Új privát üzeneted érkezett!

Dimet-Csipi!Köszike a hsz-t 8)
Rambóka a tied is tetszett :wink:
Rejoka írtam pü-t valamelyik nap :!: ...az Avandametet,azért nem próbátam meg,mert még a met-ről is le lettem állítva....doki szerint a műtét sokkal fontosabb!Majd műtét után kiderül,mi a további sorsom! :shock:
Lafi drága,csak most tudtam jönni,hűtőt takarítottam....tudod a fiúknak átláthatóvá kell tennem szerdától:wink:
Anyó tesztre fel,ne is kövess :wink: :!:
Niki :!: Jobbulást kívánok :!: :?
Jó éjt Mindenkinek!
Kép Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Kivagyok, egész nap dolgoztam. Baleset is volt a suliban, egyik leányzó fejreesett a bringával. (naná, hogy akkor, amikor én vagyok ügyeletes! :roll: ) Mentőt kellett hívni, mert volt egy 1-2 perces eszméletvesztése is. Hálistennek úgy néz ki, semmi baja, de a kórházban fogták megfigyelésre!

Most csak egy gyors segélykérésre van erőm! :oops: Zuhanóban a hőm, papírforma szerint ma már tényleg meg kellett volna jönnie, de semmi! Pontosabban csak ilyen színtelen folyadék (bocs :oops: ), de tényleg kényelmetlen nagyon, a tisztasági semmit nem ért, kínomban a suliban már tampont tettem, mert annyira rossz volt tőle a közérzetem! Mi a rosseb ez??? :shock:
Itt a hőm. (Máskor ilyenkor már javában mensizek :shock: )

[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9463.8.jpg[/img]
Köszi, ha tudtok rá mondani valamit! :)
Ígérem, holnap reagálok a Ti dolgaitokra is! :oops:

Kép Kép
backa
 
 


Na, bénaJoe! :oops: szóval a hő:

Kép

Kép Kép
backa
 
 

 
 

Jó estét Csajszik!

Backa! Sajnálom, h ilyen rosszul sikerült a napod. Holnaptól egy új hét kezdődik, és már az eső sem fog esni :lol:
Én is ma arra lettem figyelmes, h csúnya színtelen folyadék jelent meg a tisztasági betétemen. A hőm 2 hete 36.8 és 36.9 között mozog. De engem is aggaszt ez a csúnyaság. Gondoltam, h felhívom a nődokimat, de ez a clostys dolog miatt már nem bízok benne. Mens Mentisben viszont még nincs nődoki :( Várok 2-3 napot és ha továbbra is ott lesz a csúnyaság akkor kénytelen leszek nődokihoz menni...

Rejo, köszönöm, h írtál! Fantasztikus, h már 2 gyerkőcöd is van! De miután szültél, nem jöttek vissza a tünetek? Tűű doki azt mondta, h a PCOS betegeknél a Diane után sokkal erősebbek lesznek a tünetek.

Mamint, én még csak a napi 250 mg-nál tartok. És van hasmenés :(

Niki, gyógyulj meg mihamarabb!

Kép
apple
 
 


niki, akkor mikor mész??? vagy hogy lesz most??

hozzászoktam a késői fekvéshez, nem vagyok álmos :?
dimet
 
 


Jó reggelt!

Tegnap esti SOS-kérdés storno... :? :lol:
Ma 1. cn. (Kapásból piros lett reggelre, semmi barna, hasam fáj rendesen. Olyan egészséges, tetszik. :wink: ) Nem vagyok szomorú, majd most fogok teherbe esni...Velem lehet egyezkedni... :lol:
Majd jövök még, most sok a dolgom!
puszi!

