. Ha jó előre tudod mikorra kell, olcsón meg lehet úszni.
De úgy hogy a hugomék 2 nappal előtte kerestek, még így is kijött 50-ben a költözés. Nekünk anno 150-et mondtak a költöztetők....

Ha érdekel, keresek elérhetőséget.

Pusz megyek aludni.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Julcsi drágám!!!!!Tudom, hogy mennyire megijedtetek!!!!!Mi pont ezt éltük át 1 éve, nagyon szörnyű volt főleg, hogy a Zsombi olyan kis törpicsek volt még, a Szoni meg még nagyon sokáig emlegette!!!!ÉN EZÉRT NEM VEZETEK, mert hiába vagy körültekintő, óvatos sok barom van akit semmi sem érdekel csak az hogy minél gyorsabban odaérjen valahova!!!!!
:evil: Én nem is értem, hogy miért nem lehet ezket a nyilvánvaló dolgokat beismerni!!!Miért jó az, hogy mindent megpróbál az ember, hogy kimossa magát!!!! :evil:
A kölcsön kocsin ne törjétek a fejeteket!!!! :wink:

ZSu:jobbulást Katának...elhiszem, hogy kivagy amiért még betegeskedik!!!!Szorítok a szomszéd kislánynak!!!!!

Barbikám:helyettem is gratulálj a kedves védőnődnek, én már beszéltem annyiféle módon, de a SZoninak is nyomhatom a rizsát, mert ha hisztizni akar akkor nem tarja vissza semmi!!!!!Anyósom is a nagy türelmével hiába magyaráz neki gyönyörűen, tojik a fejére!!!!! :shock: :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Julcsi, tényleg szörnyű lehetett! És hogy még ilyen emberek is vannak!? :shock: :shock: :shock: :shock: Amikor hibás vagy inkább húzd a farkad a lábad közé és ne pofázz. De sajna ez nem mindenkinél van így. :evil: :evil: :evil: Jó, hogy nem lett semmi bajotok, a kocsit hátha meg tényleg megjavítja a biztosító a hónap végéig. Bár igaz, rövid az idő. Azon én is mosolyogtam, hogy nincs kitáblázva a jobbkézszabály! Hát a másik tiszta analfabéta ezek szerint. Nekem nincs még jogsim, de ezt még én is tudom (és még sok mindent), hogy minden úgy van, ahogy Évi írta. Hát, további no comment róla. :x :x :x :x És drukkolok, hogy elmehessetek mégis pihenni.

Évi, azt hiszem minden gyereknek vannak ilyen nem szeretem-időszakai. Nemrég Kriszta is volt, hoyg kedvenc kajáit sem ette meg, pedig akkor nem volt beteg. Remélem, Samunál is csak átmeneti.

Barbi, milyen jó, hoyg itt nincsenek védőnők! :D A háziorvossal konzultálok, és amikor kijön oltani, akkor elkérdez ezt-azt, de nagyon rendes különben. Persze, a hozzátáplálási tanácsait 0 %-ban tartottam be, de attól függetlenül jó doki. És elégedett vagyok vele. Nálunk a háziorvos végzi a terhesgondozást is.

Zsu, sajnálom, hoyg KAtica mégsem gyógyult meg. További gyógypuszikat küldünk! :)

Timi, :( . Mármint én ha tudnék sem tudnék segíteni, sajnos. Pedig olyan szívesen tenném! :)

Andi, került még kiárusítani való? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti, te merre?

Zsuzsi, veletek mi a helyzet?

Ibolya?????

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Köszi az aggódást, nekem azóta is ezen pörög az agyam. Kész szerencse, hogy lassan mentem, különben oldalba kap minket.

Majd teszek fel képet, arról kiderül, hogy teljesen egyértelmű a dolog, a sérülésből látszik, hogy én alig mentem, ő túl gyorsan, és tipikus jobbos a dolog. Észre sem vett, mert végighúztam, tehát el sem kapta a kormányt, akkor reagált csak, amikor csattantunk. A miénk eleje pár centis mélységig sérült, tehát egyértelműen lassan haladtam. Azt pedig hiába magyarázza, hogy semmi tábla, az aszfalton ott a jelzés, hogy egyenesen és balra lehet kanyarodnia, és még egy gyalogjárda is fel volt festve, és még ki is van írva, hogy a parkoló területén a KRESZ szabályai érvényesek.
Vendég
 


Julcsi, Árpi! A védőszentetek veletek volt. A picsa nőnek egyáltalán van jogsija, hogy beledumál? Csajok megnyugodtak? A mi biztosításunk a Hungáriánál van, ott be kellett mutatni kárszakértőnek az autót, majd adott egy ajánlatot javításra. Ezt ha elfogadtuk, akkor ott javíttatjuk, ahol akarjuk, számla nem kell. Ha nem fogadtuk volna el, akkor az általuk kijelölt helyen kell javítani és számla ellenében fizetnek. Na ez a hosszabb folyamat.

