Új privát üzeneted érkezett!

TIMIKE.

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

[/b] TIMIKÉNEK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!! Kép Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

A lányom nevében... köszönjük szépen a köszöntéseket! :D

Ha lehetne én inkább gyógypuszikat kérnék és küldenék neki. Tegnap este is már volt egy kis láza, reggel pedig 38 volt. Kapott kúpot most 37. Remélem csak a foga miatt van, mert jön a 8. és nem tőlem kapta el a torokgyuszit.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Timike Boldog Névnapot!!

Kép

Kép
katlina

Petri!
Küldjük gyógypuszit is!

Boldog Névanpot! Timi!
Kép Kép
szilbee

Sziasztok!!

Kép Timinek boldog névnapot!! Kép
Kép Kép Kép
És jobbulást!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziastok!!

Nagy Timikének Nagyon nagyon Boldog névnapot kívánok:-D

Sok gyógypuszi neki a Bettikém nevében:-D
Mi jól vagyunk a gyakrolat telik még két hét szülőszoba van s utánna vizsgaidőszak :( :( :(

Bettike jól van szerencsére nem beteg sokat beszél de mostanában nem nagyona kar kimenni :(
Tegnap betöltötte a 2,5 évet :)május elsejére az apukája csinált neki május fát, ami nagyon tetszett neki gyorsan ki is pukasztott két lufit róla:-D meg próbálta volna meg fogni a krepp papírt ahogy fújta a szél nagyon édes volt:-D

Nah de most megyek puszilom a picibabákat és a nagyobbakat is

Sziasztok

Kép
kbernadett

Mégegyszer köszi mindenkinek a jókívánságokat! :D

Nagyon nyügi a kis drágám :cry:
Ebéd után megint kapott nurofent, most alszik.
Megnéztem a torkát és nem piros :)

Betty
még mindíg nem írtad meg mi leszel ha nagy leszel?? Szülésznő? csecsemős?
Aranyos lehetett Bettike ahogy a lufikat durogtatta :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

szülésznő leszek ha minden igaz két év múlva

:-D

Kép
kbernadett

Timikének boldog névnapot kívánunk és mielőbbi gyógyulást!!

Kép

Petri, neked szintén jobbulást. Ebben a változékony, szeles időben könnyű megfázni.

Kati! Szonja ooooolyan gyönyörű baba. Biztos mondták már sokan :)

Üdv és jó éjt mindenkinek!
judit_79

Sziasztok.

Szilvi.Köszi a meghívót :)
de...sajna egyenlőre nem lesz Msn,mert a telepítés után kiír vmi hibaüzit (valószínű,hogy a Windows-ban van vmi hiba,ami miatt nem engedi).szerintem újra kéne telepíteni rajta,de...

Betty.

Hehet,hogy kérdeztem már :wink: ,de Bettike megy már idén oviba?

Szép napot mindenkinek

Andi és,

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
De kár! :(
szilbee

Cleo!

Én sem tudtam aktiválni az msn live-t.Sajna törölni meg nem lehet, benne van az elfogadó nyilatkozatban. Én a sima msn-t csináltam meg, ami a gépen van, azt engedte. Próbáld meg.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Sziasztok!
Megjöttem UH-ról. CRL: 50 mm. Dobogott a pici szive ezerrel. A nyaki regő rendben van!!! Olyan hevesen kalimpált a kezeivel és lábaival. :lol: Hétfőn meglesz a kiskönyvem is!!! :D

Más!
Csak én nem látom a vonalzómat vagy ti sem?? :shock: Csak egy X vagyis 2 X van a helyén... :?
szilbee

Szilbee
:D :D :D gratulálok :D :D :D
akkor ezt a heves mozgásokat érzed már :D :D

én is csak x-et látok a vonalzóid helyett :cry:

csupa ta...kór vagyok alig élek, folyik az orrom fáj a fejem az orrom alja már nagyon érzékeny és piros
szerencsére Timinek már kutya baja vagyis láza nincs de amúgy olyan nyávogós :? :x

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ildi
.Köszi.majd még próbálkozom azért vele. :lol:

Szilvi.

