Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem, korábban már írtam, hogy valószínűleg pánikbeteg lettem, és próbálom kihúzni magamat belőle, így nagyon kevés időt töltök a gép előtt.

A múltkor Edit írt a rossz szomszédokról, és eszembe jutott, hogy én mennyire kifogtam. hagy panaszkodjak egy kicsit...

Minket szülésem előtt is sokszor nem hagyott békésen aludni a felettünk lakó 30-as férfi. Később meg vérszemet kapott és napi szinten zavarta a nyugalmunkat, mit a nyugalmunkat: nem hagyott minket éjjel aludni.... Ez a kisbaba keléseivel együtt nekem 3 vagy 3+2 óra alvást jelentett napi szinten. Így teljesen kimerültem. Később jobb lett a helyzet - éjfél fél egy körül abbahagyta (a barátnője kissé hangosan járkált - ő meg éjszakás volt) így mi alhattunk éjféltől fél ötig -ekkor jött haza az éjszakai műszakból, majd reggel fél héttől fél nyolcig a mellettünk lakó idős hölgy reggeli székhúzogatásait, ajtócsapkodásait hallgathattuk fűszerezve azzal, hogy tűsarkúban járkált - gondolom az alattuk lakót is zavarhatta, de mégis mi szóltunk, mert olyan zajjal volt, hogy Zsoltika se bírt tőle visszaaludni - akkor, mert azóta már lényegesen mélyebben tud aludni, és most már sokkal könnyebben is alszik el, gondolom erre is meg kell érjen az ember :)
napközben meg a felettünk lakó őrült olyan szinten hallgatta a basszust, hogy idelent olyan volt mint egy folyamatos kopácsolás, plusz még a gatyát is lerázta rólunk (ezt sokszor este, éjjel is megtette)
na végül kihívtuk rá a rendőrt, Zsoltika ekkor volt három-négy hónapos, nekem ekkor már egy egész hónapja nem volt egy darab nyugodt napom se - míg kijöttek a rendőrök a srác itt dörömbölt az ajtómon és azt üvöltözte, hogy ki fog készíteni, el fog intézni...
Végül elköltözött, de igaza lett tényleg kikészültem, ekkor jöttek a fél havi migrénes fejfájások és a tachikardiás rohamok-
de neki ez se elég!!!
A múltkor eltűnt a suzukinkról a suzuki jel, nem gondoltunk semmire, most meg csupa szeméttel volt telerakva kívülről a kocsink - azt mondják visszajáró lélek ez a fiú, a volt barátnőjét is fenyegeti, és rá tippelnek, hogy ő csinálja ezt velünk. Pedig engem ő már rég elintézett............
Most nemrég felénk költözött egy szingli lány pechünkre későn fekvő, és nagyon leüti a sarkát idelent meg olyan mint egy dörrenés. megkértük, hogy figyeljen a járására - azt mondta nem fog repülni - mondom neki én ide tudnék költöztetni egy bunkót nem tudom ahhoz mit szólna, szó szót követett erra azt mondja: -Nem kell szülni...
Ma meg a szomszédunkban lakó szingli fiú kért meg minket, hogy vigyük be Zsoltikát a folyosóról (még öt perce se pityergett, túl álmos volt ilyenkor egy kicsit sír, de ha ringatom hamar elalszik, csak épp közbejött egy telefon és nem tudtam ringatni, rögtön kijött a srác szólni. Komolyan, az szóljon ilyesmiért aki nem sírt kiskorában - fényes nappal sír két percet a gyerekem és már le is vagyok támadva...........
persze előtte egy órával a másik szomszéd gyereke sírt, délután pedig a házban lakó gyerek együtt játszanak sikongatnak, de az nyilván nem zavarja.
Ja és még egy gyerektelen beszólt, hogy zavarja az embereket a gyerekem sírása.......
szóval ha a primitívség fájna, a mi házunkban sokan ordítanának.
Direkt nem ismerkedtem meg senkivel, három ember nevét tudom innen összesen, most mégis velem személyeskednek...
én még azt se zárom ki, hogy valaki innen a házból tette a szemetet a kocsinkra, mert mi majdnem minden szomszédunkat megkértük arra, hogy tartsa be a házszabályt, és mivel körülöttünk egyedülállóak laknak (nem kell alkalmazkodni senkihez) így adtunk okot az utálatra. (és nem szóltam volna talán senkinek se, eltűrtük volna az éjféli házimozi hallgatást, a hajnali csapkodást, ha Krisztián nem terrorizál minket fél évig, de ekkor már annyira kellett a csend, mint sivatagi vándornak a víz)

az ilyeneknek kívánom, hogy megtudják milyen ez. A kedves szomszéd fiú nem bírt aludni Zsoltikámtól - egy nap! Én több hónapig nem aludtam, de nem állt mellém a Krisziánnal való vitánkban, sőt lovat adott alá - mert egyszer mikor porota a szőnyegét kinéztem rá - igaz akkor már egy hónapja nem volt egy nyugodt napom se -.
Kösz, hogy panasznapot tarthattam...

Kép
nózi
 
 


Nózi!
Nagyon sajnálom ami Veletek történt/történik! Hát nagyon kifogtátok sajnos. Persze ehhez képest a dohányzás semmi. Remélem megoldódik az ügy.
Akkor szállt el az agyam amikor a csaj azt merte neked mondani nem kell szülni...na az ilyennek remélem nem is lesz... Bocs.
Örülök, hogy kiadtad magadból!

Vmikor még szeretnék reagálni...remélem este még jövök, szuper az idő, Kata itt alszik a nyitott erkélyajtó előtt :)
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!
Én meg jól lemaradtam itten,mentség a torna naponként ,uncsitesóm sógornője bármelyik pillanatban szül és még gyors technikai dolgokat megbeszéltünk,persze ez is 2 órámat vett igénybe,mert Viki,hol bekakizott,hol éhes lett,aztán csavarogtunk ,levegőn aludtunk este meg hempereg a földön,úgyhogy tényleg egy hete alig ültem gépnél.Vissza olvasni,csak keveset tettem,de ígérem bepótolom ,csak így a végébe néztem bele,no meg a képeket.
Mindenkinek nagyon aranyos nagyra nőtt kicsi bébik
Boti a székben,
Marvin levágott hajjal,
Dóri ahogy elaludt,
Kata,virágos harisnyában,
Jazi levágott hajjal....
ugye nem hagytam ki senkit????????

Nózi,
hu ez egy remek társaság....
:shock:
Borzalmas lehet így élni,de ezekszerint a társasházak ilyenek.Vasárnap itt is volt csete paté.augusztusban a szembe szomszédék cirkuszoltak éjjel a válás miatt,mostmeg az alattunk lakóhoz költözött vissza a fia és utána jött az asszony.Csak abban reménykedtük Viki ne ébredjen fel,de anno anyukámnak macskakakit rakott a postaládájába az egyik drága szomszéd,mert nem tetszett neki,hogy anyu a közös képviselő.....szóval megnyugtatni nem is tudlak ,de sajna mindenütt vannak ilyen szomszédok,még kertes háznál is akad.....Próbálj meg nem odafigyelni .....

Rizibizi,
szia minálunk,gyere ha tudsz jönni....

Edi,
Kata hogy eszik?Javulgat Nálatok a helyzet?És éjjeli alvás?Nálunk semmi változás a hozzátápi miatt ordítva kakil.Meg kell szoknia a nem híg egypukirakijönminden szitut.

Vki kérdezte mi az a G:W.
Gripe Water és hála Istennek kedd óta minden nap van ,de nagyon sír amikor nyom.

Cicim helyrejött szerencsére és megint van sok sok tejcsi.

Képzeljétek elmostam az elektromos mellszívóm elektromos részét.Tiszta gáz voltam,már csak akkor vettem észre mikor engedtem rá a vizet.:(
És 4 liter lefagyasztott anyatejet kidobtam a szívem szakadt meg ,felengedtem egyet,hogy hígitom vele a főzeléket és olyan érdekes szaga volt ,megkóstoltam,hát majdnem rókáztam.És hallottam más is így járt ,nem tudom miért,mit csináltam rosszul.

Viki rengeteget pörög,hisztizik mert nem tud előre mászni és kivan tőle akadva,de még olyan kis béna.Be nem áll a szája.Most is megyek,mert hiszti van.
sue

KépKép
suezika
 
 

 
 

Edit, Sue!

Köszönöm, hogy ilyen megértőek vagytok! Edit, a cigifüst engem is zavarna nagyon - szegény kicsi Kata még túl pici, nagyon kell védeni! Legalább a gyerekre lehetne tekintettel a kedves szomszédod - ha már rátok nincs.
Valóban megkínzottnak érzem magam - Sue tudom, hogy mindenütt vannak ilyenek, és igazad van nem kéne foglalkoznom vele (mármint a szingliékkel :) ) de a félcédulás őrültet nem lehetett sajnos figyelmen kívülre helyezni anno. Most már lehetne, de olyan nehéz - felkavar még mindig.
Kertes házban lakva is kifoghat az ember egy hülye szomszédot, pl. egyik ismerősöm szomszédja egyszer csak úgy döntött malacot fog tartani - a legyek és bűz miatt kellett eladnia a házát, áron alul.
Szóval elég egy rossz szomszéd - nincs garancia, hogy az ember nem fogja ki.
Csak eddig eszembe se jutott volna az ilyesmi. Ez a fiú sajnos tényleg beteg agyilag. Ezt aki ismeri, mind így gondolja. De most már nincs itt és csak ez kell fontos legyen. A gyerekes bosszúállásait pedig valahogy el kell viselnünk, ki tudja még mi is kapunk macskaszart :)

Jól esett kiírni magamból, sokáig volt bent :)

Kép
nózi
 
 


Sziasztok!

Harisnyákat egy pici üzletben veszem jó áron. Jó minőségűek nagyon. Tegnap 2 zoknit sikerült ott beszereznem. Vmi Saxo az egyik harisnya márka név. Elég vastag, rugalmas, imádom :lol:
Tegnap voltunk súlymérésen: Kata 8800g. Azt mondta a védőnő nyugodtan adjak neki éjszaka. Azóta 2x, ma 1x evett éjjel. Hurrá!

Tina!

Szájpenész: jővő héten jön doki néni, majd tárgyalok vele ezügyben. Én az őszi pulykahússal jártam így, vmi undorító állaga volt, nyálkásszerű, kocsonyás (bocsesz), undorodtam tőle. Kata 1x evett belőle, de aztán nem. Többet nem veszek :shock:

Timi!
Pampers Active Fit: 2 csomagot vettem anno a DM-ben 21%-ra, de nem használjuk minden alkalommal, csak ha elmegyünk vhova, vagy ez kerül a kezeim közé. Most, hogy a kaki massza-egybeszerű nincs gond a háti részen a kifolyással. Amúgy sima active baby, sleep&play és huggies-t használunk felváltva. Mikor mit.
Nagyon ügyes Dóri, vigyázz vele. Most majd rohangálhatsz utána, nem is kell ide diéta :wink:
Nekünk is van ilyen partedlink, mint nektek, csak zöldbe, de Kata nem szereti. Csak a frottírt. Úgyhogy beszereztem vagy 15-öt :shock:
Asszem vehettek lassan autósülést, Dóri szép hosszú már.

