Új privát üzeneted érkezett!

Anita!
Gratulálok Manó felállási kísérletéhez! Én is a napokban (azaz kb. 2 hete) szembesültem vele, hogy Gesztinek már nem elég ha csak ül, sokszor van olyan hogy a hónaljánál fogva le akarom ültetni, de ő kifeszíti a lábait és nem hagyja, és állni akar. Pár napja írtam, hogy már fel is állt egyszer önállóan, azóta még egyszer sikerült neki, persze belénk kapaszkodva. De nem semmi, hogy milyen erő van bennük! Na meg a késztetés, hogy most már lassan fel kéne ám állni! :lol:
A babakocsis sztori nagyon durva!!! Én is biztos hogy leordítottam volna a haját az őrnek, tényleg hihetetlen hogy egyesek mit képzelnek, ebből is látszik hogy nem jószántából segített, mert akkor megértette volna hogy miért ne emelje meg a kocsi elejét, stb. csak játsszák ezek az eszüket. Én is úgy vagyok vele, hogy inkább NE segítsen senki, én biztosan tudom hogyan fogjam meg a kocsit, én biztos hogy nem ejtem el! Nem merném idegen kézre bízni a babakocsit amikor benne van Geszti. Ráadásul ő mostanában már szinte sosem fekszik, csak ül. Úgy meg még nehezebb egyensúlyozni. Sokszor volt már, hogy mikor vásárolni voltunk én cipeltem fel a lépcsőn, van itt egy hentes ahová csak 7-8 lépcsőfokon lehet felmenni. A múltkor egy alkalmazott baromi fásultan festette a bejárati ajtót, (25 év körüli pasi), talán mondanom sem kell, hogy esze ágában sem volt segíteni, de még felajánlani sem, hogy segíthet-e? Sőt, még el is fordult, amikor látta, hogy cipelem fel a kocsit a lépcsőn. Persze ha jön hogy segíteni akar, akkor elutasítottam volna udvariasan, de akkoris. Hihetetlen, milyen emberek vannak.
Sajnálom Manó allergiáját, szegénynek akkor most kijut a "jóból..." :cry: A Fenistil csepp állítólag nagyon jó. Nekünk is van, mert amikor Geszti decemberben megfázott, azt is írt fel a dokkernéni. Csak azt nem értem, miért, hiszen az nem allergia volt, hanem nátha. Na mindegy... Kapta pár napig, ártani nem ártott, végülis nem tudom minek köszönhető de 1 hét alatt meggyógyult a takonykórból. Meg is dícsért minket a doki hogy más babák akár 1-2 hónapig is taknyosak, mi milyen szépen meggyógyultunk.
Kívánok Manónak is mielőbbi kilábalást!!!

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!
Én is itt vagyok,de nagyon nem értem rá,tgnap esküvőn voltunk,(Szindi koszorúslány volt) ma meg kirándulni Egerben :!:
Tök jó volt,bár elég szeles idő volt,de azért eltekeregtünk egész nap.Voltunk a szépasszonyvölgyében is ,hoztunk bort,finom nagyon :D :D

Szilveszter is kapott fenistil cseppet,köhécselésre és orrfolyásra,nem értem én sem ,hogy allergiavizsgálat nélkül,honnan veszik az orvosok,hogy allergia,de mindeggy,adom neki,baja remélem nem lesz tőle....
Ezek szerint most ez a trendi...
A patikus,azt mondta nem győzi rendelni :lol:

Babakocsis dolgokhoz nem tudok sokat szólni,már túl vagyunk rajta,és én soha nem vittem a gyerekeket ügyes bajos dolgaimat intézni amíg picik voltak,de nekem ittvan anyám aki vigyázott rájuk addig.
És akinek nincs kire hagyni :?: :?: :?:
Vendég
 


Sziasztok!

Bárány!
Hát például én: nekem sincs kire hagyni Gesztit. Párom szülei ugyan vigyáznának rá, de valahogy mostanában senkivel nem hajlandó meglenni, csak velem és apjával. Most kezdődik nála ez a korszak, úgy látszik, de olvastam hogy ez valóban így 8 hónapos kor körül kezdődik. Két napig voltunk most Anyósoméknál mert volt egy kis ház körüli munka, Párom segített otthon. Féltem nagyon, hogy hogyan lesz az alvás stb. de végül egész jól sikerült, Geszti szépen aludt egész éjjel, csak az elalvással volt egy kis hajcihő, azaz nem nagyon akart elaludni, pedig álmos volt, csak nézelődött. Aztán amikor elaludt akkor már rendben volt minden. Mi meg szalonnát sütöttünk, tök jó volt. Szóval nekem sincs kire hagyni Gesztit, már akkor is üvölt ha nem lát maga körül. Csinálhatnak vele bármit, csak ordít. Ha átveszem, azonnal semmi baja. Na hát ez van... :roll:
Eger tényleg klassz hely, mi minden évben mentünk eddig, (Bazilika stb.) és onnan átruccantunk Szlovákiába. De már tavaly sem voltunk (nagy hassal nem mertünk belevágni) idén lehet, hogy megyünk.

Többiek nagyon eltűntek!... :shock: Remélem, senkivel semmi gond nincs!!! Csak a jóidő és a hosszú hétvége az oka!

Noémi!
Költözés megvolt???

Majd jövök még, most megyek mert Geszti álmos. Mostanában olyan jókat alszik napközben is, hogy csak na!!! Hála Istennek!!!

Kép
mamy
 
 

 
 

Sziasztok!
Mami,ahonnan át lehet ruccani Szlovákiába az Esztergom,nem Eger :D :D De az is nagyon jó hely,oda is szerettünk volna elmenni,de Szilveszternek,és Szindinek kellene csináltatni útlevelet,de ezért nem keresem meg Szilveszternek az apját,és nélküle nem lehet megcsimáltatni :evil:
Többiek hol vagytok :?: :?:
Mindenki volt majálison :?: Mi voltunk,hááááát jóóó sokba került....
Vendég
 


Sziasztok!