Ez szuper.Bizti nagyon édes lehetett ahogy kalimpált.
Én sem látom a vonalzóidat :roll:

Petri.neked pedig gyors javulást,de az nagyon jó,hogy Timi rendben van.Ja nyugi..lesz még ennél is nyávogósabb ahogy "nőcisedik" :lol:

Jóccakát mindenkinek,én még most megyek hajatmosni,holnap ballagás Hatvanban

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Petri! :(
Jobbulást! Szoktál szedni homeopátiás bogyókat? A coryzalia meg az oscilococcinum nekem be szokott jönni.
Örülök azért hogy Timi már jól van! :)

Más!
Visszajöttek a vonalzóim! :D

No bújok vissza az ágyba, csak be kell vinnem valami kaját a szerevezetbe! Szép napot!
szilbee

No már megint eltüntek a vonalzók.... :? Ki érti ezt?? :shock:
szilbee

szilbee!
Most megvannak,vagyis nálam működik :D

Kép

Kép
katlina

ÁÁÁÁÁ! Ezek már másik vonalzók, mert az előzők nem működtek. Majd pár nap múlva megpróbálom visszatenni őket, addig is újat csináltam.
szilbee

Cleo
De jó hír, hogy lesz még nyávogósabb is :roll:

Vettem be oscilocxxxxxx kimondhatatlan nevű homeos cuccot.
Kicsit már jobban vagyok de az orrom az nagyon be vab dugulva. :x

Olyan rossz időt jósoltak mára én meg majd meg sültem kint. Füledt meleg van, de legalább a ballagók nem áztak meg.
Cleo kinek a ballagására mentetek?

Ildi
Jól vagy?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jut eszembe...

Vali
Diusnak hogy megy a bilizés? Megbarátkozott már vele?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Az oscilococcinumot, ha nagyon dugul az orrom vagy kegyetlenül fáj a torkom, akkor naponta két adagot veszek be, persze ilyenkor nuku tea, KV, mentolos cucc, illóloaj meg egyebek --- és másnapra már tök vígan vagyok. Remélem neked is beválik!!
szilbee

Sziasztok!

Szilbee! Örülök, hogy minden rendben van! Ez nagyon klassz!

Petri! Jobbulást Neked!

Tényleg klassz idő volt tegnap. Mi is voltunk ballagáson. Jó be kajáltam sütikből. :?

Esőmentes, szép napot mindenkinek!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74

Hali!

Nem tüntem el, csak egy távoli bolygón jártam behunyt szemekkel!
Bocsi nem tudtam kihagyni. :wink: Szóval pénteken éjszaka beszart a gép, de szerintem apa keze volt a dologban. Ő ült utoljára előtte.
Köszi Perti, hogy hiányoltál.
Jól vagyok, csodák csodájára egészen jól. Petike most nem nagyon mocorog. Éjszaka is kíméletes volt velem.
Imikét nagyon megviselt ez a front, nagyon hisztis volt, sírós és verekedesős, ami rá egyáltalán nem jellemző!
Csütörtökön elvittem a gyerkőcöket orvoshoz, mert nem akartak gyógyulni. Lekopogom, már jobban vannak, Ancsinak még folyik az orra.

Csá mindenkinek!

Szilbee!

Most már én is gratulálok, hogy betöltöttétek a 12. hetet. Tudod én babonás vagyok, vagyis csak beszari.
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Boldog Anyáknapját minden kedves Anyukának!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok.

Tegnap 23.00 körül értünk haza a ballagásról.
Pircsi. Férjem nővérének a lánya ballagott középiskolából-Zsoltiék legidősebb uncsitesója.Nagyon jól éreztük magunkat,a gyerekekről nem is beszélve-volt 6db 5év alatti gyerek+jópár tizenéves,úgyhogy volt játék rendesen.Zsolti este 8-kor még azért sírt,hogy maradjuk még.kb 40-50-en lehettünk,de sógornőméknek van vagy 300nm-es lakásuk,úgyhogy ilyen rossz időben is elfértünk odabenn.Ja,maga a ballagás alatt ültem a 2gyerkőccel a kocsiban és játszottunk+mesét olvastunk mert az eső esett meg amúgy is nem akartam összenyomatni őket.

Holnap meg megyünk ovizni.nyílt hét lesz és Sziszit is viszem.én csak attól félek,ha haza kell jönni lesz ám sírás... :roll: űű

Ildi.A gép elromlását ne is mond - a miénk napról napra rosszabb,múltkor még csak az msn-t nem tudta telepíteni és ma már semmit nem akar-hiába tölti le a netről.tényleg az lesz a vége,hogy újra kell telepíteni a Windows-t :evil: .

