Csajjok,
én marhára el vagyok havazva. Meg írogatok egy másik topikba (babás, nem akartam itt lelkendezni, meg arról faggatózni, hogy pl milyen kiscipőt érdemes venni). De szinte mindennap olvaslak titeket.
Rólunk:
Peti marha aranyos baba, sokat beszél, és egyre többet megért. Néha leesik az állam. Megkezdte homokozós pályafutását, a babahintában már profinak számít. Sokat mászik, mindent megkaparint, kedvence a vezetékes telefon. Mondja, hogy hoppá, ha eldob vmit akkor meg azt, hogy puff.
Már tiszta kis ember, nem is csecsemő. Itt az ideje, hogy nyírjunk neki vmi sérót, már akkora a sörénye.
Kedvencei a gyümölcsök és a zöldborsó. Alapjáraton nyugis, vidám baba, igazán nem nehéz vele. Foga még csak egy fél van, úgyhogy nem nagyon eszik még szilárdat. Talán hamarosan feláll, már vannak jelek, de még nem erősek a lábai hozzá.
Ő a legvékonyabb a családban, semmi babaháj, konfekcióméret.
A hasán sincs hurka. Keditke, majd megkérdem, hogy csinála, okés?
Mensim nem igazán van, már gőzöm sincs hanyadik napon lehetek. Szopizik is még, de már nincs sok tejem. Tehéntejfehérje allergiás, így nekem is diétáznom kell amíg szopik.
Már pont méretes egy kiadós dögönyözéshez. Csiklandós és van humorérzéke is: nyújtja a lábát komoly képpel, hogy adjam rá a zoknit, aztán az utolső pillanatban elrántja és jót derül a viccén. Ez szok lenni pár percig, nagyon bírom a kis csemetémet.
Olyan érdekes látni, ahogy fejlődik az értelme, árnyaltabbak lesznek a reakciói.
Mára ennyit, megyek alsz.