Új privát üzeneted érkezett!

Marika!
Nekem 36. héten 92 mm volt a BPD. Kép(Emlékezetõül Kristóf 4 kg és 55 cm volt)Kép Bár a fej mérete nem tükrözi, hogy milyen dundi lehet a baba. Tehát ne izgulj, szerintem neked (nektek Kép)a pocakodból ítélve nem lesz ekkora a leányzó. Állítólag a normál súllyal született babák sokkal ellenállóbbak. Kép Tudományos okosságokból kiolvasva Kristóf is azért fulladt be könnyebben mert nagy súllyal született, a teste fejlettebb, mint a tüdeje.

Panka!
Pedig ez már a fészekrakó ösztön KépKépKépKép!!!!!!!! Jobb, ha erõteljesen belevágsz a pihizésbe, mert szükség lesz az összes energiádra. KépKép

Eva!
Gyógyulást az egész családnak!!!!!!!!!!

Lina!
Sok-sok kitartást és erõt a tanuláshoz. Én is pont ezen töröm a bucim, csak még a megoldás nem jutott az eszembeKép.

Kata!
Gratula a sok-sok fogacskához. Nekünk a fogakból még csak a rengeteg nyál jutott. KépKép De az non-stop összeköttetésben van az ággyal, a "földdel" stb....Kép

Gyöngyöske!
Nem nagyon tudtok ti sem kimászni ebben a fránya betegségbõl??

Neva!
Van valami fejlemény a vinyóval kapcsolatban. A Kürt szerintem is veszett drága, de legalább valami lehetõség van a pótolhatatlan dolgok visszanyerésére. Kép KépKép
Egyébként ismerõs a helyzet. Azóta én is mentek ahova csak érek.

Szerdán megkapták a gyerekek az oltásokat. Tõlük már csak én lettem nyûgösebb. Büszkén jelentem, hogy Kinga még el sem sírta magán. Bár közölte a dokinénivel, hogy HÉÉÉÉ, EZ FÁJT!!!!! Fájt is szegénynek még két napig végig a lába, hiába borogattam az oltás helyét. Azt már kevésbé jól viselte (viseltükKép)!! Be is lázasodtak mind a ketten. Nem akartam Kingát csütörtökön oviba engedni, de pont akkor volt a farsang, és mivel reggelre már nem volt lázas így elvitte Zsolti. Nagyon tetszett neki, mert pizsama bulit is tartottak. KépKép Az ovónéni Piroskának volt öltözve és elõadták nekik az egész mesét. Kingusnak nagyon tetszett, mert egész este azt mondogatta nekem, hogy mond mama miért olyan nagy a szád???? (Ezt vegyem célzásnak KépKép )

Pinehésben gazdag jó éjt mindenkinek
Puszi, Kriszta
dkrisztina

Köszönjük szépen, gyógyulgatunk, ma vidékre utaztunk mamiékhoz, gyönyörû utunk volt, mindenkinek kivánok egy kis napramenetelt, vigyázzon mindenki a picire(k-re) akár kint van, akár bentKép))

eva
evaeva

Sziasztok!

Panka!
Nekem a 36. héten 90 volt a BPD.
A szülés napján mért adatok: BPD 95, a súlya pedig Kb. 4290 g. Ehhez képest 4000 g-al született.
A 95-ös BPD miatt nem szülhettem meg hüvelyi úton hiszen faros volt. A doki akkor azt mondta, hogy ha nem faros lenne, akkor semmi gond nem lenne a fejével.
Csatlakozom Krisztához a fészekrakó ösztönnel kapcsolatban. Kép
Esetleg nem gondolkodtál még azon, hogy a szülés elõtt meg kellene tisztítani az ablakokat? Ezt komolyan kérdeztem. Állítólag ez a legfõbb jel. Kép Én szombaton megcsináltam, szerdán megszültem. Kép

Marika!
Ez már a 4. fogacskánk volt. Kép Nem vagy kissé szétszórt??? KépKép

Drága neva!
Mi van a vincsivel??? Annyira veled érzek.
Nekünk is elszállt tavaly, rajta Dóri képeivel amik a születése után 2 perccel készültek. Ne tudd meg milyen ideg voltam. Azok aztán tényleg pótolhatatlanok voltak. Szerencsére a párom a szülés után azonnal elküldte õket az öccsének, így mind megmaradt. Viszont veszett a Dancsi ovis ballagási és az Anita ált. ballagási képei. KépKép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

A mára elõirányzott anyag mennyiséggel végeztem!Kép Még arra is lesz idõm, hogy este még egyszer elolvassam. Egész jól tudtam tanulni, miközben Martin körülöttem rohangált. Most épp talpig hajfestékben ülök, úgyhogy még ezt is volt idõm felkenni.

Kata007Kép

Én már nem tudom követni, hogy Dórika hány fognál tart!Kép Martinnak mára beduzzadt a bal felsõ hármas is, úgyhogy most szám szerint 5 foga jön egyszerre, de még egy sem tört át. Az a jó, hogy eszik és alszik rendesen, csak néha nyûgös, de akkor nagyon. Szerencsére a Dentinox használ. De nem tudom, mi lesz, ha hirtelen mind megindul egyszerre!Kép Bár a doki néni szerint most fájhat neki a legjobban.

KrisztaKép

Ezt nem is tudtam, amit írtál, hogy ilyen összefüggés van a babák esetében a súlynak és az ellenálló képességnek. Mondjuk én kicsit el voltam kenõdve anno a kórházban, hogy Martin még a 3 kilót sem érte el, de megnyugtattak, hogy ez nem gond.Kép Szerencsére 1 éves korára bõven utolérte magát. Most olyan édes, abban a korszakban van, hogy mindennel megkínál, bármit eszik, hozza a rágókáját is, és tömi a számba. Hátha anyának is kell.Kép

PankaKép

Én úgy vártam magamnál ezt a fészekrakó ösztönt, mondom, akkor legalább rendesen kitakarítok majdKép, de nálam nyoma sem volt. Lehet, hogy ha nem indított szülésem van, hanem várunk még pár napot, akkor rend és tisztaság lett volna a lakásban!Kép

Megyek, lemosom a festéket, amíg még marad hajam!Kép

Puszika, Lina
lina

Sziasztok!

