Sziasztok
Írok mindent a táblázatba
“Kissé” elfáradtam, megjártuk ma Szekszárdot. Életem párja nagyon odavolt egy basszus erősítőért
Eliza! Szóval begyütt a házasélet!
Drukkolok, hogy minden rendben menjen a szülés alatt/körül! Deizgi
(Egyébként Csisztut a tv2aktívban a Zedina mondta be.)
A popóalápárnázást én is kipróbáltam, az eredmény: babuci mindössze kettőt rúgott, nekem meg iszonyúan megfájdult a selejtes keresztcsontom. Nem nekem találták ki ezeket a dolgokat
Szoni, a topicba is rakhatnál fel Szonjiról képeket, engem is érdekelne!
Szép nagyok vagytok már
Noh, ha mindenkinél fordulgatnak meg a babák, akkor talán az én lánykám is hajlandó lesz rá
Zetus, jó bulizást
Zytha, üdvözlet közöttünk
Legközelebb mikor lesz valamilyen vizsgálatod? (UH, doki, labor, bármi) Beírnám azt is a táblázatba
Ja, és csordogálj közénk bátran
Manóci, fúdeirigyellek a fejfekvés miatt!
Hanna-babával biztos nincs semmi gond, főleg, hogy arányos babó, meg a lepényed is rendben van.
Rena, akkor már te is a finisben leszel lassan (vagy nem is olyan lassan). Pár nap, és megjelenik a vonalzódon a bűvös felirat: “Anyának már nagy pocakja van!”
Tényleg lányok, valamiféle riadóláncot létre lehetne hozni, hogy nyomom tudjuk követni egymást.
Zsókuci, dejó, hogy benéztél, és nem “felszólításra”!
Mi újság van veletek?
A pocak elhelyezkedését és formáját illetően meg szerintem ez teljesen alkatfüggő...nekem pl. hegyesnek indult a pocak, csak pár hete tök (széles, kerek) alakú
És valahogy pont középen helyezkedik el
Se lent, se fent.
És ha már babona: terhességem elején a fodrászom azzal sokkolt, hogy nehogy rácsodálkozzak valamire, mert a gyerek úgy fog majd kinézni...
Pfffwehehehe...hogy a kis drága milyen lesz, azt már az apjával lerendeztük asszem.
Remélem nem vihar előtti csend, de úgy 2 hete megint tök jól érzem magam (mint a második trimeszterben); a mozgással persze vannak gondjaim, de valahogy nem a fájdalmakra vagyok kihegyezve. Lehet megszoktam
Ehh...jó hosszú lettem...
Jó éjt
Judit