Alziza!
Az első vetélésem 5 éve volt, még az egyetem utolsó évét tapostam, nem is gondoltam arra hogy a következőnél (ami idén januárban volt) valami gond lehet.
A mostani vetélés sárgás folyással kezdődött, majd egy hematómát vettek észre, amivel feküdnöm kellett, de sajnos 2 nap múlva elvetéltem az akkor még működő Újpesti Szülőotthonban (mire befeküdtem volna elvetéltem).
A Szülőotthonban az arab származású doktorhoz (nevét nem akarom
leírni) jártam (csak párszor), de nem voltam megelégedve vele, mert nem akart kivizsgálni a 2. után (azt mondta, hogy majd a 3.4. után, és miután a boríték landolt a zsebében - az SZTK rendelésen!-utána megadta a mobilszámát hogy hívjam fel és kivizsgál! Azóta nem akarok hozzájárni!
A mostani orvosom a Központi Honvédban dolgozik, magánrendelője Káposztáson van: Dr. Kiss Attila, mégcsak 1 x találkoztunk de nagyon szimpatikus volt.
Boeske! Te hőmérőzöl? (Bocs ha már korábban leírtad hogy igen, de nem olvastam vissza az elejétől).
Én igen és az átlaghő eddig 36.2-4 közt mozgott, de már 4-5 napja 36.5 körüli! Remélem nem fog visszaesni, és a hétvégén sem jön meg.
Egy kicsit aggaszt, hogy a reggeli hányinger már pár napja elmúlt. Az étvágyam a régi, mindent (tényleg még a vasszöget, meg az is) összeeszek.
A másik aggasztó dolog, hogy tegnap sárgás folyásom volt. A dokihoz csak jövő héten akarok elmenni miután megcsináltam az újabb tesztet.
Lehet hogy annyira szeretném ezt a babát hogy saját magam produkálom a tüneteket?
Röné!
Szerintem nincs abban semmi rossz, hogy újra szeretnél terhes lenni. Ezzel én is így vagyok/voltam. Nektek mennyit kell még várni? A dokim az 5-6 hónapot javasolta, de van aki a 3 hónapra mondja hogy OK! Mi ezen utóbbi véleménynek adtunk igazat!
Nyuszifülű!
Nagyon sajnálom ami történt, engedd át magad a gyásznak, minél később veszted el a babát annál rosszabb…. Ha meg újra jól vagy testileg/ szellemileg akkor kívánom hogy újult erővel vágjatok nekia következőhöz.
Bobek!
Tényleg
feküdd végig amit előírnak, szerencsére sok esetben felszívódik a hematóma, csak végi pihenni kell. Kitartást ehhez! Szorítok!
Zsókuci!
A fájdalom sokszor hullámokba jön ki az emberből. Hiába vígasztalnak az emberek ez mindig fájni fog. Mindezen csak az idő fog segíteni és az, hogy a jövő miatt igenis túl kell ezen tennie magát az embernek, akkor is ha ez most kegyetlennek tűnik.
A többieknek is kitartást / vagy jó pocakosodást kívánok:
Vera