Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Az elmúlt 3 napban reggel émelyegtem, folyamatosan pisilni járok meg szúrkál a hasam (nem erősen)! Tegnap csináltam egy terhességi tesztet, de negatív lett. Anyukám szerint csak az egészet bebeszélem magamnak, meg ne foglalkozzak már ennyit ezzel az egésszel, de szerintem csak túl korán van még. (Az előző bizonyított terhességemnél is először negatív tesztet kaptam.) Elvileg a jövőhét végén kellene megjönnie.
Megpróbálok nem idegeskedni, hogy nem lesz semmi baj, de nagyon nehéz.
Nem akarom újra átélni azt a keserűséget, hogy a kórházban felébredsz műtét után és egy pillanatra azt hiszed, hogy az egészet csak álmodtad, majd rájössz hogy mégsem.
Aki ezt nem élte át az nem tudja mit jelent ez.

Nektek csináltak vizsgálatokat a terhesség után? Az én (volt) dokim azt mondat, hogy majd a 3. vagy 4. vetélés után kivizsgál, előtte nem. Mint most megtudtam ez azért van, mert az OEP nem támogatja az egészet a 3. előtt!!!!!!!!!!
Ha csak erről lett volna szó én még fizettem is volna neki.

Anubias!
Mi egy időben voltunk terhesek (a szeptemberi fórumban), csak veled utánam történ ez a szerencsétlenség! Reméljük a következőnél szerencsésebbek leszünk.

Alziza!
A progeszteron gyógyszereket a terhesség előtt vagy alatt szedted? Nekem az első vetélésemet Ők indították meg az 5. héten, a mostani magától ment el a 7.-ben, de muszály volt műszeres befejezésre. Szörnyű volt: egyszer csak felálltam otthon a fotelból és megindult minden, ráadásul senki nem volt otthon, a zokogástól meg nem tudtam felhívni a mentőket sem…

Kislibus!
Nagyon hamar kiengedtek a kórházból, szerintem túl korán. Annál rosszabb nem lehet, hogy valakit nem altatnak el eléggé és félálomban végigéli az egészet. Annak idején az egyetemen genetika gyakorlaton egy videóról végig kellett nézni, ahogy bekamerázva megszakítanak egy 3 hónapos terhességet….Életem legrosszabb élménye volt, és szabályosan rosszullettem tőle.

Bocsi a hosszú levélért. Kitartást kívánok mindenkinek:

Vera
nagy vera
 
 


Vera !

Remélem pocilakó van és minden ok lesz! :D
Szerintem ne tesztelj, majd csak a mensesed kimaradása után pár nappal, addig amennyire lehet csak nyugi, persze én is nagyon hamar tudni akarnám, másra meg ne halgass csak magadra! (na most magam ellen szóltam 8) ) Amikor a kórházban voltam anyukám és nagymamám is azt mondta, hogy ne sírjak, ha elkezdtem elpityeredni. De én meg egy-egy sírás után kifejezetten jobban éreztem magam!
Úgyhogy ha úgy tartja kedved örülj, légy boldog, várakozz a legjobbra, legalább addig is jó hangulatban leszel!

Ha nem engedtek volna ki, akkor meglógok magam. :evil:
Menekültem onnan, és a lelkemnek mindenképp így volt jobb.

No most el, mert 3-kor megyünk a Balcsihoz gyógyulni a természet ereje által kis kirándulásokat téve és addig kismillió dolgom van!
Mindenkinek jó hétvégét, sok pihenést, kitatást a tesztelés idejéig!
kislibus
 
 


Kislibus!

Igen, műszeres befejezésem volt anno 4 éve, és most 2 hónapja is. :( Érdekes, most másodszorra kicsit jobban viseltem, tudtam, mi fog történni, na meg itt a 2 kissrác. Ők nem hagynak időt a szomorkodásra.
Nekem sem vizsgálnak semmit, hiába vetéltem el 2x, de közte született 2 gyermekem, így nem számít ismétlődőnek.
Újra pedig nem fog megtörténni. :) Ugye?

Vera!
Nem tudok mást írni: Veled vagyunk!!! Gyere, írj minél többet. Várjuk a híreket!

Én most nagyon örülök, mert lecserélhetem a vonalzóm: 1. ciklusnap :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 

 
 

Sziasztok lányok!

Hogy vagytok? Remélem a szép napos idő picit segít a regenerálódásban!

Szia Kislibus! Sajnálom ami történt, itt mindannyian tudjuk, milyen nehéz időszakot élsz át.
Én márc.14-én voltam műszeres befejezésen, 10 hetes terhes voltam. Most már egy ideje nem kapott el minden kismama láttán a bőgés, de amit olvastam a leveledben, az megint megindított.. Engem szerencsére rendesen elaltattak. Én egy éjszakát bent töltöttem a kórházban, de az első érbedés nekem horror volt... Inkább nem részletezném, de én akkor nem kaptam semmilyen segítséget a kórházi dolgozóktól.. Még az volt a szerencse, hogy jött a család..

Jó, hogy a jövőre koncentrálsz, engem a barátnőm megszidott,amikor azt mondtam, hogy én szeretnék máris újra teherbe esni... Nekem ez ad erőt. Természetesen még azért várunk egy kicsit...

Neked mennyit mondott a doki bácsi?

Fel a fejjel, az idő segít, az a néhány hónap meg ah néha vánszorogva is, de hamar eltelik!


Üdv:

Rönééé



Kép
röné
 
 


Ui:
az én leveleim is mindig hosszúra sikerülnek :D

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!
Eddig az augusztusban szülök topik "lakója" voltam, de legnagyobb szívfájdalmamra elveszítettem 21 hetesen a kisfiamat.
Eddig csak nézegettem ezeket a "szomorú" oldalakat, most vettem erőt magam és írok.
Átmásolom nektek, nem tudnám ismét leírni:

