Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még mindig nagyon édik a babók!!!!

Mi hála jól vagyunk, az evéssel még küzdünk, én sem vagyok bizti, hogy van elég tejem, így literszámra iszom a teát, néha alkoholmentes sört. Eddig kétszer ittam este és másnap szerintem több tejem volt.
Laura az utóbbi napokban sokat alszik, remélem nem beteg csak sz idő van rá ilyen hatással.
Képzeljétek teganap este letettem 9kor és ma reggel fél7kor ébredt, ez az első igazi éjszaka átalvásunk!!! Nagyon örültem, de akkor meg miért alszik egész nap?

pampers:
én is jó sokat szídtam a Pampers pelenka feltalálóját, bizti nincs gyereke. Minden kifolyik belőle, mostanában át kell napjában legalább egyszer öltöztetnem ja és kétszer volt rajta éjszakára pampers és akkor is pisis lett a ruhája. Ezt a csomagot valahogy elhasználom, aztán soka többet nem veszek.

Találkozó végül mikor lesz? Feltétlenül csak a hétvégée a jó? Nem talizunk hétköznap?

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Na, akkor "örülök" hogy nektek se jön be a pampers! :lol:
Csak mert komolyan azt hittem, hogy én nem tudom rendesen bepelenkázni...bár furcsa volt, hogy csak a pampersbe nem tudom bepelenkázni, de akkor így ok :lol:

Találkozó...hát én szeretnék, de azt hiszem én nem tudok eljutni egyenlőre babával sehova...mert ugye kenguruba ha rakom az az utazást megoldja, de a mi babakocsink olyan nehéz, hogy hiába csukom össze nem tudnám a buszra felráncigálni...szóval ki kell hagyjam a talit ugy néz ki :cry:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


a Pampers botrány...

Kép
babzsák
 
 

 
 

PAMPERS:

ezek szerint ezt a márkát az én fiamra gyártották :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nekünk a kezdetktöl ilyen van és még soha nem folyt ki sehol semmi!!!pedig én éjjel nem cserélek pelust.nekem a libero nem igazán jön be :? :? :? :? :? de most muszáj azt használnom mert a pampers ben nincs olyan méret ami nekünk jó lenne.de ahogy hizik még egy kicsit a Patrik veszem is a 4 eset :lol: :lol: :lol: :lol:


ALVÁS:

éééééénnnnniiiissss akarok aludni!!!!!!!!!!!de sajna a patrik még felkel éjjel :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: pedig olyan jó lenne végre kialudni magam.de majd annak is eljön az ideje.remélem :wink:

KÉPZELJÉTEK TÖK BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!HIVTAK A BANKBÓL HOGY MEGKAPJUK A HITELT UGYHOGY MÁR 100000000% HOGY KÖLTÖZÜNK :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
kismama18
 
 


kismama,
Hajrá költözés!! :D Tök jó lesz a saját kis kuckóban lakni!

pelenka:
Nekünk semmi bajunk nem volt a Pamperszel, bár eddig csak egyszer vettem. Többnyire Libero-t használunk, de kipróbáltam már a Baby Love-t is, szerintem az is tök jó.

Mi holnap megyünk szerződni a bankkal. Remélem most már simán megy minden, és jövő hét hétfőn, vagy kedden meg is történik az utalás.... Hát eléggé körülményes ez az egész hitel dolog, azt hittem simábban fog menni, mivel a párom is ott dolgozik, de sajna nem. Szerencsére csak egyszer kell túllenni rajta, aztán meg már az lesz a legnagyobb "gondom", hogy mivel diszítsem a babaszobát :D

Jövő hét csütörtökön viszem Márkot oltásra. Addigra már (nem akarom elkiabálni, de...) kint leszünk az új helyen, de ide kell majd hozni MÁrkot a IX-be. Remélem ugyan olyan jól fogja viselni ezt az oltást is, mint a múltkorit. Ja, és ma ugye voltunk dokinál, és kaptunk beutalót a korai fejlesztő központba, hgoy ott megnézzék a Márkot, mivel a doktornéni biztos akar lenni abban, hogy a sárgaság nem hagyott semmi nyomot a gyerkőcön. 14.-ére kaptam időpontot. A lelkem legmélyén biztos vagyok abban, hogy minden rendben van, de ilyenkor, 1kicsit összeszorul a gyomrom, hogy mi van, ha mégsem... De hát látom rajta, hogy tök ügyes, vidám kis krapek, tuti, hogy az a ronda sárgaság semmit nem hagyott maga után.

Márk most már alszik. Az esti nyűgösség már néhány napja fennáll nálunk. Kb este 6-kor kezdődik, és egészen fürcsiig tart. Ilyenkor semmivel nem tudom megvigasztalni.

huuuum, de sokat írtam.... Na megyek én is elteszem magam holnapra...

