Sziasztok!
Jajjj, Julcsi, bizti szörnyű volt. Na az ilyen embereket tudnám én azonnal megfojtani
Sejtem mit élhettél át, nekünk is volt hasonló, amikor a zöldnél kanyarodni akartunk, de a gyalogosoknak elsőbbségük volt, apa megállt nekik, erre hátulról belénkrohant egy marha, mert ő ott és akkor akart egyenes menni. Nekünk mindkét gyerek aludt, és az volt a rémisztő, pár pillanatig, hogy nem sírtak fel. De szerencsére csak jó volt az alvókájuk
Évi, sajna ma ne mtalálkoztam az apukájával, Csilla pedig ne mvette fel, így ne mtudom mi van velük. De vért csak hétfőn vesznek tőle, ezt tudom. Én szombaton tudok bemenni hozzájuk, akkor lesz itthon Tamás hogy vigyázzon a gyerekekre.
Kissé elkiabáltam hogy Kata meggyógyult, megint taknyos, és elég csúnyán köhögött ma. Lassan megőrülök
Jah, nem tuom írtam-e fentebb, jön alul a negyedik foga, kint van a hegye, felül a két szemfoga, szintén fehérlik már, és hátul fent, dudorodik a kér rágója. És még csak nem is nyűgös, alszik. Szerencsém van vele (is)
Láttam írtatok az alvásról. Kata menthetetlenül hétalvó (amikor eszembe juta a bölcsi, kicsit aggódom is ezért....) Reggel 8-nál előbb nem szokott kelni, 11-kor már tuti álmos, alszik fél 3- 3-ig, majd 5-6 körül le kell tennem, akkor is alszik 1, néha 2 órát is, és 9-kor már a párnájával, ujjával a száőjában közlekedik. Ha leteszem az ágyába, már a levegőben a szájában van az ujja, és legtöbbször röhög
Egyenesen örül hogy leteszem. egyedül a 2. alvásnál szokott néha sírni, de ez sem több 5 percnél.
Barbi, bocs, de enyhén tulok a védőnőd.
Szívesen a kezébe nyomnám a gyereket (akár mág a Bencét is) hoy magyarázza el hoyan kell viselkednie. Kata mindent megért, amit mondok neki, amit kérek tőle, de roppant akaratos. A tévé és a szgép nála a sláger, egymás után kb 20x kell elvennem onnan és elmondanom hogy "nem szabad", és nem zavarja.
Inkább az elterelés válik be, a fegyelmezés reménytelen még ilyenkor.
Jah a cipőpakolás is a mániája, meg a cipővétel... Láttatok már 1 éves gyereket, aki felveszi a cipőt????
Neki tökmindegy hogy az az övé, az apjáé, vagy Bencéé... felveszi, és még csak nem is kacsaláb. Persze az apja 2 kilós bakancsát nem bírja el, jó nagyot szokott esni benne.
Majd dobok fel róla képet, ha lesz időm kicsinyíteni.
Timi, mi sem tudtunk ismerőst szerezni, végülis béreltünk kocsit. Ha jó előre tudod mikorra kell, olcsón meg lehet úszni.
De úgy hogy a hugomék 2 nappal előtte kerestek, még így is kijött 50-ben a költözés. Nekünk anno 150-et mondtak a költöztetők....
Ha érdekel, keresek elérhetőséget.
Pusz megyek aludni.
Zsu