Új privát üzeneted érkezett!

Krisz,
Nekem eddig inszem alatt 1-2 tüszőm volt a Gonaltól pedig a 3. inszemnél majdnem ennyi szurit kaptam mint most. Teljesen kiszámíthatatlan :roll:
Vendég
 


Sziasztok,
Köszönöm a szívélyes fogadtatást :D , örülök, hogy rátok találtam.
Magunkról. 32 éves vagyok, férjem 35. 1 1/2 év után kiderült a páromról, hogy azoospermiás. Csináltak neki herebiopsiát, találtak a hereszövetben spermiumot, és ezeket fagyasztották le nekünk, ennek az eljárásnak a neve a TESE. Az így talált spermiumokat ICSI-s módszerrel juttatják majd be a petesejtbe.
Pandácska, nekem antagonista protokollom lesz, Puregont és Luveristet fogok az elején szúrni. Nekem igen nagy adaggal kell majd kezdenem, mert sajna igen jelentős túlsúllyal rendelkezem :oops:

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe,
Mennyit szúrsz Puregonból? Én eddig meg mindig nehezen reagáltam a szurikra nagyon meglepődtem és persze örültem hogy most meg jól :D
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Bocs mindenkitől, hogy így eltüntem.
Vagyok, minden rendben, de .... készülünk az esküvőnkre. :lol:
:wink:
Sajnos ruhát még nem találtam, mert amit kigondoltam az nagyon hétköznapi lenne és habosbabos ruhát meg nem szeretnék.
Szóval lázban vagyunk. :D
Lehet, hogy most ritkábban leszek.... ,de próbálok benézni. Sajnos fáraszt a mászkálás, dagad néha a lábam és azért a pocakom napról napra 'nehezebb" és aktívabb :D :D és nagyon jól esik pihenni.
Hosszabb útra már csak 'megállókkal" vagyok hajlandó elindulni. Sokszor van, hogy a kiscsaj ráül a hólyagomra és hiába hogy elöbb voltam WCn, akkor is úgyérzem, hoy volna mit otthagyni. :wink: :?
A hétvégénk is érdekes volt, mert nyakunkba vettük a Corat és az Auchant. Elötte is pisilás, utána is!!
Szóval valaki kitalálhatná már a kismamapelenkát amibe hosszabb útra indulhatunk bármilyen kellemetlenség nélkül. :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok Lányok!Remélem mindenki jól érzi magát,az idő mondjun elég kaki,na de mindegy,én tiszta ideg vagyok már,ma kéne megjönnie(remélem nem jön)holnap reggel tesztelek,olvasgattam ezt a hőmérős dolgot,hogyha valaki babás akkor 37fölé megy a láza,na én amúgy is ha influenzás vagyok akkor is a haldoklós lázam sem megy max38.3főlé amúgy meg épp hogy élek,szóval vicccccből reggel megmértem 36.7......szerintetek lehet most tudatlan kis majom leszek,de akkor valószinű nem vagyok babás?holnapig megőrülök:(.....Pandácska,drukkolok a leszíváshoz........Vikimimami!!!!!Hajnócamami BOLDOG ANYÁKNAPJÁT:)
lanyané
 
 


Lanyané,
Ez semmit nem jelent akinek alacsonyabb az alaphője nem biztos hogy 37 lesz még babásan sem! Drukkolok a holnapi teszthez++++
Vendég
 


Sziasztok,

Pandácska 250E Puregont kell adnom magamnak, egy 60 kg-os nő kb. 125E-it ad magának.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Lanyané!:)
a hőről csak annyit...nekem sem volt 37 állandóan a hőm, sőt az ereményért mikor mentem 36,7 volt...és akkor a hcg-m már 2734 volt!sőt tegnap megmértem és éppen elérte a 36,9-t :)

Hajnóca!:)
de jó esküvő??? Mikor??? mostár megértem miért tüntél el...kapunk az esküvői tortából????
Kép
Vendég
 


CSibe
Neked hol csinálják a lombikot? Lehet Puregonnal is lombikozni? :shock:
vizkriszisback
 
 


Csibe,
Nem hiszem hogy csak kilóra számolják én Gonalból is 150-et kaptam sőt szinte a többség annyival kezdi pedig messze vagyok a 60 kilótól.

