Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :) :) :)

Egy kis rossz idő kell, hogy beinduljon a topik! :) :( :)

Kuha, Thomasanne,
Drukkdrukkdrukk, hogy felvegyék a fiúkat a bölcsibe. :wink:

Ancsi,
Részvétem. :( Sok kitartást és erőt kívánok neked és a párodnak is!

Bodza,
Micsoda szép családi képek! Mennyire jó, hogy ennyi pici van a családban. :) Nálunk híre hamva sincs másik gyerek(ek)nek. Pedig őrizgetem a legjobb ruhákat, hátha valaki megörökli.
Jó olvasni, hogy Apukád leletei jobbak és hogy egész jól viseli a kezelést!

Totka,
Türelem és újra szép lesz a szemed! :)

Thomasanne,
De jó, hogy Tomi meggyógyult! Nem kellett a kúp sem, ugye?
Nem semmi méretei vannak a fiatalúrnak, bár kicsi sosem volt! :) Mi még csak 20-as cipőnél és 80-86-os ruháknál tartunk. :)

Mea,
Hátha valahogy mégis be tudsz kukkantani: BOLDOG NÉVNAPOT!!! kívánok én is! :)

Kuha,
Hajrá akupunktúra! Kívánom, hogy sikerüljön lefogynod! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ma Anyák napja lesz az oviban. Apa hazajött vigyázni Danira, én meg megyek Benihez nemsokára. :) Viszem a fényképezőgépet! :)

Zsuzsa,
Kócoshajú Julcsi a fenyegető gereblyéjével nagyon szépséges! :)

Csikken,
Roli-képek is nagyon jók! :) Nekem jobban tetszett picit hosszabb hajjal. :oops: :oops:
De jó, hogy nincsenek rosszulléteid, csak pici hányinger és már annak is hamarosan vége, ha a 12. héten is túl vagy már!

And,
Te tényleg egy angyal vagy! :)

Prüntyi,
Nagyon szuper lett a játszótér! :)

Ayse,
Túrógombócos Tankcsapda :) :) Bár, lehet, hogy Apa nem lesz ennyire lelkes! :) Imádom az orgona illatát és a látványát is! :)

benianyu

Kuha!

Örülök hogy jól vagytok....

Bölcsi:
Nekünk igazából a központi bölcsi egyezteti az adatokat, meg végzi a papirmunkát..és adja ki az engedélyt...
Hát én most nagyon optimista vagyok, ugye mert az mondta a nőci, hogyha papirok rendben, akkor felveszik.... :)

Hűűűűűű mekkora meccsem van Lénával :(

Ma kitalálta hogy szrájkol..illetve csak azt eszi amihez neki kedve van...
2 féle ebéddel kináltam de nem kellett....na gondoltam, alvás után...
Aztán alvás és most megy a műsor....nem kapta meg a 3-órási kakaóját...viszont felállt a konyhaszékre és megpróbált kenyeret lopni...majd mandarint....
De egyelnlőre még ellenállok és kitartok....(hopp most kenyérmorzsát eszeget :cry: :cry: :cry: :cry: ), próbálkozom megebédeltetni igy közel 4 óra tájban.... :? :? :?
Muszáj muszáj muszáj...... :( :( :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Köszi a drukkot, nagyon bízom a módszerben. Arról nem is beszélve, hogy igyekszem rendesen, böcsülettel végigcsinálni, mert jó sokba került a kúra!

Anyák napja: várjuk ám a képeket, és zsepit se felejts el vinni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megann!
Na, akkor legalább Te nyugodt lehetsz bölcsi ügyben!

Egyébként meg abszolút átérzem, hogy most mit érezhetsz Léna és a kajához való hozzáállás ügyében! :(
Nálunk is így kezdődött kb. 3-4 hete.
Nem akarom elkiabálni, és talán még le is kopogni, de úgy érzem, TALÁN kezd normalizálódni a helyzet.
Bár, most úgy érzem, támadnak a szemfogak, Gergő kissé taknyi, és a popója is mindig piros. A híg kakiról meg ne is beszéljünk.

Kép
kuha

Megann,
Csak picit belekotty, bár tudom, hogy neked fontos, hogy Léna rendesen és rendszeresen egyen. (Általában nekem is.)
De neki is lehet egyszer rosszabb, nem evős napja. Egyen mandarint, ha azt kíván, aztán majd többet vacsorázik, nem jó? Na, el is dugultam. :oops: :oops: :oops:

benianyu

Csak gyorsban, mert eddig a kádban áztattam magam, most pedig elvágtázok fodrászhoz...

Kuha
Holnap megkukkoljuk a bölcsit! Ezért ne gyertek el idáig! Ha minden igaz, mi is egy kis hátszéllel indulunk, de erre nem építhetek. Kb. 24 hely van, állítólag 100-nál több a jelentkező. :?

Benianyu
Nem kellett a kúp, szerencsére, csak egy éjszaka volt szörnyen hörgős.
Anyák napja, de jó lehet! Vigyél sok-sok zsepit!

