Sziasztok.
már azt hittem sohasem lesz babanet
,először még a gépemre gyanakodtam,de aztán írtam én is az iwiw-re Valinak és megnyugtatott.
Ildi.
Lassan rekordot dönt Petike ha még pár napot bennmarad a pociba.És ha túlhordás lesz belőle???Na ez csak vicc volt
Jól teszed ha nem aggódsz az Nst miatt.aludt egyébként azért nem lett jó?
Ismerem ezt a visszahívásos dolgot is,Képzeljétek én a 36.héttől minden másnap mentem Zsoltival,mert mindíg szunyált.Bezzeg Sziszivel 1*kellett ismételni.
(azóta is pörög)
Judit.nagyon édi Marcika.Az alvós kép neked annyira tündéri.én úgy szeretem/szerettem nézni ahogy alszanak.
Én is úgy vagyok mint te-se időm se kedvem se energiám nekiülni az adatmentésnek.nálunk is tele van fényképpel-ezekből törölni kéne a rosszakat,de bizti van vagy 1000kép.
De mi lesz ha egyszer tuti kipurcan a gép
Katlina.Mikor mész Nst-re?Mit mondanak a dokik mekkora lesz a pocilakó?
Hajni.Sebaj,hogy nem tartotok sehol,meglásdd annál szuperebbül sikerül majd a szülinap
.Szép ajándékokat találtatok kis,bizti lesz nagy öröm.
Szilvi.Nekem is lehet az SZTK volt a mumus a terhességek alatt.Én a 30.hétig jártam mindkét gyereknél.Ki a tanácsadó dokid?
Közérzet? Mocorgás? Te is adj ám helyzetjelentést
Vali.Akkor keresel majd lassacskán munkát.Képzeld barinőmnek 1hét alatt sikerült munkát találni -a kicsi nála is 2éves!!!-ez már siker.Remélem majd nekem is sikerül+ aki szeretne annak is
Letti,Zsu??????????????????????
pusza mki.
Andi és