Krisz,
Igen azt hiszem pl. a BMC-be is Puregon van.
Vendég
 


[quote="csibe32"]S írta:csibe32ziasztok,

Pandácska 250E Puregont kell adnom magamnak, egy 60 kg-os nő kb. 125E-it ad magának.


Hellóka! szerintem sem befolyásolja a súly nagymértékben a mennyiséget, igaz nem is tudom.Én 59 kg-val kaptam 225-150-225-150 adag Gonal-t, amitől max.6 sejtem lett.Mindenkinek másképpen reagál a szervezete a hormonra, meg ahogy a dokim mondaná :- ez ilyen ciklus volt....most legutóbb már 63 kg voltam akkor 225-225-150.... azóta már nem ennyi kg vagyok :) de erre vártam már 3 éve...
Vendég
 


cSIBE!

ÉN A 70kilón jócskán felül vagyok.
És gonalból,3napja 150szúrok!
m. reni
 
 


Sziasztok,
Nem tudom, hogy mennyi különbség van a Puregon és a Gonál f között összetételileg, habár mintha a Gonál humán készitmény lenne ha jól emlékszem.
BMC-be járok a Konchoz. Ez lesz az első stimum, soha nem kapta még hormonokat. Ő mondta, hogy a súlyom miatt kell dupla annyit adnom magamnak :oops: Igazsághoz az is hozzátartozik, hogy én 110 kg-am vagyok :oops:
A Puregon mellé Luveristet is kapok.
Technikai kérdésem lenne, ti mikor adjátok be magatoknak az injekciókat?

Kép

csibe
csibe32
 
 


Vikimi, most olvastalak vissza, gratulálok :lol: . Hol fogsz szülni?

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe,
Nem sok a különbség szerintem(bár nem tudom igazán de már mindettőt kaptam) a két szuri között. Gondolom a bizti kedvéért kapsz ekkora adagot. Én mindig reggel szúrtam magamat.
Vendég
 


Csibe!:)
köszi a gartulációt, hogy hol fogok szűlni még nem nagyon merek tervezni... még olyan hihetetlen ez az egész félek mindentől, 14-én vagy 15-én lesz a 12 hetes UH, amit már nagyon nagyon várok...jajjj olyan izgalmas aggodalmas időszak ez hogy csak na...de a régi dokimnál szeretnék, aki nem a oep szerinti besorolású korházban dolgozik...
Nem tudom mi a különbség a puregon és gonal között...eddig az árban biztosan nagyon nagyon eltértek...:) A kilókról annyit, hogy első stimumnál 68 voltam, majd 71-re felcsúszott..ekkor elkezdtük az urammal a norbi update-t,10 hónap alatt az uram 17 én 12 kg-tól szabadultam meg.... most nagyon nem figyelek mit eszek,és szépen csúsznak a kilók felfélé...igaz a sok fekvés is betett...de nem érdekel, csak a védőnő ne szidjon le....
első stimud lesz? És milyen?long vagy short?

Pandácska!:)
először én is reggel adtam be a decapeptyl után, majd sokan mondták, hogy a gonal délután hatásosabb...hogy miért nem tudom...én semmi különbséget nem tapasztaltam.Kinek mit mond a dokija, meg ki miben hisz. Neked is milyen gyorsan zajlik ez az egész..kedden leszívás akkor kb csütörtök-péntek beülti..onnantól meg szorítunk nagyon! :)
Vendég
 


Viki,
Nekem reggel is hatásos volt :wink: Lehetne már péntek bár a keddnek is örülnék. 21.30-kor szúrom a repesztőt.
Vendég
 


Pandácska!:)
akkor hamarosan itt az idő..én mindig felhúztam az órámat, és mintha valami nagyon nagyon izgalmas dolgot várnék, feszülten vártam az időt....
Kép
Vendég
 


Viki,
Émn is feszülten várom a hasam nagyon feszül :lol: :lol: :lol:
szeretnék már rajta túl lenni mert nem vagyok jó barátságba az Ovitrellel ez az egy szuri amit nem sikerült megszeretnem. Tompa a tűje vagy nem tudom de nagyon nehezen megy be... Jaj lenne már kedd megint olyan érzésem van hogy megállt az idő mint a szurizás elött... na jó nem hisztikézek :oops:
Vendég
 