Megann
Tudom, hogy fontos a rendszeres étkezés, én ebben nagyon vonalas vagyok, de vannak ilyen napok. :wink:

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne

Kaja:

hűűűűűűűűű akkor lehet hogy nekünk is fogtéma...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mert Léna délutáni kakija is az utóbbi 3 napban elég dksfkladjjf, na szóval tudjátok....meg piros utána a popója...

De azért most én győztem :wink: , becsaptam hogy áttettem kistányérba és a kis faszékében kezdtem etetni és nem az etetőszékbe, és megette :wink: :wink: :wink:

Na most indulunk apához az irodába, mert visszük vissza após kocsiját....

Most hivott a szerelő, tegnap elvitte az enyémet, mára már kész is :D ...volt egy kis csilingelő fémes hang a keréknél...hát tudjátok mi volt....valami belement a fékbe és elkoptatta az egyik fékbetétet :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: még jó hogy időben levitettem.... :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Thomasanne!

Micsoda????????????????????? :shock: :shock: :shock: 24 hely?????
Hát az nem semmi!!!!!
Kezdek kétségbe esni, azt hiszem!

Ja, és köszi, hogy megnézed nekünk is! Bár, én még nem bízom benne, hogy kint lesz!

Kép
kuha

Thomasanne!
Akkor én nagyon el vagyok tájolva az árakat illetően, de ez a kombináció valóban annyiba került :roll: Íme

Kép

Kép

És akkor már becsempészek pár Andris fotót is :oops:

Roli kopasz frizkója is jó, de nekem még nem volt szívem levágni azokat a szőke fürtikéket

Kép

Így fújjuk a pittypangot

Kép

Illusztráció Fehér András előadássorozatának Levesevés című fejezetéhez

Kép

ayse

Thomasanne/Kuha!
Hajrá bölcsi!

Kuha!
Hajrá gogyi!

Benianyu!
Várjuk a képeket!!!

ayse

bocsi, fogyi

én meg rohnok....

ayse

Zsóf!

Köszi! :D
Holnap akartunk menni, de lehet elmossa az eső..... :?

Csikken!
Roli képek nagyon aranyosak, főleg az tetszik, ahol a babát puszilja :D

Hajni!
Örülök, hogy jobban van a szemed és már legalább nem fáj.
And valóban nagyon-nagyon kedves, aranyos, stb., de ezt ő is tudja, igaz?! :wink: :P
Csíkot is kaptam bele, ma már jobb is a fülem, remélem most már rendben lesz.

Megann!
Leon is mostanában ilyen nem evős időszakát éli.....pontosabban a nasik kellenének, csak a rendes főtt kaja nem.... :?
Én se engedem, hogy nasizzon ebéd helyett, de gyümölcsöt azért adok neki, ha azt kívánja, egye azt. :wink:

Mea!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!! :D :D

Prüntyi!
Szuper lett a játszótér, Tüncsinek hogy tetszik?

Bodza!
Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő, meg hogy apukád is jól van!!
Képek fantasztikusak, Saci ünneplő ruhájától kész vagyok. Na ezért kéne nekem még egy kiscsaj, hogy ilyen cuccokat vehessek :P :P
A halastó meg szuper jól néz ki! :D

Thomasanne!
Éljen, hogy Tomi meggyógyult!!
Leon is 25-ös cipőt hord, meg felsőből is 98-ast, naciból még elég a 92 is.... :lol: :lol:
Bölcsi miatt szorítok nagyon, mi jövő héten megyünk az oviba beiratkozni.
Az ikeás pax, amit mi néztünk sajna ilyen áron van :(

Évi!
Neked is szorítok, hogy Gergőt felvegyék!
Meg a fogyiban is szorítok, hogy sikerüljön elérni, amit szeretnél. :D

Benianyu!
Juj, de jó, sok-sok képek kérünk az ünnepségről :D

Ayse!
Andris nem semmi a nagy leveses tányérral, nagyon édes
:D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Nincs meg neked véletlenül Tünde mai töltés topikjának a címe?

Tudom, hogy töltött ma, és biztos küldött értesítőt, de hát ugye nem vagyok otthon...

Elküldenéd? Köszi!

Kép
kuha

Barbi!:)

Én is izgulok az ovi miatt, mi már jelentkeztünk, de csak kb. 2 hét múlva derül ki, melyikbe vették fel Gergőt.

Prüntyi!:)

Szuper a játszótér. Mennyibe is került? :oops:

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Köszi szépen Barbi!

Találtál már valamit?

Kép
kuha

Évi!

Ma voltam már Tündénél, el volt rakva két póló, de mást nem vettem :P
Állítólag jövő héten jön rengeteg ruha, akkor megyek el mazsolázni kicsit.
Te?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Én sem találtam semmit, talán abban a jövő heti adagban! :lol: :lol:

Kép
kuha

Sziasztok!

