Jó reggelt!
Esik az eső. De nagyon jó szaga van...
Kincsecske!
Most nem értem igazán, hogy mi is van!? Abbamaradt a stimu, vagy mi? Maguktól megrepedtek a nagy tüszők? Akkor azért házilag lehet próbálgatni, nem?
Hiperstimus lettél? Állítólag akkor nagyon nagy az esély a beágyazódásra (90 %-ot szoktak emlegetni!)! Persze ez a beültetésre vonatkozik, amikor biztos, hogy történt megtermékenyülés. De miért ne történt volna Nálad is?
Mire is kell várakozni egy hetet?
Bocs, ha kissé (?) értetlen vagyok!
Mniki!
Hú, a laborokhoz sajna nem értek! De ha mindegyik csak "kissé", akkor az nem lehet gáz!
Ezo!
Köszi, de mára kissé változott a helyzet!
Majd mutatom.
Tükörvíz!
Neked is köszi a drukkot!
Kíváncsi leszek a görbédre! Egy hét múlva már izgis lesz!
Jó lagzizást!
Kikka!
Ahogy kérted, titokban szorítok! (Akkor jövő hétre tartalékolom a javát!
)
Csipi!
Nem semmi ez a görbe!
Szerintem nyugodtam "terhelhetsz" minket! Akármi is a baj, sajnálom.
Apple!
tudod mennyire lehet a Diane után teherbe esni? Naggyon!
Drukkolok!
Lafi!
Nekem is nagyon tetszenek a nevek!
Nem is írtad meg, mennyi lett a hcg-d meg a progid?!
Dimet!
Jaj, biztos valami ideg-becsípődés! Fú, az nagyon rossz!
Ginuska!
Szerintem sem kell repiszuri.
Engem Norka lebeszélt az utróról, mert rontaná az amúgyis gázos IR-emet. Nálad az sokkal jobb, úgyhogy dugdossad csak!
Rambóka természetesen ezt is jól tudja: lombiknál 3x2 hüvelygolyó az adag. A sima stimunál 2x2-t kaptam. Szerintem az jó úgy, nap közben elég bajos a dugdosás.
Lara!
Naná, hogy minden rendben lesz!
Mamint!
Te is érdekes egy jelenség vagy! Egészen tipikus!
Hődet méred?
Kandika!
Jó az új avatarod!
Gondolok majd Rád (továbbra is)!
Műtét után új időszámítás indul! És az lesz a Te időd!
Tyche!
A "mosott akármi " állapot rám is jellemző. Hülye időjárás...
Monácska, drágám!
Azt hiszed, olyan könnyen szabadulsz tőlem?
akkor ezt nézd meg :
Amúgy egyelőre semmit nem érzek. (Pontosabban annyit, hogy kb a 14. nap óta napjában egyszer, max kétszer olyan mensis a hasam, pár percig. De ez két hete így van, nem változott.)
Tapasztalat alapján mondom : asszem holnapra megjön.
Különben erősen úgy érzem, hogy nem is akkor volt a pé, amikor a ferti jelölte, hanem két nappal előbb. A lombiknál is ugyanígy nézett ki a görbém, hogy a mélypont után még tett egy kanyart és a ferti két nappal későbbre jelölt. Pedig ott elég egyértelmű, mikor van pé!
Ezen elmélet alapján kijön a 13 napos luteális fázis és egy szépséges 28 napos ciklus.
(Pedig úúúgy szerettem volna egy 280 naposat!
)