Kép
dijcsi
 
 


URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]

Kép
Kép
bbeti
 
 


próbálgatom a feliratot

Kép
Kép
bbeti
 
 


lassan sikerül

Kép
Kép
bbeti
 
 


Na sziasztok :)

Hát akkor nem tudom, hogy milyen gyerekekre gyártották a pamperst :lol:
Azt hittem, hogy csak a fiuknak jó, de hát van itt fiu is lány is akinek jó meg olyan is akinek nem jó :D
Ugyhogy feladom, nem találgatom tovább, hogy nekünk miért nem jó, csak remélem, hogy hamar el tudjuk fogyasztani azt a pár darabot ( szám szerint több mint 300 :shock: ) és utána soha többé látni nem akarom :lol:

Alvás, ne is mondjátok, épp ma reggel mondtam a páromnak, hogy igaz, hogy Kyra csak egyszer kel fel éjjel 2 körül, és utána csak reggel 5körül, szóval végülis nem vagyok fenn egész éjjel, de akkor is amint nyüszög egyet én már hallgatózok, hogy mi baja lehet, szóval nem túl pihentető a dolog, és alig várom, hogy átaludjon legalább egy éjszakát :roll:
Komolyan, ha hetente csak egy éjszakát alhatnék én már avval is beérném...szóval remélem hamarosan eljön az az idő is, hogy végigalszok egy éjszakát :lol:

A költözőknek, banki hiteleseknek kitartás, nemsokára az új lakásba lesztek, ez lebegjen elöttetek :)

Senki nem tud nekem mondani semmit az utazóágyakról? Nem tudom melyiket vegyem :( Olyan tanácstalan vagyok :roll:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Lányok az normális ha a gyógyszertől van egy ki vérzésem,és olyan érzésem is van mikor megjön!Nemsokára megyünk csípőröntgenre,remélem nem lesz probléma.Egy pár kép: Kép Kép Kép Így nézelődöm,gondolkodom és kiabálok!!!

KépKép
vicuska
 
 


Akira!

Mi pont most töprengtünk egy sort az anyukámmal az utazóágy kérdésen,ui. megyünk majd haza hozzájuk,a tetőtérben fogunk lakni,de mégsem akarom,hogy egész nap ott üljek vele a szobámban,és a töbiek lent... Stóval lentre is kell egy kiságy,és úgy határoztunk,hogy egy rendeset szerzünk lentre is ( kapunk kölcsön használtat). Azért,mert én úgy láttam,h az utazóágyakban semmi alátámasztás nincs a fekvő felület alatt, olyan,mintha egész nap egy függőágyban lenne. Szerintem az nem tesz jót a gerincnek. De ez az én véleményem, és nincs is nekünk utazóágy....

Kép
babzsák
 
 


Köszi csajok...
hát igen próbálok nem stresszelni..a barnasört már hallottam..lehet kipróbálom,bár utálom a sört..a szagától is undorodom.. :cry: de érte mindent!!

A homeos urtica bigyót szedem tegnap óta..meglátjuk..

Írjátok ezta fejést..hát én fejek minden szopi után,de kb ha 10et ki tudok erőltetni sokat mondok..néha 3 csepp csak...szóval nemtudok elrakni a hűtőbe fagyasztani egyelőre semmit..az nekem is megnyugtatóbb lenne valóban!!!
és hogy szoptattok..egy mellből egyszer vagy kettőből??

Dijcsi
Nekünk mondjuk annyira nem volt magas mint nektek,(189el jöttünk ki a kórházból először..296tal kerültünk be és 2 nap után jöttünk haza 166tal))de nem volt egyszerű dolgom..végigveszekedtem az országot mire bejutottam valahova h levegyék a szérum bilirubint!!!
Szörnyű ami itt van..mindenki azt kérdezte tőlem..hogy OOO első baba???Ne aggódjon anyuka nincs neki semmi baja,a csecsemő dolga h egyen és aludjon...(m nem igazán látszott vészesen sárgának,csak fura volt nekem h nem kel fel enni,keltenem kell,és rögötn visszaalszik,nagyon csendes egész nap)..na mind1,aztán odadugtam ne féljetek az orruk alá az eredményt,hogy tessél itt van az aggódó elsőszülő aki nemtud semmit..pár órája már feküdhetne kék fény alatt a gyerekem ha megvizsgálják...na mind1..vége van remélem!!!
sok sikert a banki hitelhez...

na puszi nektek megjött a védőnő...
nikky
 
 


Sziasztok!!!!

Át szeretnék vándorolni Hozzátok!!! / fuf de mennyire vártam én erre a pillanatra!!!!/ Remélem nincs kifogásotok!!!! :D

Rögtön nyilatkoznék!! Hogy nekünk és kifolyik mindenünk a Pampers pelusból… Eddig azt hittem én vagyok ennyire béna… de hát ezek szerint van benne valami!
Liberóra allergiások lettünk még korházban! Hmm… Így BabyLovet használunk…)))

Dijcsi Drága! Tuti hogy minden rendben fognak találni!!!!
MELYIK ÚJSÁGBAN VAGY???? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jah!! Ha emlékeztek még az év elején betörtek hozzám… Képzeljetek el!!! Tegnapelőtt reggel jött hozzánk nyomozó bácsi az Nemzetközi Nyomozó Irodából és azt mondta, hogy elkopták egy bandát… akik bevallottak, hogy az én lakásomban is jártak… Tegnap reggel voltam NNI-ben!!! Felvettek jegyzőkönyvet.. mutatták képeket a lefoglalt tárgyakról.. !!! ÉS!!!! Meglett néhány ékszerem!!!! Hurrá!!! Pár hónapon belül visszakapom! Na ilyen is van a világon!!! Soha nem gondoltam volna!

