Sziasztok!
Elég rég írtam nektek. Ennek oka, hogy egy pár napja elég "depis" hangulatban vagyok.
Lehet, hogy sok volt a melő a 2 gyerkőc mellett + a fogyira is fogják a kedves barátok. A csúcs szerintem viszont az volt, hogy pénteken összetörték az autónkat.
Zsolti állt a piros lámpánál, és hátulról egy böhöm terepjáró belegyorsult. A baromfija azt hitte, hogy már elindult a sor, mert éppen valamit olvasott a kormányon.
Mondanom se kell tiport rendesen. Nem lehet nyitni a csomagtartót, ami ugye 2 gyerek mellett nem hátrány.
Két napja csak rohangálunk mint pók a falon. A kárszakértő szerint min. 400-500 eFt anyagáron a kár, amiből 10%-ot nekünk kéne fizetni, mint avulást, mivel 5 éves elmúlt a kocsink. Ez most annyira hiányzott mint egy púp a hátamra.
Vállalni csak márc 11-ére vállalták a kocsit javítani. Min 1 hét mire kész.
Kristóf napok óta elég rosszul alszik éjszaka, szerintem neki is fog jönni a foga, mert rág mindent ezerrel és nagyon-nagyon keservesen tud sírni.
Így hát most minden együtt, ami a boldogságomhoz kell
.
Panka!
Örülök, hogy jó lett az NST. Azért figyelemmel kísérlek.
Kata!
Ez a fránya mandula gyulladás eltünhetne már az életünkből
. Mi is mindig ezzel küzdünk.
Dórika biztos nagyon édes lehet, ahogy rázza a fejét. Kinga is csinálta, néha olyan sebességgel, hogy a végén mindig a földön kötött ki lecsücsülve és vigyorogva.
Dodus!
Voltunk vasárnap kint Artóton két helyen is. Attila egyik barátjáék is ilyen házat szeretnének mint a miénk lesz egyszer. Náluk is jön a 3. baba és kell a hely.
Attiláékhoz is meghívást kaptunk az új házba. Hát nem mondom, van tér rendesen. (szegény párjának lesz mit takarítani.
) Egyébként nagyon szép lett a ház.
Már nagyon várom, hogy megkapjunk az engedélyt a tervhez. Szerintem a jövö héten meg kell, hogy érkezzen.
Elolvadhatna már ez a rengeteg hó, és kezdhetnék már a házunkat. Napok óta csak azzal álmodom.
Ha valaki tud eladó kiskategóriás autót, ami azért jó állapotban van légyszi szóljon. Szeretnénk majd egyet venni nekem, hogy azért egy kicsit mobilabb legyek.
Lina!
Van még lendületed a tanuláshoz??
Neva!
Hírek a vinyóról????????????
Zoli!
Tudsz valami jó helyet a neten ahonnan lehetne zenét letölteni?
Marika!
Remélem jól vagytok!!!!! Épp belegondoltam, hogy már bizony nincs sok időd neked se hátra (mármint aa szülésig
)Engem ilyenkor már a frász kerülgetett, hogy mikor kell a kórházba rohanni.
Na ez is szép kis regény lett
Puszi mindenkinek
Kriszta