Örülök, hogy találtam egy ilyen topicot, ami császáros és még mindig él...mert sok ilyen van, de sajnos egyikbe sincs élet...
Remélem nem haragszotok hogy "bepofátlankodom" !
Egy kérdésem lenne...ti császár után mikor kezdtetek el tornázni? Felülés, hasizom, ilyenek?
Mert hallottam én már 6 hetet is meg fél évet is :shock:
Előre is köszönöm válaszotokat!

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Akíra, üdv köztünk, gyere nyugodtan, bárkit szívesen fogadunk, nincs kinn a megtelt tábla. :D :D Nekem a 6 hetes kontrollon mondta a dokinőm, hogy mostmár lehet hasra erősíteni, de én először fel sem tudtam ülni hasizomból :( másrészt, úgy éreztem szétszakad a hasam. Tehát én óvatosan gyúrtam, azóta pedig hiába gyúrok nem akar lemenni a pocakom. Pedig már gond nélkül megcsinálok egyszerre 50 felülést, de a pocakomon nem látszik. De a párom azt mondja semmi gond, majd a plasztikai sebész elintézi. :) Szerintem a 6 hetes kontrollon kérdezz rá, a doki majd látja a hasad "állapotából", hogy gyúrhatsz-e már.

Nekünk nagyon nyugisan telt a 4 napos hétvége, de jobb is volt így, mert Manóm napok óta borzasztóan hisztis, meg nyűgös. Hajnalonként is felébred, ma is majd egy óra alatt tudtam csak visszaaltatni. Az evéseknél is legtöbbször kb. a felét megeszi a kajának, aztán torka szakadtából üvölt, tekergeti magát, nem hajlandó kanállal enni. Következő evésnél pedig gyönyörűen eszik, semmi baja. És ez teljesen változó, hogy mikor, vagy milyen kajánál csinálja. Van úgy, hogy egy főzelékfélénél délelőtt cirkuszol, délután pedig megeszi. Ja, és szinte semmit sem alszik napközben. Egyszerűen nem tudom mi van vele, bár lehet, hogy a fogzás kínozza ennyire.

Hahó többiek, merre vagytok?

Majd még jövök, üdv mindenkinek.

Anita

goodfairy
 
 


Szia!
Mi egy kicsit már eltértünk a témától,de szivesen beszélgetünk veled mindenről :D
Én két hét után kezdtem tornázni(Norbi aerobik) de szerintem az orvosomnak égnek állt volna a haja ha tudta volna :D
Lényeg,hogy szülés után 4 héttel már nádszál vékony voltam(amit mostmár nem mondhatok el magamról),és nem lett semmi bajom.Szerintem minnél hamarabb annál jobb...
Napról napra egyre többet..azt úgy is érzed ha fáj vagy valami nincs rendben
Vendég
 


Sziasztok!

Bárány!
Persze, Esztergomból is át lehet menni, de Egerből is ám! Méghozzá Salgótarján felé kell menni, át Fülekre. Lehet, hogy nem olyan közismert úticél, de pont ezért szeretjük. Voltunk már többször is. Mindenkinek ajánlom, van ott egy szép régi vár-rom is és a falu olyan, mint Magyarország a 70-es évbekben, mintha megállt volna az idő. Nagyon klassz!!!
Majálist idén kihagytuk. Utálom, hogy mindenhol politikai felhangja van.

Akira!
Üdv itt! Mi már "beszélgettünk" más topikban is. Én sajna nem tudok nyilatkozni ebben a témában amit kérdeztél, mert lusta disznó voltam, és nem kezdtem el tornázni... (meg is látszik...) na de ez az én bajom. Mondjuk én világéletemben duci voltam, szóval nálam ez nem létkérdés.

Anita!
Szegény, teljesen átérzem a helyzetedet, ami a nappali nemalvást illeti. Geszti híres erről, hogy nappal nem hajlandó aludni, és eddig nagyon nehéz volt bírni vele, 20 perc után megébredt még akkor is ha úgy elaludt mint egy rongybaba, és álmosan ébredt, sírt, nyügös volt. Most kitaláltam hogy megkeményítem magam (k...va nehéz!!!) és hiába sír, nem veszem fel. Az ő érdekében, mert így tényleg soha nem tudta magát kipihenni. Most ott tartunk, hogy már délelőtt és délután is alszik másfél-két órákat. Sokkal vidámabb, jobb a kedve, stb. Persze a fogzás is belezavar sajnos, amikor jött a foga akkor még az is rátett egy lapáttal. De most már kijött a két alsó, jelenleg nyugi van fog-fronton, bár most már jöhet bármikor a többi.
Kitartás...

Kép
mamy
 
 


Köszönöm szépen a véleményeket! Holnap megyek a hat hetes kontrollra, és akkor majd megkérdezem a dokimat, de szerintem gyógyult már a hegem, mert tök jól vagyok már...szóval akkor lehet holnaptól már tornázhatok :)
Norbi? Melyik fajtája? Mert annyi van...vagy mindegy?
Bocsi a sok kérdésért, csak ugy szeretném vissza a régi alakomat!

mamy, igen emlékszem, a neves topicba beszéltünk ha minden igaz :)

És még egy kérdésem lenne...nektek nem volt olyan érzésetek, mintha a heg környéke sokáig érzéketlen lenne? Mármint olyan mint a műtét után, mintha nem is a saját hasadhoz nyúlnál? Mert nekem olyan...nem tudom lehet e érteni, hogy mire gondolok... :roll:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok

Nekünk az elmúlt 4 nap ugyanúgy telt mint a többi általában.
Mi voltunk Egomban majálisozni a bográcsozás után (már csak azért is, mert mikor ott laktunk még én még akkor sem voltam soha), de mi megúsztuk pénzköltés nélkül, fagyiztunk (anyós fizette), és hát ügye Ákos még nem kért semmit :lol: , nem is volt nagyon mit, mert nem volt olyan méretű kirakodó vásár mint régen az én gyerekkoromban otthon (miskolcon a csanyikban).