Adatmentésre tippek??????? 40Gb-os a winyonk,rajta játékok,könyvelés,progik....

Szilvi.olyan kis vidám a napocskás vonalzód :)

Letti,Zsu merre jártok?

Hajni.Lassan ti is készülődtök gondolom a szülinapra.ajándékötlet? Milyen tortája lesz Francinak?

Szazsáról valakinek nincs új infója?Kivi lennék mi újság velük.

Mellesleg:

MINDEN ANYUKÁNAK ÉN IS BOLDOG ANYÁKNAPJÁT SZERETNÉK KÍVÁNNI.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Anyucikák boldog mai napot!
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Köszi a Gratulációt! :mrgreen:
szilbee

Na végre valaki!

Már azt hittem, hogy annyira hiányoltatok, hogy kutatócsoportot szerveztetek utánnam! :wink: :lol:

Szilbee!
Aranyosak a vonalzóid.

Mongi merre vagytok?

Judit? Téged sem láttalak a topikban mostanában.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Köszi mindenkinek a vonalzódicséreteket, de igazából sak szülségmegoldás volt. :? :)

Ildi!
Szerintem lassan már én is gratulálhatok nektek!! ;) :D
Hogy érzed? Mikorra bújuk ki Petike??
szilbee

Sziasztok Lányok!

Köszönöm az infót mindenkinek és bocsi, hogy nem reagáltam, de nem tudtam belépni a topicba. :oops: Most viszont igyekszem mindent gyorsan elolvasni, amit írtatok!

Ezt a vonalzót, hogy csináljátok?

Kriszta
kiss krisztina

Tényleg Ildinek már nem sok van hátra :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

sziasztook!!!

Krisztina én a www.babafalva.hu oldalról csinált s bemásoltam a profilomba

Nem nehéz de nekem mégis segítség kellett :oops:

Puszi mindenkinek

Kép
kbernadett

Kriszta többször is írhatnál.
A vonalzókkal én is nagyon bénáztam, de Petri és Szilbee segített, ők a csapat számítógép gurui és Elin!

Hú lányok tegnap egész nap keményedet a hasam, már azt hittem meg is lesz az éjszaka a pettyem.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Kriszta!
Valamelyikőnk vonalzójár ráklikkelsz, ott beállítasz magadnak egy vonalzót (van ahol csak regisztráció után lehetséges), majd a profikodban az aláírásrészhez bemásolod a BBC code-ot, ami úgy kezdődik, hogy "[url=]". Elmented, aztán már kész is vagy! :)

Rólunk:
Tegap voltam kiskönyvért a terhesgondozóba (ESZTK)! No komment, hogy ott mi van! :evil: Még három alkalommal megyek, de aztán nem látnak többet. Mire hazaértem, annyira kimerültem, hogy begörcsölt a méhem. :( Még mindig érzem, úgyhogy ma ki se mozdulok, nehogy baj legyen.
szilbee

Sziasztok Lányok!

Ildi!
Olyan izgalmas várni veled a babucit,attól,hogy nem írok minden nap benézek mik a fejlemények! Írtad,hogy mindkét gyerkőc hamarabb jött eddig,mennyivel ??Egyébként lemaradtam kicsit,nem emlékszem,hogy írtad mi volt az Nst-n???

Szilbee!
Sztk :x ! Szépen el lehet ott tölteni egy fél napot a semmiért!Vigyázz magadra,pihenj sokat!

Cleo!
Képzeld még sehol sem tartok az előkészületekben :oops: ,hétvégén megrendeljük a tortát a zagyvában,majd megírom milyet sikerült választani! Ajándék,hát nehéz ügy ,bébitaxiba gondolkodom,meg szeretnék egy szobahintát is.Olyan nehéz dönteni valószinű mindkettő meglesz!Jövőhéten már többet tudok majd beszámolok igérem!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

TOPIC TÁBLI
SZÜLINAPI TÁBLI

Gyors körkérdés!

Beteg Babák és anyukák hogy vannak? Gyógyulgat mindneki? Helyzetjelentést kérnék!!! :)

Ildi! Petike még odabent van???

Kismamák???
szilbee

Üdv mindenkinek!

