Sziasztok Lanyok!!!!
Mindenkinek NAGYON BOLDOG ANYAK NAPJAT!!!!!!
Gyors bekukk... picit olvastam vissza..., tobbet nem tudok.
Mi is elkoltoztunk Becsbol, mar Godollon vagyunk. Rengeteg a tennivalo, dobozok, Dijcsi, Livi hajra...
Hat eleg nehez, foleg, h. Noah reggel 8-tol este 8-ig kb. 3x max. 20 percet alszik...
DE fantasztikus sajat hazban (na jooo, az allame meg a banke... ) lakni, madarcsicsergesre ebredni es csupa zoldben lenni !!!!!!!!!!!
Ma hajnalban 2-kor porszivoztam a nappaliban, maskor nem enged a fiatalember... mivel nincs fuggonyunk, biztos nem neznek hulyenek a szomszedok, ha felebredtek...
FENIX, BARBAMAMI, AKIRA, BABZSAK , megbocsassatok, ha friss mamit elfelejtettem koszonteni....
HATALMAS GRATULA!!!!! Maxim, Boglarka Hanga, Samuli es Kyrus gyonyoruek!!!!!!!! Vegre itt vagytok mar! Jo egeszseget kivanok
nektek!
Zsana,
Annyira szep csalad vagytok, hihetetlen! Nem csoda, h. Vackor ilyen jokepu! Te is, parod is nagyon fotogen!
Nem emlekszem eskuvos kepetekre, tettel fel anno? Megneznem!
Nanett,
Jaj, fogzas, szegenykek. Nalunk is alakul... mikor olvastam Domcsi vampirkairol megneztem Noah-nak, es MIT ad isten, hat a szemfogak bizony fenn vannak. Fogalmam sincs, h. ez mindenkinel igy van -e, de nem annyira jo poen, hogy a hasfajas
meg nem mult el..., es kezdodne a fogzas... jajajajjjjjjj
Livi,
Latom meglett a fenykepezogep es Dalmirol ismet keszult funny pic
Edes!!!!!
Dijcsi,
Mark nagyon edes! irigykedem a hajkoronara. Noah meglehetosen kiritkult, ket helyen kikopott neki... Alig varom, h. lassalak a magazinban. Buszke lehetsz kettotokre! A sargasag miatt ne aggodj, fontos a kontroll, es megnyugszol tole. Minden rendben lesz!
Kepzeljetek, ha osszejonne, akkor ma talalkozok Luisaval es Laraval!!!!!!!!!!! Ha sikerul, csinalok kepet es teszek fel.
A talalkat nagyon varom, ki kellene tuzni egy napot es aki tud jon, aki nem, az is! Mit szoltok?
Csak hetvege jo? Nekem is akar hetkoznap is lehetne.