Jaaaaaaj, nagyon élvezi Tüncsi a játszót...sokszor azt sem tudja, hová kapjon...meg inkább most "Duci-babáját" cipeli hintázni, csúszdázni...stb.

Zsóf, 200 körül volt, a pontosat anyu tudja...közös költségen ment! :)

Kép

Kép
prüntyi

sziasztok, még teljesen új fórumozós vagyok, tehát elnézést ha esetlegesen, valamit rosszul csinálnék még :)) nekem van egy tündéri pici lánykám (Zsófi) aki szintén 2005-ös, hál isten szerencsénk volt bölcsivel sikerült beiratni, bár nagyon féltem, hiszen engem is rémisztgettek és az is tény, hogy nem az első helyen vették fel, volt olyan, hogy rögtön megmondták, hogy max jövőre fér be "esetleg", hiába mondtam hogy mostmár vissza kell mennem dolgozni, hiszen különben nem lesz munkám, de hát nem egy szép világ ez, volt olyan is hogy bevették volna fél napra, de sajnos nem tudtam megoldani a délutánokat, bébicsőszre nem igen futja ( baromi drága), nagyszülők pedig elég messze laknak, végül a 3.ik helyen éppen üresedés volt és mondták hogy be tudják tenni a kincsemet :)
Van egy "nagy" fiam is (Ádám), aki már most istenien főnökösködik, főleg ha hugáról van szó, persze gáláns lovagot is tud játszani ha az kell, most úgy néz ki, hogy az ovival nem lesz majd bajunk, mondták, hogy ha testvérekről van szó, az-az ha egy családból odajár az egyik gyermek akkor, a kisebbik elsőbbséget élvez, ennek nagyon örülök legalább az óvodával nem kell megküzdenünk :)))
kis0510

Szép jó estét!

aludnom kéne már, de nem bírtam ki, hogy be ne kukkintsak hozzánk!!!!! :D
Bodza:
nem akarok édes csöpögős lenni, de annyira szép család vagytok!!!!!!!!Olyan igazi álombéli.Saci ünneplő rucijától, és a cipőjétől elájultam, én még ilyet nem is láttam!!!!Örülök, hogy édesapád jól van!
Prüntyi:
klassz lett a játszitok, és olyan jó, hogy ez csak a TIÉTEK!!!!!!
Megann:
na képzeld unokatesóm sírva hívott, hogy barnás folyása van.de ok minden velük, látta a babójának a lábikóit kezecskéit, szívverését hallotta.

Ayse:
Andris annyira hasonlít Rád!!!!!!!!!Panni is imád pity-pityet=pitypangot fújni!!!!!

Holnap, holnapután ballagás, majd az ott készült képeken meglátjátok a hajam, szerintem nagyon kiráááááály lett.(mondjuk az árát ne kérdezzétek, férjnek egy ezressel kevesebbet mondtam-így is elájult......... :? :? :? :lol:

Bölcsiseknek drukk, gondolok Rátok.
Csóközön

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ja, és nem tudom, megköszöntem e már a sok drukkot, bíztatást a szememmel kapcsolatban.Ha nem, arik vagytok, és KÖSZÖNÖM.
Higgyétek el, jólesik az ember lányának, ha gondolnak rá.

tényleg csóközön.
Ja, And:
megcsináltam a csaj bírálatát:csupa jót írtam, és jelest adtam.holnap leadom.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni!
Aranyos vagy és jól esik. Már csak azért is, mert anyósom képes azért felhívni telefonon, hogy elmondja, Andris mennyire nagyon hasonlít a férjemre :shock: és nem rám!
Várjuk a képeket!

Ma mindkét gyereket beoltották. Lili megkapta a hatéveset, már a fertőtlenítő spaynél leordított a hajat a dokinő fejéről és csak azután jött az oltás. Andris viszont megbocsájtott, pár perc múlva már vitte a kincseit megmutatni, a kukásautót és a már látott zöldet. :D

ayse

Sziasztok!

Kuha
Én is hasonlóképpen érzek! A legjobb az lenne, ha mindkét fiút felvennék a bölcsibe.

Benianyu
Milyen volt az Anyák napja?

Ayse
Nagyon jó a szekrény! Mi még nézelődünk kicsit, bár eddig mindig rengeteg kört futottunk és a végén megvettük az Ikeában. :roll:
Andris leveses kézzel, arccal a tányérban nagyon édes! :lol:

Barbi
Teljesen véletlenül, nem szeretnél egy cipőt Leonnak?
Mondjuk egy ilyet? :

Kép timberland cipi

Most vettül Tomi nélkül, de neki kicsi lett. 14cm bh.

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne

Ayse
Anyós :shock: Szerintem is nagyon hasonlít Rád Andris! A testvérek pedig egymásra.
Vizuális típus vagyok, Lili ahogy leordítja a doktornéni haját! :lol:
Persze élőben ez tudom, nem vicces!

Szia kis0510!
írj,még egy kicsit magatokról. A nagyfiad hány éves?