Szerencsére most nem írtatok nagyon sokat, mióta nem jártam itt ... Nekem napok óta nem volt elérhető a babanet.
Örülök, hogy még nem maradtam le Petike születéséről. :D Ildi! Kell menned NST-re ezen a héten is? Nem is emlékszem, hogyan van, de valamikortól asszem hetene kétszer is kellett menni.
Szilbee! Ezek az új vonalzóid is nagyon aranyosak. Az előzőek sokszor nálam sem jelentek meg csak az x.
Megvan már a kistesó neve?
Cleo! DVD? Mármint adatmentésre. Nekünk is ki kéne írni a rengeteg képet, csak sosincs rá érkezésem.
Petri! Remélem, te is jobban vagy már!
Ezt az oscilococcinumot megjegyzem ha tényleg ilyen jó. A párom is megfázott pár napja. Olyan hülye idő van. Most Marcika is náthás. :cry: A hétvégére pedig el szeretnénk utazni. Remélem, hamar kilábal belőle. Egyelőre a C vitamint nyomjuk neki.
Most már muszáj lesz tanulnom is... Két hét és vizsgázom :shock:
Képek Marcika mindennapjaiból
Elmélyülten dolgozom:
Kép
Nagy segítség vagyok a takarításnál!
Kép
Aztán jöhet az edzés:
Kép
Este egy finom fürdő:
Kép
És végül a pihenés:
Kép

Jó éjt!
judit_79

Na végre!
Már Katlinával az iwiw-en leveleztünk, mert nem jött be a babanet.

Helyzetjelentés: reggel fél nyolctól ültünk az nst-n fél tizenegyig. Fekve csinálták az nst-t, és holnap visszarendeltek, mert kétszer nem tért vissza normálisan petike szívhangja. Az ügyeletes orvos meg nem merte felvállalni, hogy rendben van, inkább visszarendelt.Marha jó, inkább várjak egy egész napot, mint, hogy megcsinálják mégegyszer aznap. Közröhely. A szülésznőm azt mondta, nyugi, nincsen semmi baja babucinak. Ma egész nap keményedett, és mocorgott, úgyhogy biztosan nincsen semmi baja!

Judit!

Marci még mindig nagyon aranyos.

Szilbee!

Hogy vagy? Elmúltak a rosszullétek?

Petri!
Meggyógyultál már?

Többiek mindenkivel ok minden?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

na végre van babanet

Nekem se jött be már vagy két napja :evil:
látom az órája se pontos... pedig az volt...
majd megnézem elállítódott e.

Ildi
Nem értem én ezeket az orvosokat. Elvileg nem volt jó az nst-d és attól menj haza nyugodtan. Majd holnap meglátják mi lesz. Qrva határozottak :evil: még szerencse hogy semmi baj :)
Nem beszélve arról hogy ott ülsz fél napot. :evil:

Judit
Nagyon szívdöglesztő pasid van :D és még segít is :D

Szilvi
Vigyázz magatokra!!

Mano
a hinta és a bébitaxi jó választás :D Timi is imádja mindkettőt

rólunk: meggyógyultunk :D
Timinek kibújt a 8. foga, szerintem csak ettől volt lázas. Vagyis nem biztos mert ugye van ez a 3 napos láz is ami után jönnek a pöttyök. Timi kb 2 napig volt lázas de utána volt a hasán és a hátán pötty. Olyan csalánkiütés féle de 1 nap múlva eltünt.
Volt már valaki gyerkőcének 3 napos láza?
Én is teljesen jól vagyok már. Hát nem tudom hogy a homeós cucc segített e de azt tuti hogy nem tartott sokáig. Én ugyanis szoktam inni kávét, teát (liter számra) és a fogamat is mosom mentholos krémmel amit ugye nem lehetne. De a lényeg hogy hiszek benne és ez már fél gyógyulás :wink: 8)
Timinek is adtam 2x nem is lett náthás :D
Most apjuk beteg de nála jól elhúzódik :cry: a héten táppénzen is van. Ilyen se volt még mióta ismerem. Lázas, fáj a torka, háta, feje, taknyos stb... egyébként nem kicsit hipohonder nem tudom hogy kell írni és még férfiból is van.. értitek :wink:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hát nem értem a profilomban budapesti nyári időszámítás van bejelőleve és még se működik jól a vekker.
két órával többet mutat :?

na mindegy ezt még túlélem valahogy :lol:

