Sziasztok!
Na végre itt vagyok én is.
Anita!
Hatalmas-hatalmas-hatalmas gratulációóóóó!!!!!
Jajjj de jó, úgy örülök, most már két kismamánk van!!! Alakul ez! Na, ki lesz a következő???
Jaj én is nagyon szerettem terhes lenni, olyan jó érzés volt fizikailag és lelkileg is, az utolsó hónap mondjuk nem volt sétagalopp, amikor júliusban majdnem 40 fokos kánikula volt... De akkoris összességében gyönyörű volt az egész.
Nagyon vigyázz magatokra! Most mekkora lehet?
A kicsi korkülönbség szerintem is tök jó dolog, bár biztos nem lesz könnyű a két picivel, de ahogy írtad, az élet majd megoldja!
Erika!
Neked is gratulációm a szép értékekhez!!! Te is nagyon vigyázz magatokra!
Zsutita!
Most ahogy írtad, szembesültem vele, hogy én mit is terveztem áprilisban... hogy május 2-án kezdtem a 90 napost... hát nem azért, de totálisan kiment a fejemből.
Jellemző. Amit az ember nem szivesen csinál, azt hajlamos elfelejteni... Nem tudom, mikor kezdem, ha kezdem egyáltalán. Azok után, amit írtál... hát nem tudom. Elájultál kétszer? Ez nagyon durva!
Norbiban én nem nagyon hiszek, most lehet hogy sokan megköveznek de szerintem jól megcsinált szemfényvesztés az egész. Eleve unszimpatikus nekem ez a Norbi, nem bírom elviselni ha meglátom rosszul vagyok tőle, de ez más kérdés. Én biztos nem bírnám rávenni magam, hogy bármilyen Norbi terméket egyek, a múltkor az Auchanban láttuk a párommal hogy valami készételeket akciósan árulnak, halmokban álltak a dobozok, gondolom a kutyának sem kellett. Amióta láttam tavaly először Norbi szaloncukrot és csokoládét, méginkább ki vagyok akadva.....
Na mindegy, ez az én bajom. Ha belevágsz, azért remélem hogy neked bejön.
Én meg még gondolkodom, mikor kezdjem a 90 napost.... bár most lesz a Párom szülinapja, családi banzáj stb. aztán megyünk a Hajdúszoboszlói grillfesztiválra, hát nem is tudom... izé....
Jelentem, vettem Gesztinek danoninót, ma délelőtt benyomott kettőt (!!!) csak úgy falta, és semmi baja nincs tőle (legalábbis eddig, de szerintem nem lesz, úgy érzem nem hajlamos az érzékenységre, a családban senki sem allergiás vagy érzékeny). Aktiviát is vettem (natúrat) azt még nem adtam, majd pár nap múlva. Nem akarok azért minden nap adni neki ilyesmit, inkább csak 2-3 naponta. Vettem még aktivia krémtúrót is, azt is adhatok neki?
Voltunk ma kirándulni bár elég ramaty időnek nézett ki reggel, de délelőtt elindultunk és végül nagyon jó idő volt, eső sem esett. Szolnokon voltunk. Geszti nagyon élvezte az egészet, jókat nézelődött stb. Imád utazni!!!
A képek nagyon jók, a gyermekek tündériek!!! Én is keresek mindjárt pár frisset!