Üdv itt köztünk Akyra!
kérdezz nyugodtan bármit!

Noémi
hol vagy? még pakolásztok?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Na jól megkerültem, pedig nem utaztunk el a négy nap alatt.Csak éppen Bazsi nagyon beteg volt, csütörtökön reggel arra keltünk, hogy hányt, és aztán délig 9x.És mindezt egyedül kellett végigcsinálnom, mert a párom ment dolgozni.Tök ideg voltam, felhívtam a szomiasszonyt(merthogy tőlük kapta el Bazsi, előző nap az ő kislánya is így volt), kértem tőle dédalon(tudom, h nem így írják, d enincs kedvem gondolkodni)kúpot, meg valami poros szvötyit, hogy ne száradjon ki.A por nem kellett neki, nagyon szar íze volt, és vissza is hányta, amint belédiktáltam egy negyed kortyot belőle. Szóval tök jól telt a csütörtökünk.Azóta nem hányt, viszont hétfő óta eszik csak, addig csak ivott, mondjuk 1 liter is megvolt egy nap, így nem aggódtunk annyira, h kiszárad.És természetesen ment a hasa, mint a vízfolyás, naponta négszer fotyta össze magát nyakig.Szóval az estéim azzal teltek, hogy a hipóba áztatott ruhákból vakargattam ki a sz...t, és mire befejeztem, már hulla voltam.Egyébként kinn voltunk a Városligetben szombaton a rendőrnapon, tök jó volt, bár épp a VIP sátorban kajáltunk, amikor a gyermekem ismét nyakig rakta magát, kénytelenek voltunk ott helyben pucira vetkőztetni, letakarítani, stb.De ez olyan durva volt, hogy még a cipőjét is mosni kellett!Gondolhatjátok!
Most meg az a bajom, hogy két napja nem jött semmi, el is döntöttem, hogy holnap kap glicerines kúpot, ha magától nem lesz produktum.Muszáj, mert most meg fáj a hasa folyamatosan, irtó büdöseket durrog, de semmi nincs a pelusban.

Ja!Ma intéztem a melóhelyemet, mostmár száz, h megyek szeptemberben.Jövő héten van a bölcsibe a beiratkozás.

Mamy!
Örülök, h bejött a tea, próbáljátok majd ki az ősziset is.

Akira!
Én se tornáztam, arra nem tudok válaszolni, viszont nekem a hasam a mai napig érzéketlen a vágás környékén.Szerintem ez természetes, nyílván valami idegvégződésakat vágtak át, vagy ilyesmi.

Anita!
Sok kitartást Neked a fogzáshoz, én is ismerem a témát.Adjál neki hűtőrágókát, mindig egy legyen készenlétben, nekünk az nagyon bevált.Volt, hogy 10 percenként cseréltük, mert ordított, ha megmelegedett.És neked is ajánlom, amit Mamynak írtam anno, hogy a dm-be vegyél fogkefekészletet, amibe van egy babafogkefe, meg két gumifejű izé.Az egyik olyan mint a buzogány, a gyermeked egyből fogja tuni, mit csináljon vele, és majd meglepődsz, milyen erővel súrolja a kis ínyét.Viszont ez neki jó lesz.Meg lehet iratni a dokival lidocainos ecsetelőt, ami csak egy százas, több hétig eláll, és hűtős, tehát hűt és zsibbaszt egyszerre.Én jobban esküszöm rá, mint a dentinoxra, kétszer próbáltam, és azt mondom, hogy szerencse, hogy kaptam kipróbálni, nem vettem.Nekünk az abszolút nem jött be.

Bárány!
Te nagyon bátor voltál, hogy ilyen hamar nekiálltál tornázni.Én mozogni is alig bírtam.De mindenkinek máshogy viseli a szervezete az ilyen dolgokat.Ja és remélem, hogy Szilveszter nem alergiás, az nem jó dolog.
Én hat éve vagyok ekcémás, kizárólag a lábfejemen, és több doki(kb 7) sem tudta megállapítani, hogy mitől.Kaptam listákat, hogy mit kerüljek, mire csak annyit tudtam reagálni, hogy gyakorlatilag dögöljek meg egy steril szobában pucéran, mert a mosóportól elkezdve a mentolos rágóig minden szart kimutattak.Egy magánklinikán kicsengettem 27000-et egy vizsgálatért, meg kaptam bogyókat, és még csak rosszabb lett, mint volt.Sajna kezdek beletörődni a dolgoba.Vannak periódusok, mikor kevésbé van kint, van amikor nagyon.Szóval egy allergia semmilyen formában nem jó.

Na jó hosszú lettem, majd jelentkezem, puszi mindenkinek jó éjt!

Kép
zsutita
 
 


Azt írtam már nektek, hogy Bazsi jár?Állandóan menetelne, és kikéri magának, ha lent nem akarom kivennia kocsiból!És mindezt a legnagyobb betegségben!Szóval édes, ha lesz időm, rakok fel képeket!