Bettus!
A virágos harit azt ajándékba kaptunk. De ha látok gondolok Rátok :wink: Brendonban vagy H&M-ben lenne érdemes megnézni. H&M-ben szép harik vannak olyan 1500Ft körül. (Én 600 és 800Ft-ért veszem)
Játék 1éves kortól van, de odaadtam Katának rombolni :lol:

Linda!
Köszi, reméljük jól fogjuk magunkat érezni :)
Szerencsés vagy, hogy Laura ennyit alszik délután. Tegnap megnéztem a Kés alatt 4. első két részt. Most tetszett :lol: Képzeld Kata pár napja pohárból iszik, gyönyörűen. Csőrös, cumisüveg nem megy. Nagyon édes Laura a kajcsis képen, Kata is szokta így tartani a száját. Látszik rajta élvezi a kaját :lol:

Beusa!
Kiká-ban vettük a szőnyeget, Arte Espina, kézzel szött akril. Nagyon frankó. Ha rámegy a folyadék pl. nem szívja be, hanem a felületen eloszlik. Szép nagyon tényleg.

Jubi!
Katát már nézték fiúnak, tiszta rózsaszínben volt….

Melódia!
Fogakról fényképet kérünk :wink: Kellemes pihit, azért ne dolgozz annyit :wink: :wink:

Sue!
Kata szépen eszik, vagyis alakul a dolog. Gyümi 50-60g, ebéd 60g főzi + 30-40g gyümilé. Ma kapott tejpépet 100g-ot megevett (0,5adag). Mellette 7-8x szopi. Éjjel 1,2,3x kel fel, változó.

4 napig nem leszek, megyünk Sopronba kikapcsolódni. Mkinek kellemes időtöltést és pihenést!
Pusz: Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!


Nózi!


Egyszerűen elképedve olvastam, h milyen undorító emberek vannak.Nincsenek tekintetettel a másikra. Nálunk olyan hangos a felettünk lakó, h már sokszor megfordult a fejemben, h szólok:LEGYEN MÁR CSENDESEBB. Bizonyára járólap van Náluk, meg parketta, mert minden lehallatszik. Sokszor egymásra nézünk Mikivel, és azt mondogatjuk, h: MINDJÁRT LESZAKAD A PLAFON. A hálószobánk felett lakhat a gyerekük, aki olyan hangosan pöröghet a székében, h sokszor volt, h megijedtem. Meg mindig olyanokat hallok mintha millió darabra törne valami. Iszonytosan idegesítő egyébként. Úgyhogy én teljes mértékben megértelek. Ugyan könnyű mondani, de NE HAGYJAD KIBORÍTANI MAGADAT!



Edit!


Pont most beszéltünk az autósülésről, h kellene venni, mert Dóri elég hosszú(70cm), és 8000g. Most mondta a barátnőm, h a 4-es Pampers Active Baby is ilyen gumis. Miket csinál Kata? Dóri napközben a kiságyban vagy a járókában van. Amikor apa megjön akkor veszem ki. Mindenestre valóban jó kis edzés lesz.


Sue!


Még mindig úgy csinál Viki ami képet feltettél? Tudod írtam, h Dóri is. Valami életveszély amiket művel. Nem is veszem ki a járókából. Így is már szerzett magának egy puklit a fejecskéjére. Miket adsz Vikinek kajcsit? Nem lehetséges, h valami mindig fogja a kakit? Ha kakil is akkor azok bogyók? Azért sír előtte? Amióta hozzátápi van Nálunk Dóri 2*szer,3*szor kakil. Hiába kenem a popsiját mindig piros. JA! És nem azért mert hagyom a kakit alatta. Ahogy látom, h nyomja utána megyek, és pelus csere. És mit mondanak erre miért van ez a tortúra a kakilás előtt? Érdekes, h ilyen van Nálatok. Azt gondolnám, h mivel aktívan szoptatsz nem lehet gond a kakival. Képzeld! Még mindig szoptatok :lol: Most szerintem Dóri megszokásból kel fel lefektetés után. Alvás 20kor van, és kel 22-23 körül, meg éjjel 1-2 körül. Majd reggel 6-7 amikor kezdődik a nap. Szerintem nem azért mert éhes, hanem anyanyugtatásból van ez a cici dolog. Jó érzés nagyon, de aggódóm, h mi lesz akkor amikor tényleg nem lesz már egy csöpp sem. Majd biztosan tudni fogja, h már nincs, és nem fog felkelni :lol: A baj ott van, h lehet én rontottam el! Csak úgy tudom elaltatni, h cicire teszem. Ez leginkább reggel van így amikor 8-9 körül visszaltatom,mert álmos. Amikor d.u lemegyünk sétálni akkor a babakocsiban lazán elalszik. Huu! Most látom, h mennyit írtam Neked. Bocsi.



Rizibizi!

Üdv köztünk! Írj magatokról!





Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Hali!

Timi, neked ígértem iwiw-es meghívót, ugye? Ma kaptam. Kell még?

Anita

goodfairy
 
 


Nagyon szépek a babák, megint megnéztem a képeket :)

Melódia - gratula a három foghoz! Vicces, hogy alul jött ki, le tudnád fényképezni? Szívesen megnézném :)

Szia Ribizli! Üdv itt! Gyere sokszor! Én sajnos csak ritkán tudok jönni, de mindig remélem, hogy később több időm lesz :) Nem is tudom a többiek hogy oldják meg, de ahogy látom, akiknek már feláll és nagyon mászkál a babája azok szintén kevesebbszer írnak.

Timi - igen ismerős a helyzet (felállás, esés... ) Zsoltikán kell legyen mind a két szemem, sokszor reggelizni se jut időm (ehhez képest még mindig ott figyel rajtam 15 kg plussz :lol: )
Ezeket a fentről jövő dübörgő zajokat nagyon is ismerem - részvétem nektek is (szomorkás mosoly helye... :)
Próbálok nem odafigyelni, korábban elég gáz volt, hogy a férjem, Zsoltika meg én is felébredtünk éjjel, hajnalban olyan zajjal voltak, hiába aludtam füldugóval (néha). De már nincs itt ez az idióta. Mindig nagyon féltem tőle, sokszor jött le ide (józanon, de részegen is) és állandóan höbörgött valami miatt. Az a típus, akinek semmi se jó, de ha minden oké lenne, akkor is tudna hőzöngeni valamiért. Jobb lett volna, ha sose ismerem meg a beteges lelkét - a férjem viszont egy igazi kedves ember, azt hitte hogy a szép szó majd célba ér. Mikor látta, hogy nem, akkor meg minket féltett, nehogy rámtámadjon bosszúból mikor sétálunk a gyerekkel. Egy ideig ezért egyedül nem is mentem sehová, mindegy most már vége van.
Megkaptam a mintákat, köszönöm szépen!!! Kipróbálás alatt! :)


Túlsúlyról jut eszembe, megnéztem ezt a 90 napost, hát nagy gratula azoknak akik csinálják!!! Szerintem ez is (sajnos....) arról szól, hogy keveset kell enni - ebédre egy tányér, vacsira fél... és még nem is igazán jók a kaják.. persze fogyni úgy lehet jól, ha nem eszik finomat az ember, mert a finomból mindig több fogy :)
Most abonettel próbálkozom, kenyeret már jó ideje nem eszek. Ez azért jó, mert nem kell éhezni, ha éhes vagyok sok abonett szendvicset eszek rengeteg paradicsommal, paprikával. Meg sok salátát - na remélem ennek meglesz az eredménye.

Felébredt Zsoltikám, úgyhogy megyünk nacit venni.

Kép
nózi
 
 


Sziasztok,

mint mar irtam, novemberi kislanyom van, Veronika. Elso baba. Semmi tapasztalatom nem volt, igy az elso hetek -honap- nagyon nehezek teltek. De mar minden nap egyre jobb.
Öt honapos, már egy ideje fordul hatarol hasara, visszafelé is csinalta mar, de azt még nem sokszor. Hason hamar kifarad....
Babakocsit nem birja tobb mint két honapja... mert nem lat ki... ultetni még nem tudom benne... Igy kenguruzunk. Na, ez nagyon bejon neki :)
Már kostolgatunk pépes kajcsikat.

Régen probaltam kilencven napost, jo kis forumfuggo is valt ott belolem ;) és nekem nagyon bejott elsore. Kajabol, amibol szabad volt azon a napon, én biza annyit ettem, h jol lakjak. Teszta napon is. És fogytam, eleg sokat --sokan megdicsertek az eredmeny lattan, akik nem tudtak, h fogyizom. Szoval latvanyos volt.

Szulessel mazlim volt, mert masnap raalltam a merlegre, és csak egy kilo felesleget mutatott a terhesseg kezdetetol. Semmi hasam nem volt (?) uj nadragot kellett vennem, mert a regiek mind lecsusztak....
Na ezt mar nem kell felvaratnom :( mivel lassan jonnek a kilok az utobbi honapokban -látszik, már van idom enni a baba mellett- pedig még szoptatok.

Hirtelen ennyi

orulok nektek

sziasztok
rizibizi
 
 


Ja, én is csak cicin tudok altatni. Bár mostanaban volt, hogy de. is elaludt magatol, este meg már harmadik este, hogy cici kikop, szem lecsuk, és alszik a karomban.
Amugy hajnal 3-4 korul tuti kel, és cici kell neki, aztan jobb esteben 7-ig alszik. Regen 12 orakat is aludt ejjel, nem ébredt meg egyszer sem, utobbi idoben nem igy van. De nem baj, folyamatosan valtozik ;)
rizibizi
 
 


Kép Veronika
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Tina köszönjük a bókot! Szereti Marvin a kompot? Tud már vele haladni?

Hettie mi is még csak az alma őszinél tartunk, Te adtál már esetleg más gyümit?

Gesztenye sok dal van abban a könyvben, amit írtál? A kották miatt kérdem, mert én általában hallomásból játszom Botinak furulyán, de azért kottából jobb lenne :)

Edi köszönjük a bókot! NA akkor szerintem cseréljünk etetőszéket, mert nekem a tiétek jobban teszik!!! Ráadásul apuka Pepe :lol: nagyon édes Kata, ahogy ül benne! És milyen nagy már! Annyira szép! Micsoda játékai vannak!