Kép Kép
backa
 
 


sziasztok.

backa,anyira szoritottam,mindig elolvastam hogy mi van :cry:

Kép
monyo83
 
 


Monyo!
Köszi, aranyos vagy! :)
Én is figyelgetlek ám, veszett jó a hőegyenesed! :wink: Progit szedsz? Nemsokára tesztelhetsz! :D
Most tényleg nem vagyok ám elkeseredve, mert egyre jobb ciklusaim vannak, úgy érzem, hogy spontán is összejöhet a kölök, asszem most halogatom kicsit a lombikot is. Alapból nagyon optimista természetem van (talán túlzottan is :lol: ), úgyhogy már arra koncentrálok, hogy amint vége a mensinek, belendülünk! :wink:

Kép Kép
backa
 
 


Sziasztok csajok!

Backa drága!
Most jön a te hónapod...és lesz az utolsó mensid :wink: :wink: -legalább is minimum 9 hónapig :lol: !!!! :wink: :wink: :wink:

Na nézzétek az én görbémet...katasztrofális!!!! (az a szombati kiugrás is csak azért van, mert 6.30 helyett 9:30-kor mértem... )

Pusza
Csipi Kép
csipi78
 
 


backa, az optimista természet jóóóóóóóóó. legyen is. jöjjön az a kölök :lol:

csajok, nem nagyon leszek. megyek le ma szögedre. szerdán vizsga és védés. drukkoljatok ezerrel... :D kiszsé már unja a tanulást, és a későn fekvést. de mondtam neki, hogy csütörtöktől megint visszaállunk a rendes kerékvágásba.

mindnekinek szép napokat!!!!és mire jövök sok babát :) jó progit. sikeres diétát!!!!!!!!!!
dimet
 
 


Sziasztok !

Backa :( , de annyira örülök, hogy ilyen optimista vagy. És igazad van, spontán is összejöhet, gyönyörű ciklusokat produkálsz !!

Rambóka, lapar+hisztero lett volna. Az A RH- vércsoportom miatt kell vért igényelni :wink:

Apple, próbálj egy negyed szemmel csökkenteni, pár nap múlva újra megemelni negyeddel. Hátha nem lesz hasmenésed.

Kandi, drukkolok a laparhoz, remélem jó kezekben vagy !

Rejo, mostanában tényleg keveset vagy, de megértem :wink: Puszillak !

Hát csajok a műtétemet nem engedélyezte az altatóorvos, majd miután megtudta a nőgyógyász mi bajom van.. ő sem.
Mindkettőjük szerint nagyon kockázatos lenne, mivel a tubusos altatás miatt a torokbacik lekerülhetnek a tüdőbe, aminek meg elég csúnya vége is lehetne :?
Most újra antibiotikumot kell szednem :evil: és május 30-ra van kitűzve az újabb műtét.

Viszont képzeljétek, olyan iszonyú erős pozitív LH tesztem lett ma délelőtt, hogy csuda :lol: Ettől durranhattak be a melleim és a pocakom is görcsölget rendesen. Apjukat este elkapom, mert már jó ideje nem volt ackió..
(ja, nekem az LH teszt eddig bevált, úgyhogy én igenis hiszem, hogy ez egy tuti pé-s hónap :lol: )

mniki
 
 


backa.orulok hogy ilyen pozitiv vagy :lol: meglatod sikerul,mar szep volt a gorbed.

nem szedek progit,kellet volna de mivel olyan genyan volt a ferjem(pici laz,torokfajas)azt gondoltam(om)hogy nemigazan sikerulhet.
igy most kihagytam.
a gorbem inkabb egyenesbe megy at.
nezd:
Kép kep

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok!

Ez a ... Babanet már megint nem engedett be egész délelőtt... :evil:

Backa, ciklustársak maradunk! :wink: Nem kellett tesztre költeni... És Hozzád hasonlóan én sem vagyok most elkeseredve, a luteális fázisom egy nappal hosszabb volt, 13 nap - talán alakulok.

Kandika, követtelek! :lol: Remélem a műtéted utáni babásodásban is tudlak követni! Mert össze fog jönni Neked, az tuti! :wink:

Niki, hogy vagy? Mi lesz a műtéttel? Jobbulást Neked! (azért a cicik bedurranása kicsit furcsa! Rendes mensid volt Neked?!)

