sziasztok
Timiknek és Mónikáknak NAgyon Boldog Névnapot kívánok!!
Dóri drukk hogy ne baripöttyök legyenek Vikin. (amugy nem vagy egyedül, néha én is tök parázok, mintha nem a 3. gyerekem lenne hanem az első..
)
Marci nagyon aranyos kissrác. Viki nem féltékeny?
Szilvi nagyon csinos vagy
Timoca el kell hogy keserítselek, a Sote-n tényleg pólyába vannak ill az alatt csak egy kising van (ami néha baromi nagy a gyerekre.. nem egy éjjel öltöztettem Petit, mert kivetkőzött belőle..) és a pólyára van felfűzve egy szám ,am i az ágyszámodat takarja.. (hogy tudják hova kell fürdetés után visszavinni, ill mikor súlty kell mélrteni /hazajövetel előtti nap 3x ki kell vinned méretni- éás nem mindig mondják..)
befekvés..nekem pl ha nem kerülök be a kórházba nem tudom hogy vinni kell lázmérőt (én se vittem.. a szülészeten adnak csak a várandós osztályon nem..) ill császárosoknak fáslit, + a házassági anyakönyvi kivonat másolatért is szerdán mentünk el (csüt-n meg szültem..) mert Fehérváron nem kéri, sőt itt mindent az ágyadhoz hoznak (lsd lakcímkártya és anyakönyvi kivonat, a Taj kártyát meg postázzák /2hét alatt itt volt Katánál/ )
de azt már a kutya se nézte mibe hozod haza.. magad öltözteted fel stb.. (fehérváron pl a csecsemős öltöztette, és csak hordozóba vagy mózeskosárba vihetted haza..)
nekem már volt 2 éjjel mikor nem virrasztott Peti
ma ellenben nagyon síros volt, Kata meg anyás de nagyon..így hulla vagyok, és este mikor hazajött kisfiam férjemel (anyuéknak segítettek.. ) akkor még neki is mesélni kellett ill. altassam el..
lassan 3 fele kell szakadnom...
Timóca most láttam amit írtál, és igazad van, anno nekem is mondta a védőnő, hogy a 15 hós oltás után (ha jól emlékszem Viki most kapta csak meg) 10-14 napőpal jöhetnek ki pöttyök (enyhe rózsahimlő.. ) drukk hogy Vikinek is csak az legyen.. Katán nem volt 1 sem..
Gabi nagyon aranyos a pocakod, jó rátok nézni a képen a fiaddal..
drukk hogy Brendon már kibírja odabenn a pár napot
íme egy mai kép