Vikimi,
12-én lesz a nagy nap.
Az meg mindjárt itt van!! Nekem meg még ruhám sincs!!!
Majd küldök fénypostával mindenkinek .... csak az ablakot nyissa ki mindenki.
Fekete erdő és Júlia torta lesz. Mindkettő nagyon fincsi!!! Nyami.
Remélem addig kiesi magát az eső és szép - majdhogynem verőfényes - napsütéses időnk lesz.
Veled mi a helyzet? Vannak még 'tünetek"? Pocakod rendben? ...
Oriandy,
még engem is egy kicsit 'felkavart" a videó, pedig 'teli van a pocakom".
Mint láthatod azért van aki 'nem olyan" gyorsan reagál vagy nem reagál, mert nem olyan egyszerű - mégha akarja is az ember - elfogadni, hogy a másiknak sikerült, pedig az csak segíteni szeretne úgy ahogy tud. Teljesen jószándékkal.
Nekem, aki átesett 6 inszemináción és 3 lombikon .... nehéz volt felfognom, hogy sikerült teljesen spontán. Hiszen ez volt mindig is az álmom és a vágyam.
De még akkor is 'nehéz" szívvel nézetm végig a képeket, mert eszembe jutott az én történetem.
Gondold végig, hogy ezek a lányok már vagy túl vannak ezeken vagy (még) elötte állnak.
Azért reményt ad nekik a kisfilm, de .... ugyanakkor fájó pont is.
Örülnek az örömödnek, de az emberek azért - természetüknél fogva - önzőek. ... és eljön majd mindenkinél, hogy reagál majd valamit a videóra vagy ha nem akkor azt is el kell fogadnod.
Remélem nem haragszol, hogy őszintén leírtam a véleményem és a gondolatom. Nem az volt a szándékom, hogy megharagudj rám.
Bocs a többiektől, hogy nem reagálok, de most elfoglal a készülődés és mire végig olvasok mindent ...... lemegy a nap.
A leendő kismamiknak drukkok mennek 1000+1gyel.