Sziasztok!
Sue, gratula a mászáshoz! lassan bukósisakot kell beszereznetek!
Dóri, tök jó, hogy van tejed! a stressz tényleg apasztja, de hát ki nem stresszel, ha nincs??? ez olyan, mint a babavárásnál volt, hogy nem kell görcsösen akarni, akkor jön össze...(ez igaz, de ki bírja megállni?)
Beuka, én is úgy tudom, hogy nem szabad húzogatni...A kaki nálunk csodaszép színekben és állagban pompázik, a mélyzöd brokkolistól a narancssárga sütőtökösig minden van..
az állaga meg kecskebogyó és gyurma között váltakozik, de ha gabonás gyümölcsöt adok neki, akkor kellemesen híg..
banánt ne adjál almával egyszerre, mert minda kettő fog. A barack helyrehozhatja, meg a gabonás gyümik (asszem a hipp-nek van ilyenje, mi nagyon szeretjük)
Boti gyönyörű!!! pici rózsaszín gombóckából igazi pasi lett!!!!
Hettie, röntgen
hogy lehetnek ilyen hülyék!!!!
De sztem ha lefejted és kiöntötted, akkor nem lesz semmi baj, ne aggódj!Pánikbetegség: örülök, hogy túl vagy rajta!!! Milyen az a szívcsakra meditáció?
A dentinox nálunk nagyon jó, azonnal hat, Gergőnek még az íze is tetszik!
Rizibizi, én is így jártam anno az alvásos méréseknél...
!
ha még nem akartok tesót, akkor sztem örülj, hogy nem jött meg!
Levet én kanállal adok neki, mert a csőrős pohárból minden a nyakában köt ki..
Diéta: hétfőn elkezdtem, de abba is hagytam, nem bírta a szénhidrátmegvonást a szervezetem, elekzdett fájni a fejem (SOHA nem szokott), szédültem, hányingerem volt, és kettős látásom lett...na, ezerrel hozta férjem a baracklevet, kekszet, csokit, jobban is lettem. marad a torna...
nekem nem is az a baj, hogy megjött, hanerm hogy szemmel láthatólag nem tette rendbe a hormonháztartásomat a szülésm pedig mindenki ezt jósolta. Gergő is a ciklus 30. napján fogant...szóval az a gond, hogy nem lehet előre tervezni, viszont én meg nem akarok megint gyógyszeres beavatkozást. (1 évig ettem mindenféle bogyót, feleslegesen
Úgyhogy tegnap megrendeltem az Aviva-módszeres könyvet, megnézem, hátha segít. Ismeri valaki?
Anita, sajnálom a nyűgösködést...a tekergés nem lehet hasfájás miatt? A kelésnél csak fogra tudok tippelni..reméelm, hamar elmúlik! Tényleg, teszteltél azóta?
Linda, motor
!
Milyen kertet terveztek? mi hétfőn megyünk hízáskontrollra, hasonló okok miatt...bár két hét alatt 60 dekát hízott...lehet, hogy most meg ezért leszünk leszúrva...
délben főziből, délelőtt gyümiből is teljes adagot kap, du. fél sinlac, fél gyümi, este tejpép. már a reggeli tej sem elég, ma csak 100-at tudott enni, úgyhogy sinlaccal fogom kiegészíteni. A brokkolit Gergő is eszi, amióta vegetát is teszek bele...sőt, tegnap zöldborsót is evett...
Bettus, libegő
van fotó?
nálunk dádádádá a sláger...egyre hangosabban, vadabbul, általában egy szerencsétlen plüssállatnak osztja az észt ily módon
ez a reggeli program, én csak emelt szintű oktatásnak hívom..
kézbe fog egy játékot, hangosan ledádádádázza a fejét (vagy amilye van), majd egy elegáns mozdulattal a járóka túlsó sarkába vágja a tanítványt. Aztán nyúl a következőért..
eszméletlen, miket esztek már! de tök jó!!!
Nálam is a füves kép a favorit!
a nestlé babycompote-ot tezstelem ma újra, hogy attól lett-e iszonyú piros a Gergő popsija..mást is evett újat aznap, ezért nem vagyok biztos benne. Van benne 4 % tápszer, lehet, hogy azt nem bírja???
Kibújt a felső 2 foga is!!!!
Jubi, szinte látom magam előtt, ahogy a srácok rávetik magukat a készletekre...
Hány foga van már Jazinak?
Melódia, nagyon melegben én nem adok sapit, ha szélcsendes az idő. Ha picit fúj, akkor egy vékonyat igen. Néha meg a vagány kockás baseball-sapijában viszem ki...
Gesztenye, hát most az áldás elmaradt, ez a hülye holland teszt jól megtréfált ( romed, vagy mi), halványan, de egyértelműen pozitív lett, erre 3 napra rá megjött..
Nem baj, új hónap, új esély!!!A május lehet, hogy nekünk is bekavar, most hétvégén példáula volt 11-eseim meghívtak a ballagásukra, persze Gergőstől
. A vége egyelőre még ok! Jún. 16-tól egy hétig Balcsizunk, utána, előtte is ok!
megjöttek a könyvek, egyelőre tetszik...
megyek, ebédet gyártok Mozzarellának (ez Gergő legújabb beceneve...
)
Puszi, Angel