Április 12-én 20 órás vajúdás és fájdalom után meg kellett szülnöm a beteg kisfiamat (thanatophor dysplasia).
Súlyos fejlődési rendellenessége volt, olyan amit kecskeméten 10évben egyszer látnak. Nem tudom sajnos pontosan. A pici karja és pici lába kisebb volt mint kellett volna, sok volt a magzatvíz, a mellkasa is össze volt nyomódva..........
Belehaltam az egészbe. Főleg hogy végig kellett néznem, hogy más kismamák miként örülnek az újdönsült jövevénynek. Olyan sokan voltak aznap a szülészeten, hogy együtt voltam a "normál" kismamikkal, és oda tolták be őket szülés után a kisbabával együtt (apukákkal is) ahol én voltam, és kénytelen voltam átélni velük együttt.....szóval nem tudom szavakkal elmondani. szörnyű volt. A végén már azért imádkoztam hogy vége legyen, mert már erőm sem volt. A nővérkék aranyosak voltak, a dokik vadállatok. Rossz visszagondolni.
Rémálmaim vannak, hol jól vagyok, máskor meg egy rakás szarnak érzem magam. Nem is gondoltam volna, hogy lehet egy embernek ennyi könnye.........
Amikor kiderült hogy mi van (ultrahang) lejöttek megbámulni a babát, hogy ilyet még nem láttak. Én meg a monitoron mindent láttam. A jobb kezecskéjét a füléhez tette, úgy láttam mintha mosolygott volna, a ballal pedig integetett nekem: szia anyu!!! Búccsúzom tőled! Jó volt veled!!! Ott zokogtam az ágyon. A doki meg ütötte a hasam, hogy megvizsgálja behorpad e a csonja (feje) az ütéstől... Pedig olyan szép baba volt. Nekem ő volt a legszebb dolog amit valaha láttam.
Olyan volt mint egy vágóhídon, kísérleti állatnak éreztem magam. Azt mondta a főorvos, hogy 340.000 terhességből egy ilyen. De miért pont nekem????? Nem lehet rá választ találni, mondta is kár is keresni, mert ez ellen nem tehettünk semmit.
Talán annyi jó volt, hogy úgy volt hogy 10én kell megszülni a babámat, ami pont az apukája születésnapja volt. szerdán került rám sor (kedd laminárium) reggel 7-kor kezdték az infúziót, már nem tudtam számolni hányszor cserélték, estére teljesen kimerültem, aztán kézzel kínoztak tovább, majd burokrepesztés, aztán kézi tágítás, a végén pedig valami sokkoló infúziót kaptam, ami beindította rendesen a szülést és csütörtök hajnal fél négykor megszületett. Átvitték a szomszéd szobába, ott cincálták szegénykémet. Mindent hallottam amit beszéltek, de már erőm sem volt gondolkodni sem. Aztán megműtöttek. Hajnalban már a szobában keltem fel csuron véresen.
Kicsit zavarosan írtam le mindent, meg vagyok kicsit zizülve.
Lassacskán kezdem feldolgozni. A fizikai fájdalmakon felülkerekedett a napokban lelki szomorúságom, bánatom, de igen is erősnek kell lenni. Nincs más választásunk. Ki kell bírni, és tervezni a jövőt.

Puszi!
Nyusz
nyuszifülû
 
 


Kislibus!
Én azt mondom mindenképp vizsgáltasd ki magad.Mit veszíthetsz??(egy kis vért!!)Reméljük azért semmi bajod,de jobb biztosra menni!Csak tapasztalatból mondom,nem azért,hogy okoskodjak!

Vera!
Hát sajnos tudom mit érzel! :(
Az ember (a Nő) ugye minden terhességénél fél egy kicsit,hogy minden rendben legyen!Én is aggódtam az első két gyermekemnél is!De amikor már elvetélsz egyszer (én ugye 3×) akkor sokkal jobban aggódsz a következőnél!Velem annyi rossz történt,hogy mindíg azt "vártam" mikor lesz a következő!
Így az egész terhességemet végig aggódtam!Előszőr azért,hogy eljussak a 16. hétig!Aztán azért,hogy végre megmozduljon a baba!Amikor pedig megmozdult aggódtam ha egy ideig nem éreztem!A 30.héten kiderült,hogy a nyakán van a köldök zsinór,na itt kész voltam!! :(
De ezekkel az aggodalmakkal nem igazán lehet mit kezdeni!Néha kevésbé aggódsz aztán megint jobban!
Nem tudom,hogy az aggódástól,de végül 3 héttel előbb szültem és még itt sem ért véget az aggódás mert kiderült,hogy a kisfiamnak nem záródott el a botalló vezetéke!Ez előfordul ha korábban születik a baba és álltalában összezáródik pár hét múlva,de nálunk sajna még mindíg nem!
Egyébként most látom,hogy újpesti vagy! :) Hova jársz orvoshoz?
Nem értem miért nem vizsgál ki a dokid!Bár ahol az első vetélésem történt engem sem vizsgáltak ki,viszont a profhoz a második után mentem és Ő rögtön elkezdte!Annál is megcsinálja aki még nem vetélt el de nem jön össze a baba!
A terhesség előtt szedtem a gyógyszereket!(clostylbegitet és medrolt)
Bocsi,hogy hosszú voltam!
Vendég
 


Nyuszifülű!

Nagyon,nagyon sajnálom ami veled történt!!Ez borzasztó!!
Igazából semmi vígasztalót nem tudok írni!Mert írhatnám azt,hogy fel a fejjel,meg ne szomorkodj majd a következő biztosan sikerül!De gondolom ezektől már GUTAÜTÉST kapsz!!
Csak annyit tudok,hogy szurkolok Neked és szerintem itt mindannyian!
Vendég
 


Sziasztok!

El vagyok keseredve, mindig jön valaki, akivel megtörténik a borzalom. Tavaly augusztus óta, amikor én elvesztetttem a kisbabámat 11 hetesen, még mindig végigzokogom a szomorúbbnál szomorúbb történeteiteket, és azt hiszem, már soha nem tudom érzelmek nélkül olvasni, történjen bárkivel is.
Őszintén sajnálom mindanyiotokat, leginkább mégis az indít meg, amikor valakinek meg kell szülnie a halott, vagy súlyos beteg babáját. Minden tiszteletem azoké, akik ezt ember módjára végig tudják csinálni. Szeretném, ha soha többé nem történne ilyen senkivel.