Mostmár tényleg bedugultam mára!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!
Jó,hogy mindenki ittvan..Először is Balázsnak jobbulást kivánok.Remélem már túl vagytok rajta.
Szilveszternek a kézfeje lett csupa kiütés,ami aztán száraz pörkössé válik,a szeme egy hete be van pirosodva csipásodva..
Nekem elég allergia gyanusnak tűnik,taknyos köhécsel,nagyon összeáll a kép.Ma leviszem a dokihoz ,majd meglátom mit mond.

Torna:tényleg nagyon korán elkezdtem szülés után,meg is volt az eredménye :D Annak is megvan az eredménye,hogy egy éve abbahagytam :(
Nekem a Norbi kiképzés vállt be de van más Norbim is,kinek mi tetszik,szerintem majdnem mindeggy,rendszeresen kell csinálni és akkor mglesz az eredmény,az tuti
Vendég
 


Sziasztok!

Üdv köztünk Akyra én sem tornásztam sajna de mindent be lehet pótolni.Igaz azóta már ment le pár kiló szóval nem aggódom.Tényleg csajok a 90 naposat elkezdtétek :wink: :?: Mert én nem de nem sokat eszem nem könnyü feladat feladja a leckét.
Zsutita sajnálom a kaki dolgot már mi is csiltuk ezt végig nem is egyszer sőt legelőször kórházban kötöttünk ki.Ne erőltesd a kakit azér pukizik mert még most kezd helyreállni sok időt vesz igénybe míg a bélflórák rendbejönnek keserves egy dolog én tudom de csak ártunk mint használunk én is ígí voltam ezzel meg voltam ilyedve mert nem eszik és lefogy meg ilyenek de felvilágositottak ,hogy majd bepótolja .Azóta ha van ilyen már tudom hogyan cselekedjek.Jobbulást nektek.És gratula a sétáláshoz már Mátékám is totyog az ágy mellett és ha elfeledkezik magáról akkor álldogáll kicsit és hirtelen feleszmél na akkor dőlünk.
Anita képzeld Máté is ilyen dolgokat művel evéskor nem tudom mi váltja ki nála ha a bébikompban etetem akkor elkezdi magát fesziteni hátra majd fel borúl aztán idegességemben kiveszem és a térdemre ültetve etetem és akkor minden oké nekünk most szerintem nincs fogzás már fölül is kijött a négy szerintem szeretne egyedűl enni de még a kanál sem áll a kezében jól biztos a földön kötne ki minden.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Erika!
Miskolcon mi az a csanyik?... :roll:
Amúgy hogy vagy? Jelentkeznek már a jellegzetes tünetek? Mikor mész a 12 hetes uh-ra?

Zsutita!
Jaj hát ez nem semmi, amit leírtál... Szegény Bazsi, képzeld neki milyen lehetett amikor nem tudta visszatartani. Gondolom még pelusos, és abból is kijött?... Ó Istenem, kicsit prüntyi.... Az se semmi, hogy te meg vakartad a sz...ros ruhákat, "részvétem"...
Járáshoz nagy gratula, gondolom ez némileg enyhíti a betegség miatti idegeskedést. Gesztikém mostanában kezdett nagyon próbálkozni a felállással, persze még nagyon ingatag, és csak úgy megy neki ha belénk kapaszkodik, tépi a ruhámat rendesen, (meg a hajamat, fülemet stb...) és úgy próbálja feltolni magát, ha sikerül akkor meg nagyon boldog!!! Sikongat örömében! :lol:
A tea tényleg nagyon jól bevált, azóta megiszik egyhuzamban 1 dl-t is, de egy nap alatt összesen megvan a 2 dl. Fogok venni ősziset is.
Azt már írtam, hogy Geszti nem cicizik? Több mint 1 hete, elutasította saját magától... :cry: A doki azt mondta, hogy jobb, hogy most következett ez be, mint mondjuk 1 évesen mert akkor már "kényelemből" ciciznek inkább a babák, és nagyon nehéz őket elválasztani, nehezen barátkoznak meg az egyéb kajákkal. Hát Geszti tulajdonképpen mindent eszik már, tegnap azt is mondta a doki hogy adjak neki délutánonként natúr danon joghurtot, tegyek bele pépesített gyümit, a kálcium miatt fontos. Mit szóltok ehhez? Ki adott már a babának ilyen "korán" ilyesmit? Hallottam azt is hogy lehet adni danoninót, meg aktiviát. Szerintetek lehet???

Akira!
Has ügyben tényleg az lehet amit Zsutita is írt, hogy elvágnak bizonyos érző idegeket, mert nekem is érzéketlen a sebem és közvetlen környéke. De engem nem zavar. Hálistennek nekem már 6 hetesen szinte teljesen begyógyult, és nem volt érzékeny.

Kép
mamy
 
 


Sziasztok

Jobbulást a betegeskedőknek!!!!!!!!

Mamy
Miskolc - Csanyik = ez már a Bükk hegység
ha az ember az 1-es busszal kimegy Lilafüredre akkor a Csanyik jóval előtte a Papírgyárnál van, vagyis ott úgymond a bejárata, mert azért oda még fel is kell gyalogolni, régen itt tartották (a múlt rendszerben) a majálisokat és még sokmindent, ilyenkor (régen) ide kivonult kb. a fél város, vagyis tömegnyomor volt, de a gyerekek élvezték! Ma már sajna nincs, és itt a végében található a Vadaspark is (igaz ide egy hátsó úton kocsival is fel lehet menni).

12-hetes UH: holnap 9-re megyek a klinikára
terhestünetek: jóformán semmi, az utóbbi napokban még annyi se mint előtte (úgyhogy most jól be is vagyok s.......a hogy mi lesz holnap! De végülis Ákosnál sem volt semmi egy idő után a szivemen és a cukromon kívül, így nagyon remélem hogy most is csak ez a helyzet. úgyhogy most sincs hányingerem, a melleim sem feszülnek, semmi!
Na majd holnap ilyenkor remélem hogy már nyugodt lesz a lelkem egy darabig, mert most jó lesz, mert hétfőn is fogom ill. apjukkal fogjuk látni picurkát ismét, és utána 16-án is a dokimnál, és nagyon remélem hogy minden a legnagyobb rendben lesz!