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne

Hát igen...aztán Lili a fülembe súgta, hogy nem is fájt :shock: :lol:

És kapott egy jutalomfagyizást is :D

ayse

Jó reggelt!

Azaz jobbat....

Léna hányással inditotta a napot :( :shock: :shock: :shock: és ilyen még nem volt :(
Reggel az ágyban köhécselés után vagy előtt hányta ki a semmit...majd a reggeli tápit.....
És nem is értem mert ezen kivül a világon semmii baja :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Huncut, betyár, vidám, minden ami kell.....
Szerintetek????
Lehát bármilyen virus aminek csak ez a tünete???
Mert még csak fosni sem fosik...vagy ilyesmi...
Viszont tegnap megevett 3 csemegeuborkát anyósomnál...
Lehet hogy ettől készült ki a gyomra?????
Most leszaladtam neki friss kifliért, rá is csapott egyből...tehát étvágyával nincs baj...
Szerintetetek??????

És ráadásul most kellene mennünk először ilyen zenés rajzolós foglalkozásra ide a műv házba...
Le merjem igy vinni Lénát?????

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok,

Megann. Hát ha nem lázas és semmi más tünete nincs akkor én levinném. Lehet csak a gyomrát rontotta tényleg el, nem?

Azért figyeld még hogy nem hány e többet.
Gondolom, ha a zuhanás miatt hányt volna az már akkor lett volna.

Benianyu, nekem és férjnek is jobban tetszik kicsit hosszabb hajjal, de kipróbáltuk. Máskor ennyire nem vágjuk azért le :)

Thomasanne, mi is néztünk ekkora szekrényeket és ennyibe kerülnek. Iszonyat nagy különbségek vannak ha már egy magasabb szekrényt veszel. Szerintem nem olyan vészes az ára-

Ha valaki jár a Campona felé akkor van ott a földszinten egy reset nevű bolt. ISzonyat drágák a dolgok, de most május 26-án bezárnak és így már nem. Tegnap vettem Rolinak egy pólót meg egy hu. felsőt. a poló 790 a másik 1500 körül volt. Érdemes benézni mert nem rosszak és így már meg is lehet fizetni :)

Sziasztok
K.

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok megint, szia thomasanne,
A mi kis családunk 4 tagu, 2 pirinyó, ahogy mondtam Zsófi aki most tölti a 2.-ik évét és Ádám 4 éves. bölcsi és ovijárat van :)
Bp.esten élünk és dolgozunk, mostanában egyre többet, és emberek közé pedig egyre ritkábban járok el, már amikor nem munka van akkor a srácoknak van judo, foci és egyéb igen fontos elfoglaltságok, aztán néha nem árt otthon is lenni főzőcske és takarítás, bár ezzel szerencsém van a srácaim (még) sokat segítenek az otthoni melóban :)) Ádi nagyon eleven fiatalember, muszáj ledolgoznia a sok feles energiáját tehát hordom mindenféle plussz órára, próbálok megadni nekik mindenféle lehetőséget, hogy legyen miből választaniuk majd ha eljön az ideje :) a kishercegnő pedig követ minket és próbálja utánozni a tesóját, kisebb nagyobb sikerrel :)) Zsófival még a bilizéssel küzdünk meg nap mint nap, van úgy hoy egyszer egyszer már ráül és akkor megy az akció ha szerencsénk van :))), ennek nagyon örülök, persze nem szeretném erőltetni, doktornénink is mondta hogy azt semmiképpen nem szabad, de mostmár úgy tünik h Zsófinak kezd kellemetlen lenni a pelus viselése. Nektek milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban? Ádinál nagyon egyszerű volt és szinte egyik napról a másikra már azt vettem észre, h ül a nagy wc-n és imáádta, hogy minket utánozhat ... A kisasszonynál viszont nem így van..sokszor szedné le magáról a pelenkát, de a bilire nagyon ritkán ül rá. . . ! :)
nagyon szívesen mesélek, ha gondolod kérdezz és nagyon szívesen válaszolok :)puszi !!! :)
kis0510

Thomasanne!
Hát ez marha furcsa, mert tegnap este elővettem az ikea-katalógust és megnéztem a pax árakat, hátul. Ott 40 ezer körül vannak a szekrények, minden kiegészítő nélkül. Ezt gondolom fel lehet turbózni jócskán, határ a csillagos ég. Magában a katalógusban középen bemutatnak egy-két kombinációt, és ott azért borsosabbak az árak. Mi mindenestre e látott szekrényt az összes kiegészítővel együtt 40 ezerért vettük. A 200 ezret drágállom, mert ebből az összegből sztem nagyobbat lehet építtetni egy asztalossal.
Egyébként a következő projektünk a mi hálószobánk falának ellátása gardróbszekrénnyel és pontosan a pax van kiszemelve erre a célra. Ha érdekel, majd tudósítok, hogy hogyan alakulnak a dolgok.

ayse

Halihó!