Timi Neked is köszönjük a bókot! Gratulálok Dórinak a felüléshez! Nagyon ügyes!
ÉS milyen szép! Hatalmas! Úgy látom a hordozót már rendesen kinőtte!
Jól látom, hogy Mam-os cumija van? Hogy rakjátok rá a csíptetőre?

Betti leírnád nekem hogy csinálod a salátát Kittinek? Köszi a tippet a kajálós fénykép beküldésről!

Linda Laura még mindig ilyen jókat alszik! De jó! Nagyon jó a kajálós kép!!! És amit küldtél! Az is tök jó! Annyira édes Laura! Még tartozom egy levéllel, igyekszem!!! :oops:
Elmondtam apukának mit írtál a hasonlóságról, örült nagyon :)

Anita sajnálom az allergiát :( hogy a fenébe lehet az már ilyen picinek? :(

Beusa én számítógépes melót csinálok (az apukám cégének elektronikus adóbevallás + most térképeket kell „rajzolgatni” ) itthonról, általában este. Viszont én nagyon ritkán főzök :?

Nózi örülök, hogy jöttél! Sajnálom, hogy ez a bu..i szomszéd ezt okozta Nálad :( :( ki lehet ebből jönni? Egyébként nem csodálom, hogy ennyire szétcsúsztál! És nyugodtan írj ki minden ilyet magadból!!

Rizibizi szia! Eddig mi voltunk a legfiatalabbak :) Nagyon szép a Kislányod! Jó kis husis!

Na lépek, este még jövök a képekkel! (remélem)

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok, csaK gyors bekukk,
HOGY BEUKÁNAK ÉS BOTINAK BOLFOD HÓFORDULÓT KÍVÁNJAK!!!!

NO ÉS HOGY ÜDVÖZÖLJEM RIZIBIZIT ÉS VERONIKÁT!!!
(lehetek indiszkrét? mennyit lehet fogyni a 90 napossal? nagyon el kéne kezdenem, de imádok enni...)Veronika nagyon édes!
Mikor, hol, mennyivel, hogyan született?

de lehet, hogy nem tudom elkezdeni, mert pénteken egy holland terhesteszt halványan pozitív lett, a ma reggeli negatív.. :shock:
szerdán csinálok még egyet, ha az is neg, akkor elkezdem a 90-naposat....

Gergővel ugyanígy volt, hétfői napon poz. teszt ( 10 perc elteltével), kedd-szerda negatív, csüt-péntek nem csináltam, szombat pozitív...)10 percen belül)
Hát én nem értem a szervezetemet...dokihoz menni nincs értelme,hogy beállítsa a ciklust, mert még szoptatok, de így az 50. ciklusnapon szeretném tudni, hogy akkor most mi van :wink:

Nózi, sajnálom a veled történteket, nagyon együttérzek veled! Kívánom, hogy minél előbb lábalj ki a rossz hangulatból!

A babák gyönyörűek!

Timi lassan futhat Dóri után, olyan tempóban fejlődik!
Sue, örülök, hogy helyrejött a melled! Mit tornázol?
Edi, látom, a tejpép Nektek is bejön.... :D :D milyen fajtát adsz Katának?

Rohanok, Apa fürdet, tejpépet kutyulok (Milupa)!!!


Puszi mindenkinek, bocsánat, ha vkinek nem írtam, most nagyon kuttyafuttában volt időm... :oops: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!



Beuka!

Igen! Nagyon megnőtt Dóri. Jól látod az tényleg MAM cumi. Szegénykém elég avétos már, de ez jön be Nála. Bár hála nem az a túlságosan nagy cumizós. Azz a kanócot úgy kell használni, h a végén van egy gumi gyűrű, amit a cumira rátudsz húzni. Botinak adsz már főzeléket?


Anita!


Köszönöm, h gondoltál rám! Megkérdezem, h hova mehet a meghívó, és priviben megírom.


Rizibizi!


Ne aggódjál! Én is cicin tudom elaltatni Dórit. Sőt! Még éjjel 2-3szor kel. Rájöttem nem azért, mert éhes hanem azért, mert cicin biztonságban van. Félek, h mi lesz ha nem lesz tejcsim. Akkor mi lesz? Most éjjel nagyon sokat volt fent. Persze(cici) egyből. Pedig próbáltam visszaltatni kézben, de kifeszítette magát. És hozzá kell tennem, h iszonyú nehéz(8kg). Ráadásul nagyon fáj most a hátam, amivel fizióterápiára, masszázsra, és Uh-ra járok. Nálunk is régen végigaludta az éjszakát. Sőt! Magától csak akkor alszik el, amikor lent vagyunk sétálni. Látom, azért ott is vannak szép kis hurkák! Nem mondtatom, h csenevész. Miket adsz neki anyatejen kívül?




Lányok! Tényleg megnőtt Dóri. Kinőtte a bébihordozót. Tudtok valami jó állítható kocsiülést? Természetesen Gyesen lévő anyuka számára. Hol nézelődjek?
[KÉP] [KÉP] [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1177872660.46

.jpg[/img]



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Beuka!


Most,h elküldtem akkor láttam, h Hófordulósok vagytok!!!!!Sok boldogságot. Jól megnőtt Boti is.


Angel!


Húúúú, de izgi ami most veled történt. Tudom, h örülnél most mégegy bébinek, úgyhogy nagyon szúrkolok!!!!!Egyébként a hideg is kirázott. Eszembe jutott amikor átéltem ezt a gyönyörű érzést


:lol: :lol:



Lemaradt az ülős kép :cry:



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


[KÉP]

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Angel köszi! Nagyon drukkolok!!!!

Timi köszi! micsoda csajszis rucija van Dórinak! tényleg nagyon ügyes.

Lányok!
Volt valakinél hogy a gyümi bevezetése után nehezen ment a kakilás? Tökre megváltozott a kaki állaga (már ugye sokkal sűrűbb) és alig bírja kinyomni Boti :( szegény, pedig látom, hogy kínozza. Sajna segítenem kell neki néha, de nem akarom, hogy hozzászokjon.

A Másik,
előfordulhat, hogy fáj, vagy viszket a füle? :?: A jobbat állandóan piszkálja :shock:


NA és akkor a képek:

AZ első kettő fél percesen, (az elsőn az arca nem látszik, de csak a viszonyítás miatt:)
Kép Kép

fél órásan a kis "béka" épp szopizik:
Kép

fél naposan :
Kép

no és fél évesen:
Kép
Kép
Kép

Bocsi, a sok képért :oops: :oops: (a minőségük sem túl jó :()
Jó éjt! Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


BOLDOG FÉL ÉVET BOTONDNAK ÉS ANYUKÁJÁNAK!
A képek nagyon jók és szép rajta a nagyfiú.Vikinek is tetszik azt mondja itt az ölemben,hogy he-he.
sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!

angel:
-90 napos- én azt hiszem 14 nap alatt 7 kilotol szabadultam meg, utana is ment még le, de nem olyan utemben, meg a vegen sokszor kicsapongtam ;) ...meg ugye tobbol konnyebb leadni, de nekem jo volt akkor ez a dieta.
26. heti cukorterhelesem nem lett jo, onnantol szenhidrat diétán voltam. Napi harom zsomle meg az ebed, vagy valami ennek megfelelo szenhidrat mennyiseget vihettem csak be. NOS, nekem ez nagyon jo volt terhesseg alatt, mert baba miatt tenyleg dietaztam, mégha kicsit tobbet is ettem ennel, de figyeltem, hogy sokszor keveset... meg kevesebb CH-t, és igy nem volt rajtam felesleg szules vegere. (egy kilo volt csak)
Ha tenyleg babat varsz, akkor ezt a dietat csinalhatod...

Veronika Bajan szuletett, kiirt utan egy nappal. Nem volt fogadott orvosom, nem akartam; de mindig ugyanahhoz az orvoshoz jartam -igy jott ki, és nala is szultem, pont bent volt. Ez jo erzes volt...
3160, 50 cm termeszetes szules, reggel nyolckor értunk be, 5 percesekkel, és 14:50-re lett meg a kisasszony :D Ugy ereztem ott halok meg, de sikerult (?) :D
UH-kon sosem mutatta magat, igy kisfiut ereztem, és az a név is volt meg tutira. De igazabol nem volt olyan, hogy milyen nemu babat szeretnenk.

Timi:
pár honapos koratol néha kiegeszitek tappal, altalaban a lefekves elottit meg néha dél korul is, ahogy a cici áll.
Ezért is kezdtuk már el pépekkel ismertetni, védono tanacsara, hatha igy nem kell a kegeszites.
Eloszor almat reszeltunk, annak leve -ez puffasztotta... akkor szunet, majd bolti levek, utana gyumolcsok pépesen, keverve tobbféle gyumolcs, koranak megfeleloen, majd sutotok-, répa-, paradicsom pürék, vagy ezek gyumolcsel. Már figyel egy husis uveg is a polcon, de még nem adtuk oda ;)
Egesz jol elfogadja, fél uveg egy eves

Hajnali kelésre védononk azt mondta lehet nem eleg délutánra már a tej/táp, probaljam majd meg a tejpepet, doktorno ir ki vmi antiall.

Veronika a hajnali kelesnel tutira eszik, mert mar kifigyeltem milyen amikor csak a cici kell... de itt a kajcsi a lenyeg :)
De hiszem, hogy nem lesz gond ezzel a cicin alvassal, mert egyik ismerosnel is siman elalszik már az egy eves, cici nelkul.

Én mar tobbszor vasaroltam neten: teszvesz és vatera, csak ajanlani tudom. Persze a kiszemelt cuccot mindig leellenorizzuk, hogy mennyibe kerulne ujjonnan.. és postakoltseggel igy is megeri-e

beuka:
nalunk pépek ota minden nap van kaki (elotte 3-4 naponkent volt csak), viszont mar szilardabb
és ma :( nem akar kijonni, és a kicsi csak szenved és szenved...
fulet a foga miatt is piszkalhatja, mert nő, és ott ingerli...enyem is ezt csinalja sokszor és a jobb oldali van elonyben ;)

És mindenki:
nagyon szepek a babaitok. Veronika is nagyon erdeklodo volt, mikor delelott itt ult az olemben, és néztuk a képeket ;)

és remelem nem baj, hogy ennyit irtam

kicsit meg is ijedtem, de ha mar bepotyogtem, akkor be vele

sziasztok, szep napot Kép Séta elott
rizibizi
 
 


sziasztok,
Rizibizi,
örülök Nektek, nagyon szép a babád.

Beuka,
Nagy gratula, gyönyörűek a fotók is és Boti is:-) Kaksi nálunk is ritkult hozzátápi óta. Mindig higítom a pépet őszilével, néha sárgabaracklével, de ezen kívül nincs tuti tippem. Úgy tűnik minden megfogja, nem csak a szokásos alma és sütőtök.
Hogyan "segítesz" neki?