Kép

Kép
fenix
 
 


Fenix!!!

Üdv köztünk! Dejó,hogy a cuccaid is meglettek,én sem hittem volna ilyet...

Fényképeket követelünk!!!

Kép
babzsák
 
 


neee írtam egy kisregényt és elszállt... :evil:


akira,
utazóágy, nekünk van a legegyszerűbb abc design. Teljesen jó! Kis szivacs van az alján csak, így ha mondjuk járóka helyett használnád akkor tényleg nem árt bele egy rendes matrac, de utazáshoz tökéletes. Nekem a mienkkel egy bajom, hogy nem lehet emelni az alját. Ez hiányzik. Írtál cumiról is: nekem is dettó ez volt a parám mint neked, hogy nehogy az újját szopja... :? Dalmi szereti a játszócumit, de ha jóltom Kyra anyatejes baba és nekik úgytom sokszor cumira a cici is elég. Talán ha Kyrus mejd elkezd szilárd kaját nyomni és kevesebb lesz a cici akkor elfogadja a "hiánypótlást"...

FENIX
AAAAAAAAAAAAAAAAnnnyira örülök, hogfy itt vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szülésztrori???????? Kosztinnál szültél végül? Ha igen remélem elégedett vagy :wink:
Kééépek?????????????

Dijcsi,
szupiiii nincs sok hátra és költözhettek!!!!!!! :lol: :lol:

kismama
ismerős az érzés...én is tökre boldog voltam, hogy eladósodhattunk :lol: :lol:

nikky
legszivesebben jól behúznék annak aki ezt az elsőgyerekes anyukát nyomta... :evil: :evil: Még jó hogy nem hagytad magad...
Vendég
 


Fenix: üdv a mamák között :):):) tök jó hogy meglettek a cuccaid ez is ritka manapság.

nika70
Salgótarján
 
 


fenix: üdv itt, már rég halottam rólad!!
Csajok: én már belehülyülök ebbe a fejni v nem fejni dologba.....
Most nem fejek, csak akkor ha nagyon teli van, de megint azt mondta 1 ismerősöm, h fejjek mindig, mert megint belázasodok, de fejtem is meg nem is és így is- úgy is lett mellgyuszi szerűm!!!
Most megint sok tejem van, néha több is, mint kéne, de ha fejek, akkor mégtöbb lesz, ha nem akkor bent marad és pangani fog és megint belázasodok. Most mi van??????? :?: :roll:

Kép
gyanixi
 
 


Bacilivi!!!
Kosztinnál szültem! Nagyon jó Doki... maximálisan meg vagyok elegedve vele!!!! Nagyon szépen köszönöm, hogy ajánlottál, örök hálám üldözni fogja :lol:
Szüléstörténetett a masik topikunkba raktám fel... elég hosszú és zavarodott))))...

Képek!
Kép Kép Kép

Kép

Kép
fenix
 
 


Sziasztok! :lol:

2 Babaversenyen vesz részt a kisfiam. Akinek kedve van,szeretne,az szavazhat:


Itt 30 percenként lehet szavazni:

http://www.gyermekruha.hu/index.php?tod ... orszam=506



Ennél a versenynél nincs meghatározva,hogy 1 nap hányszor lehet szavazni,és nem kell 30 percet várni:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=26456

Jól vagyunk,gyarapszunk elég rendesen: 5,20kg és 61 cm,és még nincs 2 hónapos. Sikerült 2 hónap alatt 2 kgot felszednünk! :lol: Szép kis formás lesz,mint apja,hiszen imád enni,és harcol is érte nagyon!
Fenix tündéri a babád! :D

Na most így nézek ki. De még nem jön rám minden,ezt a gatyót is vettem,hogy legyen! :lol:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Fénix,
Tök jó, hogy itt vagy!!!! :D :D :D
Maxim nagyon tündéri és gyönyörű baba! Én téged látlak benne! Szerintem egyelőre rád hasonlít. És a a kép, ahol apával alszanak csúcs!!! :wink: A 3. képen meg olyan kis bánatos arcocskát vág :cry: :lol:
Örülök, hogy előkerültek az ellopot holmik, ez azért tényleg ritkaság.
A "kismamában" vagyunk. "A hónap kismamája", az újság végén pedig a "hónap kisbabája".

Na, túl vagyunk a banki túrán. Nem volt egyszerű, mindenhova MÁrkkal mentünk. Reggel 8-kor indultunk, és kb 1,5 órája jöttünk haza. Márk jól viselte, a bankban evett, a közjegyzőnél is evett 8) Tök jó étvágya volt... Ja, és nézelődött, minden érdekelte. A közjegyző irodában kiszúrta magának a faliórát, és annak örült egész idő alatt.
Megvan a szerződés!!!! Szerdán költözünk!!!! Éljen-éljen-éljen!!! Eladósodtunk 25 évre. Amikor azt olvastam a szerziben, hogy 2032-ben bla-bla-bla... Hát vicces volt... Hol van az még... Addigra vén banya leszek :D

Kép
dijcsi
 
 


Csajoook hol hol lehet letölteni ingyenesen képkicsinítő programot??????????? HELP!!!!!!!!
Fenix,
Örülök!!!!! :wink:
Fantasztikusak a képek....!!!!!!!! Apa büszke, mi?