Léna tök jól van...mostmár biztos vagyok benne, hogy az a vacak savanyú és egyéb izű uborka akasztotta ki szegénynek a gyomrát :( :( :(

úgyhogy lementünk a zenebölcsibe...sajnos a nagy produkcó elmaradt, de a hoppon maradt anyukákkal tök jót dumáltunk, mig a gyerekek rohangáltak a nagy teremben :P

Szegény Lénát már néha tényleg sajnálom.....mi voltunk az elsők és ahogy futottak be sorba a kisgyerekek, ő szaladt feléjük tárt karokkal....megölelgette őket....megsimizte, adott puszit és hivta őket játszani.... :( :P :P :P :oops: :oops: :oops: azaz a kezével hivogatta meg húzta őket magával :oops: :oops: :oops:
Komolyan mondom szerintem már az sem lenne baj, ha holnaptól bölcsibe járhatna :oops: :oops: :oops: :oops:

Más:

Az auchanban akkora virágvásár van(merthogy oda is elszaladtunk), képzeljétek szép orhidea 1000 ft.... :shock: :shock: :shock: , úgyhogy gyorsan be is vásároltunk anyáknapjára :P :P
De a tömeg ami ott volt...na azt nem ajánlom kisgyerekkel...megint majd átgázoltak Lénán :( :( :( :(

Ja és az auchanas ujságban kinéztem egy édi pöttyös rucit Lénának...1699-ért...olyan cuki...sikerült vennem abból is...
Ugy ma indult az uj akció és ilyenkor nagy fosztás van....

Kis0510!

Szia!Isten hozott köztünk!
Kor alapján a mi kicsijeink elég pirinyóak a tiedhez képest, hogyhogy mégis minket választottál???? :P
Nálunk még egyáltalán nem téma a bilizés, max a gyerekek játszanak vele, vagy maximum ismerkednek...esetleg egy két gyerkőc van aki már célzottan használgatja :roll: :roll: :roll:
Nem lehet könnyű 2 gyerkőcöt ennyi felé vinni és még melózni is...klónozod magad??? :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Ayse
Ezt le kell írnom! Tomi éppen a karján tologatja az autókat! Megzabálom!

Szekrényprojekt:
Valóban csak 40 ezer körül van az 1m széles szekrény, de nekünk ebből 3db kellene + a tetejére a kiegészítő, ami 20 ezer/db. A belső kiegészítőket még nem is számoltam. :? Szóval most mi is az asztalosunkkal egyeztetünk, aki nagyon ügyes, csak irtó lassú. :roll:
Azért tudósíts, ha konkretizálódnak a dolgok, bár nekünk egyre sürgősebb, kidőlnek a ruhák a szekrényből. :lol:

Ki, hogyan rakja el a gyerkőcök kinőtt ruháit? Szeretném, ha kibontáskor, még mindig ugyanilyen szépek lennének.

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne

Thomasanne!

Én kimosva, kivasalva bezacskózva rakom el, zippzáros tárolófóliába a gardrób felső polcaira...
Szerintem ott nem lehet baja...
Ja és persze molyirtó a polcra :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Itt a Hugim és viháncolunk... úgyhogy majd este olvasok vissza... de most két Lili mondás:

- Milyen oltást kaptál tegnap? - kérdezi a hugom.
- Szülinapit!!!

- Fruzsi (hugom), Anyu, nem hiszitek el mi történt!
- ???
- Apu a lábát a mosdóba tette!
- ???
- Azt mondta, hogy ennyire hajlékony!

ayse

Sziasztok!
Megint sokszor kelünk éjjel :( , igy az agyam elég szita.

Ayse, köszi, amit Andris korai betegeskedéséről irtál, megnyugtatott ám kicsit. Most meg mintha alábbhagyna a nátha. És végre az oltást is megkapta Annácska.

Anna 4 hónaposan 7 kiló 30 deka, jó kis húsgombóc, nem is nagyon forog. Csak figyelmesen nézelődik, megfogja tárgyakat és nagyokat vigyorog, ha puszilgatom.

Hajni, biztosan szép lesz a szemed, csak nem látszik rögtön a változás.

Prüntyi, a játszóteretek szuper!

Karcsi homokozót gyárt Julcsinak a felszedett hajópadlóból, kiváncsi vagyok, milyen lesz. Az biztos, hogy Julcsi nagyon fogja élvezni.

Olyan vicceseket mond :D Tegnapelőtt rajzoltam neki egeret. mondtam, itt egy egér. Erre ő: Hal, inkább. Talán igaza volt.
Tegnap meg leesett éretlen szilvácskákat gyűjtögettünk. Mondom neki: ez a szilva. Ő: körte, inkább. Ha már most is állandóan ellentmond, mi lesz később :shock:
Ma amikor bementem hozzá a szobába, boldogan felkiáltott: Heló libám! Na, hogy ilyenkor mire gondol, arról fogalmam sincs.
És egyfolytában halandzsázik és nevet rajta.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok lányok!