Sziasztok

Erika

Noémi - Klauszka???????

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!
Ne izgulj, biztos hogy minden rendben lesz holnap!!! Persze könnyű mondani, én is hülyére idegeskedtem magam folyamatosan az első időkben. Később meg azért, hogy most épp miért nem mozog, vagy éppen miért mozog ennyit, stb. De a 12 hetes uh előtt én is teljesen zizi voltam, akkoriban én sem éreztem semmit. Ez teljesen egyéni. Van aki meg egyfolytában rókázik (már bocsánat). Én szerencsére nem voltam ilyen, még hányingerem se volt, csak kb. 2-szer az egész terhességem alatt.
Szorítok nagyon!!!!! Aztán majd ugye jössz, és leírod mi volt? Esetleg ha van kép, akkor felteszed?

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a biztatásokat, ma reggel már három adagon vagyunk túl, az első ki is folyt rendesen, a lepedőt most kezdem el kimosni, mert végre elaludt.

Mamy!
Én hét hónaposan adtam neki először danoninot, szerintem szívesebben megenné Geszti, mint a natúr joghurtot.Ha adsz neki, utána egy-két napig figyelgesd, hogy nem ütötte-e ki.Ha nem akkor nyugodtan adhatsz neki.Én már leszoktam a danoninorol, van a pluszban fele annyiért túródesszert, ugyanúgy 50 g-os kiszerelésben, mi most azt esszük.Azt hiszem bonyogi a neve, próbáljátok ki azt is.Az én fiam van, hogy három pohárral eszik meg belőle, annyira szereti.

Na megyek melózni!Szebb napot mindenkinek, mint ami kinéz!!
Ja és Erika!Én is drukkolok!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat :)
Akkor megvárom hogy ma este mit mond a doki és ha ő is ugy gondolja, hát holnap nekiállok tornázni :)

A 90 napos diétát én csak ajánlani tudom! Nekem nagyon bejött! Eleinte nehéz volt hozzászokni és betartni, de utána már könnyebb volt, és látványos volt az eredmény :)
Én is akartam csinálni, gondoltam a szoptatás alatt is lehet azt, hiszen mindent beviszek vele a szervezetembe, de mindenki lebeszélt róla :? :cry:

Erika drukkolok neked hogy holnap csak jó híreket halllj :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok

Nagyon szépen köszönjük a drukkokat holnapra!
Legkésőbb este megírom (mikor már Ákos alszik) hogy mi volt az UH-on!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Kép

Rakjatok fel képeket ti is lányok.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Kép

Már kipakolja a fiókot.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Nos, rászántam magam, vettem tesztet, jelentem "ketteske" ott figyel a pocakban. :D Úgyhogy kedden én is megyek dokihoz. A családom elég vegyes érzelmekkel fogadta a hírt. Anyukámék örültek nagyon, anyósomék kevésbé. :( Én eléggé kétségbe vagyok esve, igazából később szerettem volna másik gyerkőcöt. Félek attól, hogy Manó hogyan fogja viselni az egész helyzetet, hisz kb. 14 hónapos lesz, mikor a tesó megszületik. Dehát ez van, majd az élet megoldja.
Tegnap voltunk mérésen, Manó nem hízott csak 10 dekát, de nőtt 3 centit. Azt mondta a dokinéni, hogy baj nincs, csak próbáljak meg neki ötször enni adni, vagy az egyik főzeléket kiváltani tápival. Na majd meglátjuk mi lesz az eredmény. Viszont én arra gondoltam, hogy inkább több húst tennék a főzelékbe. Szerintetek mennyi húst lehet adni egy ekkora gyereknek? Dokinéni azt mondta, hogy lehetséges, hogy a fogzás kínozza, de megnézte az ínyét, és közölte, hogy itt egyhamar nem lesz fog. :(

Erika, mi volt a dokinál?

Zsutita, jobbulást Balázsnak. Borzasztó a hasmenés, Manóm két hónaposan esett át rajta, szegénynek már tiszta piros volt a popója, mire elmúlt.

Ok, teszek fel képet, de engem ne tessék nézni, még mindig szörnyen csúnya az arcom. Lehet ez már sosem múlik el? :cry:

Kép Kép Kép

goodfairy
 
 


Nagy gratula goodfairy szerintem ne gondolkodj semmin légy boldog , hogy jön a baba és mostmár vigyázz magadra.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!
Goodf.Gratulálok!!!! :D :D
Pont jó ez a kicsi korkülömbség,legalább tudnak majd együtt játszani.Az enyimek nem nagyon tudnak :?
Ma volt az ovis anyák napja,hát az én fiam nem mondta el a verset(csak itthon),na mindeggy igy is jó volt :D
Vendég
 


Anita!

Gratulálok a picihez, és jó egészséget nektek.Szerintem is jó a kis korkülönbség, és én azt hallottam, hogy 1 éves koráig kell a gyereknek a foglalkozás(mármint addig nem jó ha van kicsi mellette).De örüljetek.
szóval két kismamánk van!Irígy vagyok, imádtam terhes lenni.Az utolsó napokig, az már nem volt jó, nem bírtam moccanni.
Jajj!Nagyon örülök!

Rólunk annyit, hogy Bazsi jobban van, már kezd normálisan eszegetni dolgokat, a hasa viszont még mindig megy, bár már nem annyira hígan.