Lafim, hogy vagy? Tőled loptam el az elefántot, Neked szerencsét hozott, remélem nekem is hoz egy zebrát magával!

Kincsem, mi újság Veled?!

Képzeljétek, tök lassan nő a szőröm! Egy hete borotváltam :oops: és nem bír megnőni annyira hogy le bírjam epilálni! Olyan mint régen, met előtt 2 nap múlva... Tegnap este itt örömködtünk neki Apával :lol: :lol:

Puszi mindenkinek, szép napot!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Niki :( Akkor most gyors gyógyulást és este Apára fel! És lehet hogy a műtétre meg majd el sem tudsz menni a zebra miatt! :wink:

Monyó, ez a görbe - vagy egyenes - nagyon szép! Mikor is tesztelsz?! :lol:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


anyoka talan 5 nap mulva,nemtudom meg.

vasarnap lesz a ferjem szulinapja,maj 21 en a hazasagink,valamelyikre szeretnek zebrat adni a paromnak :lol:

Kép
monyo83
 
 


Hú, Monyóka, az tök jó ajándék lenne! Inkább a szülinapra szavazok! :wink: Mennek a drukkok ezerrel!!!++++++++++++++++

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok lányok,

Backa, titokban drukkoltam neked, de látom, nem vagy letörve a mensi miatt, és ez tök jó !! Tényleg egyre szebb ciklusaid vannak, és már írtam egy párszor, hogy szerintem ez legalább akkor öröm, mint a terhesség maga ! Gyógyulsz és tuti biztos vagyok benne, hogy hamarosan magától is összejön(ne) a babó, ha ki bírod addig várni ! :lol: :lol: :lol:

Monyoka, azért a görbéd sokat sejetető ám.... attól, hogy apa beteg, még összejöhetett a baba... nagyon kíváncsi vagyok ! :lol:

Rejo, végre előkerültél !! Nálatok elég rendesen pörög az élet, de ez így van jól ! :wink: :lol:

Niki, komolyan, nem hiszem el, hogy mik zajlanak veled.... :twisted: De a tuti erős LH teszt és pé jó hír, kapd el az uradat, hátha most összejön...! Szóval akármikor is kell menjél kórházba, ránk számíthatsz ! Megyünk téged boldogítani Dimettel ! :wink:

Kandika, drukkolok nagyon neked a műtéthez ! Lehet, hogy végre megtudod, mi a sikertelenség oka.... gondolom, kellőképpen izgulsz már...

Anyoo, jó, hogy te is pozitív vagy, gondolom, most ebben a hónapban ti is rákapcsoltok.... :lol: :oops: a szőr növekedés lelassulását én is észre vettem, jó ez a metformin, tényleg egy csomó dolog javul tőle.
zsizsik
 
 


Sziasztok!!!
Backa! Még van két napom, és semmi kétségem a felől, hogy követni foglak......... A ma reggeli tesztem is negatív lett......... Én viszont el vagyok keseredve, és baromira irigyellek, hogy ilyen pozitív vagy!!!
Csatolom a görbuszom!!


Csipi! Neked nagyon kellene már beszedni valamit, amitől meg jön! Nem szabad ilyen sokáig húzni a ciklust................ :shock: Kép
Vendég
 


Monyókám, figyu ide, nekem 7 napon át 36,85 volt aztán 4 napon át és azóta is 37!!!!Nekem is tök egyenes volt ám!!!!!

Anyókám, azért örülök, mert tényleg fontos, hogy hosszabb lett a lt fázis!Az elefánt legyen veled!!!!Nézetdz 3. napit????Vagy legalább progit????Azt azért nem ártana, hogy tudd volt-e péd és ha igen, milyen erős a progid!

Nikim.................... :cry: De gratula a pédhez, legyen szép és jó estéd Apával :wink:

Drága Kandikám, én is késtem tegnap....de majd ma!!!!Imádlak ám!!!!!Nézted a szép lóherét, ugyi????