Majola, erről Tüncsi mai produkciója jutott eszembe....
Apa, papa, és én is épp mással foglalkoztunk, nem Tüncsivel...ő valamin el volt...majd egyszer csak nagyon rázta a fejét, és mondogatta párszor, hogy nem-nem-nem-nem (különböző mhangsúllyal, olyan felnőttesen), majd egyszercsak felállt és közölte "elmegyek" azt kivonult a nappaliból, mi pedig, egymásra néztünk és majd ki dőltünk a röhögéstől...igazából a kis pofiját is látni kellett volna! :lol:

Megann, örülök, hogy Lénának nem lett baja! Tüncsi ma fejjel előre indult a csúszdán...félúton elkaptuk...úgy megijedt...(mindíg Duci babáját löki le először, és elvesztette az egyensúlyát)

Kuha,Thomasanne jaaaaaj, szörnyű ez a bölcsi téma! Nem is tudom sokan mit kezdenek nélküle, akinek nagyon fontos lenne...nem úgy mint mi akik, fél napra adnánk be, hanem, akiknek valóban el kell menni dolgozni...gondolom azért ők is ezt nézik első sorban!

Kép

Kép
prüntyi

Szép jó estét!

Nemrég jöttünk a ballagási buliból!!!Panna, férj, 10 perce kiájult, én meg bekóláztam, úgyhogy nagyon aktív vagyok!
Pannára irtó büszke vagyok, mindenkihez kedves mosolygós, huncut volt, el voltak ájulva hogy milyen kedves, cserfes , cuki kislány.
Én meg olvadoztam a büszkeségtől!!!Olyan jó érzés, semmi máshoz nem hasonlítható.
Kisebbfajta lagzi volt, zenével, és ötven fővel!!!
Panna nem túlzok, vagy 20szem szölőt, és vagy 5 csemegeubit megevett a húsleves, és a fasírtgolyók mellé.
Ha most nem hány(még az életében nem hányt) akkor soha. :oops:

Délben felszaladtunk Gyuláról jövet(ott vlot a ballagás) hozzám a kórházba, és ki voltak akadva, hogy ugyanolyan a szemem, mint műtét előtt. :cry: :cry: :cry: :cry:
De tényleg, szerintem semmi változás. :cry: :cry: :cry:

Kuha:
Megkérdezhetem(akár privátba is), hogy mennyibe kerül a fogyiszurka?????Tisztára felbuzeráltál vele!!!!!!!Sokat gondolok Rád ez ügyben-is-, és bölcsike ügyben.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Remélem minket se tagadtok ki hogy csak ilyen ritkán jövök! :roll: :lol:

Kárpótlásul szeretnék talit hirdetni, mégpedig a 15.-i hétre, csak mondjátok meg, kinek mikor jó! A tali helyszíne anyukám budaligeti kertje lenne, tehát kerti parti! Ha esetleg esne aznap az eső, kijelölök a rákövetkező hétre egy esőnapot, hogy biztosra menjünk! :)

Szóval várom a válaszokat, kinek mikor jó?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Hűűűűűűűű Léna akkorát fosott reggelre ,hogy teljes ágyhúzás, fürdetés :shock: :shock: :shock:
Mostanában csak olyan dolgok történnek amik eddig soha... :? :?

Rókica!

Hűű de bátor vagy....mármint hogy talit szervezel..
Természetesen rám számithatsz, csendben jegyzem meg hogy jó lenne ha nem csütörtökön lenne(mert ugye a takaritócsajszi akkor jön :oops: :oops: :oops: ), de ha mégis csütörtök lenne, akkor megpróbálom átszervezni....

Totka!

Akkor most mi lesz???? :roll:
Ez lehetséges???Ezek szerint nem sikerült a műtét??? :cry: :cry:
Vagy ott belül sikerült csak kivülről látszik úgy hogy semmi változás????

Prüntyi, Majola!

Jaj de jó fejek a gyerekek, már úgy várom hogy én is hahotázhassak Lénán...eddig az az összes poénos megnyilvánulása, hogy minden repülő madár neki: HÁP!!! :?
de azt is csak azrét, mert a CSIP még nem megy...

Ja most tölti meg a kubusüvegét vizzel :shock: :shock: :shock: mivel a tápit nem akarta meginni, mutogatott a kubusüvegre, én meg mondtam neki hogy üres...erre férj épp pancsol valamit, odaszaladt felállt a kisszékére és tölti vizzel az üvegét :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted:
Van esze ám... :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Kis0510!

ÜDv köztünk! De tényleg, megkérdezheztem én is, hogy hogyhogy pont minket választottál? Hiszen a Te babód tényleg idősebb a mieinknél, és nem is őszi, hanem inkább tavaszi-nyári...

Lili-Julcsi-Tüncsi szájon behaltam!!! :lol: :lol: :lol: Julcsinak tényleg nem semmi ám a humora!!! És látom, Tüncsi is nagyon ott van "fenyegetőzésben" :D :D :D :D :D
Én is várom már, hogy itt tartsunk!