Timi,
hogyhogy egész nap járókában van? Akkor hogy mászik?

Nózi,
tényleg pocsék lehetett, ha jól értem a nagyja már a múlté....Azért költözésen nem gondolkodtatok?

Mi nagyon növünk, biztos a sok napocskától:-) mondjuk 11-15 között már nem viszem ki, de így is éri.
Mostanában alig alszunk, így az írási sebességem is lassult, megyek is aludni amíg sikerül.

halihó

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!


Köszi a drukkot, de ma megjött, 50 napra, úgyhogy holnap már nem aktuális a tesztelés... :(
Ha már Gergő nem szopizik, elmegyek a dokimhoz, mert erős a gyanúm, hogy nincs is peteérésem. már volt rá példa sajna az utóbbi években. :?

Nem baj, most akkor teljes bedobással callanetics! :D


Puszi mindenkinek, Angel
Vendég
 


Sziasztok!

Holnap visszaolvasok,remélem mindenkinek jól telt a 4 napos ünnep.

Mi elindultunk mászunk,tegnap még csak egyet lépett előre és utána úgy ugrott mint a kicsi vuk, aki a békát utánozta,de ma már mászott és utána esett hasra.
orrunkat ezerrel bevágjuk a szőnyegbe,zsinorokat megcélozzuk és elérjük ,apa meg ezerrel rászól,ránéz ártatlan szemekkel és birizgálja tovább.

Most meg álmos és megyünk aludni.
jó éjt mindenkinek.
sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!


Elég hamar eltelt ez a 4 nap :( Ma voltunk állatkertben, és teljesen kifáradtam. Kiszívta az erőmet ez az idő. Dóri tegnap óta már határozottan feláll a járókában, és kiságyában. Iszonyatosan félek amikor bent hagyom, mert akkorákat esik, h csak na! Koppan a kis buksija.


Beuka!


Nálunk amióta hozzátápi is van, azóta a kakija olyan mint a felnőttnek, csak miniben. Sőt! Éppen ma 4-szer kakilt. Bár olvastam, h lehetséges ez a fog előzménye. Mert még fogunk az nincs. Boti annyira szép kisbaba!!!1/2 napos meg milyen szépen kivan simulva az arca.


Rizibizi!


Nekem sajnos nem nagyon volt tejem, és én is kiegészítettem tápszerrel(Humanan Baby Fit 1). Úgy telt a napunk, h mérés+evés+mérés+tápszer(ha nem volt elég). Amióta hozzátáplálok azt vettem észre, h szinte egyáltalán nem mérem. És most jön az érdekesség!!!!!Minden etetés után cicire teszem. Szív annyit amennyit szív. Soha nem volt annyi tejem, mint az első 1/2 évben. És ez annyira jó. Most, h nemsokára 8 hónapos, és még mindig tudok adni neki tejet. Ma reggel azt hittem leszakad annyira fájt. Tele volt tejjel. Lehet, h mivel már nem görcsölök, ezért termelődik ennyi. Az elején azt sem tudtam merre fussak. Azért már sokkal, de sokkal jobb, h ilyen nagy. Nagyon szép a kislányod. Nagyon nagylányos abban a sapkában.



Beusa!


Azért nem egész nap van járókában. Csak amíg itthon pepecselek addig. Amikor anyukámékhoz megyünk, akkor mindig a földre levan terítve egy lepedő, és azon van Dóri. És amikor hazaér Miklós akkor is. Anyukámmal mindennap találkozom, mert itt lakik szinte a számban. Mászásban már nagyon jó, de az ülés, és állás nagyon kezdetleges. Minna miket csinál?



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

KÖszi mindenkinek a kakis hozzászólásokat! Ma 1×volt nálunk (a pépek előtt szinte minden kajánál kivéve éjjel :? ) de legalább nem volt szenvedés.

Sue köszi! :) gratula a kis vuknak!!! :D

Rizibizi mikor szültél pontosan, és melyik dokinál? ÉN is Baján szültem, és én is cukros voltam, feküdtem is benn 2×. :? lehet, hogy találkoztunk is??? :shock:
Köszi a füles-fogas infót!
Nagyon édi a kislányod ebben sapiban!

Beusa Köszi! :)
lehet, hogy én is higítani fogom néha őszivel.
VAgy lázmérővel, szélcsővel, esetleg ujjmasszázzsal segítek kakilni, de nem akarom, hogy ehhez szokjon :( :?
Mi is rengeteget vagyunk kinn.

Angel sajnálom :( remélem helyreáll a ciklusod és pé-ed is lesz! Nekem még meg sem jött :( én is nagyon félek, hogy még igen hosszú idő, mire helyreáll.

Timi köszi!

Holnap megyün kdokihoz. Visszük a vér+vizelet vizsgálat eredményt.
Attól tartunk a kuki nincs rendben :cry: :cry:
pedig nagyon becsületesen húzogatjuk. Holnap kiderül.

Jó éjt!
BEA

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Ezt az oldalt sikerült elolvasnom, most ezekre reagálok, utána folytatom a többit.

Rizibizi
Üdv köztünk! Jó húsban van a Te kislányod is :lol: De jo hogy írod az abonettet! én meg már egy ideje azon gondolkodok, hogy mit fogok enni ha kenyeret nem lehet. majd kiprobálom ezt.

Nózi
Nagyon átérzem amit irtál, velem is uez volt, és mint irtam csak a pszichiáter tudott segíteni. Xanax-ot meg hangulatjavítót szedtem, és addig nem is sikerült teherbe esni, mig helyre nem jöttem. Nálunk az volt a baj hogy anyóséknál laktunk és ott aztán nem lehetett aludni, álandóan valaki felébresztett. este, meg éjszaka az anyósom nem aludt, mert akkor mosogatott, stb, aztán hajnalban meg jött az apos, vagy a tesója melóból, és persze a zár ugy kattan hogy arra még a tizediken is felébredtek volna. volt az ajtón másik is, de persze hogy nem azt használták. És állandóan bemászkáltak a szobába ahol aludtunk, vagy épp mást csináltunk, persze kopogás nélkül. :evil: Aztán ott volt a hülye szomszéd aki reggel ugy kloffolta a hust hogy az egész ház majd szétszakadt, meg a hülyegyerek dobálta a metlakira az üveggolyókat. ugyhogy teljesen már bennem volt belülröl egyfajta feszültség meg remegés. és ha talán nyugodtan lehetett volna pihenni már nem ment, mert bennem volt a félsz, hogy mikor fog vki zörögni, vagy benyitni. ugyhogy elköltöztünk falura, itt nagyon jo nincs hülye szomszéd nincs aki benyit, csend van, van kert. Mostanában elöjöttek a tünetek, amiket Te is irtál, voltam a kardiologiai vizsgálaton, szerencsére nincs semmi gond. nálam sokat segített a meditácio is. Én a szív csakrára meditáltam és tényleg megnyugtató. Ha gondolod leírom hogyan kell csinálni.
most már probálj megnyugodni és sztem menj el egy pszichiáterhez, mert sokat tud segíteni, meg ki is panaszkodhatod magad ott is, meg persze itt is. :)

Beuka
Boldog feledik szülinapot! sokat nőtt Boti is :lol: Arti eszik még délben sütőtököt krumplival. majd kiprobáljuk a répát is. de evett már banánt is. a kakival nincs gond, csak sűrűbb picit, meg sütőtök szinű :)

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Folytatom, csak elküldtem, nehogy elvesszen.


Timi
De jo hogy van sok tejecske :lol: milyen meglepetések vannak :lol:

Mi tegnap barátnőméknél voltunk babát nézni Pesten. 2 hónapos, tiszta apja, nemrég kezdett barnulni, mert az apuka nigériai. hétfőn meg egész nap kint voltunk. még el is aludt a jo levegőn.
pénteken meg röntgenen voltam, és mikor már megcsinálták akkor kérdezte a röntgenben a nő hogy szoptatok? mondom igen. az baj..... na mondom jokor mondják. :evil: ugyhogy utána olyan bűntudatom volt, hogy minek is mentem el. de lefejtem és kiöntöttem a tejet. és ráadásul akkor kellett volna szopiznia. ugyhogy rohanás haza, és adtam neki a sütőtökből, meg utána egy kis sütőtök almalevet, még szerencse hogy volt otthon, meg hogy már eszik mást is, mertkülönben nem tudom mi lett volna.
de még igy is aggódok nem lesz-e baj belőle.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok, én is bekukkantok.
Ma voltunk tanacsadason, meg kaptunk egy extra szurit, meg mereckedtunk is am :) anya el is amult... azt hittem meg a 6-7 kilo kozott vegetalunk, de mar fole mentunk

Timi: az idegesseg, a stresszeles nem tesz jot a tejnek valoban. Sot az elejen sem etvagy, se ido enni -ez sem jo.
Én utaltam merlegelni, de a vedono szinte kotelezove tette, aztan meg mar merleg nelkul nem is tudtam mit tegyek. Bar bealltam egy adott tejszintre, és minden nap, komolyan minden nap annyi volt. Max ha delelott kevesebbet evett meg 30-al, akkor délutan azt behozta.
Aztan szepen elhagytuk a merleget, és nem is hianyzik.
Annakidejen Veronika eleg nagyetku volt, kis pokhas :D unalmaban is csak evett ;)

Na meg, ugye cicin valo elalvasnal nem tul jo merlegelni, miket szenvedtem ossze, hogy jajj, csak nehogy felebredjen kozben... aztan rajottem, hogy alvas utan is azt az erteket kapom meg :)

Sapkat most vettuk szombaton :) de folyamatosan mosolyt csal az arcunkra ;)

Beuka: 19-én jott a babo, és Kuttel segitett meg "Rita" nover, meg meg valaki, nevet sajna nem tom. Rita, aki olyan testesebb, de komolyan, nagy halaval gondolok ra. Anyam helyett anyamkent viselkedett velem ott bent, és tobbet tett mint a doki :) de a doki is aranyos :)
Cukor miatt pedig még augusztusban fekudtem be, majd egy hetre, pont 20-a elott.

Lanyok, nekem sem jott meg meg, de nem is hianyzik. Ez baj? :o

Hettie: pff, abonettben nem vagyok tul jo. Inkabb az ehhalal, mint az. Bár már probaltam annak idejen en is, sok-sok szendvicset csinalni belole, de inkabb egy falat zsomlehez eszek meg 2 szelet felvagottat, mint az abonett és tarsai :(

Mondjuk mikor elkezdtem anno, a 90 napost, szinte nem is ettem kenyerfelet, nem hianyzott, helyette inkabb krumpli, hus, rizs, zoldsegek

Baba szekletenek a szinet a paradicsompure valtoztatta meg csak igazan :)

Veronikat sajna 2 hete rontgeneztek meg, csipo miatt. Azert ez bunkosag, hogy neked nem szoltak elore. Mikor szoptathatsz ujra? Ram adtak egy nagy kabatot.