Csipike....basszus....elég fura a görbéd. :cry:
Vendég
 


Lafim, most még nem szúratom magam, most emeltem a metet, adok még neki egy kis időt. Majd jövő hónapban nézetek progit.

Monácska :cry:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Apple, hát szülés után rögtön nem jöttek vissza a tünetek, de én kecskerutáztam ezerrel, lehet azért, aztán elhagytam a kecskerutát, vagy ezért vagy a hormonháztartás visszaállása miatt, szép fokozatosan leromlott megint megint minden. Jobban mondva soha nem is javult meg igazán, én terhesség alatt is iszonyú pattanásos voltam, szőrös, a kilókról ne is beszéljünk.

De azt látom, aki terhesség és szülés előtt metformint szedett, annál is ugyanúgy előjönnek szülés után a tünetek, lásd norka, rambóka...meg igazából semmilyen tünet nem érdekel, ha gyerekem lesz ettől a gyógyszertől, átmehetek jetibe vagy kirügyezhetek, ezt könnyebben elviselem és megoldom mint a gyerek hiányát.

De nagy problémám most, hogyan tovább, majd meg kéne ejtsek egy rendes kivizsgálást, mert nekem még az sem volt, de nem tudom...rambóka szülés után nemsokkal kezdte szedni újra a metet, kevesebb pattija van mint nekem, de ő is panaszkodik rájuk, nem fogy gyorsabban (Jóhogy mert szoptat ős is! :wink: ), Norkának sem volt elég a met szülés után, váltani kellett metről az avandametre...szóval nem látom, hogy a metes kismamák annyira előrébb volnának mint én... :roll:

Viszont az is igaz, a Dianét nem lehet abbahagyni, ha nem akarsz gyereket, mert fél év után tényleg annyira kirügyez az ember, hogy úgyis újra elkezd szedni valamit....

Kép

Kép
rejo
 
 


Lafi-kám!

Hát már én is teljesen kész vagyok tőle!
Sehol semmi.......ez felér egy katasztrófával!!!! :twisted: :twisted:
Nem tudom mit kezdjek magammal.......most néztem meg, hogy a lapar óta hogy alakult a ciklusom:
1. műtét után 2 nappal jött mag, majd rá 62 napra, és arra pedig 67 napra.......
Végül is még benne vagyok az időben :lol: :lol: :lol: :lol: -bár így elég viccesen hangzik :lol: :lol:
csipi78
 
 


Most nézem rövid tickert csináltam..... :lol: :twisted: :lol: :twisted:
csipi78
 
 


Sziasztok!

Backa kedves, annyira sajnálom. Én nagyon bíztam benned a görbéd alapján. De örülök, hogy nem vagy elkenődve, és optimistán tekintesz a jövőbe. Tetszik ez a hozzáállás! :) És ha azt nézzük, volt egy nagggyon szép, spontán ciklusod. :wink:

Csipike, tényleg hosszúra nyúlik már ez a ciklusod. Szerintem egyeztess a nőgyogyiddal, mivel lehetne meghozni a mensit.

Dimet, én innen, elég közelről szorítok majd neked a védésedhez! :) Biztos eljutnak hozzád a drukkok! Szóval, egy kalappal...! :D

Mniki, sajnálom, hogy nem jött össze a mostani műtét. :( De az erős lh-teszt garancia lehet arra, hogy május végén már ne is legyen szükség rá!!! :D

Monyo, a te görbéd is igen ígéretes! :D Szép ajándék lenne a zebrateszt bármelyik alkalomra! :) Várjuk a híreket 5 nap múlva!

Anyoooka, tök jó, hogy nem kell olyan sűrűn epilálnod! :)
A szőrösödéssel kapcsolatban nekem is lenne egy kérdésem: lehetséges az, hogy a metformintól ritkul a "szőrzet"? Úgy értem, hogy én az alkaromon nem epilálom, mert szőke és nem zavaró, viszont úgy látom, most olyan, mintha epilátorral "megritkítottam" volna, pedig nem!