Edith!

Barnás folyás rendben? Tényleg ne akard megváltani a világot, elég Krisztát ellátni, később már az sem lesz egyszerű dolog.

Timi!

Sajnos nincs ismerősöm nekem sem költözködésre. Beírattad már az oviba és iskolába a gyerekeket? Felveszik őket vagy ez ilyenkor kötelező is? Hanna étvágya? Sajnos Virág is nagyon rosszul eszik most, gondolom a foga miatt.


Zsuzsi! Kérdezted a derekamat. Hol jobb, hol rosszabb. El kellene menni körzeti orvoshoz beutalót kérni, reumatológus 1 hónap múlva ad időpontot, utána még röntgen, UH. Kinek van erre ideje?
Érezd jól magad a kimenőn, ne legyen lelkiismeretfurdalásod.

Márti!

Nagyon jók a képek, pont én is arra gondoltam, hogy Zsombi kikerekedett nagyon. Ő már teljesen a Ti kajátokat eszi? Érezzétek jól magatokat Timiékkel!

Zsu!

Egyszer írtam, hogy három betegség után a negyedikből alig bírnak a gyerekeim kilábalni. Szóval nem biztos, hogy gyengék, csak az immunrendszerük sorozatos fertőzések után nem úgy működik, mint kellene. Ezt most Te is tapasztalhatod. Jobbulást, és gratulálok a fogakhoz.

Virágnak kijött a 15. foga, a 16. is fehérlik már az ínyén. Nagyon szenved, hőemelkedése is van (szerncsére nem magas). Mutattam dokinak, nem látott semmi rendellenességet, a fogára fogja. Hát remélem tényleg csak az.
Éjjel alig aludtam valamit. Egyfolytában csak forgolódott, álmában vergődött a kiscsaj. Május 1-én volt egy megdöbbentő eset nálunk, ami miatt nem mertem aludni. Szóval egy 9 hónapos kisbabának láza volt és hányt, anyuka ügyeletre vitte. Az orvos nem látott semmi különöset, hazaengedte őket. Este 10-kor még élt a pici, 11-kor már halott volt. A vérvétel kiderítette, hogy szepszist okozó bakteriális fertőzése volt. Az orvosunk szerint ha Ő látta volna el (35 éve kórházi gyermekosztály vezető), sem biztos, hogy gyanakodott volna. Szóval ilyen előzmények után egész éjjel csak ültem az ágy mellett.

Barnusnál meg volt az óvodai Anyák napja. Annyira büszke voltam Rá, elmondta a versét, énekelt, fegyelmezett volt, anyai szívem jobban izgult, mint Ő. Persze végig is bőgtem.
Ma meg Szegeden kirándulnak a Vadas Parkba. Már reggel 6-kor a hátizsákjában sétált a nappaliban, el ne késsen.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Julcsi, Árpi, totál leizzadtam, ahogy olvastam mi történt. Nagyon örülök, hogy semmi bajotok nem történt. Már ezerszer írtam, de többek között ezért is írtózom elindulni egyedül kocsival az Ádámmal. Mert annyi hülye van, és hiába vigyázok én, ha a másik úgy gondolja, hogy egyedül van az úton.
A faterom szokta mondani és mindig rájövök, hogy igaza van, sokszor a nők sokkal agresszívabbak, mint a férfiak. Ez a csaj is, akinek a férje belétek jött. Csak azt kívánom neki, hogy érezze azt az ijedséget, amit ti tegnap, hogy a manók a hátsó ülésen ülnek egy balesetnél! Gondolom nem hepciáskodna ennyire!!!

Timi, egyenlőre nekem sincs teherautós ismerősöm, de még körbeérdeklődök, hátha.