Dijcsi,
Gratulálok az eladósodáshoz neked is :wink:
Vendég
 


Gyanixi:
szerintem fejj és örülj, hogy van sok tejcsid. Hála nekem is visszajött, de most már egyre jobban látom, hogy Laura belustult, olyan 60at kiszopik a ciciből, utána ordít, hogy még éhes, nem tudom visszatenni, kénytelen vagyok lefejni és úgy megeszi. Hát ez tényleg fárasztó... :(

HELP: van itt valaki, akinek a babája szintén a kajcsi második részét cumisüvegből eszi? Annyira szeretném visszaszoktatni teljesen, de nem megy, nem hajlandó csak ritkán szopni ki az egészet a ciciből. Már tortúra az evés, előre félek tőle. MIT CSINÁLJAK???? :)

Vitte, Őzi, Lilo, Zsana, rekanna és a többiek...Lányok hol vagytok?

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Hello Lányok!

Luisa köszi a hiányolást...néha kicsit lemaradok, de minden OK. csak Bálint ma pl.: elég nyügi bügi...

Pelus kérdés: a Pampers szerintem is katasztrófa, viszont kipróbáltam a DM sajátmárkáját, a Baby Love-t és szerintem tök jó!

Fenix: gartulálok! Nagyon szép fiad van!!!! Jó hogy itt vagy közöttünk!

Boszibaba: szerintem majdnem olyan vagy mint régen! Mindenesetre nagyon csinos mami vagy!

Vicuska: Lotti igazi kiscsaj! Imádnivaló!

Bacilivi: utána nézek, de a HP-nek vannak tök jó programjai, amikkel mindent lehet csinálni. Nem tudom, hogy emailba át lehet e küldeni... nekem ez van, de le is lehet tölteni. Majd utána nézek.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Bacilivi: itt a program. Ezt a HP 812 hez adják, de tök mindegy, mert ez csak az áttöltésnél lányeges...ha a gépen megvannak a képek, akkor az adott könyvtárból kiválasztod a képet és egy csomó mindent tudsz vele csinálni. Ha elakadsz szólj. Remélem jó lesz!!! De most már kérünk képeket!!! :wink:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... g=en&cc=hu


HP Photo and Imaging software

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Akíra: utazóágy: Mi kétszintes lakásban lakunk, és fent van a hálónk, így a baba is ott alszik velünk éjszaka a kiságyban. Napközben viszont lent vagyunk, és a sógornőméktől kapott utazóágyat állítottuk fel Marcinak, hogy ne kelljen percenként felrohangálnom, ha felsír...
Szóval ők vágattak bele egy fa lapot (faroslemezből) és az van a saját szivacsa alatt, így nem olyan labilis, és a gerincét is tartja. Én még gondolkozom, hogy egy rendes szivacsot is vágassak-e bele, de ezt még nem döntöttem el. Nekünk a legegyszerűbb van, nem zenél, nem ringatja a gyereket, nem világít, szimplán beleteszem és elalszik benne. Mármint jobb esetben. Egyet hiányolok én is, hogy nem állítható a fekvőfelülete és hajolgatni kell, dehát azt meg megszokom.

Gyanixi: Én is gondban vagyok a fejés dologgal. Eddig fejtem minden evés után, kivéve éjszaka, de már belefáradtam. Én nem azért fejtem, mert sok tejem van, hanem azért, hogy ne gyulladjon be a mellem, és hogy legyen még több, mert hát ugye az elősegíti.
Ma viszont még nem fejtem. A védőnő azt mondta, hogy az első 6 hétben kell, utána beáll a dolog. Hát mi tegnap voltunk 6 hetesek :lol: Remélem nem fog fogyni a tejem e miatt. Ráadásul én eddig minden evés előtt és után mértem Marcit,hogy mennyit eszik. Persze a védőnő mondta, hogy talán már ezt sem kellene, mert fölösleges, elvégre megismertem 6 hét alatt a fiamat annyira, hogy tudjam éhes maradt-e vagy sem. Szóval mától a párom hatására nem mérem, és nem is fejek. Szóval tele vgaok kérdésekkel, de erős vagyok. Most ugyan nincs itthon, de azért sem mérem le kajcsi előtt. Azt engedélyezte, hogy este füdrés után egyszermegmérhetem naponta :lol: Szóval már várom az estét!!!

És még egy hülye kérdés: Szénsavasat ugye nem lehet inni, mert nem jó a baba pocakjának. A sör pedig olyasmi. Vagy az a napi 1-1,5 dl nem számít??? Csak azért, mert ha csodát tesz a tejcsi mennyiségével, akkor én szívesen bevállalom! Főleg így, hogy jön a nyár. Télen nem esik jól, nyáron viszont szívesen eliszogatom :oops:
Ja, és akkor jó az alkoholmentes is, vagy azért a barnasör az igazi??? És mennyit kell/lehet belőle meginni naponta???

Kép
Kép
nikole
 
 


Csajok! Nektek nem nyügibbek ma a babáitok??? Vackor szegénykém látom, hogy próbálna aludni de valahogy nem megy neki, vagy csak rövid időre... lehet hogy az időjárás???