Pandácska!:)
csak hisztiz nyugodtan!
Valóban az ovitrellének kicsit vastagabb a tűje, de a decapeptylnek is...sokszor volt olyan hogy hiába nyomtam tiszta erővel, nem ment át a bőrömön....azt nagyon utáltam....:(
Nem is csoda hogy feszül a hasad, azaz a petefészkeid, annyi kis tüszőtől!az idő ilyenkor nagy ellenség tud lenni, de igazán akkor telik majd lassan, amikor azt a bizonyos napod várod az -ereményhírdetést....az az időszak szörnyű tud lenni.
Nagyon tetszik a sejtes vonalzód,ja az alatta lévő is....:) ebből ez lesz...mintha ezt mutatná....
Vendég
 


már csak 50 perc!
Vendég
 


Vikimi,
12-én lesz a nagy nap. :lol: Az meg mindjárt itt van!! Nekem meg még ruhám sincs!!! :cry:
Majd küldök fénypostával mindenkinek .... csak az ablakot nyissa ki mindenki. :wink: :lol:
Fekete erdő és Júlia torta lesz. Mindkettő nagyon fincsi!!! Nyami.
Remélem addig kiesi magát az eső és szép - majdhogynem verőfényes - napsütéses időnk lesz. :)

Veled mi a helyzet? Vannak még 'tünetek"? Pocakod rendben? ...

Oriandy,
még engem is egy kicsit 'felkavart" a videó, pedig 'teli van a pocakom". :lol:
Mint láthatod azért van aki 'nem olyan" gyorsan reagál vagy nem reagál, mert nem olyan egyszerű - mégha akarja is az ember - elfogadni, hogy a másiknak sikerült, pedig az csak segíteni szeretne úgy ahogy tud. Teljesen jószándékkal.
Nekem, aki átesett 6 inszemináción és 3 lombikon .... nehéz volt felfognom, hogy sikerült teljesen spontán. Hiszen ez volt mindig is az álmom és a vágyam. :D De még akkor is 'nehéz" szívvel nézetm végig a képeket, mert eszembe jutott az én történetem.
Gondold végig, hogy ezek a lányok már vagy túl vannak ezeken vagy (még) elötte állnak.
Azért reményt ad nekik a kisfilm, de .... ugyanakkor fájó pont is. :(

Örülnek az örömödnek, de az emberek azért - természetüknél fogva - önzőek. ... és eljön majd mindenkinél, hogy reagál majd valamit a videóra vagy ha nem akkor azt is el kell fogadnod. :?

Remélem nem haragszol, hogy őszintén leírtam a véleményem és a gondolatom. Nem az volt a szándékom, hogy megharagudj rám.

Bocs a többiektől, hogy nem reagálok, de most elfoglal a készülődés és mire végig olvasok mindent ...... lemegy a nap. :lol:
A leendő kismamiknak drukkok mennek 1000+1gyel. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!
Látom felpörgött a topic. :D

Pandácska
Már túl vagy a repi szurin ...további szép álmokat! :D

Hajnóca
Szuper a várakozás a lagzi előtt! Ne izgulj, fantasztikus lesz minden! Sok sok boldogságot!!! :D

Nekem a párom adogatta aszurit...de a decát mi is mindig megszenvedtük. Ha minden igaz, nekem az most nem lesz a következő stimunál. Járt már vki úgy, hogy csak Gonal-t kapott deca nélkül??? Vag ymajd rákérdezek, hogy mi lenne ha puregonnal stimuzna...nekem az az inszemeknél bejött.

MREni
Mikor lesz uh? Decát szúrsz?
vizkriszisback
 
 


Sziasztok!

Lanyané!
Na??? Mi lett????
(Egyébként az sem mindegy, hol mérted a hőt!)

Dezsikém!
Remélem, teszteltél! Izgulok!

