Niki! Gratulálok!
Egyszerűen tündéri! A második kép különösen cuki!
Backa, igen, tipikus tipikus!
Hőmet nem mérem, gondolkodtam rajta, de úgy vagyok vele egy dologgal kevesebb, ami stresszel. Kevesebbet töltök azzal, hogy azon agyalok, vajon lesz-e, van-e, volt-e pé. Azt tapasztaltam, ha nem foglalkozom vele, akkor rendesen meg is jön, ha meg egész hónapabn mindennap önelemzek, akkor tuti előbb, később, vagy nem igazi mensisen jön meg.
Én halak vagyok rák aszcendenssel.
Apple, jó a tickered! Hasmenés simán lehet a meforaltól. Mennyinél is tartasz?
Anyoo, persze, hogy együtt megyünk! Majd bevárjuk egymást! Végülis csak 2 hét. Meg aztán az is lehet, hogy mégjobban begyorsítok. Most vettem csak észre, ma estére még jut 1,5 500mg-os, holnap reggel a patikával kell kezdenem. És próbálkozom az 1000mg-ossal.
Lafi, nem semmi vagy! Szakvizsga! Azért vigyázz magadra! Ne vedd fel, ha nem úgy sikerül, ahogy gondoltad. Gyes alatt próbálozhatsz majd!
Csipi, ez felfoghatatlan.
Lecso, orvos neve?
Gyűjtjük ám a jófej dokikat!
Mikor mész vérvételre? Igaza van a dokidnak! De után kezdd el megint, lassanként felépítve!
Dimet! Elhiszed, hogy én örülnék már egy 86-os inzulinnak is!
Monácska, én babát képzelek a görbédbe!
Kandi! Ismerős szitu, amikor jó lenne, hogy ne jöjjön meg, akkor megjön, amikor meg már szeretnék túlleni rajta, várat magára. Így voltak nekem 18 napos és 41 napos ciklusok is.
De a műtét meglesz, jól sikerül, és hamarosan beköszönt a gólya!