Sajnos én sem tudok gondtalan terhességről beszámolni. Kedden mentünk uh-ra, és amikor előtte elmentem wc-re, minimális menniységű piros vért vettem észre. Máris a legszörnyűbb dolgok jutottak eszembe: már biztos halott a baba. De mégsem, az ultrahangon rögtön látható volt, hogy mocorog. Persze azonnal sírva fakadtam, majdnem az egész vizsgálatot végigbőgtem. A férjem nem érettte, miért bőgök, amikor ott ficánkol egy egészséges kisbaba. Hát persze, ezt ők nem értik, miért kell ilyenkor sírni...
De sajnos ott van a méhfalban egy 2 cm-es vérömleny, ami bármikor bajt csinálhat. Most egy hétig feküdnöm kell, aztán csütörtökön vissza a dokihoz. Persze, hogy ne legyen olyan egyszerű, csütörtök éjjelre kitört rajtam egy bélvírus fertőzés, amit a fiamtól kaptam el. Most imádkozom, hogy a baba megmaradjon, és ez a vírus ne bántsa őt.

bobek

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bobek
 
 


Bobek!
Márkkal nekem 3,5 cm-es vérömlenyem volt. 3 hétig - nem túlzok - ömlött a vér belőlem. 11-18. hétig feküdtem vele kórházban is, meg otthon is, és nem lett semmi baj. 39. héten született. (A 18. hét után mindent ugyanúgy csináltam, mint azélőtt.) Csak addig kell kihúzni, amíg felszívódik a vérömleny.

Ne aggódj, csak pihenj, amennyit csak tudsz. Nem lesz baj!

(Ja, és ne ijedj meg, ha esetleg legközelebb nagyobbnak mérik a vérömlenyt, nekem 2 hétig nőtt, utána kezdett csökkenni.)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!
Hát igen nehéz túltenni magunkat mindezeken. :cry:
Fel a fejjel mindenkinek!

Erőt vettem magamon és felhasználtam a meghívomat:
Iwiw: Angyalkáinkaz égben
Eddig még ketten vagyunk. Csatlakoztok?
Talán ha lelkiekben is de összefogunk, erősebbé tudunk válni.

Sok Puszi és Kitartás!!!
Nyusz
nyuszifülû
 
 


Nyusz!

iwiw ok.

w3.angyalokszulei.hu-t olvastad? nekem segit(tett) és persze Ti is!

B.
stahl28
 
 


Sziasztok!

Fajo szivvel olvasom hogy sajnos nagyon sokan vagyunk akiknek at kell elnunk ezt szornyuseget, borzalmasabbnal, borzalmasabb torteneteket olvasok itt.
En vagyok aki ezt a topikot megnyitotta mert akkor nagyon nagy szuksegem volt arra hogy kibeszeljem magambol a banatomat, most mar szinte faj amikor bele-beleolvasok a topikba mert annyi szornyuseg gyult itt ossze es en most nem akarok ilyen dolgokra gondolni.
Nekem 4 honap utan jott ossze a terhesseg a vetelesem utan tehat hipp-hopp, rogton kiderult hogy ket babat varok igy azt hiszem a sors karpotolni probal amiatt amit elvesztettem, 16 hetes terhesen egy kisfiut! Ma vagyok 16 hetes az ikerbabakkal es ma emlekezem a kisfiamra de nem vagyok szomoru mert ennek igy kellett lennie valamiert es en ezt mar elfogadtam, Ti is tul lesztek majd rajta megigerem es nemsokara ujra babat vartok majd! Addig is kitartas mert tudom hogy ez az idoszak nagyon nehez es nem is lehet ellene tenni csak turelmesen varni hogy csokkenjen a banat es hogy bekoltozzon valaki az elvesztett baba helyere!
Sok szerencset kivanok Nektek!!!

Bobek:en 6 hetes voltam amikor kijott rajtam a nemi herpesz virus ami ugye nagyon veszelyes a magzatokra, nem lett baj, 7 hetes voltam amikor elkezdtem verezni es 4 napon keresztul vereztem, nem lett baj! Nyugodj meg es sokat pihizzel!!!

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a biztatást, tényleg sokat segítettetek. Sajnos én is tudom, milyen vérezni terhesség alatt, mert Gellért fiammal is feküdtem egy hónapig emiatt. Csak ugye már egy elvesztett baba után sokkal jobban aggódom. Igyekszem pihenni.

Tontika! Örülök, hogy újra előkerültél. Már izgultam értetek, mert olyan rég nem írtál. Örülök, hogy minden rendeződött és jól van a két picikéd. Vigyázz nagyon rájuk!

Nyuszifülű! Ha lehet bármit is javasolni, ami segíthet rajtad egy kicsit. Én azt modom, sírd ki magad, amíg csak tart, aztán utazzatok el valami szép helyre a pároddal, pihenjetek és tegyetek a pocakodba egy egészséges kis szerelemgyereket! A fájdalmadat majd ő lesz képes enyhíteni.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom!

bobek

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bobek
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a biztatást, tényleg sokat segítettetek. Sajnos én is tudom, milyen vérezni terhesség alatt, mert Gellért fiammal is feküdtem egy hónapig emiatt. Csak ugye már egy elvesztett baba után sokkal jobban aggódom. Igyekszem pihenni.

Tontika! Örülök, hogy újra előkerültél. Már izgultam értetek, mert olyan rég nem írtál. Örülök, hogy minden rendeződött és jól van a két picikéd. Vigyázz nagyon rájuk!

Nyuszifülű! Ha lehet bármit is javasolni, ami segíthet rajtad egy kicsit. Én azt modom, sírd ki magad, amíg csak tart, aztán utazzatok el valami szép helyre a pároddal, pihenjetek és tegyetek a pocakodba egy egészséges kis szerelemgyereket! A fájdalmadat majd ő lesz képes enyhíteni.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom!

bobek

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bobek
 
 


Elnézést, ez véletelen volt.
bobek
 
 


Sziasztok,

Nem tudom, hogy emlékeztek-e rám, de pár hete írtam meg Emesénk történetét.
Látom, sajnos újabb tagokkal bővült a topik. Ez nem jó. Nagyon nem. :(

Jó lenne azt írni, hogy az eltelt 2 hónap alatt jobban vagyok. De nem. Minimális, amivel könnyebbek a napjaim. Mint Ti is, én is számolom a napokat-heteket. Már a 34. hetet taposnám. Vagy, ha Emese túl élte volna, akkor már 9 hetes lenne… Most megint mélyponton vagyok, sokat sírok és gondolok arra a jövőre, amilyen már sosem lesz. Még mindig felfoghatatlan, ami történt, és egyszerűen nem értem, hogy miért… De ez az, amire nincs válasz, tudom. Az életünk már sosem lesz olyan, mint volt.