Levet mibol adjatok a babanak? én bena vagyok, és nemigen tudom meg poharbol.

Na, megyek, kicsit jart a "szam" megint
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Gyorsan visszaolvasgattam, de teljesen paff vagyok. Manó napok óta hajnali 4-5 között felébred és nem hajlandó visszaaludni. Már minden trükköt kipróbáltam, de semmi nem válik be. Tehát megetetem fél 6-6-kor, aztán egyszer csak visszaalszik. No és a másik, hogy kb. minden harmadik evésnél olyan hisztit csinál, hogy még ilyet nem láttam. Megeszi a felét a főzeléknek, aztán elkezd torka szakadtából üvölteni, tekergeti magát és a tápszeren kívül semmit nem eszik meg. Egyszerűen nem tudom mit csináljak vele. Alapvetően hisztis és nyűgös lett az én tündéri édes, nyugodt, alvós babám. :(

Beuka, a húzogatás a bőr húzogatását jeleni? Merthogy nekem anno még a klinikán azt mondta a gyerekeorvos meg a védőnő, hogy egy éves koráig szigorúan tilos. Mikor rákérdeztem a mi gyerekorvosunktól, ő is azt modta, hogy nem szabad.

Rizibizi, üdv köztünk. Hogyhogy röntgenezték Veronikát? Mi is voltunk csipőszűrésen, de Manóm csipőjét UH-al nézték meg, mert az ilyen pici babákat nem szabad röntgenezni.
Mérlegeléshez: Az egyik barátnőm nemrég szült (5 hetes a babó), neki is "kötelezővé tette" a védőnő, hogy mérje minden evéskor a babát, meg leírta neki papírra, hogy milyen idősen mennyit "kell" ennie a gyereknek. Na most a barátnőm egyfolytában stresszeli magát, merthogy a gyereke abszolút nem eszik annyit, mint papíron kellene, és emiatt elkezdett csökkenni a teje. Mondtam neki, hogy dobja ki a fenébe a mérleget, és higgye el, hogy a gyerek annyit eszik amennyi kell neki, és akkor, mikor éhes. Nekem épp azt mondta anno a védőnő meg a gyerekorvos, hogy felesleges méregetni a gyereket, ő úgyis jelez, ha kevés neki a tej, én meg csak felidegesíteném magam, ha azt látnám, hogy a mérleg kevesebbet mutat, mit kellene. Én ezért nem is mértem soha Manóm, pedig néha én is aggódtam, hogy keveset eszik. Nálunk ugye 5 hetes koráig cumisüvegből ment a tej, tehát tudtam mennyit eszik (akkor kezdett el szopni), és kb. felét ette meg annak, amit "papíron kellene". De mindig szépen fejlődött, úgyhogy aztán már én sem aggódtam.

Na megyek mert "felébredtem" hívóhang van. :D

Sziasztok

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt ez a hosszú hétvége!Annyira hosszú volt nekem is hogy csak most lett időm a gép elé ülni :oops:
Voltunk vendégségben.....
nálunk is voltak....
melóztunk is.....
kertet is megterveztük.....
motoroztunk is....
és természetesen babáztunk is, hosszú órákat kinnt a jó levegőn :wink:
Ma voltunk tanácsadáson....hmmm ,Laura már megint nem hízott eleget....szerintük :x azt mondták adjak neki több kaját :? ma már emeltem az ebéd adagját meg a gyümit is fogom több sinlaccal :roll: 2 hét múlva vissza kell vinnem mérlegre :roll:
Ma voltunk usziba is,már nagyon nagyon élvezi:csapkodja a vizet,kurjongat és szépen merűl!
Ma főztem először neki brokkolit:megette 8)
A babauszin az egyik anyuka már ad a lányának (7 és fél hós) danon aktívíát,gyümivel!Még valaki?Én is szívesen adnék már ilyeneket.A táblázatban csak 8-9 hónapos kortól írja.Jazi baba biztos eszik már ilyet is!

Beuka,hát szóval Boti is belépett a 6 hónaposok táborába!Hurrááááá!!!!Nagyon cukipofa !Óriási a változás nála is!Hogy álltok a kajákkal?Miket próbáltál már??

Edi,remélem jól éreztétek magatokat Sopronban!Kiváncsian várom élménybeszámolódat,Tudtatok pihenni is ?

Bettus,mizus nálatok?Kitti nem eszik aktíviát?Mert róla is el tudom képzelni :P

Szia Rizibizi,pont azt ettem ma ebédre :lol: zöldség napom van :wink: Aranyos a lányod,mi is a neve? :oops: bocsi :oops:

Timi,Dóri is ari a befőtt sapiban,Vettetek már etetőszéket?Nekünk is kellene de tanácstalan vagyok,Laura még belefér a hordózóba:67 cm 8)

Még vissza kell olvasnom nekem is,addig mindenki szedje össze magát és írjon ha van egy kis ideje :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Rizibizi
Azt mondták hogy az elejét fejjem le, de én az egészet lefejtem és kiöntöttem, mert sztem nem elég csak az elejét, mert az egészet éri a sugár. A leveket én kiskanállal adom, azzal szépen megissza.

Mérlegelés: felesleges, mert ha éhes akkor ugy is jelez a baba. nekem sem volt soha mérleg. nyugodt is voltam.

Dentinox-rol mi a véleményetek? használt már valaki fogzásra?

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Látom mindenkinek jó volt a 4 napos ünnep.
Mi is voltunk itt-ott főleg füves területen, azt nagyon komálta. Meg a kutyákért (macskákért) meg van veszve. Mondom neki, hogy ott a vau kutyus és akkor ő is mondja hogy vu-vu, meg kell zabálni :lol: Meg még a babababa a nagy sláger, azt úgy tudja mondani, hogy közbe visít.

Meg voltunk libegőzni is, mindenki nevetett mert a lefelé úton elaludt az apja ölében :shock: :D Úgy látszik jó volt neki a levegő.

Most meg már bírni se lehet vele, mert itthon meg uncsi, ezért kivittem a játszótérre, nagyon élvezte a rugós játékokat meg a hintát. Fogtam a kezét, meg a hátát, aztán ott rugóztam vele, ő meg röhögött teli szájjal (nyállal) :D

Nózi panaszkodj csak, mi meghallgatunk :wink: Részvétem a szomszédok miatt. Nálunk még az anyóséknál volt alattunk egy hölgyemény akinek egy motoros palija volt. Kb. éjféltől hajnali 3-ig volt nála, és addig témázgattak, a csajszi már sikított néha mintha ölnék :roll: És hajnalba meg elhúzott a baromi hangos robogó motorjával :?

Sue: Kittit kihagytad, de sebaj megbocsátunk :lol: Le a kalappal a torna miatt!!! Én most kaptam valami 2 hetes fogyit, de minden reggel fekete kávét kéne inni cuki nélkül. Nekünk még kávéfőzőnk sincs úgyhogy majd iszok teát, és arra gondolok hogy kávé :P

Edi, köszike a harisnyatippet, nézem a neten a brendont, valóban horror ára van. De már vettem is egy újjat a tesz-veszen olcsóért :wink:
Utólag boldog névnapot KATÁnak :!:

Beuka, a salátafőzit úgy csináltam ahogy (talán) Angel írta. Levelekre tépkedtem és forró vízben megfőztem. Aztán összeturmixoltam, meg raktam bele főtt krumlit is.
Gratula Botihoz, nagyon kis helyes fickó lesz. Remélem a kukijával nincs semmi gond.

Anita: nálunk már elég régóta 5-kor kezdődik a nap :cry: Őrület, aztán 7-kor megszoptatom utána alszik egy fél órát, aztán annyi. De én nagyon rosszul viselem, mert én világ életemben utáltam korán kelni, mondjuk ki nem? De nekem amúgy is órákba telik hogy magamhoz térjek.

CzMelinda igen van danone könnyű és finom, minden ízben. Csak úgy falja, még kicsi is neki a doboz. Meg a Milli vaniliás túrókrém kekszdarabkákkal a favorit. De extrémebb dolgokat is evett már, és úgy tűnik semmi baja. Úgyhogy én már nem nézegetem mit szabad meg mit nem, igazából ezelőtt se vittem túlzásba.
Jaj én is motoroztam a szívem majd kiugrott úgy gyorsult a haver.

Nem semmi az a felborult légvár, május 1-én láttunk olyat, és most már elég nagy csúszdák vannak, arról senkinek nem kívánom hogy leessen...

Na még dobok egy-két képet

Kép Kép Kép Kép Kép

Bettus

Kép
bettus79
 
 


Ja Edi, képzeld most csöngettek és egy fickó volt az, meghozta a zenélő formabedobós csigát amit a fisher price-tól. Azóta a Kitti azt nyúzza :lol: Már csak a járássegítőt várom, azt hiszem ha az se jön akkor megint szólok a férjecskémnek :lol:
Betti

Kép
bettus79
 
 


Linda!

Jazi az első kanál után falta a danoninot, viszont a második nap után pöttyöket fedeztem fel az arcán. Na most vagy a danonino és a krémtúró a hibás, vagy a foga (az előző fognövesztésnél is kipöttyösödött). Szóval nem tudom, ezért most hanyagoljuk a danoninot, a felhalmozott készleteket a fiaim habzsolják be...
:D

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Szép estét, csajok!


Jöttem csak egy gyors kukkra, hogy bizonyítsam, még élek! :lol: :oops:

Nálunk is elég mozgalmasra sikeredett a hpsszú hétvége, de nagyon kaffa volt!
Mellette még dolgoztam is, reggel meg este 1-1 órát ( egy bácsit ápolok), de így is jutott idő bőven a kikapcsolódásra!
Szombaton cipőt vásároltunk a családnak (Pistikét még kihagytuk a buliból :lol: )! vettem tök szuper félcioőt magamnak, csak a lábam nem nagyon bírja még :twisted: De sebaj, semmit nem bír, a spagettipántos lábujjbebújós papucson kívül, így hólyagosra töri majd a cipő,de akkor is betörjük! :roll: :?
vasárnap anyóséknál voltunk, szedtem friss spenótot, megcsináltam pistikének, nagyon finire, reszeltem bele egy kis sajtot, és nagyon komálta! :lol: Most szombaton salátafőzelék-terrora készülök, van friss sali a kertben, majd meglássssuk... :lol:

Hétfőn felmentünk a normafára, fociztunk egy nagyot, mert az én 8 éves LÁNYOM azt kért szülinapjára! :shock:

Kedden meg Ricsi bohócot néztünk itt Kőbányán az egyik parkban, jó volta műsor! A Fati ugrálóvárazott is, amire azt mondtam, hogy soha többé, miután megnéztem este a híradót! :cry: De sajna akkor ennyi erővel sehova nem szabadna őket engedni! Borzasztóó! :cry:

Bettus!