Még semmi hír a winchesterrõl. Vizsgálják, aztán majd kiedrül. Jövõ héten felhívom õket, hogy mi újság. Annyira bízom benne, hogy csak elektronikai baja van és akkor le lehet menteni az adatokat. Így legyen.Így legyen, kérem szépen....

Ahogy olvastam Panka érzéseit, fura volt. Szinte én izgulok helyette / helyettükKép. Azt hiszem tényeleg itt az idõ.

És most egy nagy segítséget kérek tõletek. Olyan orvosra van szükség, aki hajlandó akár a lombikprogramig eljuttatni egy párt. Sogórnõm nem esik teherbe. Ma õszintén beszélgettünk errõl és kiderült, hogy a vérvétel, Uh, vizsgálaton nem jutottak még tovább. Már felemésztett több tucat orvost (és persze pénzt )és most Fenesinél tart. Volt már Sándor Cs, Imri, a megyeibõl Molnár (ennyi jut eszembe).
Valami tuti kellene, mert 33 éves és annyira szeretném ha lenne gyerekük. És persze õ még jobbanKép
Köszi elõre is
Mindenkinek jó hétvégét.
neva
neva

Sziasztok!

Lina!
Én még tudom követni! Kép
A 4. is teljesen kint van. Már alig várom, hogy látni is lehessen ha vigyorog. Kép

Nem irigyellek Martin fogai miatt! Igaz ilyet még nem hallottam, hogy ennyi jöjjön egyszerre, de legalább nem nyûglõdik vele hetekig.
Nálunk is bevált a Dentinox gél, annak ellenére, hogy sokan nincsenek megelégedve vele.

neva!
Én a jövõ héten beszélek a dokimmal, rákérdezek!
Vincsi miatt ezer drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akkor most én is kérdezek:
Nem tudja valaki nekem megszerezni Papp Ritától a Kuckó mackó c. számot???????????????????????
Már mindent végigtúrtunk a neten, de nem találjuk.
Dórinak annyira tetszik (persze nekem is, és én szoktattam rá, hogy állandóan énekeltük amikor Dancsi elkezdte a sulit). Ma meghallotta a gyerek a VV2-ben. Hát tátott szájjal hallgatta és rendesen reklamált amikor vége lett. Kép
Tudom meg is lehetne venni, de egy számért nem akarok megvenni egy cd-t. Segítsetek!!!!

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

LányokKép
Hát mit mondjak, ezzel a fészekrakó ösztönnel nem nyugtattatok meg.Kép De a mélyponton sikerült túljutnom.Kép Ezt az 1 hetet meg csak kibírja még Beni a pocimban, utána meg már akár jöhet is.

KataKép
A héten már pucoltam ablakot.Kép Igaz ez kényszerbõl volt a festés miatt. De már kinéztem magamnak két ablakot, hogy még azokat is meg kéne pucolni.Kép
Papp Ritában sajna nem tudok segíteni.Kép

LinaKép
Ügyi vagy, csak így tovább.

NevaKép
Winchesterhez nagy drukk-drukk.
Orvos ügyben szerintem tudok segíteni, mi is ugye végigmentünk majdnem ezen. Küldök egy mailt. A testvéredet is megvizsgálták már vagy csak a sogórnõdet?

Zoli, MarikaKép
Merre jártok?

Puszi mindenkinek, Panka (37+0)

panka

Panka!

A férjem testvérérõl + a feléségérõl van szó de ez totál lényegtelen. Igen vizsgálták.
Nekem egy nõvérem van, akinek 3 gyereke van(1 fiú+2 lány). Mindhármat császárral szülte, többet nem szülhet.
Úgy tûnik a császár családi vonás és a többségben vannak a lányok.
Nagyon szoritok nektek a közelgõ nagy nap miatt.
neva
neva

Neva!Én is császárral szültem mind a kettõ fiamat,viszont én úgy hallottam,hogy már többet is lehet szülni így háromnál.Nálunk mondjuk esetleg a harmadik jöhet szóbaKépViszont a szomszéd utcában lakó doktornõnek 6 fia van,mindet császárral szülte.Pedig biztosan tudta,mit vállal,mert nemcsak õ orvos,hanem a férje,meg az ikertestvére is.(csak amit én tudok tutira).

Mariann
Mariann

Mariann!

A nõvéremet egyéb egészségügyi problémák miatt (magas vérnyomás,vizesedés stb) sterilizálták az utolsó császárkor.
Tehát többet nem szülhetKép
6 gyerek??? Nem tudom, hogy ez bátorság vagy gyerekimádat vagy egyszerû meggondolatlanság? Bár ha van mód szépen felnevelni õket akkor érdemes.
Bár engem nem tudnának rávenni még egyreKép

neva
neva

Sziasztok!

