Sziasztok!
Hosszú leszek, mert ez 2nap termése.
Hazaértünk szokásos utcai túránkról, és még mindig egy csomó hó van, még jó, hogy terepgumis babakocsit vettem, mert bolygókerekessel nem tudom mit csináltam volna a hóban. Zsófi ma 2 órát aludt, nem viszi túlzásba, de a lényeg az , hogy éjszaka alszik, persze megszakítással! Én sem voltam alvós, az óvodában is kínlódtam, anyukám szerint itthon sem aludtam délután már 2 éves koromban, inkább meztelenre vetkõztem unalmamban.
szemszín: A párom szinte egész rokonsága kék szemû, az én családom pedig barna. Én kéket szeretnék, de ha várunk egy pár hónapot hamarosan kiderül.
Beszti,
Nagyon jó lett a táblázat!
A Mérei könyvben nagyon sok érdekes dolog van, én most a szopóreflex váltakozását figyelem Zsófin. Amikor éhes nem a szája jár, hanem olyan hangokat ad ki, hogy öhöh
Lányok, szerintem ez is nagyon érdekes: „ A 17-18 naptól fogva már nem is kell a gyerek ajkát megérinteni, elegendõ olyan testhelyzetbe hozni, amilyenben etetni szokták….. 7 hetes gyereket az anyja függöny mögül kinyúlva a karjára vett és szopási testtartási helyzetbe hozott úgy, hogy a gyerek se a mellet, se az anyját nem láthatta, a testtartás elegendõ volt a szopó mozgás kiváltásához. A 10-12. héten ismét módosul a táplálkozási reflex feltételrendszere. Ekkor már az anyamell látványa önmagában elegendõ ahhoz, hogy a szopó mozgás meginduljon.1-2 héttel késõbb már amíg a gyerek nem látja a mellet nem végez szopó mozgást.”
Nagyon jó könyv, ajánlom mindenkinek.
Norka,
Gratulálok Jázminhoz, nagyon szép neve van, tetszik!!!!
ÉN is gondolkoztam ezen a néven, mert jól passzol a vezetéknévhez is.
Myssnia,
Szia, gratulálok
hogy szalad az idõ. Kitartás!!!, túl leszel ezeken a napokon, Zsófi nagyon jó kislány volt, szinte aludt, nem nagyon sírt hetekig, és én mégis bõgtem, mert fáradt voltam, lehet hogy késõbb nyugisabb lesz Szilárd. Türelem,ciciztesd sokat, akkor biztosan megnyugszik.
Csics,
Ok, akkor tudod milyet vettem. KÉpzeld Zsófit teljesen elbûvöli ez a babatornáztató, képes 20-30 percig elnézelõdni, és ütögetni a plüssállatokat, és oldalt a csörgõket.
Panda,
Neked végre egy jó átalvós éjszakát kívánok, mert úgylátom rádfér. Egy picurral sem könnyû, na de kettõvel!!!
Kataa,
Nekem is az ajó anyóséknál, hogy kényeztetnek rendesen
, és nem is bánom. Sajna már nagyon rég voltam náluk, vidéken laknak a Tiszánál, nagyon szép kis város, szeretek oda járni, csak hát 110km, és Zsófi még túl pici, de majd áprilisban szerintem beindulunk
Ildikó,
Ma én is csirkét csináltam.
Combokat mustárosan és grillezve. nyam-nyam pedig nem vagyok nagy húsevõ
Gumicukor, Manó
tampi , hát igen, állítólag nem is szabad akkor tampit használni, ha nincs meg a megfelelõ mennyiségû folyadék amit felszívjon, mert ott belül megsérthet valamit.
Manó,
A lányok és a nénik is szeretik a szép kékszemû bácsikat. Az én férjem is kék szemû, barna szemû párt el sem tudtam volna képzelni magamnak, és imádom a szemét többekközött.
Mi az a germicid C?
Zsófi jövõhéten kapja a 3hós oltását, ez rosszabb mint a 2hós? ( Szerencséer egy kicsit sírt tõle Zsófi de más baja nem volt a szuritól )
Az volt a jó, hogy cicizés elõtt jött a doktornéni, és szuri után meg tudtam nyugtatni cicivel amin elaludt, persze pancsi után meg sírt 1 óra hosszát.
Macsek,
Szerintem a Pampers newborn elég jó, az 56db-os csomag 1700 Ft volt. Zsófi 3500 grammal született és 3 csomaggal használtam el. Jó nagy rácsos belül, így a kaki nem bántja a pici popsiját. A MIni és Midi pelenkából már nem olyan jó a Pampers, a combgumija jó,csak hátul kifolyik a kaki, és pisiszagú tõle a gyerkõc. Az új Huggies standardot és Liberot használok, ezek 74 db-os csomagban 3100 Ft körül vannak. Derékrészük gumirozott. Ez mind TESCO ár. mert itt olcsóbb, úgy ahogy Csics írta.
tejleadó reflex: érdekes nálam az elején hetekig nem volt csak mostanság, de nagyon
Most úgy néz ki, hogy mégsem jött meg, 2napig volt valami minimális mensi aztán kész vége
na megyek
pusz
Brokkoli és a 12 hetes Zsófi