Sziasztok!
Kis0510!
ÜDv köztünk! De tényleg, megkérdezheztem én is, hogy hogyhogy pont minket választottál? Hiszen a Te babód tényleg idősebb a mieinknél, és nem is őszi, hanem inkább tavaszi-nyári...
Lili-Julcsi-Tüncsi szájon behaltam!!!
Julcsinak tényleg nem semmi ám a humora!!! És látom, Tüncsi is nagyon ott van "fenyegetőzésben"
Én is várom már, hogy itt tartsunk!
Totka!
Sajnálom, hogy mások is úgy látják, hogy nem változott semmit a szemed...
És a doki, aki csinálta, mit mond??? MEg egyébként is, ilyenkor akkor most mi van???
Fogyi: hát, erre engem Cleo hülyített be, illetve nagyon meggyőzött az, hogy évekkel ezelőtt ő is ugyanitt járt, és nagyon eredményes volt.
Egyébként 30e Ft-ba kerül, ez 1 kúra, 10+1 ajándék alkalomból áll.
És megkapod a doktornő könyvét is ajándékba, hasznos tanácsokkal, receptekkel, ami 3.700 Ft . Én már majdnem megvettem előre a könyvet, még szerencse, hogy nem, mert nem tudtam, hogy ajándékba megkapod azt is.
A további, fenntartó kezelés (kúra) esetén már "csak " 27.000 FT / 10+1 alkalom.
És képzeld, ezt el kell meséljem. Tegnap , mikor mentem, volt ott egy csajszi, tipikusan az a csinibaba, hatalmas műkörmök, tökéletes smink, ékszerek, stb. El is gondolkodtam, hogy egy ilyen csajszi mit keres itt, mi a francot akar fogyni????
Ült egy székben, várt ő is a sorára. De ahogy ült, láttam, hogy a hasán kivillan némi háj, oldalt, ami persze jóval kisebb volt, mint mondjuk az enyém. Na mindegy, gondoltam, biztos szült, és azt akarja leadni. Egyébként, lábilag, stb. teljesen rendben volt.
Aztán elkezdett beszélgetni egy másik csajjal, látszott, hogy ők már többször jártak is, mert ismerték egymást.
Bekapcsolódtam én is a beszélgetésbe, aztán úgy éreztem, hogy vehetem a bátorságot, és megkérdezhetem ettől a csajtól, hogy mégis mit akar itt, tök jó alakja van, stb.
Meg is kérdeztem, hogy mióta jár, mennyit fogyott, és mennyit akar.
Erre közölte, hogy ő tavaly nov. 20-án volt először, és
40 kg-ot !!!!! fogyott, és hogy most 73 kg!
Hát gondolhatod, leesett az állam rendesen, először nem is akartam elhinni.
Aztán elővett fényképeket magáról, amik még akkor készültek, mikor 40 kg-val több volt. Meg olyanokat is, amik már a fogyás során készültek. Semmi csalás, valóban ő volt, és elképesztő, komolyan, tényleg alig akartam elhinni.
Ez adott egy jó nagy adag löketet, hogy igenis meg lehet csinálni...!!!
Persze, nem 40 kg-ot szeretnék fogyni,arról nem is beszélve, hogy ha ez a lány mondjuk novemberben kezdte, akkor számításaim szerint kb. már vagy 150.000 Ft-nál tart.
Meglátjuk, hogy a kúra végére mire jutok, max. még egy kúrára benevezek.
Egyébként jót röhögtünk Robival , mert mikor az első alkalommal voltam, felhívtam utána, hogy mi volt, stb. Kérdezi tőlem, hogy na, mennyit fogytam? Erre én, szerinted? (nem érti meg szerintem, hogy nem kimondottan a tűktől fogyok) 25 kg-ot!!!!
Erre Robi közölte, hogy jó, mert akkor már csak 1x kell mennem!!! Hát nem aranyos?
Róki!
Hű, de jó lenne egy kerti tali!! Nekem elvileg mondjuk hétfő-szerda-pénteki napok lennének jók, akkor úgyis megyek Gergővel Pestre. De hol van pontosan ez a Budaliget???
Megann!
Szegény Léna!!! Még mindig azt gondolod, hogy az ubitól lehet ez?? Remélem, semmi komoly virnya, vagy ilyesmi!