Sziasztok, bekukk
linda:
Szerintem a feherjevel igy nem lehet gond, mert a tej is az. Mindenki ugy adja a husit a babocajanak, ahogy gondolja. Persze itt, a hatalmas neten utana lehet nezni. Szerintem a kezdetekben még megterhelo lehet minden nap, azert nem ajanlotta a vedono -nehezebb lebontani is. A maj meg ugye kivalasztja a mereganyagokat, azzal azert kell vigyazni, és csak ritkabban adni, de a vas miatt fontos
Valoszinu a héten meglatogat a vedono minket (hozzank meg jar) akkor majd kifaggatom, de nem igerem, hogy meg is tudom jegyezni
Chesti: tunderi ez a baba, és szep nagy szaja van
és lindae is nagyon baba.
Nekunk is milupakat irt eddig a doki. Eleinte Milumil HA tápot kinaltam. Aztan egy ideje nem aludja at az ejszakat Veronika (3-4 korul kel), ezert a vedono ajanlotta, hogy probaljam meg estere, délutan jobban belakatni, tejpéppel, majd ir ki a doki. Dokinéni mondta elobb probaljam meg Milumil AR (anti-reflux) mert ez finomabb meg surubb, de ha nem jo, akkor ir fel milupas pépet is--ezt meg nem kellett megbontani. Kicsinek ez az AR is bejon. Bár még nem szurtem le, hogy fel fog kelni ezutan is vajon, vagy sem, mert van, hogy eleg a cici is, és ebbol mar nem ker.
Képzeljetek egy hete szinte majd minden este, eves utan mar nem kell cicizni az elalvashoz. Hanem elalszik magatol vagy cumival pitty-putty.
Tegnap megprobaltunk egy husis pépet, felet tegnap, masik felét ma bevagta
Gyumolcslénél már elore nyitja a szajat
Beuka: és te, kinel szultel?
Nekunk nagyon csunya volt a kicsi bore minden fele szempontbol. Mi tele voltunk anyatej kiutessel, koszmoval az alattomosabbik fajtabol -még most is sokszor kuzdunk vele, és bepalltunk mindenhol ahol csak hajlat van, kiveve talan a konyok. De a fulunk mogott rohadt krumpli szagunk volt. Dokineni egyzser valami lila szutyokkal be is kente babot pár helyen, néhany napig lila volt.
Azota furdes elott beolajozom a honaljat, a nyaka alatt, a labujjaknal, a terd alatt.(Koszmo miatt fejet is, vagy 2-3 naponta spec sampon vagy kence) Furdes utan hintoporozom a nyaka alatt és a honaljnal (kis vattapamacsot hintoporba martok) maradek vattat neha vegighuzom mas hajlatokon.
Terd alatti hajlatot nem puderezem, hanem furdetokremmel kenem az egesz labat furdes utan-lab tobbi rezse nagyon szaraz. Popsikrem az arcra és a ful mogé megy-nekunk ez valt be.
Azota nagyon szep, nincs gond- de ezt minden este igy teszem.
Emlitettem, hogy a kicsi megtartja a fejet pár mp-re, mikor beteszem a hordozoba. Ma mar megtartotta magat, hatradolt, ujra elore emelte magat, visszadolt, eloreemelt.... Hihetetlen, hogy igyekszik Viszont ezt meg nem tudom lefenykepezni.
Beuka: forgas miatt ne aggodj. Nem egyformak ezek a csoppsegek. Egyik ismerosomnek a maszas maradt ki, helyette hengergette magat, és ugy kozlekedett a szonyegen.
gesztenye: képzeld mi három honaposan szenvedtunk a fogak miatt. Anyakent biztosra allitom, hogy az volt a gond hetekig. De nem bujtak elo, csak novogethettek. Ekkor hasznaltunk panadolt, dentinoxot... dokineni szerint a hasa fajhatott csak, de ez nem hasfajhas volt
én már csak tudom (!)
(És ekkor majdnem leszedte a fulet is)
Melodia: milyen sok hajatok van
tok ari!!!
Lanyok!!! Bocsi, de nem tudok roviden fogalmazni. Meg irni sem. Se ékezetet nem irok, meg sokszor hibakat ejtek, ezekert bocsi elore is meg utolag is!
És Veronika nem 62 hanem 64 cm. Teljesen zizzi vagyok.
Szoval mindenkitol bocsi, ha zavaro, hogy sokat firkantok.
Nozi: 90 napostol a vernyomasod is alacsonyabb lesz. Egyik baratnom azert csinalja evek ota, mert eleg jol levitte neki.
Anyaknapja tema: ma templomban az olemben ult Veronika, kitamasztottam a karommal. És tobbszor hatradolt, hogy lassa az arcom, rammosolygott, én meg vissza, cuppogtam, és olyan jo erzes volt, hogy szeret ram nezni, ram mosolyogni....
na megprobalok par kepet lekicsinyiteni
sziasztok
rizso