Na sziasztok lányok!
bacsbern: én túlhordtam Kyrát 8 nappal! A dokim végül megindította a szülést, oxitocin infúzióval, de nem használt, végül császár lett belőle mert szennyezett volt már a magzatvíz, és végül kiderült, hogy köré volt tekeredve a köldökzsinór, ezért nem jött szegénykém, pedig akart volna már! Jóslóim voltak, nem is kevés, volt hogy már az órát néztem, olyan intenzívek voltak, de látod az se jelent semmit
Orvosa vállogatja, hogy megindítja e vagy sem, de én ugy tudom egy hét után már meg szokták indítani...de ezt a saját dokid tudja megmondani...
A mellé itatásról annyit, hogy nekem a sima cukros vizet ugy ahogy van sugárba kihányta, szóval nem erőltetem, de én adok neki babateát, ami édesköményes! Nem azért mert szomjas, mert azt nem hiszem, hanem a hasfájása miatt! Mert én mindent ki akarok próbálni rá, mielött gyógyszert meg cseppeket adok neki...(nagyon gyógyszer ellenes vagyok)
Szóval szerintem is felesleges melléitatni...de ez az én véleményem!
Nikky, nagyon sajnálom ami Dórival történt, de a lényeg, hogy már jól vagytok és otthon vagytok! A teát idd az jót tesz, meg vannak homeopátiás bogyók is amitől elméletileg több lesz, de nem tudom a nevét mert én nem használom, szerencsére nekem a tea egyenlőre elég! De a fejést mindenféleképpen tudom ajánlani! Nekem is volt, hogy kicsit kevesebb lett, és akkor elkezdtem fejni, és szép lassan egyre több lett, szóval tudom ajánlani! Kimerítő dolog, hisz ha nem szoptatsz akkor fejsz, de megéri a kis manó érdekében...szerintem
vicuska, én ma megyek a hathetes kontrollra, és ha ajánlja nekem is a dokim, hát feliratom én is azt a fogamzásgátlót, és akkor ha gondolod megkérdezem neked, hogy kell-e szünetet hagyni közte...de szerintem ugy működik mint egy normál fogamzásgátló...bár nem tudom...
...megkérdezem
A cumi dolog...hát én szeretném rászoktatni Kyrust, de nem nagyon akarja...néha elfogadja és akkor elvan vele, de én szeretném ha rászokna még mielött a kezét megtalálná...most is van hogy a szájába van a keze, de ez még nem tudatos, de ha tudatos lesz számára, akkor már nem fogom tudni leszoktatni...pedig bizonyított tény, hogy a kezéről nehezebb leszoktatni mint a cumiról...szóval én nagyon szeretném ha cumizna...valakinek tippje, hogy hogyan szoktassam rá...hogy ne csak hébe hóba fogadja el a cumit...
Ja és még egy megjegyzés a cumisüveg-tea-cici dologról...hát én ugye itatom cumisüvegből, sőt van, hogy a tejcit is odaadom neki üvegből, ha már lefejtem ne menjen kárba...de Kyra ki nem állhatja! Szerintem ha kisluku cumisüveget használsz akkor utálni fogja, mert sokkal nehezebben jön mint a ciciből...szóval ha nem ömlik a szájába ugy mint a ciciből, akkor miért szokna rá? És a cici meleg, és ott vagy te érzi az illatodat, és megnyugszik...Kyra nem hagyná ott ezt az érzést a cumisüvegért az tuti