Évi!
Én elkezdtem a szomiasszonyommal a 90 naposat, ez a harmadik nap, de nagyon nehezen viselem.És félek a holnapi gyüminaptól.Mondtam a férjemnek, hogybüszke leszek magamra, ha egy hétig kibírom.

Én is rakok fel képeket, csak még előtte kicsinyítem.
Puszi mindenkinek, a kis pocilakóknak meg pláne!
Erika!Jól vagytok?

Kép
zsutita
 
 


Ja elfelejtettem!
Anita!Én egy fél csirkemellfilét harmadoltam, és annyi ment egy kajába.Dekéra nem tudom mennyi, de egy filét hat részra osztottam, és egyesével csak kikaptam a fagyasztóból.

Kép
zsutita
 
 


Íme a képek!

Kép Bájos!

Kép ez is

Kép motorozás a menyasszonnyal

Kép és a lánykérés...

Kép az első lépések

Kép
zsutita
 
 


Kép a felfedező

Kép
zsutita
 
 


Kép Anyukámmal

Kép hárman

Kép a rosszposztó

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok

Nagyon édesek a gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goodfairy
nagy nagy gratula a kistesóhoz!!!!!!!!
nálunk is az anyós nem akarta igazán, de aztán belenyugodott!
mondjuk ő attól félt, hogy többen is lesznek!

Én ma csak UH-on voltam (dokinál nem), azt mondta az UH-os hogy OK minden!
BPD: 20mm
CRL: 55mm
NT: 1,6 mm (normál érték)
jó életlenségek
végtagok ábrázolódnak
a magzatvíz mennyisége átlagos

remélem nagyon hogy hétfőn is csak jókat fognak mondani a Géndiagnosztikán!

Sziasztok

Erika

Noémi! még mindig pakolászol?

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Látom nem túl nagy a forgalom, azért gondoltam beköszönök.

Hát csajok borzalmas vagyok!3 nap után feladtam a 90 naposat, egyszerűen annyira égett a gyomrom a gyümölcsöktől, hogy nem mertem már bevállalni a gyüminapot.Már kétszer volt, hogy elájultam, annyira leesett a vércukrom, és tegnap már nagyon szarul éreztem magam.Ráadásul színházban voltam, azon gondolkodtam, hogy ki kéna menni, mert nem voltam jól.Szóval ennyi, megpróbálom inkább a norbit, annál lehet enni mindent, csak az időre kell figyelni.

Erika!szurkolok a hétfői vizsgálatnál is, remélem minden a legnagyobb rendben lesz!

Pusszancs!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!
Nagyon jók a képek :!: :!: Mindenki nagyon szép(főleg a kicsik)

Zsuzsita:evés nélkül én is azokat a tüneteket produkálom mint te,úgyhogy ilyen fogyókúrával már nem is szenvedek.Megpróbálok többet mozogni,már más megoldást nem látok...
Futópad haspad ,gépek,ugrálókötél,hullahopp karika stb,most ezekkel csinálom :D Nem sokat,de megpróbálok rendszeresen azaz naponta :) Remélem sikerül,nem feladni :oops:
Egyébként a fogyókúra mozgás nélkül sz@rt sem ér mert nagyon löttyedt lesz az ember :( Annál meg szebb a kövérség is(szerintem)

Többiek íjatok,Nszöke hol vagy???
Vendég
 


Sziasztok!
Nagyon jók a képek :!: :!: Mindenki nagyon szép(főleg a kicsik)

Zsuzsita:evés nélkül én is azokat a tüneteket produkálom mint te,úgyhogy ilyen fogyókúrával már nem is szenvedek.Megpróbálok többet mozogni,már más megoldást nem látok...
Futópad haspad ,gépek,ugrálókötél,hullahopp karika stb,most ezekkel csinálom :D Nem sokat,de megpróbálok rendszeresen azaz naponta :) Remélem sikerül,nem feladni :oops:
Egyébként a fogyókúra mozgás nélkül sz@rt sem ér mert nagyon löttyedt lesz az ember :( Annál meg szebb a kövérség is(szerintem)

Többiek íjatok,Nszöke hol vagy???
Vendég
 


Bocsi ez 2szer ment
Vendég
 


Sziasztok!

Na végre itt vagyok én is. :lol:

Anita!
Hatalmas-hatalmas-hatalmas gratulációóóóó!!!!! :lol: :lol: :lol: Jajjj de jó, úgy örülök, most már két kismamánk van!!! Alakul ez! Na, ki lesz a következő??? :wink: :lol: Jaj én is nagyon szerettem terhes lenni, olyan jó érzés volt fizikailag és lelkileg is, az utolsó hónap mondjuk nem volt sétagalopp, amikor júliusban majdnem 40 fokos kánikula volt... De akkoris összességében gyönyörű volt az egész.
Nagyon vigyázz magatokra! Most mekkora lehet?
A kicsi korkülönbség szerintem is tök jó dolog, bár biztos nem lesz könnyű a két picivel, de ahogy írtad, az élet majd megoldja!

Erika!
Neked is gratulációm a szép értékekhez!!! Te is nagyon vigyázz magatokra!