Akkor te is tudsz élni a motorozásoddal, én nagyon félek rajta! Autót vezetni régen szerettem, mikor még nem Pesten laktunk, és apum szerint gyorsan mint az állat :oops: , de a motoron mindig paráztam :roll: Nagyon jók a képek! :wink:

hettie!

Remélem már jobban vagy, szörnyű lehet ez a pánikbetegség! :cry:
Mi fogzásra gyógyszertári nevenincs valamit használunk, és jóóóó!!

Szió Rizibizi!

Örülök, hogy jöttél, mi Beukával szültünk a legkésőbb itt, de mostmár te vagy a legfiatalabb, vagyis a babócád! :lol:
le a kalappal elötted is, én is szénhidrátdiétán voltam Pistikével, és tényleg fogytam, de most valahogy már nincs akaraterőm visszafognai annyira az édességet, mint akkor!! valahogy nincs meg bennem az a húzóerő, ami a baba miatti aggodalommal megvolt! Inkább Rubint Rékázok! :twisted: :x Szörnyűűű... :roll: :?

Beuka!
én is úgy tudom, hogy 1,5 éves korig nem szabad "bántani" a kukit, de a dikinéni nálunk néha picit megnézi, hogyy "Jó"- e! Én még egyenlőre nem macerálom!

Lányok, ti is adtok ezekben a melegebb időkben sapit a babókra? Mert én mindig, de egy csomó picit látok hajadonfőtt :shock: Szerintem még korai... majd most akarok venni valami könnyű sapit!


Pistike már rendszeresen forog hátról hasra, de vissza még nem tud! :wink: De sebaj, menni fog majd az is!

Mentem, mert teleírtam az oldalt!

Nincs időm visszaolvasni, bocsia hibákért.. :oops:
Sziasztok! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!
Egy csöppet lemaradtam, de már sikerült visszaolvasni.
Mostanában én is kevesebbet tévézem. Napközben szinte sohasem nézzük, de este a tényeket és a párom néha focit néz. Van egy-két sorozat, amit felveszünk, mert késő este van és azt ált. hétvégén nézzük meg.

Anita!
Babakocsis ügy :? . Bezzeg amikor kéne, akkor nem segítenek.

Nózi!
Úgy néz ki, hogy a rossz szomszédság átkában mi is osztozunk és egyre idegörlőbb elfogadni ezeket a félőrülteket, akikkel egy házban lakunk. Ha minden jól megy, akkor jövőre tovább is állunk, amúgy is már kinőjjük a lakást. Priviben elküldhetnéd a telcsiszámodat, mert már régen beszélgettünk (sajna a talira nem tudtál jönni).

Sue!
A kaki a hozzátáplálás óta nálunk is nehézkesebb és néha igazán megszenved a termésért, de az őszibarack bevált.
Csak nehogy betörje a nóziját, nem állna jól neki :roll: .

Rizibizi és Veronika!
Üdv közöttünk.

Beuka!
Csak neked megszámoltam, hogy hány kotta van a könyvben :wink: . 168 mondókából kb 85-höz van kotta. A fülével kapcsolatban még az is lehet, hogy víz ment bele, legalábbis nekünk egyik este birizgálta fürdés után, mire én oldalra fordítottam, hogy kijöjjön. Úgy néz ki, hogy sikeres volt, mert utána nem piszkálta többet.

Angel!
Már azt hittem, hogy újabb áldás közeleg, de amint tovább olvastam kiderült, hogy csak vaklárma. Azért szurkolok nektek, mert tudom, hogy nagyon várnátok a következő törpit. Lehet, hogy a május közepe mégsem jön össze, mert 13-án nagy névnapi banzáj lesz az ismerősünknél, de majd telcsin megbeszéljük a lehetőségeket.

Hettie!
Az már régen rossz, ha az embernek szakemberhez kell fordulnia, de van amikor már csak az segít. Szerencsére én még nem vagyok abban a stádiumban és bízom benne, hogy valahogy elviselem ezeket az ökröket itt körülöttem (mármint a drágalátos szomszédainkat). A röntgennél tényleg szólhattak volna. Mi használjuk a Dentinox gél formátumát és néha bejön, de van amikor már az sem segít. Csengoéknek pl nagyon nem jött be, de szerintem ezt is gyereke válogatja.

Melódia!
Milyen jól telt a hétvégétek! A friss zöldségeket nagyon irigylem ám :lol: . Mi azért hordunk még sapit, mert Barninak alig van haja és az is kihullófélben. Amikor meleg van, akkor csak egy vékony simléderes sapit kap, egyébként pedig egy vékony pamutot, ami a fülét is védi (elvileg ez a fontosabb).

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!


Linda!


Képzeld el nem kell vennünk etetőszéket, mert még megvan ami a keresztgyerekeimé volt. Közel 11 éves az etetőszék. De nagy kincs most. Egyáltalán nem avétos. Nagyon vigyáztak rá anyukámék. Bár most olvasom, h te etetőszéket kérdeztél. Szerintem babaülésre gondoltál. Nos! Azt még nem vettünk, és nincs is semmi elképzelésem.


Anita!


Boldog Hófordulót Manódnak! Akkor Manód csak 1*szer kel fel? Dórikám este 20kor alszik, és kel 22kor, 1-2kor,6kor. Nálunk 6kor kezdődik a nap, és olyan 8-9 körül alszik vissza. kb 2 órácskát. Amikor reggel fel kel kelnem olyan ájulás van rajtam. Régen nagyon sokat aludtam, és hétvége volt a csúcs!!!Szeretek is visszaaludni Dórival. De ez is vajon meddig lesz így?



Beuka!


Reméljük nincs semmi a kukival! Szorítok!


Hettie!


Igazad van! Ez tényleg öröm(TEJCI). Az igazság, h én vettem Dentinoxot, és amikor olyan nagyon hisztis bekenem az inyét. Azt nem tudom, h jön-e a foga. Én még nem érzem. Még egy kis fogatlan, mint az öregnénik. Sőt! Vettem már homeós bogyót is. Addig ezekről nem tudok írni jót-rosszat amíg nem nőtt ki a fogacska.

Melódia!


Rubint Réka? HÚHA DE KEMÉNY!! Ez a kazid van meg tőle amin végig ezt mondja? Én mostanában erre a szeszélyes időre egy vékonyka sapit mindig teszek Dórira. Bár múltkor amikor az a nagy meleg volt akkor nem. Ügyi Pisti, h elkezdte a forgást.



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Timi,mindkettő kéne,csak nem jól fogalmaztam,bocsi :oops: :lol: De annyira még nem égető a probléma úgy látom,igazándiból még nem is ül egyedül annyir a erősen,a babakocsiban néha szoktam ültetni de mindig lecsuszkál :?

Jubi,gondoltam hopgy Jazi "falt" már ilyen fini kaját,mikor fogod újra próbálni?Lehet én is megpróbálom ,végül is nálunk senki nem allergiás,először egy kicsit aztán ha másnap nincs pötty akkor mehet még,nem de?

Melódi,hogyan készíted a saláta főzeléket majd?Leírnád?Ma vegyes főzeléket főztem Laurának ,volt benne:répa,krumpli,spárga,petrezselyem meg hús.Tegnap evett először brokkolit és mind befalta :roll: :P
Sapi:én a nagy kánikulában is adtam rá mindig sapit,hogy a kis fülét meg azt a pár szál haját védjem 8) Tegnap meg vettem a kinai boltban 2 bézból sapit,kordbársonyból van,egy rózsaszínt,meg egy sárgát :arrow: ami passzol a nem rózsaszínű ruhákhoz is :roll: :D 290 ft volt darabja.Nyárra meg majd valami kendőfélét gondoltam.

Bettus,na Kittiről is tudtam hogy csintalankodik :wink: Mikor adtál neki először joghurtot?Nem is danóninót hanem egyből a könnyű és finit?Mikor adod neki és mennyit???Bocsi a sok kérdésért :oops:
Nagyon jók a képek: a kukusos a legjobb meg amikor számolja a fűszálakat.... :P

Kedves Tímeák!
BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Sue, gratula a mászáshoz! lassan bukósisakot kell beszereznetek! :wink:

Dóri, tök jó, hogy van tejed! a stressz tényleg apasztja, de hát ki nem stresszel, ha nincs??? ez olyan, mint a babavárásnál volt, hogy nem kell görcsösen akarni, akkor jön össze...(ez igaz, de ki bírja megállni?)

Beuka, én is úgy tudom, hogy nem szabad húzogatni...A kaki nálunk csodaszép színekben és állagban pompázik, a mélyzöd brokkolistól a narancssárga sütőtökösig minden van.. :D :D az állaga meg kecskebogyó és gyurma között váltakozik, de ha gabonás gyümölcsöt adok neki, akkor kellemesen híg.. :D :D
banánt ne adjál almával egyszerre, mert minda kettő fog. A barack helyrehozhatja, meg a gabonás gyümik (asszem a hipp-nek van ilyenje, mi nagyon szeretjük)
Boti gyönyörű!!! pici rózsaszín gombóckából igazi pasi lett!!!!

Hettie, röntgen :evil: :evil: hogy lehetnek ilyen hülyék!!!!
De sztem ha lefejted és kiöntötted, akkor nem lesz semmi baj, ne aggódj!Pánikbetegség: örülök, hogy túl vagy rajta!!! Milyen az a szívcsakra meditáció?
A dentinox nálunk nagyon jó, azonnal hat, Gergőnek még az íze is tetszik!

Rizibizi, én is így jártam anno az alvásos méréseknél... :oops: :D !
ha még nem akartok tesót, akkor sztem örülj, hogy nem jött meg! :D

Levet én kanállal adok neki, mert a csőrős pohárból minden a nyakában köt ki.. :?
Diéta: hétfőn elkezdtem, de abba is hagytam, nem bírta a szénhidrátmegvonást a szervezetem, elekzdett fájni a fejem (SOHA nem szokott), szédültem, hányingerem volt, és kettős látásom lett...na, ezerrel hozta férjem a baracklevet, kekszet, csokit, jobban is lettem. marad a torna...
nekem nem is az a baj, hogy megjött, hanerm hogy szemmel láthatólag nem tette rendbe a hormonháztartásomat a szülésm pedig mindenki ezt jósolta. Gergő is a ciklus 30. napján fogant...szóval az a gond, hogy nem lehet előre tervezni, viszont én meg nem akarok megint gyógyszeres beavatkozást. (1 évig ettem mindenféle bogyót, feleslegesen
Úgyhogy tegnap megrendeltem az Aviva-módszeres könyvet, megnézem, hátha segít. Ismeri valaki?