Elolvasgattam szépen, mirõl irtatok, eszembe jutott, hogy egy unokatestvérem, aki most 43. éves márciusra várja a 8. gyermekét. Jól látjátok a nyolcadikat. Gyönyörûen élnek, hatalmas nagy családi összefogással, elköltöztek Borsodból valahová Szeged mellé egy szép kis faluba, s olyan gyönyörû helyen laknak. A nagyok meg már vigyáznak a kicsikre, nem önfeláldozásból, hanem egyszerüen bennük van a testvéri, ösztönös szeretet. Teljesen irigylem mindig õket, csak a neveket nem tudom soha megjegyezni, de a legkisebb az Sára. Mindig az utolsót tartom nyilvánKép)
Nekem az elsõ kettõ sima szülés volt, a harmadik császár, s ha választhatnék, a normál, egyszerü szülés mellett döntenék, ha lehetne. Igaz, hogy fájdalmasabb, de sokkal aktivabban részt tudnék venni a szülésben, s nem egy beteg ember képzete lengne be, hanem egy szülõ nõé.
Jaj, igen. Én is ablakot mostam a második szülésem elõtt, s azon az éjszakán elment a magzatviz. Szóval hajrá, tiszta ablak!!!
A munkatársamnak pedig most született meg két kislányunokája, akik mesterséges úton kerültek be a mama pocijába, mert hiába próbálkoztak sok éven keresztül. Három beültetett petesejtbõl három megtapadt s kettõ szépen ki is fejlõdött, a harmadik felszivódott a második hónap közepén. Most születtek meg Veszprémben. Ha ez segit, megkérdezhetem, hogy kihez kell fordulni!!!
evaeva

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem, de úgy örülök, ma is nagyon jól haladok, és Martin abszolút nem zavar!Kép Még mindig nincs újabb fogunk, nem tudom, mire vár még a fiatalúr.Kép

MariannKép

Neked miért lettek császárosak a babák? Amikor Martint szültem, nem igazán irigyeltem a császárosokat, szegényeknek nehezebb volt utána pár napig. Bár a szülõágyon én is könyörögtem érte.Kép

NevaKép

Hát igen, megértelek. Lehet, hogy azok után, amin keresztül mentetek Laurával, én is meggondolnám, hogy vállaljak-e még egy babát. De azért szerintem ne jelentsd ki kategorikusan, hogy biztos, hogy nem lesz több. lehet, hogy pár év múlva nagyon fogsz vágyni egyre, és egyáltalán nem biztos, hogy megismétlõdne, ami most történt.

A számítógéphez szorítok!Kép

PankaKép

Szerintem a babuci marad még egy ideig, de most már akkor sem lenne baj, ha kibújna. A 37. betöltött hét után már semmilyen szempontból nem számít koraszülöttnek. Azért kicsit irigyelek most minden babavárót, mert én alig várom a következõt!Kép Jövõ tavasszal belevágunk a baba-projektbe!

Kata007Kép

Én nem igazán értek hozzá, de a párom a Kazaa-val szokott számokat letölteni. Kerss rá a Google-ben erre, és akkor le tudod tölteni magát a Kazaa-t, és azzal bármilyen számot le tudsz majd tölteni.

Puszi mindenkinek! Lina
lina

Sziasztok Lányok

Panka, önkéntes számûzetésben voltam, mert nem akartam, hogy sok legyen belõlem valakinek.
Érthetõbben, nem volt olyan amiért írhattam volna

Kata, egész reggel a kérdéses számot kerestem a neten, találtam mindenfélét, pl. Pap Rita magánélete, Bodnár Attila a Mátrában stb.Kép,Kép,Kép
Tudom magamról elsõ a gyerek, de setleg a tündérkének nem lenne jó mondjuk, Vangelis, Republic, Demjén Rózsi, vagy valami egyszerûbb, ha igen nekem megvan, azonnal küldhetem. Kép,Kép,Kép.
Komolyan még a warez oldalak mélységében is jártam, de nem találtam e csodálatos szerzõpáros egyetlen mûvét sem. Megtalálták a keresõk mindkét helyet ahol keresed, de a zenét azt nem.
Nem haragszol?

Marika, Panka szorítunk.

Ha lehet, akinek nagycsaládos rokonai vannak adja át a szülõknek a tiszteletem jeléül az üdvözletemet, büszkék lehetnek magukra.

Zoli - aki, ugye nem is hiányzott itt annyira Kép-
bbendi

Sziasztok!

MEGVAN A 3. FOGUNK!!!! A BAL FELSÕ KETTESKE!

Puszi, Lina
lina

Sziasztok!

LinaKép
Gratu a fogacskához. Mindjárt utoléritek Dóri babát.Kép

LányokKép
Holnapra nagyon nagy drukkot kérünk. Ma voltunk NST-n és nem lett a legjobb az eredmény. Pedig 2× is megcsinálták. Nem az volt a baj, hogy nem akart mozgolódni (bezzeg elõtte és utána csak úgy hullámzott a hasam), hanem a szívhang frekvenciájával magyarázott valamit a doki, hogy az a határon van. Pedig 140 körül volt végig a szívhangja. Utána kellett mennem UH-ra flowmetriára, ott minden rendben volt. De a dokim azt mondta, hogy legszívesebben benttartana. Végül abban maradtunk, hogy holnap 7 óra NST, és majd meglátjuk. Most be vagyok ... rendesen. Ugye minden rendben lesz?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

PankaKép

Nagyon szorítok, szerintem nem lesz semmi baj. Írj holnap, hogy mi volt!

Puszi, Lina
lina

Lina!
Gratulálok a 3. fogacskához! Kiitartást a tanuláshoz! A szoknya pedig biztos csinin fog állni addigra. Kép Te kazira tornáztá/zol? Ha igen melyikre?

Panka!Kép
Nem lesz semmi baj, drukkolunk.

Ma Hanga Kincsõ 5. hónapos, de még csak "négy hónapos" oltást kapta, a januári betegsége miatt. 7420 gr. A hosszát nem mérték, de én ezt megtettem vmelyik nap 67-68 cm.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Panka!

Nagyon szoritunk neked, ügyes legyélKép)) Ne tiltakozz a kórház ellen, ha esetleg benn kell maradni.
eva
evaeva

Panka!

Minden rendben lesz. Szoritunk!Kép

Gyöngyöske!

Szép méretek! Kép

Ma beszéltem Killessel és azt mondta, hogy valószínûleg lesz gépük. Talán már hétvégére! Õk is jól vannak. Mondtam, hogy várjuk szeretettel visszaKép

Férjem még nem hívott, hogy mi újság a winchesterrel kapcsolatban. Talán nem akar......?

neva
neva

Sziasztok!