A Crystalnak van egy száma, amely annyira illik rám: „Őt látom fában, a fűben, egy eldobott kőben… van, mi sosem múlik el”

Ne haragudjatok, hogy leírtam, hogy hogy érzek, de muszáj volt. Nagyon szomorú vagyok. Tegnap előhívattuk a képeket, amit a PIC-en készítettünk mobillal – persze ez is nagyon felkavart, de látni akartam Őt. Borzalmas ez az egész…

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Szia Zsókuci!
Én még csak nem rég kezdtem el ide írogatni,de vissza kerestem a történetedet!
Nem tudom ezt hogy lehet kibírni!Én a három vetélésembe is majd beleőrültem pedig már volt két gyermekem!
Hát nem tudom mit írjak!
SAJNÁLOM,HOGY EZ TÖRTÉNT VELETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legyél nagyon erős és szorítok Neked!
Vendég
 


Szia Alziza,

nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen. Nagyon sokat köszönhetek a csodás férjemnek. Ha Ő nem olyan, amilyen, akkor én már nem valószínű, hogy élnék, vagy a Lipóton lennék...
Tudom, hogy nincs erre szó, ami vígasztaló lenne. Talán az idő majd halványítja a fájdalmunkat, és talán, ha az élet kárpótol minket egy másik kisbaba személyében.

Annyira hiányzik... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Nyuszi,

én is bejelöltelek az iwiw-en - mármint az "Angyalkákat". :cry: :cry:

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Szia Zsokuci!!!

Kivanom hogy legyen nagyon sok erod,nem szabad igy gondolkodni!!!!!Hidd el hogy itt van Veled,es lehet hogy nemsokara ujra boldog kismama leszel!!!Igy van,az eletunk mostmar tenyleg soha nem lesz olyan amilyen volt,de altaluk hihetetlen mennyit gazdagodtunk!!!!Es nekem is iszonyatosan hianyoznak a picikek,de en ugy erzem es hiszem hogy ujra fogok Veluk talalkozni.Tudom,ez vilagnezet kerdese,de en ezt igy gondolom!

Olvasd el Vadvirag tortenetet az ikres topicbol,talan segit egy kicsit.Most ismet ikreket var :D

Es remelem hogy ismet elnek majd benned remenyek es csodak,mert nemsokara megeled az uj elet csodajat!!!!!!!!!!!!! :D

Sok-sok szeretettel gondolok Rad:Rillisz :D
rillisz
 
 


Zsókuci!
Van egy ismerősöm akinek semmi gondja nem volt a teherbeeséssel,(elsőre sikerült nekik),semmi gond nem volt a terhessége alatt.Túl hordta a babát és ezért befektették a kórházba.Eltelt pár nap nem csináltak semmit!Ő érezte,hogy baj van és kérte,indítsák meg a szülést vagy császározzák meg!Csináltak neki CTG-t az sem volt a legjobb,mégsem történt semmi!Aznap éjjel meghalt a babája!!!!A halott babát kellett megszülnie!

Vele beszéltem tegnap és kérdeztem,hogy ő ezt,hogy tudta elviselni?(Egyébként ez 2 éve történt és most baát vár :lol: )
Amikor pár hónap múlva vissza ment dolgozni sokan megszólták,hogy nem is látszik rajta a fájdalma!
Azt mondta,hogy abban a pár hónapban amíg otthon volt,átadta magát a fájdalomnak.Napokat sírt végig és nem próbált meg tenni ellene,nem próbálta meg túltenni magát rajta bár sokan ezt mondták neki!Aztán egyszer csak elfogytak a könnyei és akkor valamivel könnyebb lett!Persze még most is sokszor eszébe jut,a szülés minden pillanatára emlékszik,de az idő mindent megold!! Csak ki kell várni!!Ez a legnehezebb!!
Egyébként már valahol fentebb írtam a kineziológusról!Nem kapok jutalékot nem azért emlegetem,mégcsak nincs is ilyen ismerősőm,de akik próbálták azt mondják nagyon-nagyon jó!Én is készültem rá annak idelyén,hogy elmegyek egyhez,de pont terhes lettem!
BOCSI HA MEGINT HOSSZÚ VOLTAM!!!!!
Vendég
 


Sziasztok,

Nagyon köszönöm a szavaitokat, aranyosak vagytok!!!

Rillisz,
Általában nem szoktam negatívan gondolkozni, eléggé optimista természet vagyok, aki sokat mosolyog… de a történtek óta a mosoly csak kifelé szól. Belül minden más. Bízom benne, hogy egyszer eljön az idő, hogy boldog család lehetünk és enyhülni fog a fájdalmunk, és abban is, hogy a következő lombikunk is elsőre sikerül, és már végig minden rendben lesz. Még hosszú az út…

Alziza,
Sajnos nekem is van egy ismerősöm, akinek a sorsa kísértetiesen hasonlít a te ismerősödére, csak annyi különbséggel, hogy ő nagy küzdelmek árán esett teherbe, és neki is az utolsó napokban halt meg a pici a hasában :cry: :cry: De felállt, és már van egy 2 éves kisfia :D

Én is sokat sírtam, és a mai napig nem szégyellem, ha sírni kell – bár a munkahelyemen nem sírok, ha nagyon gáz, kimegyek egyet sétálni. Aztán este itthon kiadom magamból. Pl. tegnap is meghallottam egy számot, és hát, sírva fakadtam. Sokkal érzékenyebb lettem, de kijelenthetem, a párom is. Igen, az idő, tudom, hogy segít majd, és türelemmel kell lennem, de még nem megy. Eddig is hullámzóak voltak az érzelmeim, és a lelkiállapotom, de a történtek után ez egy napon belül is nagyon mélyre tudtam kerülni, majd vissza. Most elég sokáig azt hittem, hogy kicsit már kezdek jobban lenni, de pár napja… megint mélyponton vagyok. Várom, hogy jobban legyek. Addig is megpróbálok előre nézni. Csak piszkosul nehéz…

Még egyszer köszönöm, nagyon jól esett, hogy írtatok.
Puszi.

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Szia Lányok!
Bár elköszöntem tőletek, rendszeresen olvaslak benneteket....
Idézőjelesen örülök, hogy Zsókuci visszatalált! Hidd el, itt sorstársakat találsz, hasonló fájdalmakkal, gondolatokkal (mint látod, ez tényleg így van....). Őszintén csodálom az erőd, hogy a nyári topicban még aktív maradtál...