Anita, sajnálom a nyűgösködést...a tekergés nem lehet hasfájás miatt? A kelésnél csak fogra tudok tippelni..reméelm, hamar elmúlik! Tényleg, teszteltél azóta?


Linda, motor 8) !
Milyen kertet terveztek? mi hétfőn megyünk hízáskontrollra, hasonló okok miatt...bár két hét alatt 60 dekát hízott...lehet, hogy most meg ezért leszünk leszúrva... :shock: délben főziből, délelőtt gyümiből is teljes adagot kap, du. fél sinlac, fél gyümi, este tejpép. már a reggeli tej sem elég, ma csak 100-at tudott enni, úgyhogy sinlaccal fogom kiegészíteni. A brokkolit Gergő is eszi, amióta vegetát is teszek bele...sőt, tegnap zöldborsót is evett...

Bettus, libegő :D :D van fotó?
nálunk dádádádá a sláger...egyre hangosabban, vadabbul, általában egy szerencsétlen plüssállatnak osztja az észt ily módon :D :D ez a reggeli program, én csak emelt szintű oktatásnak hívom.. :D kézbe fog egy játékot, hangosan ledádádádázza a fejét (vagy amilye van), majd egy elegáns mozdulattal a járóka túlsó sarkába vágja a tanítványt. Aztán nyúl a következőért.. :D
eszméletlen, miket esztek már! de tök jó!!!
Nálam is a füves kép a favorit!

a nestlé babycompote-ot tezstelem ma újra, hogy attól lett-e iszonyú piros a Gergő popsija..mást is evett újat aznap, ezért nem vagyok biztos benne. Van benne 4 % tápszer, lehet, hogy azt nem bírja???
Kibújt a felső 2 foga is!!!!

Jubi, szinte látom magam előtt, ahogy a srácok rávetik magukat a készletekre... :D Hány foga van már Jazinak?

Melódia, nagyon melegben én nem adok sapit, ha szélcsendes az idő. Ha picit fúj, akkor egy vékonyat igen. Néha meg a vagány kockás baseball-sapijában viszem ki... 8)

Gesztenye, hát most az áldás elmaradt, ez a hülye holland teszt jól megtréfált ( romed, vagy mi), halványan, de egyértelműen pozitív lett, erre 3 napra rá megjött.. :shock: Nem baj, új hónap, új esély!!!A május lehet, hogy nekünk is bekavar, most hétvégén példáula volt 11-eseim meghívtak a ballagásukra, persze Gergőstől :D . A vége egyelőre még ok! Jún. 16-tól egy hétig Balcsizunk, utána, előtte is ok!

megjöttek a könyvek, egyelőre tetszik...

megyek, ebédet gyártok Mozzarellának (ez Gergő legújabb beceneve... :oops: :D :D )

Puszi, Angel
Vendég
 


Sziasztok!

2006. október 9 én lettem az anyukája egy nagyon szép és aranyos kisfiúnak, akit Zalánnak neveztünk el!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet!

Timiknek boldog névnapot kívánok én is!

anicsn
 
 


Sziasztok!

goodfairy:
ez nekem foggyanus, amiket irtal a babadrol. Nalunk 3-4 honapos kora kozott volt ilyen (?) fog miatt, és a cicimet kopte ki...
Sajna picurkamnak rontgen is kellett csipore, de nem talalt semmi furat a doki. Két honap mulva kontroll. Uh-n is voltunk még 2 honapos kora korul. Allitolag 4 honapos korig csak uh lehet, de utana mar rontgent is szabad.


Hettie:
Dentinoxot mi mar hasznaltuk, par honapja, és hasznalt.
De sokan ajanljak a homeobogyot is, camomillas... -van akinek ezek hasznalnak (tobbseg), de van akinek ezek sem :(


Dokik és vedonok, akarmilyen kedvesek is, mind-mind sinterek. Mert nemcsak, hogy a merleget anno kotelezove tettek, de azt mondtak, hogy a babomat csak 2-3 orankent tehetem cicire. És adjak neki teat, ha sir :( :( Na lassan, sok-sok szenvedes utan rajottunk a parommal, hogy ez rank nem igaz, és én igenis akkor teszem cicire a babat, mikor keri(mindig)
De ez mar a mult. azert jo lett volna ezeket a dolgokat nem a sajat borunkon megtapasztalni, hanem inkabb ezt kapni tanacsba.
Egyik baratnomet azzal stresszeltek, hogy csak fel orat szoptathat, nem haromnegyed.


Lanyok, nem akarok okvetlenkedni, csak gondoltam kozzeteszem mit irt nekunk emailben a vedononk, hatha valakit erdekel:

"Először is az evésről. A következő zöldségekkel lehet 5 hós kortól próbálkozni: spenót, sóska, esetleg brokkoli virágos része. Ezeket házilag úgy kell elkészíteni, hogy megfőzöd az apróra vágott pl.spenótot, leöntöd a főzőlevét, tiszta vizet adsz hozzá, ha higítani akarod. Ha sűríteni szeretnéd, akkor főtt tört krumplit adhatsz hozzá. Próbálhozhatsz a céklával, de nem a bolti savanyúság céklával, hanem a natur céklát megfőzöd,összeturmixolod,szintén hígithatod vizzel. Saláta szezon van, a különböző zöldségpüréihez, adhatsz salátát, és az egészet összeturmixolod.
A többi zöldséggel egyenlőre én még várnék, pláne, hogy írtad, hogy az általad megevett dolgoktól is volt, hogy pocakfájós volt. 7 hós kortól mehet: karalábé, karfiol, kelbimbó.
6 hós kortól hús kerül bevezetésre: csirkehús(heti többször is), máj(heti max.1-szer) házilag úgy adható neki, hogy a húslevesből kiveszed a csirke nyakát, szárnyát, leszeded a bőrét, lecsipegeted a húst, és összeturmixolod a zöldségekkel.Természetesen a a már általa ismert zöldségeket is kiveheted a levesekből.
A korának megfelelő bébiételekből bármit kaphat, és majd kiderül, hogy mi tetszik neki, és mi nem."

Persze mi a tap potlas miatt kezdtunk hamarabb probalkozni ezekkel.

Képzeljetek kedden mar a levesbol kellett neki kivenni repat, mert teljes izgalomba jott, hogy apu eszik. A bananbol is kunyeralt. És heves sirasba kezdett, miutan seta kozben nem kapott a pizzabol :o
rizibizi
 
 


Szia anicsn, én pénteken csatlakoztam. És ez egy nagyon aranyos csapat. Szerintem teged is szivesen latnak ;)
rizibizi
 
 


Nalunk gyumolcsle nem jo kanalbol, mert hamar megunja, akkor még marad a cumi. Csoros pohar nekunk sem jo meg.

Angel:
Dieta elejen nekem is fajt a fejem, foleg gyumolcs napon, de ez affele tisztulas is... lassan megszokta a szervezetem, és nem fajt... Bar nalad a szedules már sok. Megertem, hogy abbahagytad
Én is 79-es vagyok ;)

Na, most mar megyek, sziasztok
rizibizi
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk..beszámoló a hétvégénkről aztán majd vmikor jövök még...vissza kell olvasni stb.

Sopronban jól telt az idő. Kata is többet aludt. Éjjel 2óránként evett. A szieszta hotelben voltunk, (félpanzió) és minden kaja fini volt, svédasztalos. Kata jól viselte a tortúrát. Nem sírt sokat, evett nagyon jóízűen fél bébiételeket, csak lestem...2x volt etetőszékben, de kiabált, sokat gagyarászott, úgyhogy utána a babakocsiba vittük le és vagy aludt vagy elvolt...

2 nap Ausztriában voltunk. 1x Semmering -ben. Ott a játszótéren játszottam. :oops: Szép hely, kicsit hűvös volt (25fokban indultunk ott meg volt 15fok :shock:) 2óránként etettem, mert amúgy Mo-on meg a kocsiban írtó meleg volt. Kényelmes volt cicire dobni. Sőt leizzadt pedig csak egy h.u. bodí volt rajta 2x is át kellett öltöztetnem.

Aztán másnap reggel Nagycenken voltunk, 1felé pedig megint Ausztriába Puchberg am Schneeberg- be mentünk. Persze csak olyan helyekre ahol Gyurinak volt vonatfotózás + videózás :D A hülyéje a kocsiban kamerázott az autópályán meg a szerpentinen...

Na aztán az esti vacsorán a tejszines gombás husi + extra fura krémes betette a kaput és éjjel kitaccsoltam. K. sz@rul voltam, 4x hasmenés, Katát átpasszoltam Gyuri felé, alig éltem. Másnap reggelit kihagytam csak kiflit majszoltam + teát ittam. Még elmentünk a Károlyi kilátóhoz, felmásztam, azt jöttünk haza. A kocsi utat megszenvedtem. Itthon rázott a hideg, tök beöltöztem és sikerült du. 1órát aludnom és este is korán lefeküdtem.

Délutánra tej sem lett, meg lett az eredménye az egész napos koplalásnak, Kata sírt, úgyhogy csináltam tejpépet Gyuri etette meg. Aztán még este sikerült 2x megetetnem tejjel.
Amúgy összeségében jól éreztük magunkat. :D Dióhéjban ennyi.

Pusz: Edit (hamarosan jelentkezem újra :lol: ) (tudom írtam nem teszek fel egy darabig képet, de ezeket hétvégén készítettük :oops: )
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
edi78
 
 


már javában olvasok vissza, írok, de Kata lázas lett , előbb mértem neki :( adtam neki germicid kúpot, c vitamint. Most teát főzök neki.

Kálciumot adhatok neki?

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Lányok ez nem igaz nem tudok se visszaolvasni se írni,annyi minden van.Viki egyre kevesebbet alszik ,ha fent van akkor meg vele kell lenni.Ez téboly,ha meg alszik akkor csinálom a háztartást,tornázni se tudok lasan 1 hete.Este meg már 9kor alszunk.:(
Ne haragudjatok Rám remélem lassan tudok majd jönni.Addig is visszanéztem a képeket

Bettus,bocsánat téged kihagytalak tényleg.
Én is dobok fel a hétvégén készült képekből. Kép Kép Kép Kép
puszi mindenkinek
Nem megyek el,csak nem tudok jönni a francba.... :cry:
sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!