Lina!
Hatalmas gratula a 3. fogacskához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi DC-t használjuk ilyen letöltésekhez, de ott hiába nézzük bármikor, sajnos nincs. Kép

Zoli!
Annyira drága vagy!KépKépKép
Azért ha mégis, véletlenül valahol meglátod, vagy valamelyik kollégádnak megvan, nagyon megköszönném. Én csinálok belõle mp3-at, tehát ez nem gond.

Panka!
Ezer drukk!!! Kép
Dóri születése jutott eszembe most rólad. Neki is a szívvel volt probléma, de nála az volt, hogy "beszûkült" a szívhang. Vagyis nem reagált a mozgásokra, keményedésekre a szíve. Emberi nyelven: készen volt a megszületésre! Kép Mint ahogy Te írtad: végig ugyanaz volt a szívhang érték, utána UH, majd flowmetria, aztán 16.40-kor kiemelték az én picurkámat. KépKépKép
Könnyû szülést kívánunk Neked, ügyes legyél, és értesítsetek minket minél hamarabb!!!!!!!!!!

Puszi! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Panka!
Nagyon drukkolok (vagy már nem kellKép olvasva Kata írásátKép), biztosan minden rendben lesz. Mi az a flowmetria? A bentartós dolgot melyik doki mondta? Mindenesetre vigyázz magadra és a kis babucidra isKép Ha már ott tartotok, akkor kívánok olyan szülést, mint amilyet én is szeretnékKép Azért Roxit jó lenne, ha nem elõznéd meg, illetve engem se nagyonKép
Ja és még egy smsre sem vagyok felkészülveKép

Lina!
Mit kell olvasnomKép Ez nagyon jóKép Hogy van a kis vámpír? Jól viselte?KépKépKép

Kata!
Mondatma páromnak a Papp Ritás dolgot, de sajna õ sem talált, bezzeg mást igenKép Könyvtárban próbáltad már? Ismerõseim sajna kicsit nagyobb korosztály, így nem igazán van ilyen CD, de ha gondolod szívesen felénekeljük nekiKép

Gyöngyöske!
Gratulálunk a szép méretekhezKép Szuri nem volt rossz?

Lányok!
Az ablakpucolásról sikerült lebeszélnetekKép Bár már februártól terveztem, és most itt a szép idõ, de inkább még várok vele 3 hetet, legyen porosabbKép

Puszika mindenkinekKép Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok Lányok

Lina igyekezzetek, mert jövünk felfelé a fogak számában Bí,Bí,Bí, vagy valahogy így csináltad. Nekünk alul KETTÕ.
Komolyra fordítva, nem emlékszem már a nagyokra, nem az 1-s nek kell fent is kijönni, vagy tévedek?

Panka, ott vagyunk körülötted mi is, látod????
Egyébként nem hazuttolom meg magam, irjátok már meg, hogy a várandósok milyen nemû gyermekre készültek, elfelejtettem és bogarászni sem akarok az archívban, jöhetnek a nevek is!!!!!

Kata igyekszem Kép.

Még este jövök.

Zoli

Gyöngyöske mi is így jártunk annó, de rég is volt Kép
bbendi

Sziasztok!

ZoliKép

De hivatalosan az egyesnek kellene jönni a nagykönyv szerint. Martin kicsit felborította a sorrendet.Kép

GyöngyöskeKép

Tényleg szép méretek! Martin 5 hónaposan 7100 gramm volt és 69 cm. De utána való hónapban alig hízott, és fél évesen 7450 gramm volt.

NevaKép

Továbbra is drukk a számítógéphez!

Kata007Kép

Este megnézzük Neked a Kazaa-n, mert reggel kevés felhasználó volt csak. Ha sikerül, akkor majd elküldöm.

PankaKép

Neked továbbra is kitartás, holnap szerintem már okosabbak lesztek. Ha benn kell maradnod, azért küldj valakinek sms-t, ne aggódjuk halálra magunkat! De nagyon szorítunk továbbra is!

MarikaKép

Nem igazán viselte meg a fogzás, mert napközben bújt ki a foga, nem éjszaka. Reggel még csak dudorodott, de délben meg már kinn volt a hegye. Érdekes lesz, ha nem nõnek gyorsan az egyesek is! Mint egy kis vénember.Kép

Puszi mindenkinek, Lina és a HáromfogúKép

Ui.: Köszönjük a gratulációkat! Megyek megint tanulni. De azért nem mondhatjátok, hogy elhanyagollak Benneteket!Kép Ma amúgy megjött a papírom, az írásbeli március 24-én lesz, a szóbeli 26-án. Szuper, alig várom!Kép
lina

Sziasztok!

Panka!
Mi újság? Szerintem mindenki annyira kíváncsi az eredményre mint énKépKépKép

Zoli!
Panka kis fiút vár, én pedig kislánytKép Roxiról emlékeim szerint nincs ilyen információnkKép

Lina!
Tanulj szépenKép

Puszika mindenkinek, Marika

Ui: Dodus hol vagy?
Marika (hriczom)

Zoli, a neveket az elõbb elfelejtettem írni Pankáék Benjámint szeretnének (legalábbis nagyon remélem, hogy jól emlékszem)KépKépKép Mi pedig a Dorottya mellett döntöttünk, erre azért biztosabban emlékszemKép

Pá, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Most értem haza, csak egy gyors bejelentkezés.
Ma jó volt az NST, hogy dokim szavait idézzem "sokkal szimpatikusabb, mint a tegnapi". Legközelebb pénteken megyek. Most rohanok, mert 9-re bejelentkezett a védõnõ, de utána jövök visszaolvasok és írok bõvebben is.Kép
A mai az elsõ napom itthon. Ezt is megértük.Kép
És köszi mindenkinek a sok-sok drukkot.