Monácska, én még azért szorítok neked! Hátha...

Jahh, túléltem a hétvégét! :) Jól sikerült az öcsém esküvője, szerencsére az idő is kegyes volt hozzánk. Ettünk-ittunk-mulattunk. :D
Most pedig víznappal méregtelenítek. Mert van mit. :lol:

Tükörvíz

Kép
tukorviz
 
 


Sziasztok!

Szerintetek PÉ mikor lehet? Mármint hányadik naptól ne is reménykedjen az ember??? Merthogy persze megint katasztrófális cn-en vagyok, de a hőm fent van 4 napja (ma 1 tiszedet visszaesett :( ), és nekem volt már ilyen (akkor is horribilis cn-en voltam) és akkor teszteltem is és halvány + lett, de rá pár napra (iszonyúan görcsölve) megjött. Most meg nem tudom mit csináljak... Nem merek semmit. Hülye ferti 3 nappal ezelőttre tett be PÉ-t, de szerintem (ha volt) nem akkor volt... Ezért átvertem és beírtam h lh teszteltem +at pedig nem... Szóval lehetséges vagy sem? Nem bízok, mert nem merek... Főleg h ma leesett 1 tizedet... Tudtok valamit tanácsolni?

Ma hívom a dookimat az "IR" eredményért. Nem tudom, milyen eredményt fog mondani, mert nem tudom mire vettek le vért... Majd most kiderül.

Előre is köszönöm a segítséget (megint :oops: )

Csipi sajnos nagyon egy cipőben járunk :( ...

Ha akarjátok fel tudom dobni a görbém...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin-kém!

Mikor megyünk bulizni :lol: :lol:
És várjuk azt a görbét...én is mindig feldobom.......

tudod, ez a görbe ami védjegyünk :lol: :lol: :lol: :lol:
csipi78
 
 


Niki, olyan fura megérzéseim vannak veled.... nem sikerül a műtét dolog, az elhalasztás napján nagyon erős LH teszt és erős spontán pé... nem gondolod, hogy ezek jelek?

A boszorkány énem szimatot fogott.

Mindenesetre ne hagyjátok ki a mai napot a férjeddel! :D És a holnaputánt sem...

És szerintem, biztos ami biztos alapon 8.dpo-n nézess meg egy progi szintet még egyszer.

Csipi, nagyon sajnálom de szerintem ez egy anovulációs görbe... egyszer sem érte el a 37-et, nincs bifázis. Meg kéne hozatni a mensit mert így hiába vársz. Indíts tiszta lappal! :wink:

Nincs köztetek olyan PCOS kismami, aki szeretne csatlakozni a diétás csoporthoz? Van két fő, Lafinak még kétséges, 24-én mennének, egy fő még gondolkozik. Ha összeállna biztosra 3-4 ember, akkor már be lehetne jelentkezni és nem lennének bizonytalanok a többiek.

Nem kismamik is nyugodtan jelentkezzenek be a központi számon, ha nem vállalja itt senki a csoport szervezést (az NLC-n már kettő összejött), mert akkor összeszervezi Terka.
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Basszus elfelejtettem hogy kell... melléklet vagy kép csatolása???

Na jöjjön az egyik...

Én szerintem ekkor volt pé, ha volt...

Kép

A másik, a Ferti szerinti:

Kép

Ekkor szinte 100% hogy nem lehetett PÉ... Nem tudom mi van... Ja cn-t ne nézzétek, azért csináltam így, mert ekkor kezdtem mérni... Most vmi sokadik van... nagyon sokadik...

Remélem sikerültek a csatolások...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Nem... :evil: akkor hogy???

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin, mentsd le a képet, csinálj belőle .jpg-t és úgy töltsd fel! Ha szükséges akkor kicsinyítsd is le. :wink:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Norka, remélem most is bejön a bosziságod :lol:
Nem tagadom, én is eljátszadoztam a gondolattal :wink:
Gratulálok Bogi első szavához !!!
Ja, a talin isteni volt a szendvics is, ezeket házilag készítette valaki ?