Zsutita!
Most ahogy írtad, szembesültem vele, hogy én mit is terveztem áprilisban... hogy május 2-án kezdtem a 90 napost... hát nem azért, de totálisan kiment a fejemből. :shock: :? Jellemző. Amit az ember nem szivesen csinál, azt hajlamos elfelejteni... Nem tudom, mikor kezdem, ha kezdem egyáltalán. Azok után, amit írtál... hát nem tudom. Elájultál kétszer? Ez nagyon durva!
Norbiban én nem nagyon hiszek, most lehet hogy sokan megköveznek de szerintem jól megcsinált szemfényvesztés az egész. Eleve unszimpatikus nekem ez a Norbi, nem bírom elviselni ha meglátom rosszul vagyok tőle, de ez más kérdés. Én biztos nem bírnám rávenni magam, hogy bármilyen Norbi terméket egyek, a múltkor az Auchanban láttuk a párommal hogy valami készételeket akciósan árulnak, halmokban álltak a dobozok, gondolom a kutyának sem kellett. Amióta láttam tavaly először Norbi szaloncukrot és csokoládét, méginkább ki vagyok akadva.....
Na mindegy, ez az én bajom. Ha belevágsz, azért remélem hogy neked bejön.
Én meg még gondolkodom, mikor kezdjem a 90 napost.... bár most lesz a Párom szülinapja, családi banzáj stb. aztán megyünk a Hajdúszoboszlói grillfesztiválra, hát nem is tudom... izé.... :roll: :roll: :roll:

Jelentem, vettem Gesztinek danoninót, ma délelőtt benyomott kettőt (!!!) csak úgy falta, és semmi baja nincs tőle (legalábbis eddig, de szerintem nem lesz, úgy érzem nem hajlamos az érzékenységre, a családban senki sem allergiás vagy érzékeny). Aktiviát is vettem (natúrat) azt még nem adtam, majd pár nap múlva. Nem akarok azért minden nap adni neki ilyesmit, inkább csak 2-3 naponta. Vettem még aktivia krémtúrót is, azt is adhatok neki?

Voltunk ma kirándulni bár elég ramaty időnek nézett ki reggel, de délelőtt elindultunk és végül nagyon jó idő volt, eső sem esett. Szolnokon voltunk. Geszti nagyon élvezte az egészet, jókat nézelődött stb. Imád utazni!!!
A képek nagyon jók, a gyermekek tündériek!!! Én is keresek mindjárt pár frisset!

Kép
mamy
 
 


Anita!
Még azt akartam írni a fogzással kapcsolatban: nekünk is ugyanezt mondta a dokinéni amikor még február végén voltunk nála, megnézte Geszti ínyét és legyintett, hogy "áh itt egyhamar nem lesz fog", aztán 1 hét múlva ott virított a két kis fehér csipkés gyöngyszem. :lol: Szóval minden lehetséges!

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Mamy!
Nem most ájultam el kétszer, még évekkel ezelőtt, de már tudom, hogy kezdődik egy ilyen rosszullét.A Norbi termékektől én is rosszul vagyok, meg se fordult az eszembe, hogy olyan szarokat vegyek, csak az update-s módszert akarom simán kipróbálni.Tudod van olyan, amit egész nap megehetsz, van amit csak délig, van amit du 3-ig.De tök rendes kaják.
Az activiáról nekem az a véleményem, hogy nagyon rossz íze van, de én eleve nem nagyon szeretem a joghurtot.A krémtúrót pedig szerintem nyugodtan kipróbálhatod, azt bizti szeretni fogja.Csak ne mézes legyen!A banános most új, de nagyon rossz, a gyermekemet a hideg rázta tőle.

Bárány!
Tudom, hogy mozgás az kell, csak pici gyerek mellett mikor?Én úszni szeretnék, de mire az apja hazajön, már nincs kedvem elvergődni egy uszodáig, onnan meg rohanjak, mert fürdés van meg etetés.. Nehéz.Én mosz betudom a mozgást a napi 3-4 óra sétával.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!
Zsuzsita:
Tényleg nem könnyű kis gyerek melett tornázni,de azért megoldható,ha egy kicsit elvan a járókában,nekem a Szilveszter el volt ,igaz utálta és csak rövid időre :(
Norbi kajákat én sem enném meg,de a tornájától le lehet fogyni minden féle csoda kaja nélkül is ezt magamról tudom.De az tényleg napi minimum fél óra,az kicsit sok,és még ez is csak a fele,mert kb egy órásak.Úszni én is nagyon szeretnék,de az nekem is kivitelezhetetlen :( Annyi időm tényleg nincs..
De muszály valamit csinálnom ,mert már mindenki megjegyezte,hogy mekkora malac lettem :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Zsutita!
Azt hiszem, én pont banános krémtúrót vettem... Na mindegy, meglátjuk ízlik-e Gesztinek, ha nem akkor megeszem én.
Sima aktiviát még nem ettem, majd megkóstolom mielőtt Gesztinek adok belőle. Én nagyon szeretem az ilyen tejtermékeket, eleve minden tejes cuccot imádok, gyerekkoromban jól megszerettette velem a keresztanyukám, emlékszem hogy versenyt ittunk tejből, és nagyon jókat nevettünk közben. Remélem, Geszti is szeretni fogja a tejet és tejtermékeket, mert nagyon egészségesek, főleg az igazi, kicsit zsírosabb tej. Egy ideig tavaly vettünk minden héten egy rekesszel, Ausztriából hozták, igazi finom, háztáji bio üveges tej volt, majdnem 5 % zsírtartalommal, isteni volt! Aztán a szoptatás kezdetén leálltam vele, azóta még nem vettünk...
Szóval köszi a tippeket!

Bárány!

Te miért lennél már malac??? Már ne is haragudj, de szerintem teljesen jól nézel ki, az persze más kérdés hogy esetleg a korábbi önmagadhoz képest felszedtél valamennyit, de azért elhízva nem vagy!!! Hidd el! Ne hallgass az ilyen "okosokra" akik ezt mondják. Az meg pláne nem jó, ha belesulykolod magadba ezt a hülyeséget (ne haragudj ha szókimondó vagyok). Így csak azt éred el, hogy akármennyit is fogysz esetleg, nem leszel még akkor sem megelégedve magaddal és ez örökös harc lesz az életedben. Nem szabad. Rajtam pl. legalább 30 kg fölösleg van (lehet szörnyülködni), tudom hogy le kéne adnom valamennyit, (mert az egész úgysem fog menni, világ életemben ilyen voltam), de nem csinálok belőle ügyet. Éjjel megálmodtam, hogy valószínűleg júniusban belevágok a 90 naposba, ha megy jó, ha nem hát nem fogok a kardomba dőlni. :wink:
Azért csak akkor kezdem, mert májusban többször lesz családi banzáj, stb. és úgy kicsit mazochizmus lenne.