Panka

panka

Panka! Ezek jó hírek, akkor lehet ropni a táncotKép Jó mulatást otthonKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Na végre elment a védõnõ. Ma jó sokáig volt itt, már majd éhenhaltam. De legközelebb már csak a doktornõvel jön, ha Benit hazahoztuk a kórházból.Kép

Mint már fentebb írtam, ma minden ok volt az NST-n. Doki szerint tegnap valószínûleg sikerült elkapni egy alvási ciklust. Meg tegnap nem vittem magammal semmi serkentõ szert.Kép De ma reggel 6-tól nyomtam magamba a szõlõcukrot és a kólát. Szerencsére megtették hatásukat.Kép Többet ezek nélkül nem megyek, az biztos.Kép És még egyszer köszönöm mindenkinek a sok drukkot. Biztos ennek is nagy hatása volt.Kép

GyöngyöskeKép
Kérnék szépen én is fotót a gyerekekrõl. Már jó a chellos címem is.

NevaKép
Van már valami hír a winchesterrõl?
Killes tudott neked segíteni? Szupi, hogy lesz gépük, de netük is lesz vagy azt nem tudod.

KataKép
Tegnap nekem is azt írta a dokim a kiskönyvbe, hogy enyhén beszûkült oszcilláció. Most már akkor tudom, hogy ez mit jelent.Kép

MarikaKép
A flowmetria egy sima UH vizsgálat. A magzati keringést nézik vele. A befekvést elõször NST-n mondta a nõ, hogy ha nem fog mozogni be fognak fektetni. Nem tudom mit akart ezzel elérni, de sikerült rámhoznia a frászt. Utána a fogadott dokim is mondta, hogy ha nem miskolci lennék, akkor benttartana.
Azért 24-ig nem várnék, ha nem muszáj.Kép Vagy változott a kiírási dátumod? Most nézem, hogy ma 24.-e van, akkor pont egy hónapod van még.Kép Neked mikor lesz NST?

ZoliKép
Marika jól írta. Ha nem nézték nagyon félre UH-on a dolgokat, akkor pocaklakó fiú lesz és Benjámin lesz a neve. Én úgy emlékszem, hogy Roxinak is fiút mondtak.

LinaKép
Akkor még 1 hónapod van. Annyi idõ alatt biztos sikerül a végére érned a tanulnivalónak.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Panka! Pénteken megyek NST-re reggel 9-re. Remélem kifogunk egy aktív periódustKép 24-ig nem kell várni, de szerintem mi sem fogjuk megvárni, most úgy érzem vánszorognak a napok, már alig várom, hogy ne érezzem magam így. Már ülésnél is állandóan ki kell húzni magam, most tudom csak meg, milyen a helyes testtartásKép Gondolom te is alig várod már, hogy kint legyen szépen, egészségesenKép
Védõnéni legalább mondott neked szép dolgokat? Én nem tudom mikor fog megint "meglepni". Gyerekorvos nektek a körzeti lesz, mert én a miénkrõl nem sok jót halottam, így biztos, hogy máshonnan szeretnék egyetKép
Most ennyi, majd jövök mégKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Kedves kismamik! Már nagyon szurkolok Nektek, hogy az utolsó idõkben is minden okés legyen. Vigyázzatok Magatokra és ha valami van, tessék értesíteni minket, hogy ne aggódjunk!

Minden új foghoz szívbõl gratulálok, további jó fogzást!Kép

Képzeljétek, tegnap bejövök dolgozni, hétfõi jajdenincskedvemdolgoznimég hangulat, beszélgetés a kollégákkal, mikor fél tízkor telefonálnak, hogy a számviteli ov nem tud menni egy elõadásra, ugyan ugorjak be helyette énKép Tízre kivitt minket a vállalati sofõr a vállati autón, fél háromig meghallgattuk az elõadást, aztán gyorsan hazatûztem. Nagyon jól jártam ezzel a kis tanfolyammal.Kép Viszont nem tudtam írni Nektek!

Neva! Mi a helyzet a vincsivel? Nagyon-nagyon szorítok, remélem segít valamit.

Kata! Az óvónõ ismerõsünket még megkérdezem, hogy nekik nincs-e meg véletlenül az oviban az a Papp Rita, vagy Pap Rita.

Mindenkinek további szép napot! Olyan jó, hogy napközben mindig süt a nap. Jobb kedvem van tõle!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Kedves kismamik! Már nagyon szurkolok Nektek, hogy az utolsó idõkben is minden okés legyen. Vigyázzatok Magatokra és ha valami van, tessék értesíteni minket, hogy ne aggódjunk!

Minden új foghoz szívbõl gratulálok, további jó fogzást!Kép

Képzeljétek, tegnap bejövök dolgozni, hétfõi jajdenincskedvemdolgoznimég hangulat, beszélgetés a kollégákkal, mikor fél tízkor telefonálnak, hogy a számviteli ov nem tud menni egy elõadásra, ugyan ugorjak be helyette énKép Tízre kivitt minket a vállalati sofõr a vállati autón, fél háromig meghallgattuk az elõadást, aztán gyorsan hazatûztem. Nagyon jól jártam ezzel a kis tanfolyammal.Kép Viszont nem tudtam írni Nektek!

A bál nem is ezen a hétvégén volt, csak elnéztem a meghívót. Azt nem figyeltem, hogy melyik hónap, csak azt, hogy 22-e. Közben pedig március volt és nem februárKépKép

Neva! Mi a helyzet a vincsivel? Nagyon-nagyon szorítok, remélem segít valamit.

Kata! Az óvónõ ismerõsünket még megkérdezem, hogy nekik nincs-e meg véletlenül az oviban az a Papp Rita, vagy Pap Rita kazetta.

Mindenkinek további szép napot! Olyan jó, hogy napközben mindig süt a nap. Jobb kedvem van tõle!

Puszi, Dodus
Dodus

Én azt hittem, hogy az eredetit tudom még javítani, ehelyett a régi is elment, meg a javított isKép Na mindegy, növelem a hozzászólásokat, egy helyett háromKép

Dodus
Kép
Kép
dodus

MarikaKép
Védõnéni nem sok újdonságot mondott, inkább csak pletyóztunk egy kicsit. Dokinéni az lesz, akihez körzet szerint is tartoznánk. Nekem is õ volt a gyerekorvosom és öcséim is hozzá járnak, ismeri az egész családot. Eszembe sem jutott, hogy esetleg mást keressek.
Akkor pénteken mindkettõnknek NST.Kép Jövõ héten 3× kell mennemKép: hétfõ, szerda, péntek.

