Sziasztok!
Megann! dehogy,nem hülyéskedj!
csak képtelen vagyok összeszedni magam,már nem a nagyon rossz értelemben,hanem csak olyan linkóci értelemben
,
ráadásul annyi mindenről lemaradtam és annyi mindenre kéne reagálnom,de annyira elbénáznám vagy lehet a legfontosabbakat kihagynám,vagy itt szerencsétlenkedek minden nap a gép elött!már vagy mit tudom én hanyadszorra kezdek bele egy nagy-nagy sajátos tömör egybe monológba
,de valami vagy mindig közbe jön,hogy be is fejezzem vagy volt már ,hogy egyszerűen elétüntettem
vagy csak szerencsétlenkedek tovább!
azt hiszem fel is adom,csak egyszerűen bekapcsolódom!
nagyon köszönöm,hogy bezzeg te mégis figyelsz rám!
nyusziról: fogak,fogak,fogak!!!! mindig csak a fogak!mindig csak orrfolyással együtt persze,azért szerencsére most csak folydogál,semmi vészes nincs vele!kibújt a két fölső szemfog,még azért ki is kéne nőnie
,de jön a maradék is alúl,aztán ,ha jól tudom pihi jön,vagy nem?mennyinek is kéne lennie ?
szókincs!
,na oitt nagyon új hírekkel nem tudok szólgálni!persze folyamatosan magyaráz,főleg nyuszis halandzsául
és rengeteg mindennek mondogatja az elejét vagy inkább a végét,én nem értem a koncepcióját e téren
,de az alapok még mindig ugyanazok: NEM(ez irdatlan mennyiségben,egész nap,szerintem még éjszaka is),Mámmá(hiába,mégiscsak Marcsello a beceneve
,kipipálva a pápá(apja),de ,ami a NEMmel versnybe szállhat,az még mindig a DINNYE
,ezt használja mindenre,ami nem NEM,MÁMMÁ.....stb illetve,amire szava sincs,pl.az anyukám,akit Ludusnak hív mindenki...na Ő is DINNYE!
,de ezt mintha már írtam volna
iszonyatos talajtornász,félelmetesen tekergeti magát és tényleg egyre jobb a bukfence!
ja! a DINNYE!!!! itt talán csak annyival bővűlt ez a dolog,hogy már rajzolni is kell dinnyéket,rengeteget és már szinezgeti is a műveimet!
,rajzolni amúgy is imádunk,kedvence még a pillangó,zümi,bolygó,csillagok,hold,nap,felhő,virágok,pont pont vesszőcske és hasonó kinézetű figurák.....de a dinnye...
Bilibe is pisiltünk!!!!!!!vagyis csak ő!
,háromszor és nagyon élvezte,azóta is próbálgatja,mert ő akarja,neki többször jut eszébe,mint nekem
,kétszer ráülve,egyszer állva célozva(itt szétkacagta magát,meg én is),de a legnagyobb vicc,hogy ugye,mi mást várhatnánk csík nyuszitól,ezt is úgy röptiben szeretné,10 perc leforgása alatt vagy 10szer pattan föl és le a biliről,nem ér rá ,annyi dolga van,viszont így nem csoda,hogy néha nem ér oda!
De rajta van a dolgon,szerintem nyáron ez kipipálva lesz,ha tényleg úgy akarja őkegyelme!
Most is ordít még,de a sláger a dobálás!!!
,Dobálni mindent,amit csak lehet!
,nem kímélve embert,falat,bármit!remélem hamar befejezi,mert nagyon cikis a dolog,pláne,ha hosszú étkező asztalnál ülünk,rengeteg más emberrel,ő az asztalfőn és simán landol egy banán egymás után három fejbúbon!
Néha előre mondja,hogy nem,nem(nem szabad)aztán már dobja is!
huligán!
no meg a szép falak,meg bútorok,amiket imád összefirkálni,bármivel,amit talál...mert valamit mindig talál
,festés egy ideig nem lesz,az biztos!
Mindenféle ari szokása(is azért) van neki,imádom!sőt,két napja...most már 3,azt próbálja mindenkivel elhitetni,hogy mocskos jó gyerek,hihetetlen keves mosollyal!ha nem ismerném el is hinném!
így hirtelen ennyi jut eszembe....ja anyum rengeteget beszél hozzá oroszul,és tudja mutogatni az orrot,szájat...stb ,ha oroszul kérdezi anyu,csak ő,nálam ezt nem érti
!
imád bandázni,főleg a nagyokkal,teljesen el van tőlük ájulva,még az sem érdekli,ha ők nem imádnak velük,sőt ezt ki isnyílványítják ,de visszaadja kamatostúl pl.Fanninak
!
visszatérve Megann a kérdésedre,valószínű,sőt biztos,hogy fogok valamit dolgozni is,de nem teljes munkaidőben és még nagyon képlékeny a dolog,így még nem mondanék semmit,de tuti hogy fogok!Anyuék persze segítenek mindenben,fognak is,de pont ezért mindenképpen sűrgősen dolgoznom kell!
húúúú,már megint mennem kell,de jövök,írok,meg minden....és olvasok!
sziasztok!
és örülök,hogy tetszettek a képek,nekem is volt miből csemegézni!szerencsére bár pangásos napok vannak,legalább ebben igencsak termékeny szinte mindenki....mondom szinte csak!
,na de én be is fogom!