Újra itt, kicsit hosszú lettem :oops:
Mkitől bocs a sok kérdésért :D

Boldog névnapot a Timiknek! (nem tudom mikor tartjátok 3x is van az évben)

Volt ma doki, persze akkor Katának nem volt baja, vagyis ki gondolta volna, hogy ez lesz…Adtam neki teát, bekentem a hátát baby loof-fal és jól betakartam, megetettem és elaltattam. Remélem ez csak vmi átmeneti kórság, 2hétig betegek voltunk nagyon nem kellene megint. Szegényke. Szerencse étvégya van, jó a kedve.
Doki azt mondta már ehet tojássárgáját, tejtermékeket(joghurt,puding stb.) és próbáljak egy nap egy üveg főzit megetetni vele. Ebéd után du. legyen a 2.felvonás. Ma 90g brokkoli-pulykahusit evett.
Ja és lehet, hogy egy hónap múlva már lesz fogunk, de lehet h. mégsem. Doki mondta már alakulgat vmi.

Kajaközben amíg nézelődök Kata ezt mondja adgya adgya én meg mondom jól van adom már :D :D :lol:

Ribizli!
Üdv. itt! Kata kislányom 8hós lesz 9-én. Most 8800g és 67cm (?). Ő elég korán 4hósan bemutatta a forgást, amit gyakorolt is, de mostanra is csak ez maradt. A nagy kis hátsója lehúzza, hogy elinduljon előre. :lol:
Gyere sokszor és írj nyugodtan amennyit csak bírsz :lol:
Aranyos Veronika, jó kis husi baba :D Hány kiló, cm? Az a kis rózsaszín kis sapi nagyon édes!!! Nagyon tetszik, Katának is ilyet szeretnék csak fehérben vagy v.rózsaszínben (h. minden ruhához, csíkoshoz is menjen) Hol szerezted? :lol:

Nózi!
90 napos: szerintem nem kell keveset enni. Leaglábbis én amikor csináltam, akkor ettem amit lehetett és nem fogtam vissza magam. 2hét alatt 3kg lement ami még lenn is maradt. Igaz sokat bűnöztem a köv. 2 héten, de jól éreztem magam a bőrömben. Most hétvégén sokat ettem, de nemsokára újra folytatom. Még 5kg-ot szeretnék min. leadni, szerintem az nem olyan sok…Szerintem érdemes kipróbálni :wink:
Milyen nacit vettetek?

Beuka!

Kis késéssel, de boldog hófordulót, nahát már Boti is féléves lett. Hogy szalad az idő. A kis”békából” lassan egy szép herceg lesz :D :D Jaj, de ari pici volt Boti ahol fürdetik. Nem semmi sérója van most :lol: direkt felfelé fésülöd? Az a kiabálás hmm... mit mondott itt éppen? :D Jó kis husis neki is a pofija. Hosszúnak tűnik, mekkora?
Miket csinálgat mostanság? Kajaügyileg szépen haladtok. Üvegest adsz neki vagy te készíted neki?
Úgy tudom a fül piszkálás fogzással is kapcsolatban lehet.
Kuki dologgal mizu?

Angel!
Na akkor megjött neked :( akkor elmész majd dokihoz, vagy még vártok? Végülis Gergő még kicsi van időtök nem? Elég érdekes ez az egyszer + mássor – teszt :shock:
Tejpép: Hipp sima 4hós kórtól adható tejbegrízszerűt vettem + doki írt Milupa hipoallergén vanília ízzel (1x azt hittem tápszer és azért vettem hipp-et). Amúgy a milupának semmi íze, mindig teszek bele pár kanál gyümit, amit reggel adok Katának. Mivel nagyon kevés gyümit eszik így du, este is kap vmennyit. De eddig kb 6-7x adtam tejpépet, nem adok minden nap, amikor úgy alakul. Katát nem kell hízlalni, csak a vitamin stb. miatt adom neki.
Tényleg hízással hogy álltok, mikor kell mennetek ellenőrzésre?
Gratula foghoz!

Timi!
Régebben is gond volt a hátaddal? De ne is mondd, mert nekem is fáj, mint amikor a Kata hirtelen hízott 6kg körül volt, aztán azóta nem fájt és most megint. Most ruhástól már 9kg! Épp ma mondta a doki, hogy egyévesen is lehetne ekkora súlya, úgyhogy szépecske.
Nagyon édes Dóri a képeken. Hol vagytok a járókában lefotózva? Az a huncut kis mosoly Dóri arcán. :) Hát nagyon gyorsan fejlődött, hogy ilyen hirtelen felállt…Neked Dóri nem veszi le a zoknit?

Hettie!

Nem semmi amin te is keresztülmentél. Párod nem szólt? Rá se hallgattak? Gondolom azóta is orrolsz rájuk mi? Mennyi ideig laktatok velük?

Linda!
Laura megeszi a több kaja adagot? Ha nálunk gond lenne/lesz a hízással csak annyit tudnék tenni, hogy szopások helyett tejpépet vagy nem tudom mit kellene adnom. Főziből hiába készítnék ki 200g-ot, ha ma is 90g-ot evett és ez eddig csúcs volt. Lassan emelkedik a mennyiség. Sőt gyümiből meg nagyon nem akar enni (20-50g). Ez van. Mennyit hízott, amit keveseltek? Doki azt mondta adhatok Katának joghurt stb…de még nem adok.

Bettus!
Nem tudtam válaszolni, nem voltam a gépnél, de nem jött még a csiga. De jó hír, hogy nektek igen, akkor nekünk is lassan ide kell, hogy érjen. Előtte telefonáltak, hogy viszik?
(milyen extrább kajákat evett Kitti?, kivi vagyok :lol: )
Szépek vagytok a képeken! Hol készültek? Látom Kitti nagy állatbarát lesz :D Kittinek hányas cipőt vettél?

Melódia!
Na akkor ti sem unatkoztatok a hétvégén. Én adok Katára sapkás-kendőt (vékony pamutsapka és felül vékony anyagból kendőrész van kialakítva) De hétvégén amikor 25fok volt egy vékony krepp ayagból levő kalapkát adtam rá.

Gesztenye!
Tegnap a fodrászom épp mondta, hogy ő fogzásra Panadol szirupot használta és neki bevált a Dentinox-szal ellentétben. Ma a szomszéd órákon keresztül üvöltött a nevelt lányával (káromkodások közepette, beverem a pofád most hagyd abba és társai :()

Ani!
Üdv. itt! Gyere gyakran. Mesélj magatokról!

Dugultam…Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sue!
Viki tényleg tiszta apukája, mint nálunk :lol:
Szép Viki baba és neki is milyen frankó játékai vannak. Az a nagy micsoda?
Kaja ügyben mizu nálatok?

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!



Linda!


Gyönyörű a virág. Köszönöm. Dóri is imádja a brokkolit. Illetve megeszi. Úgy vettem észre, h amit csinálok azt megeszi. A bolti szerintem nagyon egyforma ízű. Dórinak nagyon száraz. Ma is egy kis vizet adtam hozzá, mert ma kivételes nap volt(nem főztem). Valami Nestlétől(kukoricáscsirkéseszöldség). De legalább van íze. Múltkor valamelyik cégnek a kajáját kellett megsóznom, mert nem volt íze. "Borsó főzelék nem is tudom mivel". Dóri meg sem ette.


Angel!


Mindig ilyen rendszertelen volt a menszid? Nektek egyből összejött Gergő?


Ani!


üdv köztünk. Köszönöm a köszöntést. Írj többet magatokról. Nagyon szép a kisfiad. Gyönyörű a szeme.


Rizibizi!


Nekem anno azt mondta a védőnő, h csak 10-15 perc egy cici. Elmondanám, h volt olyan, h kb 40-50 percet lógott rajta. Csillagokat is láttam annyira fájt. De ez már a múlt. Annyira megy az idő, h már szinte alig-alig emlékszem ezekre az időkre. Pedig én nagyon megszenvedtem vele. Folyamatosan csak nyúztam magamat, fejtem-szoptattam.


Edit!


Ez aztán jó hétvége volt!!!!! A rosszullétet leszámítva. Az első képen Kata nagyon kis csintalanul figyel. Jól látom, h a haja sűrűsödik? Dórikámnak kezd. Milyen kis csini vagy az utcsó képen! Látszik, h fogytál. Köszi a köszöntést. Az a járókás kép kint készült a telken(Diósd). Dóriról is mindig lerepül a zokni. Valahogy semelyik sem jó a lábára vagy nem is tudom, miért van ez. Kata már nagyon jó nagy adagokat eszik. Ez már haladás. De a gyümi is jó mennyiség. Hiszen ha utána adsz neki tejcit akkor az untig elég Neki. Én Dórinak minden étkezés után adok tejet. Már nem mérem, mert szív amennyit szív. Amit eszik azt meg látom, h mennyi. Így már nincs bennem para. Régebben nem fájt semmim, de ez a kölyök tönkretett. Most járok fizióterpiára, Uh-ra, és masszázsra. Majd csak rendben leszek. Nyilván azért is fájhat, mert híztam, és azért is mert nagyon nagyok lettek a ciciim.


Dóri ma úgy felállt a járókában, h araszolt a lábacskáival, és egyszercsak összerogyott, és elvágodott. Volt is nagy sírás. Persze ez még neki nagyon új. De az ülésben már nagyon profi.
Most a D vitamint, h kell adni? Dokinő azt mondta most mehet heti 3*szor. Ma volt először etetőszékben Dóri. Hiába, egy ülős baba lett!!!!



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Angel!
Amit én még ajánlani tudok a nőgyógyászati dolgok rendbetételéhez: a talpmasszázs. Nálunk 8 hónapig nem jött Barni, majd végső elkeseredésemben elmentem talpmasszázsra (3 alkalommal), mire a kiírt ciszta műtét előtt (2 héttel az első talpmasszázs után!!!!) megfogant a drága.
Gergő csak úgy ontja a fogakat. Most már nálunk is alakulhatna valami, mert Barni napok óta nyűgösködik.
Utána nézek a hétvégéknek és leegyeztetjük az időpontot.

Ani+Zalán!
Üdv minálunk.

Boldog hófordulót, azoknak akikről lemaradtam :roll: .
Boldog névnapot a Tímeáknak.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!

Köszi, hogy befogadtok!

Nagyon szép babák vannak itt!

Edi, hogy van Kata? Fogzásra nekünk is a panadol volt jó! Ugyan még egy foga van Zalcsinak csak :lol: Nem semmi szomszéd :? :(

Timi, nincs mit. Inkább kérdezz!

Nekem csajok nagyon jó takarítóm van! Már kétszer körbe kúszta a lakást! Arany tisztaság van :lol: Nem hiába jó tisztítószer a nyál :lol: :lol: :lol:

Hétvégén valószínűleg költözni fogunk és az új házban nem tudom mikor lesz net. Így most jöttem és már megyek is :( Nem tudom mikor fogok tudni jönni, de szeretnék minél gyakrabban, hogy hamar képbe kerüljek veletek kapcsolatban!

Szép napot!

anicsn
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?