Sziasztok Lányok!!!!
Végre, végre újra itt!
Először gratula az új kismamiknak!!!!
Lafi rád fogadásom volt!
Többiek! Drukkjaim legyen veletek!
Lafika! Hát ne légy butus!!!!!!
Szerintem oly mindegy ki csinálja a táblát! Dehogy sértődtem vagy haragudtam meg! Sőt!!!! Lelkiismeret furdalásom volt nagy darabon, hogy nem tudok jönni!!! Ha elfárádtál tábla ügyileg, szólj, átveszem. Addig meg nyugodtan kezeld! Kérlek....!!!!
Kandi jó lesz így?? Mert ez a te táblád azt ugye tudod?
Lafi! Kérlek javíts ki engem! Elfelejtettem magamat javítani anno. Ha minden igaz ma vagyok a 16+1-en. Csütörtökön megyek a dokihoz, hát majd kiderül hogy tényleg hol is tartok.
Csajok! Figyelemmel kísértelek benneteket! Nem kicsit lesz sok a telószámlán, mert a pesti barátnőmet hívógattam, hogy mit olvasott itt a fórumon.
Tükörvíz látom, hogy túléltél mindent - kórházat, vizsgát, lagzit.
Hogy érzed magad? Nagyon meglepődtem, hogy egyből - s nem fokozatosan - lenyelették veled a bogyót.
S szerencsésnek tartom magam, hogy nekem nem kellett kórházba mennem.
Mniki te is Rh izé vagy? Én is.
Bár tudom hogy a mai világban minden megoldható.
Dimet! Nagy-nagy- nagy kalappal....
Hajam: hááááátttt baromira hullik. Szerintem kopasz leszek mire megszülöm a csimutát. Viszont az irtó tökéletes körmeim lemezesen törnek. Szóval egyértelmű: vitamin hiány. A bestia leszívja a készletemet.
Visszamentem dolgozni. Háááátttt..... Nem volt könnyű újra felvenni a fonalat, s tele lennék enerdzsivel is..... De gondoljátok el, hogy a jobb combom állandóan zsibbad. Ha ülök, ha állok, tök mindegy. A zsibbadást időnként szúró, égető fájdalom váltja fel. Hát nem leányálom, így járkálni, közlekedni, élni. Védőnő állítja, hogy a baba nyom valami ideget. Egy 7-8 centis gyerkőc szerintem meg nem nyom semmilyen ideget. Hát majd megkérdem a dokit. De szívesen veszem, ha valamelyikötők mondana erre valamit.
Szívesen tennék fel fotót a pocakról, de kölcsönadtam a fényképezőt. Két hetes az unokatesóm kisfia - majdnem ott voltam a szülésnél!
Végül beesett az ajtón az apuka. Viszont: pár negatív élményt is szedtem össze aznap. Nem is riogatok vele senkit sem, mert kismamiknak egyáltalán nem valók ezek.
Viszont elmondanám, hogy párom látta Dimet poci fotóját, s azt mondta, hogy nyilván nagyobb van nekem. Eddig aki rákérdezett, hogy mennyi idősek vagyunk (mármint a baba meg én), mindenki hüledezett.
Mit ne mondjak hasam méretéhez alakul a kilóim száma: +5
Pedig óvatosan eszem.
Elmegyek olvasni az elmúlt hetek eseményeit. Van mit bepótolnom.
Elnézést mindenkitől a hiányosságaim miatt!!!
Bee (16+1)