Nálam se müködött a babanet...
Sheila! Te drága!
Nagyon sokat gondoltam Rád az elmult időben, sőt a multkor láttalak valahol irni, de mire meg akartalak keresni, már hozzászólt valaki más, illetve nem találtam a neved.
Szóval babás vagy! Remélem a progi megteszi a hatását, és ezuttal sikeresen kihordod a bébit.
Bár nagyon szeretnék Veled találkozni, de csak halkan azt sugom, maradj otthon, ne utazgass ebben az időszakban legalább a 12-13.hétig. Persze, nem lehet tudni, mi mért történik, de igyekezz mindent megtenni, hogy ez a baba a helyén is maradjon. Nem tudom a dokiddal beszéltetek-e ilyesmiről?
Nagyon-nagy gratula Nektek, és kivánom, hogy minden szépen alakuljon!
Melissa nagyon jól döntött a lovak mellett
Egészen kicsi pónik is vannak abban a lovardában?
A ló nálunk is örök téma, az uram márcsak azért is szeretne valami nagy-nagy birtokra költözni, hogy ott tarthassunk lovakat, és persze Emesének akar 1 mini pónit, vannak kb 80-100 cm marmagasságu pacik, olyat szeretne. Pöri egyébként imádja már most őket, sokat járkálunk pacikat nézegetni, nem tud velük betelni, és itthon is nyuzza a bolti hintalovat
Fanny!
Na ezért is volt jó az őskorban, mikor mi szültük ugye az elsőket
Senki nem tudott semmit, aztán mégis egészséges gyerekek születtek... Annyi mindent lehet összeolvasni manapság, de szerintem biztonságosabb, ha a kétségeket a doktorokkal beszéljük meg. Egyébként persze, a terhességet nézik időnként miómának, de azért ilyen szélsőség ritkán fordul elő, hogy ikreket annak néznek
A repiszurinak pedig nagyonis HCG tartalma van, azért adják
A teszt pedig kb a kimaradt mensi körül tudja megmutatni a terhességet, nem a tüszőrepedéskor. Ezt newm lehet olvasni a neten?
Egyébként hol olvasol Te ennyi okosságot? Milyen oldalon? Nekem ugyan nincs sok időm böngészgetni, de egyszer ha el lennék eresztve, megtenném.
Hát már alig várom ezt a talit. Ha hozzánk jönnétek, jöhettek délután is, akkor legalább alszik a Szélvészkisasszony és tudnék nyugodtan beszélgetni...
Nekem, ha kint leszünk, mindegy az időpont, mert Emese a kocsiban utközben tud aludni, csak akkor vagyok jobban kötve, ha bent kell legyünk. Tehát jó a délelőtt is kintre, csak próbáljunk meg minél hamarabb megegyezni, mert akkor ugy idomitom az uramat, hogy kell a kocsi délelőtt.
Ha hozzánk jöttök, Fannynak igaza van, a legkönnyebb eltalálni ide, csak egyenesen kell jönni, és butorok vannak kitéve, el sem lehet téveszteni a sarkot. Térképet ugyan nem tudok alkotni, de ha jól tudom, van a honlapunkon, azt meg tudjátok nézni.
Icuskám!
Kislányod nem fogja bejelenteni, hogy holnap fogok felállni, hanem egyik pillanatban állva találod majd
Ez hamarosan be fog következni
Néhány napig bizonytalankodik esetleg, de irtó hamar menni fog Neki. A puszit akkor majd ujból meg fogod tudni oldani, mert nem lesz hajlandó lefeküdni
igy állva is megpuszilgathatod
Egy anya előtt ilyen téren ugysincs akadály
Tedd csak le azt a matracot.
Kedves Druszám!
Azért jobban ki kell itt hangsulyozni azt a momentumot, hogy mikor is fog tanulni Benji? Ha majd nagy lesz
De milyen nagy?
És matematikus
Még sokra fogja vinni
Ő biztos "tanulik" majd rendesen!
Mandulácska!
Jó lesz, ha hozzánk jöttök, na meg ha Csepelre is, a budapesti átkelésre számitani kell kb. 1 órát.
Már 5 hónaps Meséd?
Hogy rohan az idő!
A vőjelöltet pedig légyszives ne stoppold le, mi hamarabb jelentkeztünk
Ermoni!
Hát csak pihenj, bár én nem mertem megcsináltatni, szóval nem tudom mennyit kell ezzel feküdni, de addig feküdj, amig ráérsz, ha jönnek majd sorban, a következőre ugyse lesz elég időd!
Merre laksz Pest környékén? Kelet-nyugat?
Figyelj, van aki későn érő tipus, a lényeg hogy egyszer megérjen a z anyaságra. De irtó szerencsétek volt, hogy könnyen jött a baba, sajnos sokan ebben a korban már fogamzási problémával küszködnek. Remélem nem csak egyet terveztek!