Tükörvíz :lol: A víznapon jót kuncogtam..

Anyoo, a szőrnövekedés lassulása nálam is megfigyelhető, ez is egy tök nagy pozitívuma a metnek !!
Meglestem Dorkát, nagyon szép kislány (és szerintem hasonlít rád !!!)

Játszottam kicsit a fertivel, ha még két napra magas hőt írok be, akkor a 12 cn-ra berak egy szaggatott vonalat. A pé biztos, már csak az a kérdés, nem csúsztuk-e le :?

mniki
 
 


Szia Norka!

Az bizti, hogy megyek nődokihoz, de lsajna eghamarabb úgy 2 hét múlva tudok.... :wink:
-meg addig is kell valami új nőgyógyászt kerítenem, mert arégi ugyebár lemondott rólam ( pedig szerettem azt a dokit...mámint nem úgy...amúgy :lol: :lol: :lol: ) :twisted: -de majd én azért is megmutatom neki, hogy nem kell még lombik!!!!
Harcra fel......gyúrok :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
csipi78
 
 


Na jól van, hagyjuk... nem tudom lekicsinyíteni... nem akarja... :evil:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni!
Már 11. napja "fájdogálok", először csak szúrkált, később szúrkált és égető érzés volt, most már menzi jellegű nagyon tompa fájásaim vannak, pokoli derékfájással.
És ma rájöttem, hogy ha lefekszem csillapodnak a fájásaim és egy idő után nem marad csak a derékfájás.

Van valakinek tapasztalata e téren?
Ha esetleg baba, akkor veszélyeztetett terhesség vagy ez teljesen normális?
Hőjelentés:
Kép

Ne haragudjatok, hogy most csak így rohamléptekben nézek be, de muszáj tanulnom. Viszont ez a kérdés sem hagy nyugodni! :oops:

"az élet utat tör magának"
dera
 
 


Sleepin!

Én elsőnek lementem magamnak. Majd megnyitom jobb egér/ooen with Microsoft Office Picture manager
-ekkor megjelenik...majd felső memüsorban kiválasztom: Fájl/ export és ott beállítom hogy JPG legyen + lekicsinyítem hogy 600*600 alatt legyen a mérte ( általában Web-small.ra ) és mentem
és ezután illesztem be
menni fog...ügyi csaj vagy! :wink: :wink:
csipi78
 
 


Na tessék sikerült... Remélem... :oops:

Ez a Ferti szerinti pé-s:
Kép

Ez pedig az én szerintemi pé-s:

Kép

Remélem sikerül!!!! Ha nem, többet nem próbálkozok... :evil:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok Lányok!!!! :lol: Végre, végre újra itt!

Először gratula az új kismamiknak!!!! :lol: Lafi rád fogadásom volt! :wink:
Többiek! Drukkjaim legyen veletek!

Lafika! Hát ne légy butus!!!!!! :lol: Szerintem oly mindegy ki csinálja a táblát! Dehogy sértődtem vagy haragudtam meg! Sőt!!!! Lelkiismeret furdalásom volt nagy darabon, hogy nem tudok jönni!!! Ha elfárádtál tábla ügyileg, szólj, átveszem. Addig meg nyugodtan kezeld! Kérlek....!!!! :lol: Kandi jó lesz így?? Mert ez a te táblád azt ugye tudod?

Lafi! Kérlek javíts ki engem! Elfelejtettem magamat javítani anno. Ha minden igaz ma vagyok a 16+1-en. Csütörtökön megyek a dokihoz, hát majd kiderül hogy tényleg hol is tartok.

Csajok! Figyelemmel kísértelek benneteket! Nem kicsit lesz sok a telószámlán, mert a pesti barátnőmet hívógattam, hogy mit olvasott itt a fórumon. :lol:

Tükörvíz látom, hogy túléltél mindent - kórházat, vizsgát, lagzit. :lol: Hogy érzed magad? Nagyon meglepődtem, hogy egyből - s nem fokozatosan - lenyelették veled a bogyót. :shock: S szerencsésnek tartom magam, hogy nekem nem kellett kórházba mennem.