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Utazóágy: én nem sok jót hallottam róla. Persze azt mondták, hogy alkalomszerűen jó, de folyamatosan, vagy hosszabb távon nagyon nem jó a baba gerincének!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


zsana nekem kb 4 napja nyügösebb a babám ráadásul az én fejem is elkezdett fájni tuti front van és valami nagy zuhé lesz.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok! :D :D

Rossz volt a modemünk.. :evil: HIÁNYOZTATOK NAGYON!!! :( :(

Mamik,a babák tündériek!! 2 oldalt tudtam gyorsan visszanézni,úgyhogy Krisy,Rekanna,Nanett,Nikole,Vicuska,Fenix,Boszibaba: ÉÉÉÉÉÉÉÉÉdesek a képek nagyon!!! (remélem,nem hagytam ki senkit!!)

Akíra:
Hát így utólag :oops: ,de nagyon boldog szülinapot neked!!! :D :D

Gyanixi:
Miért kell vérvételre menned? Ez valami rutinvizsgálat?

Bacsbern:
Én is azt tudom mondani,mint a többiek:abszolút nem fog érdekelni,hogy a párod látja-e ahogy vizsgálnak szülés közben!! Én ilyen témában elég szégyenlős vagyok,de a szülés alatt örültem,ha túljutottam egy-egy fájáson,nem érdekelt,ki látja.. Egyébként az Istvánban van külön vizsgáló,oda mentünk ki a szülésznőmmel vizsgálatra,de jobban örültem volna,ha simán ott vizsgál a szülőszobában,mert nagyon nehéz volt odáig elvergődni.
Előre meg nem tudhatod,mikor indul a szülés. Mi aznap reggel voltunk ctg-n,tök sima volt a toco-jelzés.. Erre este mentünk szülni..

Nanett:
Szegény,hát a fogzás elég kemény tud lenni.. Ez a pelenkázós kép tök ari! Nagyon talpraesett csajszi vagy!! :D :D

Nikky:
Nekem a homeos bogyó előbb meghozta a tejem,szerintem jó! És nekem a HÚS hozza meg a tejem.. Minden nap kell ennem,pedig nem vagyok valami húskedvelő..

Kismama:
Gratulálok a hitelhez!! Tök jó lesz saját kuckóban lakni!!!

Fejés..:
A lányommal fejtem,a fiammal is. Most NINCS IDŐM RÁ!!!!!!!!!!!!!
De szerintem akkor se volt több tejem,mikor fejtem. Bár a Bogi sokkal többet eszik,mint a tesói. Tegnap voltunk mérlegelésen.., egy hét alatt 270gr-ot szedett magára a drágám :D :D

Rakok fel képeket én is :D :D Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Hello Lányok!

Hoztam én is egy pár friss képet: Kép Apával (a háttérben a képet Apa festette :) ) Kép :) Kép Kép Már megint kidőltem a kaja előtt...nehéz napom volt Kép ááá Kép kaja után kicsit elmélkedve...

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


barbamami: én "utaltattam" be magam vérvételre, mert a sok mellgyuszi szerű miatt, meg h a vasam rendben van-e, meg én ugye bazira hipochonder vok!!!!De nem volt csak 3 csillag a vérképben, és a doki szerint nincs gáz benne.
Nagyon édi a kiscsajszid!!! :lol:

Kép
gyanixi
 
 


Gyanixi:
Attól,hogy csillag van a vérképedben,még semmi gáz nincs. Az a lényeg,hogy ne térjen el nagyon az átlagértékektől. Nekem is mindig szokott lenni 2-3 csillag,de attól még lehet tök jó a vérképed! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


barbamami ,
hurrrááá!!! ooolyan szép dráge a Bogi...!!!!!
Emilt amit ígértem még nem írtam meg, de talán ma... :wink:

rzsana
Arivagy köszii!! Mindjárt letöltöm!!!!!! Nemtom kérdeztem e már, de ti hol laktok?
Baromi jók a képek!!! Olyan szép ez a gyermek, Te nagyon csini vagy, apa meg bazijól fest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELP 2... Annyira de aaannyira durván HULLIK A HAJAM....mióta dalmi 3 hónapos...Szntem már a fele kijött. Bedilizek lassan, hogy mindenhol a rohadt hajam van. :evil: :x VALAKI VALAMIT NEM TUD RÁ??????????????? Most elkezdtem szedni vitamint ismét (centrumot) hátha....
Vendég
 


Rzsana
elakadtam... miután rámegyek az oldalra mit kell letölteni?? :oops: :oops: :oops: Először ezt kéri: "Select your operating system" oké, kiválasztottam. És ezután?? :oops:
Vendég
 


rzsana
jaa...és érdekelne a zöld és a téglás falatok színkódja.... :oops: De komolyan.
Vendég
 


Zsana: édesek vagytok férjed meg nagyon ügyi szép a kép :):):)

Barbamami : Ti is nagyon szépek vagytok.Hanga baba nagyon édesen alszik :)

Csajok van valaki akinek a szoptatás alatt is megjött a mensije? Szerintem nekem ma megjött:)

nika70
Salgótarján
 
 


rzsana,
Nagyon szépek vagytok!!VAckor meg már igazi férfi, hamarosan mehet csajozni :D :lol: :lol: Hu-ha, milyen klasszul fest apa. ez a szakmája, vagy csak hobbiból?! Minden esetre nagyon tetszik.