No, amiért hallatom a hangom:
Alziza: amit írtál, az a terápia tényleg működik! A módszer megtanulható és nekem anno segített. A könyv címe:
Brandon Bays: Belső utazás

Ölellek benneteket!
Piroska

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Szomorúan olvasom, hogy vannak akik nálam is többet veszítenek. Ahogy itt olvasom az írásokat asszem, hogy "szerencsém" volt, mert nekem olyan korán elhalt a baba, hogy nem láttam mág verni a szivét, mocorogni, nem láttam a kis arcát. Persze ettől még iszonyú volt, mert mindezt szerettem volna látn. De asszem így könnyebben túl tettem magam rajta, mintha később...
Az idő minden sebet begyógyít, csak sok idő kell. Az embernek meg annyi könnye van, amennyi fájdalma. Aztán a bánat egyszer már nem fáj annyira, hogy könnyet fakasszon és ekkor feltámad a remény és a jobb jövőbe vetett hit! Mert lesz jobb jövő, csak várni kell rá, és amíg eljön, be kell gyógyítani a sebeinket. Mert a sebek is behegednek és ahol behegedtek, ott erősebbek leszünk. Megbékélünk.
És hinni kell: Legközelebb minden rendben lesz!!!
kislibus
 
 


Alziza!

Az első vetélésem 5 éve volt, még az egyetem utolsó évét tapostam, nem is gondoltam arra hogy a következőnél (ami idén januárban volt) valami gond lehet. :(
A mostani vetélés sárgás folyással kezdődött, majd egy hematómát vettek észre, amivel feküdnöm kellett, de sajnos 2 nap múlva elvetéltem az akkor még működő Újpesti Szülőotthonban (mire befeküdtem volna elvetéltem).
A Szülőotthonban az arab származású doktorhoz (nevét nem akarom :evil: leírni) jártam (csak párszor), de nem voltam megelégedve vele, mert nem akart kivizsgálni a 2. után (azt mondta, hogy majd a 3.4. után, és miután a boríték landolt a zsebében - az SZTK rendelésen!-utána megadta a mobilszámát hogy hívjam fel és kivizsgál! Azóta nem akarok hozzájárni!
A mostani orvosom a Központi Honvédban dolgozik, magánrendelője Káposztáson van: Dr. Kiss Attila, mégcsak 1 x találkoztunk de nagyon szimpatikus volt.

Boeske! Te hőmérőzöl? (Bocs ha már korábban leírtad hogy igen, de nem olvastam vissza az elejétől).
Én igen és az átlaghő eddig 36.2-4 közt mozgott, de már 4-5 napja 36.5 körüli! Remélem nem fog visszaesni, és a hétvégén sem jön meg.
Egy kicsit aggaszt, hogy a reggeli hányinger már pár napja elmúlt. Az étvágyam a régi, mindent (tényleg még a vasszöget, meg az is) összeeszek.
A másik aggasztó dolog, hogy tegnap sárgás folyásom volt. A dokihoz csak jövő héten akarok elmenni miután megcsináltam az újabb tesztet.
Lehet hogy annyira szeretném ezt a babát hogy saját magam produkálom a tüneteket?

Röné!
Szerintem nincs abban semmi rossz, hogy újra szeretnél terhes lenni. Ezzel én is így vagyok/voltam. Nektek mennyit kell még várni? A dokim az 5-6 hónapot javasolta, de van aki a 3 hónapra mondja hogy OK! Mi ezen utóbbi véleménynek adtunk igazat! :lol:

Nyuszifülű!
Nagyon sajnálom ami történt, engedd át magad a gyásznak, minél később veszted el a babát annál rosszabb…. Ha meg újra jól vagy testileg/ szellemileg akkor kívánom hogy újult erővel vágjatok nekia következőhöz.

Bobek!
Tényleg :!: feküdd végig amit előírnak, szerencsére sok esetben felszívódik a hematóma, csak végi pihenni kell. Kitartást ehhez! Szorítok!

Zsókuci!
A fájdalom sokszor hullámokba jön ki az emberből. Hiába vígasztalnak az emberek ez mindig fájni fog. Mindezen csak az idő fog segíteni és az, hogy a jövő miatt igenis túl kell ezen tennie magát az embernek, akkor is ha ez most kegyetlennek tűnik.

A többieknek is kitartást / vagy jó pocakosodást kívánok:
Vera
nagy vera
 
 


Szia Vera!

Hanyadik napon jársz? Szerintem feltétlen keresd fel a dokit és beszéljetek a jövőről.Én pl már most tudom,hogy ha + tesztem lesz,akkor azonnal progreszteront fogok pótolni,mert ha az alacsony hormonszint okozta a vetéléseimet,akkor azt kivédhetem e módon.A sárga folyás lehet valamilyen fertőzés is,azt is érdemes volna kikezelni még baba előtt,ha meg már van baba,akkor megnézni egy tenyésztéssel,hogy nem e olyan,ami felkúszhat a méhedre,mert akkor főként kezelendő volna.A terhesség is járhat ilyen tünettel.Hanyadik DPO-n vagy? Hőmérőzöl?Drukkolok nagyon!!!!!!!!! :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Vera!
Az első két gyerekemet a Szülőotthonban szültem.Nincsenek túl jó tapasztalataim!Sőt!!!!A dokit akiről írsz ismerem!

A Honvédról igazából nem tudok semmit!Ha esetleg a hormonszinteddel lenne gond akkor szerintem A SOTE II a legjobb.De reméljük már nincs is rá szükség!!! :lol:

A hőmérőzéshez hozzászólnék ha nem baj!Én sokáig csináltam mellette ovulációs tesztet is használtam (egy mini mikroszkópot).
Semmi rendszer nem volt a hőmérsékletnél.Mindíg össze-vissza volt.Akkor is amikor a vérvétel szerint volt peteérésem!Megkérdeztem a professzort miért van ez?Azt mondta ez azért nem megbízható mert egy csomó minden befolyásolja a hőmérsékletedet!Persze biztos van aki meg erre esküszik és tudom,hogy ilyenkor az ember mindent ki-vagy megpróbál![/u]
Vendég
 


Vera!
Amíg nem volt gyerekem, addig hőmérőztem. Most ez kivitelezhetetlen lenne. (Ébredés után rögtön kell mérni, éjszaka nem szabad felkelni, stb.)
Sajnos a tünetek beképzelhetők. Egyszer én is ebbe a hibába estem.
Csinálj tesztet a jövő héten! Várjuk az eredményt! Én drukkolok!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Anubias!