Totka!
Sajnálom, hogy mások is úgy látják, hogy nem változott semmit a szemed... :cry: :cry: :cry:
És a doki, aki csinálta, mit mond??? MEg egyébként is, ilyenkor akkor most mi van???

Fogyi: hát, erre engem Cleo hülyített be, illetve nagyon meggyőzött az, hogy évekkel ezelőtt ő is ugyanitt járt, és nagyon eredményes volt.
Egyébként 30e Ft-ba kerül, ez 1 kúra, 10+1 ajándék alkalomból áll.
És megkapod a doktornő könyvét is ajándékba, hasznos tanácsokkal, receptekkel, ami 3.700 Ft . Én már majdnem megvettem előre a könyvet, még szerencse, hogy nem, mert nem tudtam, hogy ajándékba megkapod azt is.
A további, fenntartó kezelés (kúra) esetén már "csak " 27.000 FT / 10+1 alkalom.

És képzeld, ezt el kell meséljem. Tegnap , mikor mentem, volt ott egy csajszi, tipikusan az a csinibaba, hatalmas műkörmök, tökéletes smink, ékszerek, stb. El is gondolkodtam, hogy egy ilyen csajszi mit keres itt, mi a francot akar fogyni???? :roll: :roll: :roll:
Ült egy székben, várt ő is a sorára. De ahogy ült, láttam, hogy a hasán kivillan némi háj, oldalt, ami persze jóval kisebb volt, mint mondjuk az enyém. Na mindegy, gondoltam, biztos szült, és azt akarja leadni. Egyébként, lábilag, stb. teljesen rendben volt.
Aztán elkezdett beszélgetni egy másik csajjal, látszott, hogy ők már többször jártak is, mert ismerték egymást.
Bekapcsolódtam én is a beszélgetésbe, aztán úgy éreztem, hogy vehetem a bátorságot, és megkérdezhetem ettől a csajtól, hogy mégis mit akar itt, tök jó alakja van, stb.
Meg is kérdeztem, hogy mióta jár, mennyit fogyott, és mennyit akar.
Erre közölte, hogy ő tavaly nov. 20-án volt először, és 40 kg-ot !!!!! fogyott, és hogy most 73 kg!
Hát gondolhatod, leesett az állam rendesen, először nem is akartam elhinni.
Aztán elővett fényképeket magáról, amik még akkor készültek, mikor 40 kg-val több volt. Meg olyanokat is, amik már a fogyás során készültek. Semmi csalás, valóban ő volt, és elképesztő, komolyan, tényleg alig akartam elhinni.
Ez adott egy jó nagy adag löketet, hogy igenis meg lehet csinálni...!!!
Persze, nem 40 kg-ot szeretnék fogyni,arról nem is beszélve, hogy ha ez a lány mondjuk novemberben kezdte, akkor számításaim szerint kb. már vagy 150.000 Ft-nál tart.

Meglátjuk, hogy a kúra végére mire jutok, max. még egy kúrára benevezek.

Egyébként jót röhögtünk Robival , mert mikor az első alkalommal voltam, felhívtam utána, hogy mi volt, stb. Kérdezi tőlem, hogy na, mennyit fogytam? Erre én, szerinted? (nem érti meg szerintem, hogy nem kimondottan a tűktől fogyok) 25 kg-ot!!!! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) Erre Robi közölte, hogy jó, mert akkor már csak 1x kell mennem!!! Hát nem aranyos? :D :D :D :D

Róki!

Hű, de jó lenne egy kerti tali!! Nekem elvileg mondjuk hétfő-szerda-pénteki napok lennének jók, akkor úgyis megyek Gergővel Pestre. De hol van pontosan ez a Budaliget??? :roll: :oops: :oops: :oops:

Megann!

Szegény Léna!!! Még mindig azt gondolod, hogy az ubitól lehet ez?? Remélem, semmi komoly virnya, vagy ilyesmi!

Kép
kuha

Kuha!
Hű, most Hajni szavaival élve engem is "felbuzeráltál" ezzel a fogyis történettel. Elküldenéd az elérhetőségét? Még szopizunk, addig nem aktuális, de utána!!!!!
Nagyon jól hangzik és kívánom, hogy eredményes legyen! Mennyi idő alatt megy le a 11 alkalom?

Megann!
Bocsi, hogy belekotty, de ez tipikusan egy enyhébb vírusfertőzés.
(már tegnap gondoltam, csak nem akartam írni, hogy 3 ubi azért sztem kevés a gyomorrontáshoz). Viszont ha nem lázas, és nem is hányt annyit, akkor nem vészes a dolog. Igyon sokat - bár mint írod, ezt önkiszolgáló üzemmódban teszi :lol:

Thomasanne!
Karonautózás :D:D:D

Hajni!
Drukk!

Majola!
Julcsiduma :lol:

Rokica!
Budaliget, az közel van :D Nekünk a hétfő és a péntek nem jó.

ayse

Remélem minél többen el tudtok jönni! Ezek szerint a szerda eddig az a nap ami mindenkinek jó?