Kép
mamy
 
 


Lányok!

Beneveztem Gesztit egy babaszépségversenyre. Ezen az oldalon található:
http://www.babamamatudakozo.hu/szepsegverseny/?kat=p
Ha gondoljátok, szavazzatok rá! Előre is köszi szépen!!!

Kép
mamy
 
 


Még annyit az előzőhöz, hogy "PINCURKA 1519" kód alatt található a kép. :P

Kép
mamy
 
 


ok szavazok mindjárt,de Szilvit is benevezem,az ovisba,remélem sikerülni fog :D :D
Vendég
 


Sziasztok,mostmár Szilvire is szavazhattok,ha akartok :D :D
ovis 1522 :!: :!:
www.babamamatudakozo.hu/szepsegverseny/?kat=p
Vendég
 


Sziasztok :)

Előszöris gratulálok a két kismamának :)
Vigyázzatok nagyon magatokra, ne emelgessétek a nagyokat :wink:

Sajnálom, hogy ilyen rosszul bírtátok a 90 naposat, én elég jól bírtam, rólam le is ment 15 kg amikor csináltam, ugyhogy amint nem szoptatok rögtön csinálom is :)

Voltam multhéten dokinál és szabad utat adott a tornára meg a házaséletre is, meg fogamzásgátlót is kaptam, hisz nem akarnék még kistestvért :lol:

Szavaztam a gyerkőceitekre :)

Édesek nagyon :)

Ja, és tegnapra utólag mindenkinek Boldog Anyáknapját :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Hát ezt el kell újságoljam nektek!!! Az előbb Geszti FELÁLLT A KISÁGYBAN ÖNÁLLÓAN!!!! Sajnos nem láttam a folyamatot, mert nem voltam bent. Letettem ugyanis aludni, de valahol valami barom nekiállt fúrni, és sajnos megijedt, nagyon sírt ezért bementem. És az a látvány fogadott, hogy áll az ágy sarkában, hónaljig ért neki a rács, azon támaszkodott, nézte az ajtót és ordított. Úgy megsajnáltam!... :?
Azt persze tudtam, hogy fel tud állni, de eddig csak akkor sikerült neki, amikor jelen voltunk és belénk kapaszkodott, mi meg picit segítettünk neki feltolni a fenekét. De most saját magától felállt! Tehát mondhatjuk, hogy ez az alkalom volt az első igazi felállás! Nagyon örülök!!! Fel is jegyzem a többi jeles eseményhez. :lol: Holnap lejjebb tesszük a kiságyat...
Hihetetlen, hogy nő és fejlődik napról napra. Olyan nagylány már, mikor sétálni is megyünk, úgy nézelődik, és mindenki megbámulja, ez most kicsit szerénytelenül hangzik, de így van. 8)

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!
Mami gratula Gesztine :!: :!: :!:
Akira köszi szépen de sajna némelyik szülőnek annyira sok pénze van sms-ezni ,hogy van olyan gyerek akinek 1900 szavazata van...őket már nem lehet utolérni :( :( :(
Úgyhogy én sem szavazok a sajátomra sem többet mert drága és olyan sokat úgyse tudok :( :(
De mindeggy a részvétel a fontos... :D :D
Többiek :?: :?: :?: :?: :?: :roll:
Vendég
 


Bárány!
Igazad van, én is csak utólag vettem észre, hogy némely babánál mennyi szavazat van... de nekem ez egy kicsit gyanús, ehhez 190 sms kellett, ami több mint 36 ezer Ft, persze biztos nem egy telefonról és nem egy személy szavazott, de még családon belül is soknak tartom. Na mindegy, ahogy mondod a részvétel a fontos, és ahogy néztem, nagyon sok díj van, pl. legszebb mosoly, stb. tehát lehet, hogy nem csak a szavazatok száma számít. Persze jó lenne az a komplett gyerekbútor, főleg hogy ősszel költözünk, de hát ennek elég kicsi az esélye, hogy megnyerjük.

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Bocs , hogy igy kezdem de én már jóideje beneveztem a két kissebb manót ami a lényeg szereinten ez egy elég rossz verseny itt csak az jut tovább akinek van rá pénze hát kérdem én hol itt az igaz korrekt verseny .Mert ez nem az szerintem, minden nep benézek az oldalra egyszer a párom is megnézte és bizony nem tetszett neki ahogy ez zajlik .Senki ne sértődjön meg akinek nem inge.... de van olyan gyermek , hogy szinte semmit sem látni belőle akkor mire szavaznak igaza van báránynak a nyomukba sem érünk ez csak a pénzről szól tanúltam belőle.
Na most jól kimérgelődtem magam ne haragudjatok de én itt is ugyanúgy sőt még jobban tudok a babócákban gyönyörködni nem kell ehhez verseny.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Anyuci!
Igazad van, nem kell ahhoz verseny, hogy az ember a gyermekében gyönyörködjön. Csak jólesik, ahogy látom őt a sok baba között, tudod a szülői büszkeség...
Egyébként rájöttem, úgy is lehet szavazatot gyűjteni, ha hozzászólsz a fórumban. Én már 15 pontot gyűjtöttem így össze. Minden 500 karaktert meghaladó hozzászólás 3 pontot ér. Tudom, még ez is kevés, de több a semminél.
Még jövök, most mennem kell.

Kép
mamy
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?