Tényleg nem akarom itt az eszet osztani,de én az alacsony progeszmteron szintem miatt vetéltem el háromszor!
Van akinek kevés elkezdeni akkor amikor már terhes!
Most már tudom,ha kivizsgáltatom magam akkor amikor úgy döntöttünk,hogy jöhet a hamadik gyerek,akkor nem történik meg ez az egész!Akor megtudtam volna,hogy alacsony a progeszteron,kezelték volna,nem vetélek el,nem görcsölök azon,hogy mikor leszek már terhes és nem aggódom betegesen amikor végre eljutok addig a terhességig amit ki is tudok hordani!

Nem akarok itt baromi okosnak látszani mert az első két gyerekemmel úgy lettem terhes,hogy semilyen vizsgálatot nem csináltattam!
Most,tanulva a harmadikból könnyű okosnak lennem!!
Én azt mondom mindenkinek,hogy mielőtt babát tervez nézesse meg magát!Persze ehhez meg kel találni a megfelelő orvost is!
A legtöbb orvos (főleg ha már van gyereked) úgy kezeli a vetélést,hogy majd lesz másik,várj x hónapot!
Velem is ezt csinálták az első kórházban ahova jártam.Pedig olyan kórház ahol meddőséggel is foglalkoznak!

Bocsi,hogy okoskodtam!
Vendég
 


Lányok!

Ha eddig nem volt elég az idegeskedésről hát akkor ma este az élet ránkpakolt mégegy lapáttal:
Pont most amikor igazán nem kellett volna, karamboloztunk.
Hál istennek komoly baj nem történt csak nagyon megilyedtem mert nagyot csattant a két kocsi (mi voltunk a vétlenek, hátulról belénkjöttek), de az ilyedség meg a riadalom sokként ért.
Azóta görcsölget időnként a hasam.

Eszter!
A fertility friend honlapján csinálom a görbéket, még nem vagyok profi benne. A ciklus 11. napjától mérem a hőt, a 21. napon volt szerinte az ovuláció, így most a 6. napon vagyok ezután. A folyást én is gondoltam hogy megnézetem a dokimmal, így ha most hétvégén nem jön meg akkor jövőhéten csinálok egy tesztet és utána usgyi az orvos.

Boeske!
Köszönöm! Én sem mindig ugyanabban az időpontben mértem: volt amikor fél órával előbb/ később. Igazából csak 1 kiugró adat volt. Ami furcsa volt hogy ovuláció nem a 14. napon vol hanem a 21.-en. De hát a lényeg az hogy volt.

Alziza!
Én ki akartam magam vizsgáltatni januárban: a korábban "körbeírt" orvost kértem, h. nézzen hormonszintet. Erre Ő: az meg minek? Abból úgysem derül ki semmi, de erre Én: de ha esetleg amiatt görcsölök mert alacsony a progeszteron szintem, akkor ezt gyógyszerrel orvosolni lehetne. A válasza erre az volt, ha a baba el akar menni akkor Ők semmit nem tehetnek, elfog menni (a görcseimre meg felírt nyugtatót: pipolfent, amitől fél napra teljesen kidőltem). Ezek után majdnem ráborítottam az asztalt, és kerestem másik dokit.

Megkérdezhetem, hoyg a Szülőotthonban kinél szültél? Persze priviben is jöhet ha gondolod!

Vera
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Nehéz dolog ez a hormonprofil.Minden dokinak más a véleménye róla.Én is szerettem volna ilyet a második vetélés után.De aztán mégsem lett.Én olyannyira elhatároztam,hogy ez a bajom,hogy szereztem progit és önkezelésbe kezdtem.Ezzel leállítottam a saját progitermelésemet érleltem egy olyan nyálkahártyát,hogy a kórházban kötöttem ki mire megjött,úgy véreztem.Most tért magához a ciklusom.Elmagyarázta a doki,hogy nincs két egyforma peteérés,ezért ő akkor tartja indokoltnak a vizsgálatot,ha nem jön létre a terhesség,mert akkor valószinű,hogy a gesztagén hormonok szintje olyan alacsony,hogy nem is érlelődik megfelelő méretű tüsző.Ha ez a helyzet,akkor closy kell,és így megfelelő tüsző érik,ami majd meg tud termékenyülni és termel is elegendő progit az első trimeszterben.Ha viszont sikerül a teherbebesés,de volt előzményként vetélés,akkor ad progipótlást,hiszen lehet a vetélés oka az alcsony progi.Amúgy állítólag nincs két egyforma peteérés,ezért ha csinálna hormonprofilt,akkor is adna progit a + teszt után,ha az tökéletes volna,mert nem merne kockáztatani.Ha viszont valakinek elégséges a progiszint és mellépótolnak a ciklus második felében,azzal meg is akadályozhatják a terhességet,pont mint én az önhormonkezelésemmel.Tehát ahány doki,annyi vélemény,az én esetem minden esetre tanulságos.

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter!

Nekem is hasonlót mondott a mostani doki:
Előre nem ad prog. utánpótlást mert azzal csak bekavar a ciklusba, viszont ha + teszt lesz akkor vissza kell menni hozzá (minél előbb) a hormonótlásra.
Meg nézetek egy tenyésztést...És szedem az elevitet folyamatosan
Ennél többet nem tehetek azt hiszem.
Csak várok és reménykedek. A hasam ma egy kicsit fáj ami lehet a közeledő mensi jele vagy a beágyazódásé.
Vera
nagy vera
 
 


Vera!
Inkább legyen az utóbbi:) nekem a mostani babánknál annyira fájt a pocim,mint utólag kiderült a beágyazódáskor, h biztos voltam megjön..mégsem. Csak pozitivan!!!!

Visszamentem a saját dokimhoz, hétfőn elkezdi megnézni a virusokat,amik okozhatták a bajt..
Nem lesz könnyű a mostani anyáknapi hétvége..de talán jövőre!

Progit az első vetélés után én is csak akkor kapatam mikor kiderült + a teszt és méhen belül van a baba, én dokim sem ad előtte.