Kuha!

Budaliget a II. kerület legészakibb csücske, már szinte Nagykovácsi (ahol Ayséék laknak :D). Hűvösvölgy, Máriaremete mond valamit? Ha majd meglesz a dátum, szerteküldöm az infót hogy hogy lehet odajutni, de tanácsolom mindenkinek hogy próbálja megszervezni az autós szállítást, mert hosszas a tömegközlekedés! A Moszkva térről még 1 villamos meg 1 busz a végállomásig!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse! :lol: :lol: :lol:

www.akupunkturagiller.hu

Nekem nagyon szimpi a nőci, meg az egész légkör is.
A doktornő mindig hétfő-szerda-péntek rendel, és rendszeresen menni kell, ezeken a napokon! Esetleg, amikor beindult már a fogyás, akkor meg lehet vele dumálni, hogy egy héten csak 2x menjél. De eleinte mindenképpen menni kell mind a három nap.
Tehát, így mondjuk 4 hét alatt telik le 10+1 alkalom.
Ja, az is fontos, hogy nem maradnak bent a tűk, hanem beszúrja, majd a váróban ülni kell a tűkkel a füledben kb. 35-40 percet, majd az asszisztens kiszedi, és már mehetsz is.
Lehet természetesen kérni bent maradós tűket is, de hát az drágább...

Én egyelőre jól érzem magam a bőrömben, semmi fejfájás, rossz közérzet, stb. Napi 1000-1200 kalóriáról szól a történet. Azért ez tényleg nem olyan vészes. Mondom, ami nekem sokkal gázabb, az a 3 liter folyadék. Na, azzal küszködök, tényleg a fülemen jön már ki. De leküldöm, nehogy már ezen múljon!! Igaz, a napom háromnegyed részét a wc-n, pisiléssel töltöm... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Róki!

Hűűű, ez félelmetes távolságnak tűnik... :roll: :roll: :roll: :roll:
Na, de majdcsak megoldjuk valahogy.
Ayse-nak most könnyű dolga lesz, akár le is sétálhat majd a talira

:D :D :D

Kép
kuha

Ayse!

www.akupunkturagiller.hu, gé betűvel, nem pedig "kúval". Nem tudom miért, de most így visszanézve, olyan, mintha "kú" betűt írtam volna.. :roll: :roll: :roll:

Kép
kuha

hát nem tudom, nekem most sem gé betűnek tűnik. Mindegy... :roll: :roll:
Megyek, folytatom a takarítást, függöny mosást, ganajozást...

Kép
kuha

Képek! :)

Szilvi:

Kép

Kép

Zsuzsa két hónaposan:

Kép

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

életjel.... :?

And, Thomasanne!
Köszi a hiányolást, aranyosak vagytok! :)

A hosszú hétvégét a Balatonon töltöttük, szerdán jötünk haza.
Sajnos Nati beteg lett, olyan taknyos, mint még soha!
Lázas is volt, köhögött is, úgyhogy kijutott a jóból. :(
Gyógyit nem kapott, csak a szokásos fenistilt/calcimuscot stb.
Ma már talán jobban van, bár az orrából még dől a cucc, de már huligánkodik. :)

Próbáltam visszaolvasni, de nem emlékszem mindenre, ne haragudjatok! :oops:

ami megmaradt:

And! :D
Nagy-nagy gratuláció a 6mm-es tesóbabához! :)
Remélem könnyen viseled majd! :)
Angyali mivoltadat én is megerősítem! :)

Totka!
mikor derül ki, hogy milyen lett a szemed a műtét után?
Mennyi a gyógyulási idő? :roll:
Sztem még ne szomorodj el! Remélem nem hiába feküdtél kés alá!

Rokica!
Édesek a lányok! :)
A tali szempontjából nekünk a péntek nem annyira jó.

Kuha!
drukk a fogyihoz! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

néhány Nati kép, amikor még jól volt:

munka közben
Kép

megölelem a labdát
Kép

mit mondtál?
Kép

kifújom az orrom
Kép

simi (minden növényt meg kell simogatni :D )
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!!!!

Második ballagás is kipipálva!!! :D Holnaptól no zaba.Férjem kiakadna, ha mesélnék neki az akupunk.ról, pláne az áráról.Ő hiszi és vallja, hogyha odafigyelék hogy mennyit és mit eszek+mozognék picit, 3-4 hónap alatt visszanyerném az eredeti formám.
Megann:
lehet, hogy az ubi hajtotta meg Lénát, nállunk a szölő után volt ma reggelre nyakig kakás Pannu.
Nati, Szilvi képek tündériek, vidámak!!!!

Szemem:
a doki szerint jól sikerült, még duzzadt, azért lóg, majd két hét múlva lesz kb.ok.
Higgyétek el(a családomat már az őrületbe kergetem), ez nem fog javulni, fölül lóg.
De kérdezzétek meg And-ot, Ő látott szerdán, hogy milyen.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?