Mniki te is Rh izé vagy? Én is. :cry: Bár tudom hogy a mai világban minden megoldható.

Dimet! Nagy-nagy- nagy kalappal.... :lol: Hajam: hááááátttt baromira hullik. Szerintem kopasz leszek mire megszülöm a csimutát. Viszont az irtó tökéletes körmeim lemezesen törnek. Szóval egyértelmű: vitamin hiány. A bestia leszívja a készletemet. :lol:

Visszamentem dolgozni. Háááátttt..... Nem volt könnyű újra felvenni a fonalat, s tele lennék enerdzsivel is..... De gondoljátok el, hogy a jobb combom állandóan zsibbad. Ha ülök, ha állok, tök mindegy. A zsibbadást időnként szúró, égető fájdalom váltja fel. Hát nem leányálom, így járkálni, közlekedni, élni. Védőnő állítja, hogy a baba nyom valami ideget. Egy 7-8 centis gyerkőc szerintem meg nem nyom semmilyen ideget. Hát majd megkérdem a dokit. De szívesen veszem, ha valamelyikötők mondana erre valamit.

Szívesen tennék fel fotót a pocakról, de kölcsönadtam a fényképezőt. Két hetes az unokatesóm kisfia - majdnem ott voltam a szülésnél! :lol: Végül beesett az ajtón az apuka. Viszont: pár negatív élményt is szedtem össze aznap. Nem is riogatok vele senkit sem, mert kismamiknak egyáltalán nem valók ezek.

Viszont elmondanám, hogy párom látta Dimet poci fotóját, s azt mondta, hogy nyilván nagyobb van nekem. Eddig aki rákérdezett, hogy mennyi idősek vagyunk (mármint a baba meg én), mindenki hüledezett. :lol: :lol: Mit ne mondjak hasam méretéhez alakul a kilóim száma: +5 :oops: :oops: Pedig óvatosan eszem.

Elmegyek olvasni az elmúlt hetek eseményeit. Van mit bepótolnom.

Elnézést mindenkitől a hiányosságaim miatt!!!

Bee (16+1)
beebeey
 
 


Szia Bee !!! de jó, hogy itt vagy megint !! :lol: :lol: :lol: :lol:
zsizsik
 
 


Sleepin!
A fertyjó helyre tette a pé-ed! Tutira nem lehetett akkor, mikor Te gondolod, mert annál alább esett a hőd, de rettenet módon!

Az bizony ott volt 3-án, 4-én!!!! :)
De legalább volt! Becsúszott egy késői pé!!! Örülj neki!
Vendég
 


Monácska :)

Köszönöm! Látszik Te értesz hozzá, én nem! :) Nade amíg itt vagy és segítesz, nagy gond nem lehet... Tehát akkor lehet késői pé... Hát jó... Én már ennek is örülök, hogy ilyenem volt...

"IR" eredmény: Semmi... Csütörtökön újra kell telefonálnom... :evil:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Hihetetlen nagy öröm egy spontán pé!!

Sleepin! Csak akkor vedd biztosra a pé-t, ha fent is marad a hőd!!! Ha nem marad fent, akkor nem volt semmi sem. Viszont akkor meg kell majd hozatni!
Vendég
 


Pogika.... :cry: Tudod: remény hal meg utoljára!

Zsizsik! :lol: Reményeim szerint most már aktív leszek!!!! :lol: Milyen avandemet után az élet? Rossz ugye újra rászokni a metre? Meg kell hogy mondjam hogy megrémültem attól, amit Norka írt pár oldallal ezelőtt: már nem úgy hat a met neki, s most rozit próbálja ki.