Edit, szörnyű ami azzal a babával történt. Bele sem merek gondolni...
15-16. fog? Szent ég! Mi még csak a 9. foggal kínlódunk, de szerintem így maradunk. A 4 rágófog jön 2 hónapja és még mindig semmi.

Zsu, jobbulást nektek. Szomszéd kislányról van híred?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Edit, köszi szépen a bíztatást, majdcsak túl leszünk rajta. Így hogy beteg, le se nagyon merem vinni, mert igaz hogy meleg vna, de nagyon fúj a szél :( Pedig ma már muszáj lemennünk vásárolni :(

A védőnő kérdezte (tegnap volt itt) hogy miért nem viszem dokihoz? MOndtam neki hogy, azért, mert múlthét szerdán levittem, mert még mindig köhögött és taknyos volt, ezután péntekre 39,6-os láza lett. Nem szeretnék most mégegyet beszerezni.
Kapja a köptetőt meg szívom az orrát és ennyi, majdcsak túl leszünk rajta. AB-t már beszedtük, az orrcseppet meg már 4 hete kapja, úgyhogy abbahagytam, nem szeretném ha tönkretenné a nyálkahártyáját :(

Az tényleg szörnyű ami a kicsivel volt, bár nem értem, mert sztem ha szepszise volt, akkor nagyon magas láznak kellett volna lenni, nem? De lehet tévedek. Mindenesetre, ezért alszanak velem a gyerekek, amikor betegek.

Én is azért vittem el a puklijával a Hempibe, mert előtte olvastam egy kisfiúról, aki elesett, beütötte a fejét, és két hét múlva meghalt :(
Ilyenkor inkább röntgenezzék meg sztem.

Barbi, nekünk meg csak 7 fogunk van :) Na jó 8, mert már kint van a hegye :)

Szomszéd kislányról nincs még, hívtam Csillát, nem vette fel. Most ebéd idő van a kórházban, majd olyan fél 1 körül próbálom megint.
Remélem jobban van már...

Ma hozták a Bence ajándékát, remélem örülni fog neki :)
Ezt fogja kapni anyuéktól:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=193019356

remélem tetszeni fog neki :) Tőlünk Duplo-t kap, mert elég sokat emlegeti, hogy szeretne a vonatkészletéhez sorompót, meg váltót :)

És tegnap tudtam meg, hgoy Tamáséknak lesz 2 hét leállásuk, július középső két hetén, amit mondjuk felesbe fizetnek, viszont kapnak még + egy heti szabit, amit viszont rendes bérben kifizetnek nekik. Sose volt még 3 hetet itthon nyáron :)
Az 1 hetet júniusban fogja kivenni, és ha minden jól megy, megyünk a Balcsira :) Juhééé :)

Pusz, megyek leteszem a Katát, mielőtt elalszik a földön :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Barbi, én is azt szoktam mondani vezetéskor, hogy nem magamban nem bízom, hanem az összes többi autósban :( Mondjuk annyira nem féltem sose, hogy ne üljek autóba velük, de még a sarokra is úgy mentünk a faluban, hogy mindkét gyerek bekötve. Országúton nem szeretek vezetni, mert azért a városban nehéz halálos ütközést produkálni, de országúton ennek megsokszorozódik az esélye :(

Ja és ezért nem elégedtem meg a 10e ft-os biztonsági üléssel.

Egyébként engem anno a Bencével majdnem gyalogosan ütöttek el :(
Vártam a zöldre, mikor váltott a gyalogoslámpa, elindultam a babakocsival, amikoris éktelen dudálást hallottunk, és elrobogott egy busz a babakocsitól kb 10 cm-re.
Nem volt kedve megállni a pirosnál :(
Hál istennek ne mlett bajunk, és egy rendőrautó a buszvezető pechjére mögötte ment, így az a f@sz ma már nem veszet autóbuszt...

Na tényleg megyek :) (a gyerek elaludt)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Voltunk ortopédián, minden rendben a csajokkal.

Csináltam reggel képeket a kocsiról, felteszem. A kárszakértő hétfőn vagy kedden jön.

Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Hú, Árpi, elég jól összetörték azt a bal felét! :evil: :evil: :evil: Remélem, hamar átestek a bürokrácián! :roll:

Amúgy mit történt itt? Benéztem du. és Árpi volt az utolsó. Benézek most, még mindig ua. a hsz. Ennyire elrisztott mindenkit az autó? Vagy a szép idő a bentléttől?