Most épp a szülés után kapott, "megneinduljonatejtermelés" (gyógyszerek nevét nem birom megjegyezni) bogyóktól szenvedek, olyan pattanásos lettem,mint 15 éve :oops:

kitartást az esős napkra!
Betti
stahl28
 
 


stahl28! Bhromocriptin? (vagy valami ilyesmi)
Mióta szeded? Mit mondtak ha elfogy kell folytatni a szedését?
Nekem kicsivel több mint két hét után el is fogyott. Szédültem tőle, meg olyan voltam mint akit egy bunkósbottal fejbevágtak volna.
Én még kismamként voltam pattanásos, most meg olyan az arcom mint a babapopsi. :?
Szerdán voltam kontrollon: nem tisztult ki a méhem, + egy ciszta is szépíti a helyzetemet. Meg kell várni a mensit, és ha addigra se múlik el, vehetem a batyut, és feküdhetek be a kórházba. :cry:
Hogy még a baj tetőzve legyen: mozaicizmus. Vagyis a petesejtjeim fele génsérült. 50% esély egy egészséges kisbabára. Vagy a páromnál van ugyanez a baj. Azt mondta a doki, hogy külső hatás ért valamelyikünket ami során ért a károsodás.
Nem is tudom elhiggyem-e, mert a másik doki meg azt mondta, hogy simán a következő egészséges lesz. :shock: :shock: :shock:
Adunk a sorsnak egy esélyt. Ha akar ismételten megbüntet, ha nem kárpótol mindenért. :cry:
Hőmérőzés: nekem olyan volt a görbém, mint egy villámcsapás. Össze-vissza ugrált. Nem sokat lehetett kivenni belőle.
Azt mondják, hogy vannak akik megérzik a középidőt. Enyhén fáj olyankor az alhas. + önvizsgálat is lehetséges.

Folsav szedését ajánlották nektek? Létezik valamiféle gyógynövény vagy valami gyógyhatású készítmény ami segíthet rendbehozni a szervezetet? Nem tudok véletlen valami ilyesmiről?

Sok puszi! Fel a fejjel! :lol:
Nyusz 8)



iwiw: angyalkáink az égben
nyuszifülû
 
 


Nyuszi!

Barátcserje tea állítólag erre való(nem próbáltam) és jó a maca vibe kapszula is.Folsavat szedd,én is szedem.

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!
Annak a professzornak akihez én jártam (járok) a peteérés és progeszteron a szakterülete.Sok helyen alkalmazzák ezt a clostylbegites módszert de mindenhol másképp.Annak idelyén amikor elkezdtem járni a profhoz elmesélte,nem kis felháborodással,hogy nem érti miért nem alkalmazzák normálisan ezt másik kórházakban mikor tök egyszerű az egész!Mesélte,hogy volt olyan kollégája aki elment a klinikáról(SOTE II.) másik kórházba és ott nem tudta alkalmazni ezt a módszert mert a kórház nem volt partner ebben!Végül az olyan betegeit akiknek ez volt a problémája átküldte a klinikára.
Ezt a módszert a professzor dolgozta ki és a SOTE II-n minden orvos csinálja de úgy gondolom mégis csak jobb első kézből kapni az infókat meghát nekem a barátnőm Őt ajánlotta.De van még rajta kívül egy pár jó doki ott!!
Vendég
 


Vera
Küldtem Neked privit!
Vendég
 


Sziasztok!

Örömmel látom, hogy kicsit optimistábbra fordult a hangulat.
Nálam újabb ijesztgetés lépett fel: most nincs haematoma, de a lepény egy része fedi a méhszájat. :( Ha minden jól megy ez még felhúzódhat onnan, de ha nem, az egyrészt kockázatos, mástrészt csak császár jöhet szóba. Na, azért én igyekszem optimista lenni, és várom, hogy szépen feljebb menjen.

Vera!
Látom, átmentél Kiss dr-hoz. Ő nagyon-nagyon aranyos és jó orvos. Én még a Budai Honvédból ismerem, ott szültem a fiamat 3 éve. A Központiban gyönyörű új épületet csináltak, ott a szülészet is. Csak az a baj, hogy csak 10 ágy van, ezen kell ellátni Újpest szülészetét. Látom, Te újpesti vagy, téged fogadnak majd, de állítólag sok orvost el fognak küldeni, úgyhogy én most még azt sem tudom, hol fogunk szülni.

bobek

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bobek
 
 


Sziasztok!
Bobek,
A férjem unokahúgának is így volt a terhessége elején.Pont a napokban beszéltem vele és mondta,hogy feljebb húzódott,úgyhogy ha más nem jön közbe 4 hét múlva simán szülhet!
Reméljük Nálad is Így lesz! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Mindig reméltem, hogy ide soha nem kell majd írnom... :(

Az történt, hogy 5 hetes terhes vagyok és tegnap kiütések lettek a mellkasomon meg a törzseme.Ma reggelre már átterjedet a végtagjaimrais...Egyből azt hittem, hogy rubeola,de nem(nem mintha jobb lenne)Lepkehimlőm van.És mint minden vírus bajt okozhat főleg a terhesség elején.Nincs rá garancia, hogy igen, de arra sem, hogy nem.....Sajnos nem merek kockáztatni, nem szeretnék egy beteg babát.Van már két kisfiam,de nagyon megvisel ez a dolog mert nagyon vártuk a harmadik babát.Tervezett volt.Teljesen ki vagyok lelkileg,tudom,hogy sokan köztetek sokkla nagyobb és fájdalmasabb dolgokon mentek keresztül,de ez nekem most nagy kín!!!Főleg azért mert csak hétfőn tudok menni a dokimhoz és csak utána tudja elvégzeni .......és addig szörnyű így lenni, hogy feszűl a mellem,hányingerem van de tudom, hogy minek ..... ??!! :(

Kösz, hogy meghallgattatok!
Üdv,Panni
panny
 
 


Alziza!

Nem jött át a privi, láttam, hogy pénteken már elküldted, még nem érkezett meg.
Nincs meg az elküldött elemek közt? Onnan újra eltudnád küldeni. (Nálam is volt már olyan, hogy nagyon hosszú hozzászólást írtam és nem ment át)..