Jah!!! Üdv az újaknak - most még nem jegyeztem meg mindenki nevét :oops: - , de meglepődve tapasztalom, hogy milyen sokan lettek! :lol:

Vadiúj kismamik!! Tünetek? Hányás, rosszullét és társai??? Nekem majdnem bejött, amit Ezoterike mondott: pár napja gondolkoztam, hogy most megjön Vuk, vagy otthon marad??? Mindezt 16. hét környékén.....

No nem visszafogom magam, s olvasok tovább! :lol:

Bee
beebeey
 
 


Hi!

Sleepin!

Szerintem is a ferty szerint van jó helyen a "célkereszt" amit körbe kellett lőni. :wink: Szorítok, h fent maradjon úgy mostmár kevesebb mint 9 hónapig, hiszen már telt el idő!!! :)

Megkaptam a kiskönyvem. :D

Lafi!
pü ment.

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Iszonyat fáradt vagyok, csak pár sort írnék, magamról...nemtudom miért, de a fészkecskéim olyan tompán szurkálnak, meg néha ott "belül" is :oops: Tiszta álmos vagyok ettől a folyamatos hőemelkedéstől...arról nem is beszélve, hogy a föld összes fagyiját megtudnám enni (már csak a torokgyuszi hiányzik, és ha így megy nem úszom meg):oops: :lol: És íme a maratonim: Kép

tyche
 
 
 


Tyche!

Szerintem 1-2 fagyi nem árt, különben is készülj fel már most, h azt a mensit nem kell meghozatni. Gyanús vagy! 8) Csak pihizzél!!

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Rejo, köszönöm! Furi dolgok ezek! Kíváncsi vagyok, nálam mi fog hatni. De mától nagyon úgy érzem. h hamarosan jön pirike. De egyelőre én is azért drukkolok, h normalizálódjon a ciklusom és legyen pé-m. Volt már úgy, h fogigátló után a szervezetem megfeledkezett a menzeszről.

Mniki, akcióra fel, ma este! :wink:

Dimet, megy a drukk ezerrel, ne izgulj!

Mindenkinek Szép estét!

Kép
apple
 
 


Tyche, ez a görbe :shock: :lol: Nagyon tuti pé-s görbe !!! Jó jeleid vannak, én drukkolok :wink:

Lara, gratulálok a kiskönyvhöz :lol: Olyan jó ránézni a vonalzódra !

Sleepin, szerintem jó a fertis vonal !

No, csajok elköszönök, készülök az esti meglepivel apának :lol: :oops:

mniki
 
 


Tyche, igen érdekes a görbéd.... :roll: ebbe tényleg még az is belefér, hogy babás vagy....
Egyébként én is érzem pár napja ezt a petefészek görcsölgetést, folyamatosan, és nem tudom mire vélni. Olyan, mintha meg akarna jönni, (19. cn ??? ) de ugyanakkor igazából a petefészkeket érzem erőteljesen.... attól vagyok beparázva, hogy nem esetleg egy jó kis mesefészek gyulladás kerülget ??
Én eddig 2x voltam terhes, de nem emlékszem rá, hogy ilyen koraterhes tünet lett volna.... volt valakinek ilyen ?
zsizsik
 
 


Jaj, elfelejtettem.

Légyszi segítsetek. Csütörtökön, a 21 cn-on (elvileg 22.cn, de mikor megjött, csütörtök este volt, és igazából péntek reggeltől jött meg rendesen, úgyhogy inkább 21.cn ) megyek vérvételre a MMEI-be. Inzulint mindenképpen nézetek, de a női homonokat is, progeszteront is szeretnék. Szerintetek van értelme a komplett hormon sort lekérni a 21.cn-on ? Nem inkább a 3 cn-on kellene ? Igazság szerint megyek Tűűhöz kontrollra, ha ez a hónap nem eredményes, akkor következő hónaptól closty lesz, és szeretném, ha teljes képet látna, hogyan alakulok.
Szóval van értelme a 21.napi hormon nézésnek szerintetek ?
(nem lesz túl olcsó a móka, ezért kérdezem főleg)
zsizsik
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?