Ma vettem egy bicajt :D hátul egy szép piros gyereküléssel :D
A csajszimnak nagyon bejött :D csak ma nem volt hozzá túl jó idő :x itt legalábbis nagyon fújt a szél.
Azért mentünk egy pár kört. De hogy milyen hisztit lávágott amikor kivettem az ülésből :? Remélem erről leszokik.
Na meg amiről még leszokhatna.. a kaja dobálás.
Eszünk szépen és egyszer csak belemarkol a kajába és nagy lendülettel eldobja :evil: be a sarokba vagy mikor hová. Utána nagy örömmel vigyorog :evil: Tuti hogy direkt csinálja. Régebben is volt hasonló de akkor csak úgy "véletlen" lesett. De most célozva dob :evil: Ilyenkor lefogom a kezét és mérgesen (lehetőleg nem ordítva) mondom hogy nem szabad de ő csak röhög.
Kiveszem az etetőszékből és én folytatom az evést akkor jön mint egy pincsi kutya a falatkáért. Én meg adogatom a szájába :oops: rrohangál, kunyerál, rohan, kunyi, rohan, kunyi..
Én azt mondtam így nem fogom etetni a gyereket és lám mégis :roll:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Na végre van babanet :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Petri!

Nálunk is egyre gázosabb a kajálás. Pedig olyan szépen evett már. Imike is turkál a kajába, sőt még a másik tányérjába is belenyúl, amitől teljesen kivagyok.
Tudom milyen, ha egy férfi beteg, teljes halál. Egész nap csak fekszik és várja, hogy kiszolgáljuk. Ilyen faterom is és a férjem is sajna. Ez valami közös férfi vonás.

Katlina, remélem boldog vagy!Én is.

Beszéltem még az este a szülésznőmmel és ő is bejön velem az nst-re, úgyhogy most bizti jó lesz. Azt is mondta, hogy vigyem magammal a cuccomat is, mert hátha benn kell maradnom. Én már nem bánnám. Ha hazajöttem sajtótájékoztatót tartok!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!!

Ildi! Ha így mocorog Petike, akkor biztos hogy nincs vele baj. Ez az NST már csak ilyen... fél napokat ott ültem én is emlékszem. Aztán ne volt elég "jó", akkor meg kellett ismételni, ami azt jelentette, hogy beülhettem újra a sorba (általában) :evil:

Katlina, te hogy érzed magad? Nemsokára együtt mehettek NST-re Ildivel :)
Hajni: már Franciska is egy éves lesz, hihetetlen hogy megy az idő Még olyan picike volt nemrég :)
Petri: jaj de megnyugodtam, hogy nem csak az én gyerekem ilyen kajadobálós :wink: Úgy fel tud vele húzni hogy csak na. Most már teljesen leszoktam arról hogy vajas kiflit egyen a székében, mert úgyis eldobná. Ha falatonként adom neki, akkor talán hajlandó enni. Pürés kaját még én adom neki kanálból, azzal nincsen gond (kicsit maszatol, de hát annyi belefér).
Pedig én is azt mondtam hogy nem fogok a gyerek után menni a kajával, aztán tessék :oops:

Én is szívesen mennék már biciklizni, csak ne fújna így a szél.

Amúgy ezt az oscillo-izét lehet adni babáknak is?
judit_79

Sziasztok.

már azt hittem sohasem lesz babanet :evil: ,először még a gépemre gyanakodtam,de aztán írtam én is az iwiw-re Valinak és megnyugtatott. :twisted:

Ildi.

Lassan rekordot dönt Petike ha még pár napot bennmarad a pociba.És ha túlhordás lesz belőle???Na ez csak vicc volt :wink:
Jól teszed ha nem aggódsz az Nst miatt.aludt egyébként azért nem lett jó?
Ismerem ezt a visszahívásos dolgot is,Képzeljétek én a 36.héttől minden másnap mentem Zsoltival,mert mindíg szunyált.Bezzeg Sziszivel 1*kellett ismételni. :lol: (azóta is pörög)

Judit.nagyon édi Marcika.Az alvós kép neked annyira tündéri.én úgy szeretem/szerettem nézni ahogy alszanak.
Én is úgy vagyok mint te-se időm se kedvem se energiám nekiülni az adatmentésnek.nálunk is tele van fényképpel-ezekből törölni kéne a rosszakat,de bizti van vagy 1000kép.
De mi lesz ha egyszer tuti kipurcan a gép

Katlina.Mikor mész Nst-re?Mit mondanak a dokik mekkora lesz a pocilakó?

Hajni.Sebaj,hogy nem tartotok sehol,meglásdd annál szuperebbül sikerül majd a szülinap :) .Szép ajándékokat találtatok kis,bizti lesz nagy öröm.