Üdv: Vera
nagy vera
 
 


Szia Vera!
Nincs sehol.Nem tudom miért nem megy át.Írtam egy újat de szerintem az sem sikerült mert az sincs az elküldött elemek közt!
Most majd megpróbálom mégegyszer nagyon röviden bár annyira szerintem nem volt hosszú!
Vendég
 


Hát Vera azt hiszem ez nem megy!
Elvileg ugye a ptivinél is is ki kellene,hogy írja ha sikerült az üzenet küldése?
Nekem semmit nem ír ki és az elküldött üzikben sincs semmi nyoma!
Nem tudom miért vagyok ilyen béna?! :(
Vendég
 


Szia Panni!!!

Biztos vagy benne hogy Lepkehimlo?Soha nem hallottam meg errol a betegsegrol,orvos allapitotta meg?
Esetleg(csak halkan merem megjegyezni)nem gondoltal ra hogy elmesz Czeizel-ekhez?AZ Ors vezer teren van a kozpontjuk a Bolgarkerek utcaban,latom Godollon laksz,nem is messze.Talan erdemes egy beszelgetesre elmenni,lehet hogy van valami megoldas.
Nagyon sajnalom ami tortent,de latod ezek azok a dolgok amelyek az ember eleteben kiszamithatatlanok,es megertelek hogy nem mersz kockaztatni. :cry:Iszonyatosan nehez most Neked,de hidd el hogy barhogyan is vegzodik ez a tortenet,valamilyen modon a tovabb fejlodesedet fogja segiteni.
Azert en bizosan tobb orvos velemenyet megkerdeznem,lehetseges hogy ma mar vannak lehetosegek az ebbol szarmazhato betegsegek kivedesere,de sajnos azzal is kell szamolni hogy nincs. :cry:
Sok erot,es jo tortenest kivanok Neked,barhogyan is alakul a tortenet!!!!!
Szeretettel:Rillisz
rillisz
 
 


Drága Rillisz!

Látom,hogy azért nem tűntél el teljesen.
Hogy vagy?Mi van veled?
Írj egy pár sort magadról,kérlek!

Nekem már csak 2-3 hét van a szülésig,nagyon várom!
Kívánom,hogy a te életedben is eljöjjön hamarosan ez az idő és kívánom ezt tiszta szívből minden gyermekre vágyó maminak.

Puszi! Edina

Kép
szekeres
 
 


sziasztok.

Bocsi,hogy belekotyogok az írásotokba,de pannyhoz szeretnék szólni 1-2szót. :wink: .
Amúgy pár hónappal ezelőtt találtam erre a topikra és szinte minden nap olvaslak benneteket és szorítok nektek,hogy a pocakosok rendben legyenek a többieknek pedig sikerüljön a tehebeesés.
Szóval nagyon drukkolok mindenkinek így ismeretlenül is.

Panny.Nagyon sajnálom ami veled történt,de igazad van sajnos mert a lepkehimlő veszélyes terhesekre (vagyis a babára). :( .Nekem a kislányom kb 1hója volt lepkehimlős és a mellett,hogy tényleg veszélytelen betegség,de a dokinő felhívta a figyelmünket,hogy ne kerüljünk kismama közelébe.Mi kerilányomtól kaptuk el és az ő szülein is ugyanúgy jött ki mint neked pontosan.Én abortus ellenes vagyok,de sajnos tényleg még szerintem a dokik sem tudják,hogy milyen rendellenességet okozhat egy ilyen vírus és ilyen esetben én sem mernék kockáztatni.

Szörnyű,hogy ilyen betegség is miket tud okozni,de úgy általánosságban az emberek is odafigyelhetnének egymásra,hogy nem viszik a (pl lepkehimlős) gyereküket társaságba,hisz nem minden terhesen látszódik,hogy babát vár,meg amúgy is...
..A másik meg az,hogy szerintem csak az ismeri a lepkehimlőt akinek már volt benne része..

Mindenesetre és sok erőt kívánok nektek

Sziasztok.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27
 
 


Panny!
Sajnálom.
Írj,amint biztosat tudsz! Itt mindig megértésre találsz.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Panny!

Szívesen állok bármilyen kérdésben rendelkezésedre!!! Nekünk,most folynak a vizsgálatok, de valszeg ez okozta a bajt a 16 hét után. Rajtam nem jöttek ki a pöttyök, de kislányomon és férjeme igen.
DE!!! Ne aggódj nagyon-nagyon kevés esetben okoz betegséget a babánál, és ez rögtön látszik ha okozott, 2 héten belül...a babák nagy része kifejleszt ellenanyagot ellene, sajnos nagyon képben vagyok,minden lehetséget szakirodalmat elolvastam...

Rajtam nem jött ki mégis..egy vérvizsgálat és kiderül ez e a pötty oka, plussz egy UH és rögtön látszik a baba jól van e. NAgyon nagyon drukkolok!! Miég valakinek nem lehet ekkora peche mint nekünk..MINDEN OK lesz!!! Remélem...
stahl28
 
 


Draga Edina!!!! :D

Nagyon koszonom az erdeklodest,jol esik hogy gondolsz ram!
Annyira jo latni hogy mar csak egy nagyon pici ido van hatra es elerkezik a nagy nap mikor atolelheted,es megismerheted Balintodat!!! :D Hihetetlen mennyire gyorsan mulik az ido....
Hogy erzed magad?Hatalmas a pocakod?

Mi azota is egyfolytaban a ,,vajudas''nehezseget es persze szepseget is eljuk.Ugy erzem rengeteget valtoztunk ezalatt az ido alatt,kicsit olyan mintha most kezdenenk ujjaszuletni.
Kozben meg egy nagy nehezseg tortent,anyukam nagyon beteg lett,valoszinuleg virusos agyvelogyulladasa van.Januar vege ota korhazban van es februar vege ota nagyon sulyos az allapota.
Nagyon remenykedunk hogy meggyogyul,valahogy ezen az idoszakon is keresztul kell jutni....

Minden vagyunk egy boldog csaladi elet es az hogy mellette a munkankkal(talan emlekszel,zongoristak vagyunk)valami kis fenyt hozzunk az emberek eletebe.Nagyon remeljuk hogy hamarosan keszek leszunk egy ujjabb kisbaba vagy ismet kisbabak fogadasara es hogy meltonak tartanak majd minket arra hogy ismet visszajojjenek hozzank! :D

Nektek minden-minden szepet kivanok!!!Gyonyoru napokat meg az allapotossagod vegen,es egy csodalatos szulest es anyasagot!!!!!!Kerlek jelentkezz!!!!!
Sok puszi:Rillisz :D
rillisz
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?