Pandácska!
Na, milyen volt? Hú, holnap punkció! :D

Többieknek is puszi, most nagyon sietek :(

Ja! Nekem 1. cn. :? Nem baj, majd most még jobban belehúzunk! :wink:

Kép Kép
backa
 
 


Sziótok!
Tőlem is csak gyors bekukk. Nem érem utol magam :twisted:
Valszínű nekem is megjön 1-2 napon belül, pedig most aaaannyira jó kis tüneteket produkáltam. De sebaj, ahogy Backa, mi is belehúzunk. Ha lehet, egyáltalán überelni a dolgot :oops: :lol:
Na, megyek, felügyelek az érettségin, ooolyan uncsi de ez van.
Pusza mindenkinek :D

Lanyané, teszt?!

Kép
wandrea
 
 


Hajnóca!:)
háááát az valóban nemsokára itt van! Csupa izgalom.És még nincs ruhád? Én már biztosan szívbajt kaptam volna...igaz nekem is csak 1 hónappal az esküvő előtt lett kiválasztva.... biztosan szép leszel, kis pocakos kismamimennyasszony..olyan jó, úgy örülök neked/nektek! Majd kérünk részletes beszámolót!!!Mindenről!:)
Én jól vagyok, tünetem nem jellemző, most kicsit rossz a gyomrom, valahogy nem bírja a kajákat....feszül.Mostanában az alvás a legnagyobb ellenségem, jó ha 4-5 órát tudok alaudni.ez miért lehet????
Amit leírtál a videókkal kapcsolatban, ezt éreztem én is.... pedig sikersztori, de nagyon felkavart, a tehetetlenségemre a fájdalmakra emlékeztetett--pedig szép felvételek voltak....igaz már sokan mondták, hogy túl érzékeny vagyok.
Ha a nagy napig nem jönnél ,jó készülődést,és sok szép mindent..... a legszebb úgyis a pocakodban lapul. :)

Dezsina!
?????????????????????

Lanyané!
??????????????????????

Backa!:)
olyan jó ez az optimizmusod!!!! hajrá!

Pandácska!:)
repednek a tüszik???? azaz ne repedjenek meg csak a petesejtek emelkedjenek ki a tüsző faláról, bele a szép tüszőfolyadékba....már holnap!!!!!! :)

Vizkrisz!:)
le a kalappal a párod előtt...az enyém kiájulna...egyszer elkísért véradásra, és ő csak az újjszúrásig(vércsop. meghat.) jutott..... amikor ő kapta a gonalt akkor én szurkáltam....
nem tudom milyen lesz deca nélkül, még ilyet nem is hallottam..... akkor ezek szerint nem állítják le a petefészkek normális működését csak jól megstimulálják....az viszont jó!Nem?
:shock:

Reni!:)
???????????????
Vendég
 


Sziasztok!

Vízkrisz!
Én az utolsó lombiknál csak a Gonalt kaptam Deca nélkül és sokkal jobb volt.

Bocsi,hogy megint belekotyogok!

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Backa,
Most gyorsan beszúrtam mondjuk inszemeknél is ezt kaptam szóval ismerem csak nem kedvelem :lol:

Viki,
Igen most válnak le a tüsző faláról az elöbb beszéltem velük :wink:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!!!Készvagyok nagyon,szörnyű éjszakám volt.Azt álmodtam,hogy pozitív lett a tsztem vagyis volt rajta az álomban vagy hat csík :) rohantam Apához nagyon örültünk,boldogság minden,erre felébredek....hajnal 4óra,kirohanok tesztelni félkómásan,majd egy nagy büdös negatív....a szívem majd kiugrik úgy ver az idegességtől,csalódottságtól,szomorúságtól....visszabújtam Apa mellé és onnantól kezdve semmit nem aludtam,a szívem még mindíg kalapál,remegek.....mensi sehol pedíg szombattól már nem utrozok meg duphastonozok és még nem is görcsölök,hogy meg fog jönni,nem nagyon reménykedek mert nagyon negatív volt a teszt.....szóval valahonnan sok energiára lenne szükségem és fel a fejjel a 4.re.sok puszi nektek
lanyané
 
 


Lanyané,
Küldök neked energiát az most nekem van bőven :wink: 3 a magyar igazság plusz egy a ráadás szóval hajrá negyedik inszem :wink:
Vendég
 