barbamami,
ti is szépek vagytok!

bacilivi
Nekem is kezd hullani a hajam. Én mindig is szőke voltam, viszont decemberben befestettem sötét barnára, korábban a hulló szőke hajszállakat nem nagyon lehet észrevenni, bezzeg a barna mindenhol látszik. Még nem érzem a változást a hajmennyiségen, csak zavar, hogy az egész lakás tele van barna hajjal. Ja, és a Márknak is pár hete elkezdett hullani, úgy hogy most együtt kopaszodunk. Egyébként ez normális, fél év múlva olyan szép hajkoronád lesz, mint lánykorodban :wink:

Lányok, visszalapoztam egy jó pár oldalt itt a fórumont, megnéztem a babaképeket, hogy milyenek voltak a manók még korábban. Nagyon sokat változtak a gyekőceink. Korábban is gyönyörűek voltak, de egyre szebbek, és egyre több értelem van a tekintetükben!!!! Hát lehet ezt még fokozni?!?!?! :lol: :lol: :lol:

Kép
dijcsi
 
 


Bacilivi,dijcsi:
A hajhullás sajnos tök normális ilyenkor.A brutális hajhullás is... Én azért szedem továbbra is az Elevitet,mert az csökkenti valamelyest.. (meg talán a szopihoz is jó..). Az ember azt hiszi,hogy nem is marad haja :roll: . De ez kb. egy hónap alatt rendeződik..

Livi,jöhet az emil :wink:

Zsana:
Hát valami állati jók ezek a képek! Komolyan! Nagyon ügyes a férjed!!! Nekem alapból más stílus tetszik a lakberendezésben,de ezek baromira bejönnek!!
ja és a kicsi fiad,nagyon hasonlít rád!Olyan kis "a szemem se áll jól" srác. Nagyon bírom a kutyafülü kölköket :D :D
És csini vagy! Nagyon helyes,nézzél is ki ilyen jól!

Nika:
Nekem a lányommal 8 hét múlva jött meg,9 hónapig szopott :roll: .. Úgyhogy a szpotatás egyáltalán nem fogamzásgátlás..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


hellóóóó..

hálisten nekem még nem hullik a hajam..remélem nem is fog m megőrülök...
megyek fodrászhoz 2 hét múlva..bejelentkeztem és tegnapelőtt már vtam szoliban 5 kerek percet!!!Annyira jólesett!!!:):)
ma is megyek..
Megyünk vásárolni a Corába(anyukám marad Dórival addig,muszály kimozdulnom,úgy érzem!!!)ez szörnyű de úgy érzem ez a nap fénypontja!!! :lol: :lol:

Egyébként óri nagyon jó kislány..mondjuk ma telekakilta a pellert és még jól bele is taposott :lol: ,meg a háta is olyan lett(váltunk mi is pampersről)megpróbáljuk a liberót asszem!!!

na megyek m dél van szopitime és Dóri már nyöszörgél nekem...
puszi nektek!!!

Ja Zsana
A férjednek eza munkája???Nem akar festeni nekünk is??KOMOLYAAAAN!!!!!!!pont olyan piros a falunk és kerestem már régóta képeket rá,de nem találok...de ezek baromi jóóók!!!Szóval ha ezt csinálja és bevállal képeket én kérnék!!!
nikky
 
 


Nikky:
A cora nagyon jó hely :D :D Sok tiramisu :D :D
De komolyan,ami neked jólesik,az a babának is használ! Ha kimászkálod magad egy kicsit,nem leszel feszült,és ez a babára is hat! Én is kihasználok minden lehetőséget..
Légyszí,képeket Dorciról!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Barbamami ksözönöm szépen

nika70
Salgótarján
 
 


na, elveszett minden pedig egy regény írtam...

Szóval, Apa nevében is köszönjük a bókokat, örülök, hogy tetszenek a képek. Az igazság az,,hogy már lassan 2 éve lakunk itt de csak most raktuk fel őket... végre. Apa úgy mond hobbiból fest, de annál azért komolyabban, csak hát ebből ugye nem lehet megélni sajna, pedig ezt csinálná ha tehetné éjjel nappal.... A nagyobbik kép is pl egy megrendelésre készült, de aztán nem tetszett nekik, nem ilyenre gondoltak...na, mondjuk mi is elrontottuk, mert nem volt elképzelésük semmi sem, (csak látták az eddigi képeket és azok tetszettek) így elmentünk megnézni a lakást és ez lett belőle. Baromi nehéz úgy megcsinálni valamit, hogy nem tudod mit akarnak, de azért tetszen is stb. Na, szóval így került a nappalinkba ez a kép...elfér. Ezzel a sztorival csak az a gond, hogy most jól elvették a kedvét a "rendeléses" festéstől, pedig talán lett volna belőle egy kis mellékes...menedzsernek pocsék, de néha ezért egy két kiállítás összejön. Na, majd he lesz időm ráfekszem a kérdésre hátha összejön valami...

