Roninagyi: jaj, de klassz, hogy Laura is ilyen ügyes! Képzeld, amikor írtad, hogy Laura oldalrafordult, Ákos is pont aznap csinálta meg először. Azt hittem, véletlen volt, mert kicsit lejtett a kanapé, aztán du. voltunk babamasszázson, és ott a foldön a pokrócon újra megcsinálta. A védőnő mondta, hogy 1-2 hét és átfordul! Én olyan boldog voltam. Ja, és aznap fogta meg először a csörgőt, amivel fölötte játszottam! Úgyhogy nagyon klassz babáink vannak!!!!
Remélem hétvégén látni fogod a kisunokád, és majd jól összenyálaz anyáknapja alkalmából!!
Aztán jövőre már ő szedi a virádot!
Hát ennél szebb érzés nincs!
Nika: Boldog Névnapot!
Nagyon édes Gergő! jó klassz nagy srác ő is.
Mérges vagyok, napok óta próbálo ma BabyContoll számot hívni, den nem veszik fel!
Cic: Léna nagyon megszenvedi a fogacskák érkezését?
Koszmó: tudom, sokan már túl vagytok ezen, és volt téma, de kinek mi vált be legjobban koszmó-eltávolítás ügyben? Valaki írta annó, hogy van kimondottan erre sampon? Melyik termék? Én nem találtam.
Kattogás: kattog valamelyik babának a bokája, térde? Ákosna nagyon.
Hajhullás: Áki hatalmas hajjal született, lassan itt van 3 hónapos, de még semmi nem hullott ki neki, viszont szőkül az alja.
Én meg szedem ezerrel a vasat, és nekem meg ezért nem hullik. Kop-kop-kop
Mági, Cic: mi juni 1.-én tudtuk meg. Én is megörökítettem a tesztet. Hú, Mági, ti gondolom extra boldogok voltatok aznap.
Volt nagy örömködés!
Kataa: ha van időd, kedved, írhatsz ám nagyon várom, és kíváncsi vagyok, hogy teltek az első hetek! Tök sokat gondolok rátok!
DM bón: kiváltotta a babafüzetet, úgy örültem, van benne 50%-os C&A kedvezmény is. Meg egész jó kuponok, pelusra 500Ft.
Szana: gyönyörű Jázmin baba, nagyon kis vidám csajszinak látszik! Milyen klassz színű a babakocsitok, még nem is láttam ilyet!