Lanyané!
próbálj megnyugodni, és csak előre gondolni...a következő tutira sikerülni fog! Jövő hónap???? nagy ölelést és erőt küldök!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Most jöttem a dokitól:
Nem teszteltem. Az UH kimutatta, hogy még 0,7mm-t fejlődött a 10 nap alatt. Úgyhogy jól éreztem :cry: Be van ágyazódva erősen a lelekem, nem is akar kimozdulni a hasimból... Holnap a leletek birtokában küret :cry: A doki azt mondta, hogy már motyóval jöjjek reggel 1/2 8-ra éhgyomorra... Hát ez van. :cry: :cry: :cry:
Bocsánat, hogy nem olvasgattam most vissza, de mindenkinek nagyon nagyon drukkolok, az éppen aktuális dologban :wink:
dezsina
 
 


Dezsina,
Ölellek :(
Kép
Vendég
 


Pandácska!
Óóóóó, nagyon köszönöm, ez minden együttérzést kifejezez 8)
Látom, Neked már csak 1 nap van a leszívásig! Nagyon drukkolok, hogy ügyik legyenekek a "kis Pandák" :wink:
dezsina
 
 


Köszi Lányok,olyan aranyosak vagytok!....Pandus nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen a leszívásnál és utána is......Dezsina,nagyon sajnálom és kívánok sok erőt neked is.......Vikimi,remélem jól vagytok :)
lanyané
 
 


Jaj,szegény Dezsikém!Pedig annyira szorítottam.Nagyon sajnálom,hogy ilyen vége lett. :cry:

Lanyané!Backa
Miattatok is :cry: :cry: :cry:

Pandácska!

Mutasd meg nekünk,hogy kell ezt csinálni!

Viki!
Nagyon izgulsz,de megértelek.Azt is nehezen hitted el,hogy sikerült.Pedig ott van,és jól van.Növesztgesd csak szépen!
Vendég
 


Dezsina!:)
Kicsi lány!tudod ugyis mit akarok írni,nagyon fáj a szívem, én annyira biztos voltam benne....holnapra sok erőt kívánok ,és én is küldök neked egy hatalmas baráti ölelést!!!! Kép
Vendég
 


Nyuszika!:)
végre lehet rólad is hallani, azaz olvasni, de magadról nem is írtál....
igen még mindig izgulok, annyira hihetetlen ez az egész.... ma voltam vérvételen, és a fehérvérsejtszámom magas lett azaz normál érték <7 a jó ,nekem 12,1 lett....kicsit begazoltam, remélem semmi baj.


Lanyané!:)
köszike jól vagyok, de most nekem kéne tőled kérdeznem!nemhiába jó kis csapat talált itt egymásra!dokival beszéltél már? mikor lesz a következő?

Panduska!:)
izgulsz már a holnapi nap miatt??? holnap már randiznak a sejtecskék!
Vendég
 


Nyulasz,
Igyekszem :wink:

Viki,
Hú már nagyon :oops: mikor kell telefonálni hogy hány termékenyült meg? Szerdán?
Vendég
 


ez a kép engem mindig felvidít...lehet mert szeretem a macskákat??

Kép
Vendég
 


Panduska!:)
igen másnap kell telkózni, nekem mindig 11 körül kellett.... csupa izgi...majd egész nap rajtuk töröd majd a buksidat :)
Vendég
 


Viki,
:lol:
Akkor pár kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Pandus!:)
Kép Kép Kép Kép

a kedvencem a kiscsirkés!
Vendég
 


Kép
Ez az egyik kedvencem :lol:
Vendég
 


ez is szuper! :lol:
Vendég
 


Viki,
Neked volt leszívásnál üres tüsződ?
Vendég
 


Hány megtermékenyült petesejtnél döntenek úgy hogy elviszik a blasztociszta állapotig?
Vendég
 


Panduska!:)
nekem bizony volt olyan hogy üres volt,hiszen 7-8 tüszőt láttak 6 sejt lett, illetve 7 tüsző 4 sejt lett ,vagy 7 tüszőt láttak egy sem lett.. :( ez szörnyű volt, nagyon kikészültem...szerintem későn volt a leszívás...ezt már nem tudjuk meg.
hány sejtnél viszik el blasztóig? nem tudom, szerintem doki és biológusfüggő, illetve a sejtfüggő, hogy mennyire osztódnak szabályosan...hallottam hogy 5 felett viszik, de nekem anno elvitték az 2 db sejtemet is-igaz 1 blaszto maradt, de az is szépen beindult....
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?