Bacilivi: a fal színeket majd megnézem. A bordót kikevertettük, a zöldet lehet kikeverve kapni. Majd megnézem a márkáját.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Bacilivi: itt találtam képszerkesztő programokat:
http://letoltes.prim.hu/letoltes/1524/

A fotofilter-t kipróbáltam. Használható de nem nagy szám, viszont van még egy csomó itt hátha találsz jobban. (kicsinyíteni lehet vele!)

szerintem ez is jó élehet:
http://origo.hu/szoftverbazis/multimedi ... view4.html

ja és itt is bizti van egy csomó:
http://letoltes.lap.hu/
http://szoftver.lap.hu/

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


sziasztok!

úgy látszik nekem mázlim van a pelusokkal :lol: :lol: :lol: :lol: az én fiam fenekére mindedjik jó!!!!!!!!!csak van ami nekem nem tetszik :P :P :P :P :P tegnap kaptam huggiest és nekünk az is jó!!!!!pedig ez 5-9 kilóig van :? :? :? :? :? szerintem ez alkat kérdése is.


képzeljétek tegnap volt sógornőm ballagása és kikellet vinnem magammal a Patrikot bácsárá mert ott volt utánna ebéd.anyuék kihozták aztán mondták hogy mutogassuk meg a rokonoknak és ők viszik is.erre anyósom elkezdett balhézni hogy mi az hogy csak 10 percre lessz ott a gyerek (pedig előtte megbeszéltük )elketdett anyumékkal órdibálni hogy persze mert náluk lakunk és igy ők akármikor babaázhatnak ő meg jó ha egy héten egyszer látja.(hozzáteszem én vinném gyakrabban de soha nincs otthon mindig azzal az idióta barátjával csavarog és csak 7 körül érnek haza.akkor meg már hova vigyem a gyereket??????)ugyhogy a vége az lett hogy gyerek marad HORDOZÓBA :evil: :evil: :evil: :evil: ,ott voltunk 3 órát nemtudtam hol átt pelenkázni :twisted: ,kézről kézre adták :twisted: ,vakuztak a szemébe :twisted: :twisted: .szerencsétlen gyerek a végén már úgy ordított hogy már énis sírtam.(ja hozzáteszem amint anyuék elmentek anyósom kivette a hordozobol az ALVÓ gyereket és már vitte is mutogatni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )aztán a balinak teli lett a töke kivette az eggyik rokon kezéből és eljöttünk.sétáltunk vele hazáig a gyerek meg olyan fáradt volt hogy nem tudott elaludni ezért végig ordította az utat ami 2 órás volt.a végén már már majdnem leszakadt a kezünk pedig eggyütt hoztuk.hát mióta terhes lettem nem cigiztem de tegnap 2 dobozzal biztos elszivtam,meg a bali is.
este meg hív anyosom hogy miért vittük el gyereket ő hazahozta volna(este fél nyolckor)na amit a bali rendezett azt ha nem látom nem hiszem el.alpjába ő nagyon nyugodt ember de akkor ahogy beszélt az annyával nem ismertem rá.ugyhogy most nem beszélünk(én nem bánom :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D )DE NEM TEHETEK RÓLA HOGY UTÁLLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


CSAJOK EZ A MI NAPUNK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BOLDOG ANYÁKNAPJÁT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OLYAN JÓ ANYUKÁNAK LENNI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kismama18
 
 


ANYUKÁK!!! SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

kismama,
huhh...ez kemény sztori...!!! Szegény Patrik. Nem értem, hogy emberek akik maguk is felneveltek gyereket, hogy lehetnek eennyire tuskók, érzéketlenek,figyelmetlenek stb...
Nálunkis most itt van anyós, mondjuk szerencsére ilyen súlyos helyzet nincs. Nála csak annyi hogy nem teszi le a kezéből egy másodpercre se Dalmit, folyamatosan beszél hozzá az éles hangján (de tényleg 1 mp-re se hagyja abba) és Dalmi egy idő után túlpörög és nem érti Anyós, miért üvölt aztán a gyerek (amúgy nem szokott..) és miért veszem ki a kezéből...

rzsana,
köszi!!!!!!az infraview-t tettem fel :wink:
Akkor várom a színeket :wink: :wink:

Kép
Korán kezdi... :wink: :lol:
Vendég
 


Kép

Kép Dalmi,Csacsi és Anya...
Ebben a pózban szeret mostanában aludni :D
Vendég
 


Bacilivi: Dalmi nagyon édes ahogy a csacsival meg veled alszik :)A piálást is korán kezdi :D :P :P

nika70
Salgótarján
 
 


MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ANYÁKNAPJÁT KÍVÁNOK!!!

Kismama:
Hát erre nem is nagyon lehet mit írni.. Azt hiszem,mi is mosolyszünetet tartanánk ezek után.. Csak az a kérdés,hogy egyáltalán észreveszik-e magukat,mert sajnos ilyenkor csak meg szoktak sértődni ahelyett,hogy elgondolkodnának rajta,MI is a gond..

Bacilivi:
VÉÉÉÉÉGRE képek!! 2 napja mi is így alszunk éjszaka.. Egyszerűen kiszolgálja magát,és tudok ALUDNIIIIIII :D :D Neki ő az "alvóscsacsi"? :D

Dojika,nagyon eltűntél!!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Hát lányok vettem tegnap barnasört...hát ez vmi undorító!!!
ittam 4kortyot de nem ment le több az istennek sem a trokomon...erőletetm még egy ideig,de ha nem használ hamarosan hanyagolom..

