Sziasztok,
Elmaradasom miatt bocs
mindenkitol, de most eppen szabin vagyok , nalunk majus 1 majus 8 es 16 is unnep, ennek kovetkezteben kivettuk a szabinkat is. De festunk kivul es belul is, palettak, ablakok stb, igy otthon most kihuztuk a szamitogepet meg aztan a festok kozott nem netezek
este meg hulla vagyok!
Nagyon aranyosak a gyerkocok, mekkorak mar a nemreg szulottek is
Hogy telik az ido, nekem is neha lejon, hogy most szultem es mar egy akaratos kisemberkem van!
Totka,
remelem valtozik a szemed es megerte a fajdalmat amit ateltel, valoban csak most mutottek, hatha csak tobb ido kell a gyogyulashoz
A hajad sokkal jobban tetszik igy!
Kuha,
Gratula es kitartas a fogyokuradhoz! Valoban sajat erobol fogsz lefogyni, megha szurkalnak is, ez szerintem csak pszihologia alap, megerositi a tudatod es az akaraterod, dehat 1200 kalorival naponta valoban lehete fogyni!
Itt kijelentem, hogy az en "csodaszerem" szart sem er, jo sokat pisilek(elnezest), a vizelhajto hatas miatt, de ezenkivul egy grammot sem fogytam
Ugy erzem drasztikusabb vagy dragabb megoldashoz kell folyamodjak! A tornara nem visz ra a jolelek, eszmeletlen hogy ellustultam
igy azt hiszem, a penztarcam fogja banni a dolgot es belevagok az endermoba, amit a terhessegek utan is csinaltam es ez legalabb bevalt!
Ayse,
Nagyon jok a kepek, Lili jol helyretette a sracot!
Egyebkent Balazsnak is ilyen volt a bore, de o szerencsere kinotte es nekem ezt sose hoztak ossze a tejallergiaval! Most nagyon szep a bore, bar vigyaznom kell vele es azert hetente legalabb haromszor furdes utan atmaszirozom neki a kis testet a kenocsevel(amit egyebkent imad)
Megann,
Anyos!!! Ugy kellett neki!! Eroszakossagaert kijart a jutalom!
Lena jobban van??
Konyvekben nem tudok segiteni!
Korkerdes!
Nalunk koromvagas ugy zajlik, hogy eloszor Matthieunek vagy magamnak vagom le, igy a kicsim utanozni akar es nagyon kis hos, a kezen meg sem kottyan neki, de a labaval azert meggyult mar a bajom, de ilynkor lefogom es ket perc alatt megvan! Utana megkapja a koromnyirot es o vaghatja nekem
Kaja,
Delben is es este is meleg kajat eszunk! Ha a dadanal van ez megoldott, ha meg otthon vagyok fozok! Egyszeru kajakat csinalok en is es altalaban olyat, amit este melegiteni kell csak! Leveseket altalaban olyat csinalok, amit turmixolni lehet, rengeteg zoldseg es turmix, ebbol fagyasztok es este mar meg is van a leves! Altalaban hetvegen is ha van idom fozok olyan dolgokat, amit lehet fagyasztani es ebbol melegitek, ha nagyon kicsuszom az idobol!
Nalunk ebedre van hus, este viszon nem adok neki
Ti???
Levegozes,
Nekunk is nagy kertunk van igy altalaban sokat vagyunk kinn, mint Meganek, Balazs megrogzott kertesz, imad palantazni, gazolni, viragot ultetni, de van motorozas, hinta homokozo stb.
Egyebkent ha jo ido van, akkor a nap 80%-at kinn tolti, nagyon nehez benn tartani
Mi volt meg??????????????
Ja buntetes,
Nem igazan jo, de en is hamar begurulok, neha agyamon jonnek ki
, foleg, amikor megy a vita es a sivalkodas! Nem konnyu igazsagot tenni kozottuk, ert tudom, hogy neha a kicsi kezdi, peldaul akarattal szetrombol valamit, vagy kotozkodik Matthieuval, peldaul legujabb szorakozasa, hogy eldugja a TV kapcsolot Mat elol es nem adja elo, vagy kikapcsolja a Tv-t ha nezi stb, de azert ha felemelem a hangom akkor altalaban megerti de van, hogy odacsapok en is, bar nem igazan ehez valoban ki kell hogy akasszon
De eleg sok furfang van a tarsolyaban es neha ferjjel csak nezunk es amulunk, mert bar mar van egy nagyfiam, de a kicsi haromszor tultesz rajta!
Beszedben is vannak elorelepesek, mind a ket nyelven ismeri a testreszeit es ha peldaul becsapom, o kerdez, hol az orrod mama? en meg peldaul megmutatom a hajam, akkor kacag es mondja, de buta vagy te mama!!!
Egyebkent amit eszrevettem, hogy 1szam 3.szemelyben beszel magarol, Balazs jatszik, Balazs alszik stb, meg nem ertette meg, hogy en es o?? Nalatok is van ez??
Nyulne csucsok a feher-fekete kepek es Csibb Fannyi babaja is ennivalo!!!!!!!!!!!
Aniko