DodusKép
Jó, hogy elõkerültél.Kép
Javítani úgy tudsz (talán 5 vagy 10 percen belül), hogy amit elküldtél hibás hozzászólást annál a dátum mellett ráklikkelsz az edit gombra és ott bead egy ablakot, ott lehet javítani és újraküldeni. Hú ez így elég zavaros lett, de azért a lényeget remélem ki lehet hámozni belõle.Kép

Puszi, Panka

panka

Köszi Panka! Ismét okosabb lettem.Kép Legközelebb ügyesebb leszek. Jó, hogy mindig tudtok segíteni, ha problémám van.Kép

Dodus

És most belejavítok, ahogy írtad. Remélem sikerülKép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Mindenki!
Annyira bízom bennetek Papp Rita ügyben. Kép
Én már mindent megpróbáltam. Tanítónõ, óvónõ, barátok, ismerõsök, net.
Tudjátok ez egy olyan szám, amire Dóri azonnal felfigyel. Ha sír valamiért és ezt elkezdem, azonnal abbahagyja. Bármi baja van, vagy éppen el akar mászni peluscsere közben Kép, ezzel mindig el tudom bolondítani. Kép A fogát mindig úgy kukucskáltuk meg, hogy közben én ezt énekeltem, mert különben nem engedi megnézni. Kép
Pedig igazából nem neki szántam ezt a dalt, hanem amikor Dancsi elkezdte a sulit, neki énekeltem mindig ezt. Aztán azt vettük észre, hogy amikor elkedtem énekelni, Dóri bármit csinált abbahagyta és rám figyelt. Ez van, ennyire megszerette. Kép

Panka!
Örülök, hogy minden ok. KépKép

Marika!
Az éneklés nekem is megy, de szeretném neki a számot is megszerezni! Kép

Lina, Zoli!
Az igaz, hogy a nagykönyv szerint az 1-eseknek kellene jönni, de Martin még nem tud olvasni. Szóval õ ezt nem tudhatta, ugye????

Rólunk annyit, hogy Dancsikámat a dokibácsi nem engedi a héten suliba, mert mandula gyulladása van. Két napja lázas. Kép Nem hiányzott! Kép Remélem Dóri nem kapja el.
Most Kriszta tanácsára gõzerõvel eszi a mandarint, bízom benne, hogy használ neki.
És akkor egy jó hír is:
Képzeljétek Dóri határozottan mutatja a "NEM"-et! Kép
Nem ám bármikor, csak amikor tényleg ezt akarja tudatni velünk. Kép Tök édi! Néha úgy rázza a fejét, hogy elveszti az egyensúlyát és eldõl! Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

Kata feladom, kész, küldök inkább Rednexet. Van még Ladánybene 27, illetve BonBon stb.
bbendi

Megint Sziasztok Lányok

Kata szinte egyszerre írtunk, ezért ha meglenne a szám akkor tedd meg elküldöd empéháromban.
Szenvedni akarok, sanyargatni magam Kép.
A mai fiatalok már csak ilyenek, nem ismerik az olvasást, egyébként Bendi nagyon kínlódik, ma már sír is az elõbb szerintünk a foga miatt.
A mandarin az jó, szinte naponta eszik bendi is almával, egyébb gyümivel.

Zoli
bbendi

Zoli!

KUCKÓ MACKÓ KELL!!!!!!!! KépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Tegnap Gyöngyöt a dokibácsi megvizsgálta. A diagnózis: egészséges.KépKép Így csütörtökön mehet oviba.KépSzegénykém már minden nap emlegeti.
Én pénteken megyek suliba. Szombaton megyünk vidékre, a dédi 83. szülinapját ünnepeljük. Majd vasárnap szintén vidékre kocsikázunk, és a nagypapit köszöntjük a szülinapján.

Lina!
Örülök, hogy a tanulással a tervezettnek megfelelõen tudsz haladni. Kép Tegnap délután míg a lányok aludtak, nekem is sikerült végre napközben is bõvítenem ismereteimet (Európai tanulmányok). Kép

Kriszta!
Mi újság van felétek?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Elég rég írtam nektek. Ennek oka, hogy egy pár napja elég "depis" hangulatban vagyok. Kép
Lehet, hogy sok volt a melő a 2 gyerkőc mellett + a fogyira is fogják a kedves barátok. A csúcs szerintem viszont az volt, hogy pénteken összetörték az autónkat.
Zsolti állt a piros lámpánál, és hátulról egy böhöm terepjáró belegyorsult. A baromfija azt hitte, hogy már elindult a sor, mert éppen valamit olvasott a kormányon.
Mondanom se kell tiport rendesen. Nem lehet nyitni a csomagtartót, ami ugye 2 gyerek mellett nem hátrány.
Két napja csak rohangálunk mint pók a falon. A kárszakértő szerint min. 400-500 eFt anyagáron a kár, amiből 10%-ot nekünk kéne fizetni, mint avulást, mivel 5 éves elmúlt a kocsink. Ez most annyira hiányzott mint egy púp a hátamra.
Vállalni csak márc 11-ére vállalták a kocsit javítani. Min 1 hét mire kész.

Kristóf napok óta elég rosszul alszik éjszaka, szerintem neki is fog jönni a foga, mert rág mindent ezerrel és nagyon-nagyon keservesen tud sírni. Kép

Így hát most minden együtt, ami a boldogságomhoz kell KépKép.