Mi csavarogtunk ma egy kicsit, de majd holnap mesélek, és képeket is teszek fel. Most már megyek, mert késő van.
Jó éjt mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Tényleg mi történt itt? Egész nap frissítgettem, és sehol senki... Bezzeg amikor nincs időm olvasni, akkor oldalakat írtok :lol: :lol: :lol:

Katána kvmi baja van, remélem csak a foga, bár amiatt se rendezett eddig ilyen cirkuszt. Este 8 óta keservesen sírt, nem tudtam megnyugtani, most aludt el. De én annyira aggódom, és közben lehet hoy tényleg semmiség az egész. De az én hétalvó lányom sose adott még elő ilyesmit. Már gondolkodtam azon hogy kihívom az ügyeletet, komolyan :(

Adtam neki panadolt, kb rá egy órára aludt el. Még 2x felsírt, de visszaaludt. Most az ágyunkba nalszik, keresztben, nehogy le tudjak feküdni....

Aggódom :(

Jó éjt,

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Nem hiszem el, én leszek ma az első.
A Szandinak nagyon bejött a 7 órás kelés :? , még szerencse, hogy eszik és már alszik is vissza.

Árpi, Julcsi: nem semmi, hogy összetört a kocsi eleje. A lényeg, hogy nektek és a csajoknak semmi bajotok nem lett.
Amióta megvan a Szandi én sokkal jobban félek a kocsiban, folyton ilyesmitől rettegek.

Zsu: nem lehet, hogy a lehűlést érezte meg Katica? Nálunk is volt üvöltés az éjjel, olyan mint fogzáskor, de még nem engedte, hogy megnézzem lette új fogacska. Ezért én inkább a frontra gyanakszom. Nekem is egész este fájt a fejem.
Szandi is taknyos, más nincs, ha nem múlik hétfőn kihívom a dokit.

Edit: hú mennyi foga van a lányodnak!! :shock:

Timi: nekem sincs sajnos teherautós ismerősöm.

Tegnap itt volt az ikre barátnőm és maratoni sétát tettünk. Én úgy elfáradta, azt hittem kipurcanok a melegtől.

Képzeljétek végre jár a csajom, ha fogom a kezét. Eddig mindig térdre rogyott, ha megpróbáltuk sétára bírni, de tegnap előtt magától belekapaszkodott a kezembe és sétált. :lol:
De olyan kis furin megy. Mint egy kiskacsa, kifelé állnak a lábai. Ez normális?
Arra gondoltam, talán a járássegítő miatt.

Ja a legjobbat majd elfelejtettem. Tegnap reggelre ellopták az autó MOTORHÁZTETEJÉT! :evil: Én ilyet még nem is hallottam, de legalább rendesek voltak, hogy nem az autót vitték el.
Pont jött az ablakos, felmérni, hogy mennyi lesz a csere. Kérdezte hova lesz a légkondi, mondtuk sehova, az a pénzt most elment. Még olcsón megúsztuk, „csak” 100 e-be került az új tető.

Mindenkinek további szép hétvégét.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 



KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk a Mártiéknál!Tök szupi minden! :lol: Sajnos az idő egyenlőre pocsék! :cry: De jól eljátszanak a manók.Rebi és Szoni jól megértik egymást! :roll: :wink:


Árpi,Julcsi
sajnálom a történteket!Nem elég a kár,ráadásul ilyen emberekkel vagyunk körülvéve.Örülök,hogy nektek nem esett bajotok!
Remélem a biztosító mihamarabb rendezi a kátotokat!
Mikor jöttök Mártiékhoz?

Na megyek,mert 2-en vagyunk 5 gyerekre!
:shock:

Puszi

Timi
timiban
 
 


LÁnyok, én megőrülök.

Kata lázas.

Megyünk a Heim Pálba. De én ezt már tényleg nem értem....

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu:mennek a gyógypuszik Katának, te meg tarts ki!!!!! :?

Zsuzsi:motorháztatőt??????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: Az nem semmi!!!!!! :(
Nálunk is volt balhé, fél2-fél 3ig nem aludt a drágám, már akartam nurofent adni neki, de ez valami olyan baj volt, hogy akkor sírt mikor leraktam!!!!! :shock: Tehát sétáltunk, iszogatott, aztán elaludt!!!!Lehet hogy a front tényleg vagy egy újabb fog!!!!
Szerintem nem gond ha befelé fordul a lába a Szandinak, a Livinek is azt mondták, hogy normális, nem!!!!!