Szilvi.Nekem is lehet az SZTK volt a mumus a terhességek alatt.Én a 30.hétig jártam mindkét gyereknél.Ki a tanácsadó dokid?
Közérzet? Mocorgás? Te is adj ám helyzetjelentést :wink: :roll:

Vali.Akkor keresel majd lassacskán munkát.Képzeld barinőmnek 1hét alatt sikerült munkát találni -a kicsi nála is 2éves!!!-ez már siker.Remélem majd nekem is sikerül+ aki szeretne annak is :lol:

Letti,Zsu??????????????????????

pusza mki.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Úgy tűnik a Babanet miatt nem voltak jók a régi vonalzóim, de most újra műxenek! :D

Örülök, hogy jól van mindneki!!! :)

Judit!
Az oscilococcinumot lehet egész kicsi babaáknak is adni, csak felforral és lehűtött vízben kell feloldani. Akkor lehet a bogyókat simán odaadni nekik, ha már biztonsággal el tudják szopogatni nyelv alatt. Leventének én is adtam bubiments ásványvízben feloldva. Eddig fenntatrásaim voltak a feloldott bogyók terén, mert ugye lényegében rögtön a gyomorba jut és nem érintkezik elég ideig a nyálkahártyával, de leganagyobb meglepetésemre tényleg működik és már alig náthás a kicsi fiam. :)
Nagyon édes Marci a képeken. :) Leventének eleséltem, hogy miket csinál Marci a képeken. Annyira lelkes lett tőle, hogy majdnem tökéletesen kimondta Marci nevét. :)
Kistesó neve még nincs meg. Várni akarok még vele egy picit...

Ildi!
Örülök, hogy mocorog Petike, de azért aggódom is. Remélem nem indítják el korábban a szülést.
Várjuk a fejleményeket!!!! +++++++++++++++++++++++++++++

Kajálás:
Levente is mióta kitavaszodott elég ordenáré módon tud enni. Pedig eddig annyian dicsérték, hogy milyen szépen eszik. :?

Petri!
Örülök, hogy jobban vagy!! :)

Katlina!
Hogy vagy?

Cleo!
Nálatok mizujs??

Többiek??? Mizujs mindnekivel??

Rólam:
A rosszullétek, mintha múlnának. ko-kop-kop
Néha még van hányinger, de már nem annyiszor. Levente kakiszagát még mindig pocsékul viselem. Ezért amikor az apja itthon van, Ő cseréli a kakis pellust. Olyan drága!! Nem is panaszkodik. :)
Jó lenne elmenni a Születés Hete programjaira :roll: , de Leventét náthásan nem adom be megőrzésre (ugyanis van hivatásos dada, aki vigyáz a csemetékre az előadások alatt), még ha gyógyulgat is...
szilbee

Cleo!

Nagyon egyszerre írtunk! :lol:

A tanácsadó dokim: Svéd, de a fogadott tanácsadóm, meg úgy a fogadott orvosom az Mosonyi Attila. Megint császáros leszek, így jobb (meg egyébként is) ha a saját dokim viszi végig az egész terhességet velem.
Még mindig van mocorgás, de még ellég ritkásan érzem. Leginkább este, míg Levente isszogatja a bögre tejecskéjét. Olyankor mind a "négyen" ott vagyunk a nagy ágyban. Biztos a pici is érzi, hogy együtt a család, azért mocorog olyankor. :)
szilbee

szilbee

Hát nst-re 2hét múlva megyünk ha még Ildi húzza egy kicsit akkor meg is tudom őket látogatni de eggyütt nem hinném hogy megyünk!!!
Takonylázban vagyok,megy a citromos tea na meg fekszem!

Szilbee!
Én tegnap a cékla szagától lettem rosszul,meg mostanában egyre inkább előjön a hányinger szóval eggyütt érzek veled! :D

Cleo!
hát doki bácsi azt mondta a legutólsó uh-án hogy ha júniusig kihúzzuk akkor szenvedünk mert nagy gyerkőc lesz,de holnap megyek 4d-re és ott úgy is megmondanak mindent,majd leírom!!

Hát teljesen babanet függő vagyok,kész voltam már tegnap hogy nem jön be az oldal és persze reggel az volt az első dolgom hogy megnézzem hogy van-e :oops: :D :D

Kép

Kép
katlina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?