Panka!
Örülök, hogy jó lett az NST. Azért figyelemmel kísérlek.Kép

Kata!
Ez a fránya mandula gyulladás eltünhetne már az életünkbőlKépKép. Mi is mindig ezzel küzdünk.
Dórika biztos nagyon édes lehet, ahogy rázza a fejét. Kinga is csinálta, néha olyan sebességgel, hogy a végén mindig a földön kötött ki lecsücsülve és vigyorogva.Kép

Dodus!
Voltunk vasárnap kint Artóton két helyen is. Attila egyik barátjáék is ilyen házat szeretnének mint a miénk lesz egyszer. Náluk is jön a 3. baba és kell a hely.
Attiláékhoz is meghívást kaptunk az új házba. Hát nem mondom, van tér rendesen. (szegény párjának lesz mit takarítani.Kép) Egyébként nagyon szép lett a ház.
Már nagyon várom, hogy megkapjunk az engedélyt a tervhez. Szerintem a jövö héten meg kell, hogy érkezzen.
Elolvadhatna már ez a rengeteg hó, és kezdhetnék már a házunkat. Napok óta csak azzal álmodom.

Ha valaki tud eladó kiskategóriás autót, ami azért jó állapotban van légyszi szóljon. Szeretnénk majd egyet venni nekem, hogy azért egy kicsit mobilabb legyek.

Lina!
Van még lendületed a tanuláshoz??

Neva!
Hírek a vinyóról????????????

Zoli!
Tudsz valami jó helyet a neten ahonnan lehetne zenét letölteni?

Marika!
Remélem jól vagytok!!!!! Épp belegondoltam, hogy már bizony nincs sok időd neked se hátra (mármint aa szülésig KépKép)Engem ilyenkor már a frász kerülgetett, hogy mikor kell a kórházba rohanni. KépKépKép

Na ez is szép kis regény lettKép
Puszi mindenkinek
Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés. Milyen meglepõ, de még mindig tanulok.Kép Egyelõre bírom, és Martin olyan rendes, tegnap óta egyedül építõzik. Van egy Mega Bloks nevû építõje, olyan mint a Lego, csak sokkal nagyobb, és szépen teszi egymásra a darabokat. Egyelõre terv szerint haladok, jó lenne, ha nem borulna fel.

KrisztaKép

Mióta fogyózol? Hogy haladsz? Én most nagyon kitartó vagyok, de a tanulás úgyis lefoglal. Sajnálom a kocsitokat.Kép Ez több mint bosszantó.

GyöngyöskeKép

Örülök, hogy Gyöngy meggyógyult!Kép Neked is jó tanulást!

Kata007Kép

Sajna tegnap este nem volt Kuckó Mackó a Kazaa-n sem senkinek, pedig több mint 4 millió felhasználó volt fenn. Ezt a gyöngyszemet senki nem õrizgeti a gépén. Remélem, azért sikerül megszerezni. Martin mostanában a klasszikus zenére van rákattanva, imádja pl. Mozartot. Az apukájával szokott ilyeneket hallgatni, lévén, én nem vagyok valami vájtfülü.

PankaKép

Örülök, hogy minden rendben volt, pénteken is ügyesek legyetek. Nekem talán azért volt mindig fergeteges az NST, mert mi délután mentünk, és akkor Martin jóval elevenebb volt, mint reggel.

MarikaKép

Örülnék, ha visszatennétek végre az ICQ-t, mert etetések közben szoktam chat-elni, pihenésképp. És nagyon hiányzol! Gyere lécci néha beszélgetni! Legközelebb 13 körül leszek fenn.

Puszika mindenkinek, Lina
lina

Sziasztok Lányok
Kata, ha meg lesz a Kukó Mackó ez az évem már tökéletes.

Kriszta, most dolgozom, de este otthon elmondok mindent amit tudok, fejbõl nem megy. Egyébként milyen zenékre gondoltál??

Zoli.
bbendi

Sziasztok!

Kata! Még körözöm a Kuckó MackótKép

Lina! Martin már nagyon ügyes. Hogy tudja, hogy a mamájának tanulni kellKép Mit fog ezért kapni, hogy ilyen ügyes?? Szülinapi képek nincsenek véletlenül?

Neva! Helyzet???

Kriszta! Sajnálom, ami az autótokkal történt. Zsoltinak nem lett semmi baja? Ígérd meg, ha legközelebb kis falunkbanKép jártok, meglátogattok minket!!!

Lányok, Ti tudtok kétszer egyforma paradicsomlevest fõzni? Nekem még sosem sikerültKép

Puszi Mindnekinek
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Pihenõ idõmben remélhetõleg megtanultam, hogyan kell mindenfélét beiileszteni. Ahelyett, hogy tanulnék! Kép

Martin ma egész nap ilyen: Kép és hozzá annyit eszik, hogy alig gyõzöm adni neki a kaját.

Puszika mindenkinek Kép Lina
lina

Sziasztok!

Lina!
Kezdel nagyon ügyes lenni, majd valamikor zavarlak. ICQ remélem még ma este felkerül, párom sajna ezen a héten 8-ig dolgozik. Majd kikérdezlekKép

Dodus!
Pont ma készítettem paradicsomlevest én is. Szerintem az ize mindíg más, nálam ez úgy van, ahogy esik úgy puffanKép Egyébként nemcsak a paradicsomlevesnek van más íze minden egyes készítéskorKép

Kriszta!
Olvastuk szomorú soraidat. Férjecskémben csak megerõsödött a rossz itélete a biztosítókkal szemben. Úgy utálja õket, ahogy vannak. Lassan én is kezdem belátni. Még szerencse, hogy a párodnak nem lett semmi baja. Kórház gondolatától is kiráz a hideg. Még nem bírtam magam rávenni arra, hogy oda összekészítsek mindent. Remélem nem valamelyik este kell majd összekapkodnomKép

Kata!
Mackó? Vagy ne is említsem. Egyébként te vagy a hibás miért nem mást énekeltél neki????KépKépKép

Puszika Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok Lányok

Heuréka, na ne izguljatok, nincs még meg a szám, de olyan információt kaptam, hogy csuda.
Állítólad a Profi, Plusz, Penny, DM, Rossman üzletek valamelyikében kell lenni kazalszámra a cd-bõl. Megnézem, megveszem, s ha nem sikerül, valaki vegyen, mert becsavarodok. Mostmár, hogy ilyen nehéz, hasonlóan a magukat véresre ostorozó vallási fanatikusokhoz fogadalmat tettem, minden nap egy alkalommal meghallgatom az egész cd-t ha megveszem.
Vagyis nyomon vagyok, türelem.