Árpi:jól kinéz a kocsi!!! :roll: Rolanddal itt szörnyülködtünk!!!!Nem semmi!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsu!

Remélem, még elolvasod indulás előtt. Ragaszkodj a tüdőröntgenhez, van aki már "szagról" felismeri a tüdőgyulladást (na ez ritka), van, aki hiába hallgatja a mellkast, nem hall semmit. Nem árt egy arcüregröntgen sem.
Jelentkezz, ha hazaérsz!

Timi!

Jó lazulást!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Csatlakozunk az éjjel szarul aludtunk táborba, kb. 2 órát aludtunk megint. Szegény sírt, hiába vettem magam mellé, ott sem volt jó. Aztán valamikor adtam neki Nurofent, ettől aludtunk 1 1/2 órát egyhuzamban. Majd keltünk újra.
Most bezzeg bevittem aludni, már fáradt.

Zsu, nagyon sok gyógypuszit küldök Katának, remélem semmi komoly. Jelentkezz, ha hazaértetek.

Zsuzsi, azért ez a motorháztető lopás nem semmi. Én nem is értem, már mindent elvisznek ami nincs lebetonozva?
Te nem ma mész hétvégézni?

Andikám, a számítógépet is kiárusítottad? Hol jársz?

Timi, de jó, akkor már a Mártiéknál vagytok. Szép napot Nektek.

Edith, már csak kettőt kell aludni és mész a dokihoz!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsu,
jobbulást Katának!A fülét is nézzesd meg!Reméljük most már megtalálják mitől beteg ez a kislány!Az AB mellett nem illik belázasodni!

Pusz
timiban
 
 


Jó reggelt /napot!

Timi, Márti érezzétek jól magatokat - jól hangzik ez a közös hétvége! Ki csatlakozik még?

Zsu, nagyon sajnálom a kicsilányt! Majd jelentkezz mindenképp, hogy mit mondtak a kórházban. Remélem, nem kell ott maradnotok.
Nem lehet, hogy Zitababától elkapta azt a csúnya baktériumot?

Zsuzsi, ez a motorháztetős eset nem semmi, ilyet még nem hallottam. A riasztó nem kiabált? Vagy ilyen esetben nem kell neki?

Edit, Virág tényleg jól begyorsított a fogzás terén... No, meg Gergő is. Samunál karácsony óta stagnál a fogak száma - 6 db virít a szájában immáron 5 hónapja. És nem látok semiféle mocorgást ezen a téren...
Az idő elég ócska, remélem, hogy délutánra valamelyest javul - egy grillpartyra kellene ma még eljutnunk...

Legyen szép hétvégétek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Na ne mvolt semmi, bementünk az ügyeletre, ott volt egy 80 éves vén banya. Na annak magyarázhattam bármit, semmivel nem foglalkozott, közölte hoy egy nátha igen, eltart néha egy hónapig, meg hoy szívjam az orrát, hibáa mondtam neki hogy szívom, meg hogy megevett már egy egész üveg (na jó majdnem) mucoprontot, és még mindig köhög, stb, nem foglalkozott vele. Náthás és kész.

Írt fel másik AB-t, nem tudom hoy beadjam-e egyáltlaán, vagy hogy most mit csináljak? Én se hiszem hogy ennyi lenne, de hiába magyaráztam :( Nagyon felhúzott az öreg, még itthon is idegroncs voltam. Kata most nem lázas, nem köhög csak néha 1-2-őt, az orra viszont ömlik. De orrcsepept se akarok már neki adni, mert nagyon régóta szedi :(

Szerintetek mit csináljak??

Fogalmam sincs....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Timi, a füle nem érzékeny, nem is kapkod felé. Nyomkodtam is nkei éjjel, hátha azért sír, de nem reagált rá.

Jah mutattam az ujját is, mert nem javult, csak csúnyább lett, erre közölte velem, hgoy ez már nagyon szépe ngyógyul :shock: :shock: :shock: HOnnan a fenéből tudja ha nem is látta előtte, és én azt mondtam hogy csúnyább lett???? Na megint felhúztam magam, rendesen :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?