Szerintetek az baj h pont annyit termel a cicim mint amennyire Dórinak szüksége van??megeszi a saját kis adagját-néha 80,néha 110,néha közte,de ennyi..utána márcsak pár csepp marad amit fejhetek..ez gond???

Barbamami
ugyanolyan rózsaszín kis plüsstakarüónk van(Ikea) mint nektek!!:)

Dóri érdekes de csak esténként jön rá,szörcsög!!!olyan mintha taknyos lenne,de nem jön az orrából semmi..ritkán szokott köhögni is...tüsszenteni meg baromi sokat,de azt születésétől!szóval ezeket csak éjjel produkálja mikor alszik..lehet h száraz a levegő nálunk arra gondoltam és kiszárítja a nyálkahártyáit??elmegyünk ma venni mindenesetre párologtatót..azzal ártani nem ártok..

Képzeljétek Dóri tök jó kislány..remélem így is marad..amikor fennt van,sosem sír-kivéve ha tele a pelus,vagy éhes-inkébb nézelődik,mindent figyel annyira édes,nézi már a kis kezeit is néha..szóval bennt van most is a kiságyában és nem alszik,hanem éppen a csillagokat bámulja a baldachinon,közben ezerrel mozog a kis keze koordinálatlanul-olyan édi..

mindjárt rakok fel képeket..

ja a folyadékra akartam írni a múltkor h nekem pl adnom kell!!! neki napi60-100ml vizet... a sárgaságát kell kipisilnie ami még maradt neki és ez a tej mellett oldja a bilirubint...szóval Dóri iszik vizet..

húú jólesett tegnap kimozdulnom nagyon,de annyira elfáradtam h hazaértem szpoztattam,aztán aludtam 1 órát!!! :lol:
nagyon hamar elfáradok még,és még nem vagyok 100as úgy érzem,karikásak a szemeim,nem vagyok a toppon..kell ehhez is a 6hét???vagy én vagyok lassú??

Barbamami
Le a kalappal..nekem 1 gyerekkel is nehéz,nemhogy még 2 vel foglalkozni közben!!!tudtam h nehéz lesz,de bevallom,picit nehezebb mint amire számítottam!!!de majd belejövök!!!
na rakok fel pár képet: Kép Kép Kép Kép
nikky
 
 


Sziasztok Lanyok!!!!


Mindenkinek NAGYON BOLDOG ANYAK NAPJAT!!!!!!


Gyors bekukk... picit olvastam vissza..., tobbet nem tudok.

Mi is elkoltoztunk Becsbol, mar Godollon vagyunk. Rengeteg a tennivalo, dobozok, Dijcsi, Livi hajra... :( Hat eleg nehez, foleg, h. Noah reggel 8-tol este 8-ig kb. 3x max. 20 percet alszik...
DE fantasztikus sajat hazban (na jooo, az allame meg a banke... :roll: ) lakni, madarcsicsergesre ebredni es csupa zoldben lenni !!!!!!!!!!!
Ma hajnalban 2-kor porszivoztam a nappaliban, maskor nem enged a fiatalember... mivel nincs fuggonyunk, biztos nem neznek hulyenek a szomszedok, ha felebredtek... :) :roll:

FENIX, BARBAMAMI, AKIRA, BABZSAK , megbocsassatok, ha friss mamit elfelejtettem koszonteni....

HATALMAS GRATULA!!!!! Maxim, Boglarka Hanga, Samuli es Kyrus gyonyoruek!!!!!!!! Vegre itt vagytok mar! Jo egeszseget kivanok
nektek!

Zsana,
Annyira szep csalad vagytok, hihetetlen! Nem csoda, h. Vackor ilyen jokepu! Te is, parod is nagyon fotogen!
Nem emlekszem eskuvos kepetekre, tettel fel anno? Megneznem!

Nanett,
Jaj, fogzas, szegenykek. Nalunk is alakul... mikor olvastam Domcsi vampirkairol megneztem Noah-nak, es MIT ad isten, hat a szemfogak bizony fenn vannak. Fogalmam sincs, h. ez mindenkinel igy van -e, de nem annyira jo poen, hogy a hasfajas meg nem mult el..., es kezdodne a fogzas... jajajajjjjjjj :evil:

Livi,
Latom meglett a fenykepezogep es Dalmirol ismet keszult funny pic :) Edes!!!!!

Dijcsi,
Mark nagyon edes! irigykedem a hajkoronara. Noah meglehetosen kiritkult, ket helyen kikopott neki... Alig varom, h. lassalak a magazinban. Buszke lehetsz kettotokre! A sargasag miatt ne aggodj, fontos a kontroll, es megnyugszol tole. Minden rendben lesz!

Kepzeljetek, ha osszejonne, akkor ma talalkozok Luisaval es Laraval!!!!!!!!!!! Ha sikerul, csinalok kepet es teszek fel.

A talalkat nagyon varom, ki kellene tuzni egy napot es aki tud jon, aki nem, az is! Mit szoltok?
Csak hetvege jo? Nekem is akar hetkoznap is lehetne.

KépKép
KépKép
vitte
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?