Más találtam néhány oldalt, de nem akarom ide beilleszteni, mert tuti, hogy nem sikerül, így csak bemásolom.
[url=http://pannaweb.freeweb.hu" TARGET="_top]http://pannaweb.freeweb.hu[/url]
www.csucsposta.hu/setti/KEDVENC/kedvenc.htm
[url=http://www.extra.hu/opmese/" TARGET="_top]http://www.extra.hu/opmese/[/url]
[url=http://www.nlvk.hu/gyerekoldal/zene/zeneh.htm" TARGET="_top]http://www.nlvk.hu/gyerekoldal/zene/zeneh.htm[/url]
www.egyszervolt.hu
ezek mesék, és mondókák, meg minden, pl. Mézga Géza, Süsü - ez nem rólam szól - stb.
Zene itt volt valami frissek is, Instrumental.uw.hu.

Ma kis ünnepség volt nálunk, a párom holnap már elmúlt 2x20. Kép
bbendi

Zoli!
Boldog szülinapot életed párjának!Kép
Gyöngyöske

Gyöngy ma ment oviba, már nagyon várta. Szerencsére már én is egész jól vagyok. Ha Hanga is engedi, akkor ma jól fogok tudni haladni a tanulással

Panka, Marika!
Aktív pocakmozgást kívánok Nektek az NST-k idejáre Kép

Roxiról nem tud valaki valamit?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Kriszta!

Sajnálom ami történt.Kép Reméljük gyorsan és olcsón megjavítják és gyorsan elfelejtitek ami történt.
Megérkezett az erkölcsim már csak fénykép és kész a regisztrációm.

Ma voltam személyesen az Infoboxba mert elegem lett a halogatásból. Ott van egy srác aki kezelésbe fogja venni a winchesteremet. Úgy tûnt pozitívan áll a dolgokhoz. Azt mondta, hogy neki pont ilyen van otthon és az is beteg. Megpróbálja abból a jó panelt áttenni ebbe és leszedni az adatot. Már ha az jó!
Némi reménysugár!
Persze arról nem szól a fáma, hogy mennyibe fog ez nekem kerülni! Bízom benne, hogy nem szállnak el. Minden pénzünk elment a konyhára. Hisz erre tartogattuk!
Köszi, hogy eddig is izgultatok értem, de ha van még egy kis erõtök akkor még szükség lenne ráKépKösziKép

Laura már éjszakánként is fel-fel sír. Fog-baj! Próbáltam már elõcsalogatni de fogacska elég szégyenlõs.Már nagyon várjuk a megkönnyebbülést.

Szép napot mindenkinek!
neva
neva

És pár sikerélmény is:
Laura hajlandó megenni a paradicsomos krumplit, a sóskát. Sõt ma vegyes zöldségbõl készítettem kaját amiben volt zöldborsó (ezt utálta) és jóízûen megette.
Teát eddig 2 kortynál többet nem ivott, most vettünk instant édesköményt és vedeliKépPlusz a kömény jótékony hatását hallgatomKépKépKép Még jó, hogy ne, érzem...Kép
neva

Sziasztok!

KataKép
Dancsinak jobbulást kívánok. Dóri biztos nagyon aranyos ahogy a "nem"-et mutatja.

GyöngyöskeKép
Remélem Gyöngynek jó lesz az elsõ nap az oviban.
Jó sûrû lesz a hétvégi programotok.

KrisztaKép
Tényleg szerencse a szerencsétlenségben, hogy Zsoltinak nem lett semmi baja. Hol csináltatjátok a kocsit, hogy csak ilyen sokára tudták vállalni? Hátha ismerjük a céget.Kép
És te milyen autót szeretnél? Van valamilyen konkrét elképzelésed?
Férjem szerint nekem nagy igényeim vannak a leendõ autómmal kapcsolatban. Kicsi legyen és automata váltós. Csak sajna kiskategóriás autókban nem nagyon van automatás.Kép

LinaKép
Nagyon ügyi vagyKép, de a tanulás is ilyen jól megy?Kép
Mi az az ICQ?

DodusKép
A paradicsomleves íze nálam is elég változó. Bár mióta nem nagypapám házi paradicsomlevébõl készítem, hanem bolti sûrített paradicsomból, azóta kezd alakulni. De attól is függ, hogy "gyors" par.levest fõzök vagy olyat ami a nagy könyveben meg van írva.Kép

MarikaKép
Kórházi cucc még nekem sincs összekészítve.Kép Pedig a védõnõ is mondta, hogy most már pakoljam össze.
Vásárlással hogy álltok? Megvettetek már mindent Dorottyának?
Téged ki írt ki táppénzre? Én a háziorvossal akartam magam kiíratni, de azt mondta, hogy terheseket csak nõgyógyász írhat ki.Kép

ZoliKép
Úgy látom, hogy nagyon beindultál erre a Kuckó Mackóra.Kép
Párodnak nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánok.

NevaKép
Akkor drukk megy továbbra is.Kép

Chellos LányokKép
Nektek is pirosan villog a modemen a message? Eddig nem csinált így. Nem tudjátok, hogy mi lehet ez?

Tegnap megmértem magunkat a centis módszerrel. 3600 gramm jött ki. Ha így haladunk jó kis óriásbébim lesz.Kép
Holnap újra NST, de most már viszem a szõlõcukrot és a kólát.Kép Utána be kell mennem a munkahelyemreKép, de remélem, hogy most már tényleg utoljára.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?